Home    2012-2013 
     Cupa Romaniei 2012-2013  
+ Add
 
Meci
Stiri
Cronica
Foto
Video
Bilete
Calificative
LIVE DIGI SPORT
Forum
   Cronica | 8-imi Cupa Romaniei
 
online | vizualizari   
 
   Cronica meciului
   RAPID - FC Delta Tulcea 4-1
 

Spargeti buboiul!


      In sfarsit! In Grant decontul pare mai aproape ca niciodata. Suporterul rapidist din zilele noastre (caci cei vechi au parasit de mult tribuna) s-a desteptat. Aseara, nici frigul cainesc si nici jocul (ce-i drept, din nou modest) al favoritilor nu i-a impiedicat pe fani sa trimita potopul de injurturi spre Copos, Taban sau Zotta. Si asta, din primul minut si pana la fluierul final al meciului.
RAPID
      Indiferent ca se auzeau din peluza rapidista sau de la tribuna a II-a, glasurile lor aveau o singura tinta: oficialii Rapidului. Cum s-a ajuns aici? In fiecare an, Rapidul pornea ca una dintre favorite la titlu. Incepeam bine campionatul, apoi, din varii motive, Rapidul se fasaia, precum o fumigena care si-a consumat pre repede fitilul.
Auzeam la nesfarsit aceeasi placa: "Antrenorul X are toata sustinerea noastra; Ne vom califica in grupele Europa; Ne batem pentru campionat; Ne vom reveni", etc. Iar asta, ani si ani la rand, timp in care corabia noastra lua din ce in ce mai mult apa. S-au schimbat conducatori, fotbalisti, antrenori, insa nimeni nu a parut destul de capabil sa aseze aceasta echipa acolo unde sunt suporterii ei: la inaltime.

      Un capitol aparte in Giulesti il reprezinta fotbalistii. Multi dintre ei stau la caldura oferita de generosul patron, care desi spune ca planeta e de mult "murata", ofera salarii incredibile pentru performantele aratate de angajati pe teren. Multi dintre ei sunt blazati, plictisiti si cu gandul la orice altceva decat la fotbal. Important este, nu-i asa ... ."Sa vina banii la baieti!".

      Despre stadion ... n-as vrea sa va mai plictisesc ... .

      Dar, gata! Asa nu se mai poate! Iar semnalul a fost dat in meciul cu Delta Tulcea. Important este ce vom face de acum inainte. Daca ne oprim aici, o vom lua din nou de la capat, iar noroiul si mocirla se vor lipi si mai mult de noi. Trebuie sa continuam, pana cand la aceasta echipa vor veni oameni capabili, rapidisti adevarati si caractere puternice.

      Rapidul a fost prea mult timp o casa de toleranta. Ajunge! Rapidul traieste doar prin noi!

      P.S. Cateva "scurte" despre meciul cu Delta Tulcea: Ne-am calificat in sferturile Cupei; Meciul a fost modest; Herea nu mai e as nici la penalty-uri; Teixeira trebuie pastrat in Giulesti; Pancone l-a certat pe Goga chiar pe teren - nici nu-i de mirare, la cum a jucat fostul timisorean

      by Herdelea

 
+ Add
voteaza RapidFans in Romanian Top 66