avancronica meci


  ::: CUPA Romaniei 2006/2007 ::: optimi de finala :::
8 noiembrie 2006 ora 20:45 stadion " ASTRA " Ploiesti


REVANSA

Soarta a decis ca RAPID sa mai joace inca o data cu oltenii , probabil pentru a-si lua revansa pentru acel egal si poate sa-i demonstreze o data pentru totdeauna domnului Mititelu ca nu echipa sa este nasul Rapidului!
Miercuri 8 noiembrie , ora 20:45 stadionul "Astra" din Ploiesti ,acest nou episod o sa fie unul mai greu pentru suporterii visinii ei intalnind 2 adversari mai vechi cei de la Petrolul Ploiesti si cei de la Craiova!
Brigada de arbitrii prezenta la acest meci este formata din : la centru de Cristian Balaj , tusierii vor fi Niculae Meghesan si Aurelian Simion , arbitrul de rezerva va fi Aurel Oni?a. Observatorii disputei vor fi : Valentin Alexandru si Marcel Lica
Cu un bun moral ,dupa victoria de la Galati cu 7- 0 , alb-visinii sunt hotarati sa castige acest meci , Ionut Mazilu ,unul dintre autorii dublelor, chiar declarand ca a mai pastrat niste goluri pentru acest meci , neepuizandu-le la Galati.
Giulestenii sunt dispusi sa repete acelasi scor , dorind revansa cu orice pret in fata "nasilor", dupa declaratiile lui Mititelu , rapidistiilor!
Rapidistii sunt optimisti datorita faptului ca toti atacantii au marcat in etapa trecuta , iar cel mai important lucru fiind revenirea lui Mazilu pe teren ca titular si faptul ca a marcat doua goluri la fel ca si cel mai contestat jucator care pe parcurs a ajuns sa fie admirat , Iannis Zicu.
Conform unei statistici giulestenii au doborat un record vechi de 59 de ani , datorita faptului ca au castigat meciul cu o diferenta mare de scor , acel record era atins pe vremea antrenorului Coloman Braun , iar ca jucatori putem sa-i amintim pe : Apolzan, Asbiceanu, Filote, Ghiuritan, Lungu, Mari, Tanasescu, Urechiatu.
Razvan Lucescu ne-a uimit deseori cu formulele de start pe care le foloseste si de aceea de fiecare data ne este greu sa ne dam seama pe cine titularizeaza , insa eu imi permit sa-mi imaginez "primul 11" in felul urmator:
|Dani Coman 1|
|Marius Constantin 23| - |Vasile Maftei 24| - |Ionut Rada 6|
|Vali Badoi 9| - |M. Maldarasanu 17| - |Nicolae Grigore 18| - |A. Karamyan 10|
|Mugurel Buga 29| - |Iannis Zicu 7| - |Ionut Mazilu 27|

Sa speram ca aceasta formula sa aiba un rezultat la fel de exceptional si un spectacol de zile mari , pentru a-i demonstra domnului Copos valoarea jucatoriilor nostrii si faptul ca se merita investirea unor sume in clubul nostru si in jucatorii nostrii care sunt de top , mai nou Buga ocupand locul 19 in clasamentul celor mai buni marcatori pe plan international in anul 2006!
In concluzie ,domnule Copos,se merita sa pastrati un jucator ca Mugurel Buga in Giulesti!!!

FORZA RAPID !!!!
HAIDE RAPID ......HAIDE REAL!!!! ADU-NE VICTORIA!!!!

::: Adina ::: RapidFans.RO ::: 7 noiembrie 2006 :::

::: CUPA Romaniei 2006/2007 ::: optimi de finala :::
8 noiembrie 2006 ora 20:45 stadion " ASTRA " Ploiesti


Giulestenii si ... prazarii

Pentru mine acest meci inseamna ,nu neaparat o revasa pentru egalul din Giulesti,dar reprezinta un meci in care sper sa ardem si noi niste "mititeLi" la foc de jaratic sau la gratar cum vreti .
Lasand gluma la o parte , azi miercuri 8.11.2006 , de Sf Mihail si Gavril, RAPID Bucuresti intalneste Universitatea Craiova pe un teren neutru. Desi in prima instanta cluburile au fost de acord cu decizia de a se juca la Pitesti, o intorsatura a FRF-ul a facut ca acest meci sa se joace la Ploiesti pe stadionul Astra , fapt ce a enervat la culme cei cativa olteni ce sustin echipa .
Un meci interesant din punct de vedere fotbalistic, deoarece ambele echipe au un moral bun Rapidul dupa 7-0 cu Otelul Galati si Craiova care vine dupa o serie de 5 meciuri in care nu a mai fost invisa , ultima inregistrandu-se in deplasare la Petrosani finalizata cu scorul de 1-2 . Un meci greu pentru ambele echipe insa sunt sigura ca Rapiduletul va invinge , chiar daca ultimele rezultate inregistrate cu Universitatea sunt favorabile oltenilor. si acum imi amintesc ultimii 2 ani in care am fost la Craiova , pe langa abuzurile jandarmilor, mai si pierdeam, un jucator remarcandu-se in aceste 2 meciuri si anume Njock care prima data ne-a dat 2 goluri apoi 1. Poate si din acest motiv urasc olteni ( injurati-ma :))) ).
Revenind la meci, putem incerca sa ghicim echipa probabila , spun incercam deoarece Razvan ne uimeste mai mereu cu decizile sale, in opinia mea cei 11 jucatori care vor intra pe teren vor fi urmatori: Danut Coman, Vasile Maftei, Marius Constantin, Ionut Rada, Valentin Badoi Artiom Karamyan, Nicolae Grigore, Marius Maldaraseanu atacanti fiind Zicu , Buga si Mazilu Sper la un meci mare din partea giulestenilor si imi doresc ca Buga sa faca un meci bun, poate asa domnul copos isi va aduce aminte de sezonul trecut , in care cel poreclit "Pele" marca meci de meci , dar si de faptul ca Buga este pe locul 19 in top principalilor marcatori in cupele europene, si ii va mari salariul de 50 de mii, de altfel cel mai mic dintre titulari.
Apropo de acest subiect, am o intrebare pentru domnul copos, daca dupa acest 7-0 sustineti ca Rapidu a jucat cu o echipa de novici, care a batut steaua, si nu sunteti multumiti de jucatori, cand veti fi oare multumit? Si noi am fost dezamagiti de unele meciuri prestate de jucatori Rapidului,dar sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, in acest caz sa le dam jucatorilor primele si stima pentru meritul lor.
Ne vedem maine la meci , unde vom canta :
" Giulestina , Giulestina Lupta Lupta CFR
Hai Rapidul , Hai Realul
Adu-ne victorie "


::: pumytza ::: RapidFans.RO ::: 8 noiembrie 2006 :::


Echipa RapidFans.RO

 
        
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...