CUPA ROMANIEI ::: Semifinala
Pandurii - RAPID | 19 aprilie 2007


     RAPID - Pandurii, duel pentru finala

     Detinatoarea Cupei Romaniei, va juca maine de la ora 20:45 pentru a accede in finala impotriva echipei lui Eugen Neagoe, Pandurii Targu Jiu, echipa ce a reusit, pe drumul sau spre semifinala sa elimine liderul Dinamo. In fata giulestenilor, gorjenii au reusit meciuri excelente, 1-1 la Targu Jiu, si 1-1 in Giulesti dupa un gol blestemat in ultimul minut de joc. In ambele meciuri Rapidul a condus, si a pierdut pe mana sa, 4 puncte. Probabil ca de asta ne temem toti, ca povestea sa se reediteze, si Rapidul sa fie, cum a zis si Razvan, cel mai puternic adversar al Rapidului. Pandurii nu are ce pierde in aceasta semifinala, ei putand scrie istorie printr-o calificare incredibila, in finala, ceea ce nu le dorim. Rapidul este pe o panta ascendenta de forma, reusind dupa infrangerea amara din Giulesti cu rivala din Ghena, sa obtina doua victorii, 1-2 la Pitesti si la Constanta, pe fondul unui joc bun al echipei. Este foarte important ca rapidistii sa nu se culce pe-o ureche si sa se vada gata in finala, echipa gorjeana va fi cu siguranta un adversar redutabil, daca ai nostri nu vor practica un joc bun.
     Timisoara, oras in care numai rapidistii pot merge cu fularul propriei echipe la gat, va fi gazda acestei partide si speram ca timisorenii sa intoarca serviciul rapidistilor ce vor sustine, in aceasta seara, echipa din Banat in lupta impotriva ste2lei, pe stadionul Giulesti. Cele mai frumoase galerii ale Romaniei sunt asteptate sa faca spectacol, fiecare pentru "sora" sa.
     La RAPID va reveni, cel putin pe banca, si mijlocasul Costin Lazar, unul dintre cei mai buni oameni ai Rapidului in tur.
     Speram intr-o victorie, si o finala, impotriva alb-violetilor, la Timisoara, o adevarata sarbatoare a fotbalului romanesc, diseara, Forza POLI, maine seara, Forza RAPID!

     Cel mai probabil, Rapidul va incepe astfel: Apoula Bete - M. Constantin, Maftei, Rada - Perja, Maldarasanu, Grigore, Badoi - Buga, Zicu, Ganea.

Fanii ce doresc sa insoteasca echipa la Timisoara, sunt asteptati joi, in Gara de Nord la ora 10:15. La ora 10:45 este plecarea, costul biletului de intrare fiind 10 RON.


::: Echipa RapidFans.RO

 
        
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...