Cronica Meci
Rapid - FC Nurnberg
Data: 4 octombrie 2007
 
 

 

.

 
 

Adio, visul frumos s-a terminat..

            Doar un ziarist profesionist si obiectiv ar fi in stare acum sa scrie o cronica buna la meciul Rapid - 1.FC Nurnberg 2-2.
            Si totusi... s-a jucat si returul meciului cu 1.FC Nurnberg al Cupei UEFA, meci in care zeci de mii, sute de mii, de oameni, ca sa nu zic numai rapidisti, isi pusesera sperantele.
            Meci in care ar fi trebuit sa se joace pe rupte, meci in care trebuia sa se vada curajul, ambitia, puterea Rapidului, meciul calificarii noastre. A fost un esec, un MARE esec ! dupa rezultatul relativ bun obtinut in Germania, 0-0, am continuat pe drumul cel bun. Ba mai mult, prima repriza a fost oarecum buna. Ma rog, nu toata. Jocul a inceput cu mare avant, chiar isi doreau calificarea. Si dupa 15 minute, Cesinha marcheaza pentru 1-0. Un inceput chiar foarte bun, din punct de vedere al tabelei cel putin. Eh, si trebuia sa fie ceva sau cineva care sa strice frumusetea. Maftei si Andrade si-au batut practic joc de golul anterior, si din cauza unei nu stiu ce tampenii au facut ei acolo, Kluge marcheaza si el. Si asa incepe colapsul nostru. Ocaziile incep sa se rareasca, se rateaza mult, prea mult ! acel gol trebuia sa-i anime pe jucatorii rapidisti, dar ei au cazut din ce in ce mai mult, astfel incat in repriza a doua Nurnberg preia controlul de tot, si pe tabela, prin golul lui Misimovici. In momentul respectiv, am vazut negru in fata ochilor.
            Dar totusi, speranta cica moare ultima. Dar a murit si ea. Rapidul s-a chinuit cat s-a chinuit, dar degeaba. Jucatorii parca fara pic de chef, meciul a devenit exasperant pentru rapidisti. Nu s-a mai luptat deloc, nici macar in amintirea celui ce a fost Florian Pittis ( Dumnezeu sa-l ierte !) si care a iubit atat de mult Rapidul. Meciul se termina totusi 2-2, in urma golului marcat de Costin Lazar in ultimele minute. Degeaba. Adio, calificare ! Adio, UEFA !

Adio, visul frumos s-a terminat...


In Giulesti au curs multe lacrimi joi seara... multe vise destramate, sperante ucise de niste jucatori nesimtiti... si totusi suporterii au cantat neincetat, pentru ca noi iubim Rapidul !
Si noi, suporterii nu vom pleca de langa Rapid doar pentru ca a ratat inca o calificare.. Noi ne-am obisnuit. Acum 2 ani cu steaua , am fost eliminati tot dupa 2 egaluri. Anul trecut, dupa 4 egaluri. Asa ne-o fi soarta... pana o veni si randul Rapidului.

Trup si suflet noi vom fi mereu,
Vom canta la bine si la rau,
PENTRU TINE RAPIDULE !

Kopilu | 5 octombrie 2007

 

 
               
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...