Bookmark and Share
Pagina de start a forumului Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
FAQ FAQ    Căutare  Căutare   Membrii RapidFans  Membrii RapidFans   Grupuri  Grupuri
ÎnregistrareAutentificare RapidFans Rapid Ultimele discutii si noutatiPostări de la ultima vizităMesaje private


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  următoarea pagină
 anti Gheorghe Copos alias George | ANTIcOPOS CAMPAIGN « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
DarkLadY^
MesajTrimis: Luni 11 Septembrie 2006 11:47:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 2322
Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth

VelvetGeisha a scris:
Bine, dar de care jucator nu-i multumit? Confused


dupa parerea mea nu este multumit de Karamian. mie una mi`a placut cum s`a vazut jocul lui din peluza..poate a fost catastrofa (dupa parerea unora) dar trebuie sa ne gandim ca pana acum nu i`a spus nimeni clar ca este dorit la echipa..si nu cred ca pana la urma il va indupleca pe Copos sa ii mareasca salariu la 100.000 cat vrea el. este unul din jucatorii pe care`i vad plecand la sTEAUA..cu toate ca a declarat ca va pleca numai la o echipa din strainatate. deci daca vrea copos sa`l pastreze...stie ce are de facut

ps: inca ma mir de cati bani a dat copos anul asta pt transferuri
_________________
Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Iris
MesajTrimis: Marți 12 Septembrie 2006 1:26:57    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

"Becalizeaza fotbalul!"



SUPARAT George Copos(foto) acuza sTEAUA ca încearca sa impuna o dominatie fortata în Liga I
Daca în sezonul trecut s-a rezumat doar la declaratii pasnice si de complezenta la adresa echipei cu care s-a luptat pâna în ultima etapa pentru titlu, George Copos a rabufnit sâmbata la adresa "dusmanilor" din Ghencea.

"Asistam la o becalizare a fotbalului din România! sTEAUA a umblat anul trecut cu banii la echipe, iar anul asta la arbitri. Uitati-va ce a fost în sezonul trecut la Vaslui! Jumatate de echipa a fost «pe burta»", a tunat Copos, revenind ieri: "Nu vreau sa polemizez cu un angajat ca Mihai Stoica. Ei sa nu uite ca sTEAUA a fost înfiintata chiar de comunisti, care le-au creat un stadion superb, în timp ce «Potcoava» Giulestiului a fost construita din banii ceferistilor si inaugurata de regele Carol al II-lea". Atitudinea lui Copos a fost salutata si de tehnicianul Razvan Lucescu: "Nu vreau sa comentez declaratiile, dar în sfârsit pot sa spun ca sunt multumit de atitudinea domnului Copos, pentru ca în sezonul trecut ne-am simtit de multe ori singuri".
Lucescu jr a atacat si arbitrajul lui Alexandru Tudor din meciul cu FC Vaslui. " Nu cred ca vasluienii au fost dezavantajati, noua ne-au fost refuzate doua penalty-uri: unul la Viorel Moldovan, în minutul 5, si un hent în careu, pe finalul primei reprize. Trebuie sa spunem lucrurile astea, pentru ca meci de meci au fost probleme de arbitraj. Noi mergem înainte, poate se vor întoarce într-o zi aceste greseli si în favoarea noastra", a declarat antrenorul giulestenilor, dar parerea sa nu este împartasita si de presedintele Dinu "Vama": "Din punctul meu de vedere, Tudor este un arbitru incoruptibil. Nu cred ca se impunea penalty la faza din minutul 5".


www.prosport.ro
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Iris
MesajTrimis: Luni 18 Septembrie 2006 21:30:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

Scrisoare deschisă adresată lui Mircea Sandu de către George Copos !
2006-09-18 15:54:00

Desfășurarea ultimelor evenimente din fotbalul românesc m-a determinat să mă adresez d-voastră pe această cale, încercând să trag un semnal de alarmă în privința unor aspecte grave.

În primul rând, deși poate n-ar mai fi nevoie s-o fac, țin să vă atrag atenția că actuala ediție a Ligii I de fotbal are o importanță neegalată de nici un alt sezon din ultimii ani. Perspectiva ca două cluburi românești să aibă acces spre grupele Ligii Campionilor presupune o altă abordare a întrecerii interne. Sunt bani mulți în joc și, de aceea, pentru că „scopul scuză mijloacele”, este foarte posibil ca o luptă sportivă ce presupune în primul rând fair-play să fie dusă și cu alte mijloace. Vreau să fie limpede pentru toată lumea. Nu voi permite niciodată ca investițiile făcute de noi la RAPID - asemănătoare celor ale altor oameni potenți financiar, implicați în fotbal, la Cluj sau la Pitești de exemplu - să fie batjocorite de unii sau de alții! Este vorba despre investiții însemnate, care nu numai că au ținut fotbalul românesc în viață, dar i-au și adus rezultate și, implicit, faimă. În paranteză fie spus, sper și cred că echipa noastră națională va reveni și ea la nivelul pe care l-a atins nu demult, completând astfel progresele înregistrate la nivelul cluburilor.

Cel mai important aspect este legat de faptul că, de la startul acestui campionat, s-au înregistrat mult prea multe erori impardonabile de arbitraj. Mai grav este că aceste vicieri flagrante de rezultate ar putea completa - dacă nu cumva au și început s-o facă - răul care se întâmplă „dincolo de cortină”. Este, deja, mult prea mult pentru o ierarhie care, vă repet, poate trimite o echipă sau alta de la noi spre competiția atât de atractivă numită Liga Campionilor.

În consecință, vă solicit imperios reconsiderarea întregii activități legate de arbitrajul românesc, un domeniu în care aveți o responsabilitate majoră. Iar un prim pas ar fi, nu numai în opinia mea, demiterea întregii conduceri a CCA, acuzată inclusiv de gestul recent, fără precedent, al unui arbitru care a ales să plece intempestiv, direct de pe teren, din instituția condusă de către domnul Gheorghe Constantin „Vâlcea”! Probabil veți replica afirmând că ați dat independență oamenilor care răspund de această activitate. Corect, dar nu uitați că arbitrajul intră sub umbrela d-voastră și că de activitatea celebrei Comisii Centrale de Arbitri sunteți direct răspunzător, ca de oricare alt sector aflat în organigrama FRF. Dacă nu aveți soluții la îndemână, lăsați totul pe seama managerilor sau arbitrilor străini, pe care măcar nu-i suspectează nimeni.

Închei, domnule președinte Mircea Sandu, avertizând că este ultimul semnal de alarmă pe care, în calitatea mea de suporter și de finanțator principal al unui club de fotbal, îl fac public pentru însănătoșirea situației din arbitrajul românesc!


Cu stimă și cu încredere,
Gheorghe COPOS
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Luni 18 Septembrie 2006 23:17:19    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici

Mircea RapidFans.RO Says:
postat pe http://copos.forzarapid.ro/?p=6
September 19th, 2006 at 12:15 am
Domnule Copos ... dupa domnul Valvis ati urmat dumneavoastra la cuvant pe ForzaRapid.RO actualmente forzarapid.ro ... ne pare bine ca incercati sa vedeti problemele RAPIDistilor ... intr-un tarziu ... sa intelegem ca ati intrat aici deoarece unii de aici deja aveau actiuni ale domnul Valvis ... promise ... ca de avut , niciodata ... alegeti si dumneavostra 50 de suporteri RAPIDisti , ca doar aveti mai multe procente si dati-le altor suporteri de aici de pe forzarapid.ro cate 2 actiuni de caciula ... veti reusi sa aveti de partea dumneavostra majoritatea celor care intra si posteaza constant pe forzarapid.ro ... dar punctul de vedere al multora nu o sa fie cumparat de 2 actiuni ... unii oameni sunt de vanzare , majoritatea NU ... veti reusi sa ii cumparati ... NU am nevoie de raspuns ... aratati FAPTE ca noi , suporterii cei care mergem in deplasari in conditii , care cum poate , vrem fapte nu vorbe ... iar pentru cei de la forzarapid.ro am sa le spun cateva cuvinte ... cand am aparut ... noi cei de la www.RapidFans.ro , am incercat sa aducem pe internet o imagine a RAPIDului pentru suporterii din provincie si cei care nu pot vedea RAPIDul decat prin intermediul internetului ... am fost vazuti ca oameni ai lui Copos , Verdes si ai lui Costache asa se striga catre noi de cel care se intituleaza unicul admin al forzarapid.ro Popescu Octavian alias Rapidulet ... lingaii conducerii ( cu toate ca la noi pe site nu apare niciun articol despre niciun actionar sau angajat al FC RAPID ) ... se pare ca nu noi suntem cei cumparati ... BAFTA si RAPID sa fie pe primul loc

www.RapidFans.ro
pentru video si foto unicat ... noi suntem

pentru discutii cu actionarii si forum contactati forzarapid.ro/forum


in rest legat de Copos dupa noile achizitii facute momentan ma abtin ...


_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +


Ultima modificare efectuată de către Mircea la Marți 24 Octombrie 2006 18:13:19, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Iris
MesajTrimis: Marți 19 Septembrie 2006 22:48:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

saracul Copos cred ca nu doarme noaptea cand se gandeste cat a bagat in RAPID vara asta Very Happy Very Happy Very Happy ... se vede din declaratii ca ii pare rau...cum am mai zis si in alta parte...Daca il vezi pe Copos ca mananca un mar sa fii atent la el si o sa constati ca mananca si cotorul si apoi se uita nehotarat la codita:"s-o bag si p-asta??? sau nu??? "! Very Happy
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Marți 19 Septembrie 2006 22:54:48    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici



mesajul de mai sus a fost sters de pe blogul lui copos
_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Iris
MesajTrimis: Marți 19 Septembrie 2006 23:03:59    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

... ce lasi... Sad
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Iris
MesajTrimis: Vineri 22 Septembrie 2006 12:08:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

George Copos: „Așa vreau sa-i vad mereu”
2006-09-22 01:16:00

George Copos era foarte liniștit la finalul meciului caștigat de echipa sa în fața piteștenilor, cu scorul de 2-1:

„Eu nu am facut nici un efort, nu am nici un merit. Nu vreau sa vorbesc”, a spus Copos.


Totuși, patronul giuleștean a ținut sa-și remarce echipa:

„Am jucat timp de 20 de minute în 10 oameni, iar echipa a reușit sa caștige. Asta înseamna o echipa puternica, care joaca cu determinare. Așa vreau sa-i vad mereu. Trebuie sa caștige chiar daca joaca în 10. RAPID trebuie sa obțina toate punctele pana la finalul turului. Nu ne mai permitem pași greșiți.”


Patronul RAPIDist a laudat prestația argeșenilor: „Am jucat cu o echipa buna, nu merita sa fie pe ultimul loc în clasament. FC Argeș este o foarte buna rampa de lansare. De acolo au plecat Dica, Mutu și alții. Pacat ca acum nu au rezultate.”



Copos spune ca arbitrul nu a acordat 2 penalty-uri clare: unul pentru RAPID, la un fault asupra lui Buga și unul pentru FC Argeș, la un atac imprudent al giuleștenilor
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Vineri 22 Septembrie 2006 19:08:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici

am vorbit cu el la sfarsitul meciului ... raspunsurile de acolo sunt date de el prin intermediul cuiva ...

vom avea noi cei de la RapidFans o intalnire cu Copos zilele urmatoare
_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Iris
MesajTrimis: Duminică 24 Septembrie 2006 22:47:39    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

Copos:"Am demonstrat că avem valoare"


George Copos, patronul RAPIDului s-a declarat în sfârșit mulțumit de evoluția echipei sale:"Am demonstrat ca suntem o echipa valoroasa si sunt fericit de aceasta victorie. Chiar daca au ratat mult, asta face parte din farmecul RAPIDului."
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Iris
MesajTrimis: Luni 25 Septembrie 2006 0:39:18    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

Mircea Lucescu, consilier la RAPID

ANUNT Patronul giulestenilor, George Copos, a confirmat ieri ceea ce se zvonea de mult timp. Mircea Lucescu, tatal actualului antrenor al alb-visiniilor, este consilier al clubului din Grant. Copos a marturisit ca, în dese rânduri, se sfatuieste cu tehnicianul celor de la Sahtior Donetk si a explicat ca RAPID are performante mai mari acum, decât în perioada cu Mircea Lucescu la cârma echipei, datorita puterii financiare superioare.
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Iris
MesajTrimis: Miercuri 27 Septembrie 2006 8:22:20    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

George Copos va cumpăra acțiunile lui Dan Ostahie și Dan Fați și va deține 95 la sută din acțiunile lui FC RAPID.



George Copos a ajuns la un acord cu Dan Ostahie și Dan Fați să le cumpere acțiunile. Copos s-a luptat pentru această tranzacție ca să poată decide din nou singur la echipă. Statutul noului SA, făcut de Jean Valvis, prevedea că pentru a lua singur o decizie, Copos trebuia să acumuleze un cvorum de 85 la sută. După ce va cumpăra acțiunile celor doi, Copos nu mai are nevoie de alianțe pentru a-și impune deciziile.Fostul vicepremier intenționeză să se apropie mai mult de echipă. George Copos a plecat ieri împreună cu jucătorii în Madeira. Pentru prima dată după mult timp, principalul acționar face deplasarea alături de echipă și are mai multe zile la dispoziție pentru a sta alături de fotbaliști. El s-a folosit de prilej să le explice că va fi din nou acționar majoritar și că le va rezolva problemele. "Am pierdut doi ani, ocupat fiind cu funcția de la guvern. Regret acest lucru și mă bucur că stau acum trei zile alături de ei. Voi discuta cu fiecare în parte, le voi spune că trebuie să cîștige totul pînă la sfîrșitul anului deoarece au unul dintre cele mai valoroase loturi din Liga 1", a declarat Copos.
_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Iris
MesajTrimis: Miercuri 27 Septembrie 2006 11:40:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006
Mesaje: 961

Întâlnire între George Copos, Nicolae Badea și Marian Iancu


Oficialii grupărilor RAPID, Dinamo și Poli Timișoara, George Copos, Nicolae Badea și Marian Iancu, s-au întâlnit, luni seara, la hotel Crown Plaza, scopul reuniunii fiind, potrivit președintelui dinamovist, realizarea unui regulament al conducătorilor de cluburi.

"Întâlnirea a avut ca scop crearea unui nou curent de opinie, unui nou tip de discurs pentru a a pune capăt acestor declarații și atacuri care au loc în ultima vreme între oficialii cluburilor. Ideal ar fi realizarea unui cod de conduită pe care să îl respecte toți conducătorii. Dacă jucătorii au un regulament este normal ca și cei care nu pot fi atinși de acesta să aibă un regulament. Nu trebuie să fie menționate foarte multe lucruri, ci doar un set de reguli pe care toți să le respectăm", a declarat președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Nicolae Badea.

Oficialul dinamovist susține că atacurile conducătorilor de cluburi prin intermediul presei stau și la baza incidentelor care au loc pe stadioanele din Liga I între suporteri.


"N-aș putea să spun că se vrea un fel de pact de neagresiune în declarații. Doar că pentru crearea unui climat specific performanței nu cred că este nevoie de astfel de declarații. Pentru că aceste atacuri se răsfrâng și asupra suporterilor și s-a văzut ce se întâmplă, dar se răsfrâng și asupra felului în care opinia publică percepe fotbalul", a explicat președintele CA al FC Dinamo.

Întrebat dacă Dinamo, RAPID și Poli Timișoara încearcă realizarea unei coaliții împotriva clubului sTEAUA, Nicolae Badea a răspuns:
"Doamne ferește! Nu e vorba despre nici o coaliție împotriva celor de la sTEAUA. Aceasta nu a fost o întâlnire oficială a cluburilor și de aceea nu a fost nimeni de la sTEAUA. Iar între noi, sTEAUA și RAPID există de ceva timp chiar o formă scrisă în ceea ce privește comportamentul fiecărui club vizavi de celelalte, dar care din păcate nu s-a respectat".

Principalul acționar al FC RAPID, George Copos, a confirmat întâlnirea cu Nicolae Badea și Marian Iancu, dar nu a dorit să facă public ceea ce s-a discutat. "Ne-am întâlnit și am băut un ceai, un ceai verde. Atât. N-ați văzut că se poatră acum ceaiul verde?", a spus Copos.

Președintele clubului Poli Timișoara, Marian Iancu, nu a putut fi contactat până la ora difuzării acestei știri

_________________
...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Sorina
MesajTrimis: Vineri 29 Septembrie 2006 14:36:38    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

COPOS: "AM DEMONSTRAT CA AVEM VALOARE"
Patronul giulestenilor a declarat ca este convins ca le poarta noroc jucatorilor sai.
"Vom avea un cuvint greu de spus in acest campionat si poate chiar si in Cupa UEFA. I-am urmat si le-am purtat noroc. Trebuie sa continuam parcursul bun pentru ca avem valoare si am aratat-o si in seara asta. Dam dovada de maturitate. Ma bucur pentru Burdujan si sint mindru de Maldarasanu. Avem nevoie de o crestere de capital, de ea depind primele din aceasta seara. Avem cea mai buna echipa, Dinamo cu ce formatii a jucat pina acum?", a conchis Copos.


valoare avem..dar de ce n`o aratam mereu?? Sad
_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Sorina
MesajTrimis: Vineri 29 Septembrie 2006 14:39:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

George Copos: "Succesul nostru e mai important decât al lui Dinamo"

Acționarul majoritar al RAPIDului, George Copos, era fericit la finalul partidei cu Nacional Madeira. Copos n-a scăpat nici de această dată prilejul de a-i "înțepa" pe adversarii de la Dinamo, echipă pe care giuleștenii o vor întâlni în ultimul derby al turului:
"Am învins o echipa din Portugalia, țară cu care ne luptăm în clasamentul coeficienților UEFA. Succesul nostru e mai important decât al lui Dinamo, care a eliminat o echipă căreia nu-i știu nici numele. Sunt fericit!

_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Sorina
MesajTrimis: Marți 03 Octombrie 2006 6:55:48    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

Copos si “Vama” la masa presei

Reprezentantii RAPIDisti au refuzat sa ia loc la tribuna oficiala a stadionului din Stefan cel Mare, preferând companiei lui Cristi Borcea si Nicolae Badea pe cea a ziaristilor. Astfel, principalul actionar al visiniilor, George Copos, împreuna cu presedintele executiv Dinu Gheorghe, cu noul presedinte al S.A.-ului, Ion Taban, si cu actionarul Dan Laurentiu Fati au urmarit partida de la masa presei, împreuna cu alti apropiati ai clubului.

_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Sorina
MesajTrimis: Miercuri 04 Octombrie 2006 16:10:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

Copos: "Nu trebuie să ne mai plângem, ci să facem ceva în grădina noastră"

"Scuze pentru absența de pe blog timp de câteva zile. În primul rând, n-am putut să țin legătura cu voi cât timp am fost în Portugalia. Iar de acolo m-am întors cu o răceală destul de puternică și peste toate astea a mai venit și meciul cu Dinamo… Ca să nu mai vorbim de problemele de aseară cu serverul…

Într-adevăr, maniera în care am pierdut meciurile cu sTEAUA și cu Dinamo mi-a produs mari dezamăgiri și m-a pus pe gânduri. Acum sunt convins că, în loc să continuăm să dăm vina pe “arbitrii care ne fură”, pe “cluburile comuniste” etc., ar trebui să facem ceva mai multe prin grădina noastră. Să pierzi așa niște meciuri, în care ai inițiativa, ai conducerea, mai ai și avantaj numeric…

În sfârșit, nu te poți supăra pe RAPID, pentru că, dacă n-ar fi asemenea situații, ar însemna că RAPIDul nu mai e El! Mai bine haideți să vedem ce avem de făcut de-acum încolo.

Tragerea la sorți de azi este, în opinia mea, relativ favorabilă pentru noi, în special în plan sportiv, nu insă și din punct de vedere financiar. Acum singura noastră problemă e să ne concentrăm forțele pe acest obiectiv, al avansării cât mai spre vârful competiției în Cupa UEFA. Asta este ceea ce aștept eu în acest moment de la echipă și acesta este obiectivul pentru care le voi da tot sprijinul.

Iar în ceea ce privește stadionul din Giulești, am solicitat o întâlnire cu președintele Traian Băsescu pentru clarificarea situației. În opinia mea, președintele Traian Băsescu este singurul care poate înțelege situația actuală a RAPIDului, așa cum a făcut-o și în 1992, când a decis restructurarea clubului."

_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Sorina
MesajTrimis: Joi 05 Octombrie 2006 19:46:00    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

tot eu, da..Sad

George Copos crede în șansele RAPIDului la titlu
Întrebat dacă RAPID mai are șanse la titlu în acest sezon, George Copos a afirmat: "Totul este posibil, putem să recuperăm, mai ales că RAPID este una dintre cele mai bune echipe din campionat. Sunt optimist și am încredere în această echipă, chiar dacă partida cu Dinamo trebuia să o câștigăm".

Copos: "Răzvan Lucescu nu are niciun motiv să plece"

Principalul finanțator al FC RAPID, George Copos, a declarat că antrenorul Răzvan Lucescu nu are niciun motiv să părăsească gruparea giuleșteană.

"În noul său contract, pe care l-am discutat azi, a vrut să aibă și o clauză suplimentară pentru continuitate. Răzvan are un caracter deosebit, este un om la care țin foarte mult", a spus Copos.

George Copos: "Orice om care pleacă de la RAPID este o pierdere"

"Dinu Gheorghe a venit, luni, la mine, puțin spășit, după înfrângerea cu Dinamo, și mi-a spus că a obosit și nu mai poate. Îl înțeleg, asta este viața. Orice om care pleacă de la RAPID este o pierdere. Dacă mai rămâne acționar, cel mai bine știe dânsul", a spus Copos la finalul ședinței Consiliului de Administrație al FC RAPID, care a avut loc în această după-amiază.

Copos a menționat că, în cadrul ședinței CA al FC RAPID, s-a decis ca, pentru o perioadă, Constantin Zotta să ocupe funcția de director general. "Astăzi, s-a stabilit ca pentru două-trei luni sau poate mai multe, în funcție de performanțele pe care le va obține, domnul Constantin Zotta va ocupe funcția de director general al FC RAPID", a spus Copos, care a adăugat că nu se poate implica mai mult la club, pentru că este "incompatibil".

Întrebat dacă este posibil să modifice structura acționariatului, Copos a spus: "Orice este posibil".

George Copos: "Răzvan a semnat prelungirea contractului"
Președintele clubului RAPID a declarat că antrenorul Răzvan Lucescu a semnat prelungirea contractului cu gruparea giuleșteană.

Constantin Zotta a spus că știe doar că a avut loc o întâlnire între președintele George Copos și Răzvan Lucescu, pe tema prelungirii contractului, dar nu poate confirma dacă aceste discuții au fost finalizate.

George Copos vrea să modifice unele contracte ale jucătorilor

George Copos a afirmat că unele contracte ale jucătorilor trebuie modificate. "Trebuie să discutăm și contractele câtorva jucători, pentru că, din păcate, lucrurile nu sunt în ordine. Mă refer la Maftei și la alți câțiva jucători, care în comparație cu noii veniți au contracte mai mici. Mai trebuie să scoatem din buzunar câteva milioane de euro, în așa fel încât să asigurăm un buget bun pentru club", a spus finanțatorul RAPIDului.


acuma..omul asta a zis multe..de facut, mai putine..dar speram ca o data cu semnarea contractului lui Razvan Lucescu si noile salarii sa reinvie echipa..
_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Stef1923
MesajTrimis: Joi 05 Octombrie 2006 20:10:14    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 19/Feb/2010
Mesaje: 16777215

sper sa fie cum zice mosul ...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Sorina
MesajTrimis: Joi 05 Octombrie 2006 20:35:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

sa fie intr`un ceas bun..si poate ca se repeta figura de anul trecut cu Razvan Lucescu..
_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3, 4 ... 15, 16, 17  următoarea pagină Pagina 3 din 17




Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Advertising


 
Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com