Trimis: Vineri 14 Aprilie 2006 18:43:07 Titlul subiectului: Cum ati aflat de existenta acestui forum?
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 523 Locație / Oraș: Bucuresti - Alexandria si retur
Am vrea sa ne spuneti aici cum ati aflat despre forumul nostru? De la prieteni ? Din intamplare ? Asteptam raspunsuri. _________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului!
Trimis: Vineri 14 Aprilie 2006 22:41:45 Titlul subiectului:
RapidFans ®
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 10
De la CNN .Au spus ca va deveni cel mai tare forum al unei echipe de fotbal .Se pare ca astia au de cele mai multe ori dreptate , asa ca nu vad ...de ce sa nu fie !
Trimis: Vineri 14 Aprilie 2006 23:22:01 Titlul subiectului:
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
de la nenea asta care are avataru` cu maimutoiu ala care tot aplauda acolo enervat _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:21:00 Titlul subiectului:
RapidFans ®
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 23 Locație / Oraș: Bucuresti
Am aflat din doua surse de forumu' asta (nu le divulg ) si pot spune ca arata destul de bine. Felicitari pentru initiativa si sper sa atrageti cat mai multi utilizatori... E IMPORTANT CA SUPORTERII SA AIBA UN LOC UNDE SA-SI EXPRIME OPINIA DESPRE ECHIPA FAVORITA SI NU NUMAI... cand au mai multe optiuni cu atat mai bine...au de unde alege... excelenti moderatorii,asa ca nu-mi fac probleme...o sa reusiti sa atrageti destui utilizatori... si sa respectati fanii altor echipe asa cum ei va respecta pe voi.. parca suntem la slujba de duminica...
Acesta este primul si ultimul mesaj al meu pe forum... SUCCES!
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:22:42 Titlul subiectului:
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
Andrei a scris:
Am aflat din doua surse de forumu' asta (nu le divulg ) si pot spune ca arata destul de bine. Felicitari pentru initiativa si sper sa atrageti cat mai multi utilizatori... E IMPORTANT CA SUPORTERII SA AIBA UN LOC UNDE SA-SI EXPRIME OPINIA DESPRE ECHIPA FAVORITA SI NU NUMAI... cand au mai multe optiuni cu atat mai bine...au de unde alege... excelenti moderatorii,asa ca nu-mi fac probleme...o sa reusiti sa atrageti destui utilizatori... si sa respectati fanii altor echipe asa cum ei va respecta pe voi.. parca suntem la slujba de duminica...
bine ai venit! .. bine ai plecat! _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:25:36 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 523 Locație / Oraș: Bucuresti - Alexandria si retur
Andrei a scris:
Venind din partea unui om care nu tine cu RAPIDul, frumoase cuvinte. Poate te muti la noi...dar n-o sa poti canta "In viata mea n-am fost aurolac si nici javra..." _________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului!
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:25:37 Titlul subiectului:
Granata Girls
RapidFans a scris:
e bine ca toti sunt suporteri RAPID
nu chiar toti dar ne bucuram sa`i avem si pe "restu`" pe aici _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:27:39 Titlul subiectului:
Granata Girls
LOBONTICA a scris:
Venind din partea unui om care nu tine cu RAPIDul, frumoase cuvinte. Poate te muti la noi...dar n-o sa poti canta "In viata mea n-am fost aurolac si nici javra..."
oricum la cat a auzit cantecelul asta...cred ca s`a obisnuit cu el _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:29:44 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®
DarkLadY^ a scris:
LOBONTICA a scris:
Venind din partea unui om care nu tine cu RAPIDul, frumoase cuvinte. Poate te muti la noi...dar n-o sa poti canta "In viata mea n-am fost aurolac si nici javra..."
oricum la cat a auzit cantecelul asta...cred ca s`a obisnuit cu el
_________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum