Bookmark and Share
Pagina de start a forumului Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
FAQ FAQ    Căutare  Căutare   Membrii RapidFans  Membrii RapidFans   Grupuri  Grupuri
ÎnregistrareAutentificare RapidFans Rapid Ultimele discutii si noutatiPostări de la ultima vizităMesaje private


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  următoarea pagină
 anti Gheorghe Copos alias George | ANTIcOPOS CAMPAIGN « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
administratorul de bloc
MesajTrimis: Luni 04 Decembrie 2006 16:46:28    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Mesaje: 711
Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away

Singura sansa pentru toate echipele romanesti, daca chiar vor sa faca figura frumoasa mereu, chiar si in CL, este SA ADUCA JUCATORI STRAINI.
Romanii ca natie, suntem in mare parte puturosi, lasa-ma sa te las, increzuti, aroganti si de multe ori nesimtiti.
De ce alfel multe dintre "vedetele" campioantului au esuat lamentabil in Occident?
Cu banii dati pe Mazilu, putea Copos sa ia 3-4 jucatori straini bunicei, dara macar fara fite, care alearga de rup pamantul si TRANSPIRA pe teren.
Dar una din problemele la club este aceea a slabei activitati (asta ca sa nu spun inactivitati) a scout-erilor. Sau mai bine intreb, exista asa ceva?
Pepiniera proprie e secata, scout-eri nu exista (sper sa ma insel), juactorii romani scumpi, pretentiosi si in principal ROMANI. Deci solutia sunt jucatorii straini.
_________________
Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
DarkLadY^
MesajTrimis: Joi 07 Decembrie 2006 14:29:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 2322
Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth

Se gândeste iar la Ioan Sabau


DE ACORD Ioan Sabau, actualul tehnician al Gloriei Bistrita, nu ar spune “nu” unei oferte de la RAPID

RAPID Daca giulestenii nu se califica în Cupa UEFA, Copos va apela la serviciile “Motului”

In seara de 13 decembrie rapidistii vor sti daca merg mai departe în competitia europeana, în functie de rezultatul partidei Paris St. Germain - Panathinaikos.

Pentru ca sansele ca acest lucru sa se întâmple nu sunt foarte mari, patronul giulestean se gândeste deja la alte nume de antrenori care sa-i succeada pe banca tehnica lui Razvan Lucescu, caruia i-a dat de înteles în mai multe rânduri ca postul sau si al mai multor jucatori este conditionat de obtinerea unor noi performante pe plan european, dar si în campionat. “Pâna în pauza competitionala nu schimbam nimic”, spunea în urma cu doua zile George Copos, dupa ce s-a zvonit ca acesta ar fi fost interesat de aducerea lui Ladislau Bölöni, motivând apoi ca nu ar avea bani destui pentru a-i plati un salariu pe masura.

Surse din cadrul clubului Gloria Bistrita sustin ca patronul RAPIDului a început din nou sa îl contacteze pe Ioan Ovidiu Sabau, dar ca acesta se loveste de refuzul presedintelui Jean Padureanu, care nu pare dispus sa-l lase pe “Mot” sa plece. Un episod asemanator s-a întâmplat si în vara, când “Tata Jean” nu i-a permis antrenorului bistritean sa dea curs ofertei lui Copos în momentul în care Razvan Lucescu era aproape de a prelua echipa Poli Timisoara. De altfel, nici actualul tehnician al RAPIDului nu ar fi prea încântat de perspectiva ratarii unei calificari în primavara europeana, el având în continuare posibilitatea de a prelua clubul de pe Bega, Alin Artimon fiind doar o solutie de compromis la Poli Timisoara. Acesta a fost criticat, în special dupa jocul de la Vaslui, de patronul Marian Iancu, Razvan Lucescu fiind considerat o solutie viabila pentru a aduce echipa banateana în lupta pentru titlu.


- iarasi incep povestile nemuritoare no copos asta e asa de incuiat cateodata de`mi vine sa`l injur! in loc sa`i lase in pace pe jucatori si pe Razvan pana in pauza competionala, trebuie sa faca el cateceva in fiecare saptamana, trebuie sa dea cate`o declaratie mai cu subinteles, ca doar asa face el mereu...ca sa mai faca cateva valuri la club! la noi NICIODATA nu a fost liniste! Mr. Green
_________________
Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Cristina_19'23
MesajTrimis: Joi 07 Decembrie 2006 15:56:03    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

deci pe bune acum.. eu nu vreau sa plece razvan dar asta e..
dar totusi face atata tam tam copos asta ca m-am saturat pana peste cap.. daca incepe de acum sa spuna ca l-as lua pe asta si l-as da pe asta.. pey si jucatorii si antrenorii nu or sa se gandeasca decat "daca or sa ma gonesca astia? Daca eu dupa iarna nu mai joc la RAPID??" daca si iar daca.. parerea mea.. pune prea mult stres pe ei.. si asa saracii nici nu mai stiu sa joace.. ori ca i-a omorat cu zilele si nervi mister copos.. ori nu stiu care alt motiv..
m-am saturat de copos.. mai bine sa plece el.. sa se evapore odata!!!!
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
VelvetGeisha
MesajTrimis: Joi 07 Decembrie 2006 16:11:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 02/Iun/2006
Mesaje: 693
Locație / Oraș: Peste tot si nicaieri...

Exact asa nu ne trebuie! Plecarea lui Razvan.
Insa eu am un mare respect pentru Sabau si nu i-as spune pas... Wink
_________________
Sunt infrangeri care te injosesc si succese care te inalta,
RAPID - un mod de viata...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
ank
MesajTrimis: Sâmbătă 09 Decembrie 2006 16:22:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 03/Iun/2006
Mesaje: 960
Locație / Oraș: La panda

Copos: „O sa le dau jucatorilor salarii de 150.000 de euro pe luna“
2006-12-09 06:54:00


Patronul de la RAPID declara pentru ATAC ca giulestenii beneficiaza de conditii excelente de pregatire, asemuind baza sportiva ProRapid cu o pensiune turistica: „Baietii se relaxeaza, beneficiaza de aer curat, fiindca in zona e lacul Straulesti“. Dupa ce i-a ironizat pe „alb-visinii“, fostul vicepremier a mai scos un porumbel pe gura: „Merg la Paris, sa vad daca meciul dintre PSG si Panathinaikos va fi unul corect“


Ce ne puteti spune despre criza de la RAPID?
Ce criza? Sa fim seriosi. N-ati zis voi sa nu mai fie tensiuni la echipa? Asa ca nu mai sunt nici un fel de tensiuni. Toata lumea e linistita, totul merge pe roate, suntem in paradis, nu vedeti? Pai, antrenorul Razvan Lucescu vorbea de tensiuni si de oameni care vor raul RAPIDului... Intrebati-l mai multe despre asta pe el. Eu m-am lecuit. Daca ati zis voi sa nu mai fac presiuni, nu mai fac. Nu mai conteaza ce zic eu, ci conteaza ce spun Zotta si Costache. Ei sunt oficialii clubului, presedinte si purtatorul de cuvant.

Dar lumea e interesata de ce spuneti dumneavoastra, fiindca sunteti patronul echipei. Banii ii dati dumneavoastra sau...?
Si ce daca dau eu banii? Ce daca bag milioane de euro? Si? Si? Nu-s om de fotbal, sunt afacerist. Jucatorii vorbesc ca n-au salarii mari in raport cu munca prestata... Jucatorii sa joace si apoi sa vorbeasca.

Dar de ce sa mai spun... totul e frumos la RAPID. Jucatorii au conditii excelente. Stau bine-mersi intr-o pensiune turistica la ProRapid, le-am creat pensiunea aia, apoi n-au nici un stres, se plimba relaxati, beneficiaza de un aer curat, fiindca in zona e lacul Straulesti. Sunt intr-o continua vacanta, ce le mai trebuie? A, da, daca se poate, o sa aiba si salarii de 150.000 de euro fiecare, o sa le dau, ce o sa mai vrea? O sa le dau jucatorilor salarii de 150.000 de euro.

Retineti! Ce-i lipseste RAPIDului pentru a ajunge la performantele stelei? Nimic, nu-i lipseste nimic, absolut nimic. Uite, sta langa mine in masina un bun prieten, RAPIDist infocat, si imi spune si el acelasi lucru. Nimic nu ii lipseste RAPIDului ca sa fie ca sTEAUA.



„O sa plec la Paris pe banii altuia, nu pe banii mei“



Aveti sanse de calificare in „16“-imile Cupei UEFA, dupa jocul rezultatelor?
Sa fiu sincer, mi-e greu sa cred ca Panathinaikos va face egal sau va castiga pe terenul francezilor de la Paris Saint Germain. Mi-e greu sa cred si atat.

Veti merge la meci?
Da. Cum sa nu merg? O sa merg, mai ales ca va fi totul gratuit. Deplasarea mi-o plateste amicul meu RAPIDist, eu nu voi scoate bani din buzunar. E si mai bine. O sa stam la hotel Hyat Park. Voi face o excursie frumoasa la Paris.

Excursie? N-o sa fiti tensionat in timpul meciului, avand in vedere ca de rezultatul de pe Parc de Princes va depinde soarta calificarii RAPIDului?
De ce sa tremur?! Va fi excelent la Paris. Nu ma duc acolo ca sa stau cu sufletul la gura, ci pentru a vedea neaparat un meci, sa vad daca se va juca in mod corect sau nu.


Si pentru prima oara ii dau dreptate lui Copos....
_________________
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Cristina_19'23
MesajTrimis: Sâmbătă 09 Decembrie 2006 16:29:18    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

deci chiar il indreptatesc.. cat de flegamtic si de chipurile neindiferent, a vorbit.. e logic sa ia totul in bataie de joc dupa ce au facut jucatorii..
si eu ii dau dreptete..
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
ank
MesajTrimis: Sâmbătă 09 Decembrie 2006 16:47:04    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 03/Iun/2006
Mesaje: 960
Locație / Oraș: La panda

te contrazici, mai sus ziceai ca nu-ti place ca face atata tam tam si ca vrei sa se evapore.
_________________
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Cristina_19'23
MesajTrimis: Sâmbătă 09 Decembrie 2006 16:57:08    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

da.. dar... incepe sa ma calce pe nervi echipa.. cand am spus ce am spus.. nu pierdusem in fata unei echipe in retrogadare... am zis ca la naiba.. sunt obositi ca au jucat si in UEFA si in campionat, ca si copos ii streseaza de ii omoara.. incercam sa arat ca nu e vina lor..
dar au facut un egal de tot rasul cu pandurii si peste o saptamana au luat bataie de la jiul.. nici un alt meci.. ce sa mai zic.. ii dau dreptete lu copos sa-i ia la misto asa... intr-adevar face tam tam cu concadieri si etc.. da la faza asta ii dau dreptate..
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
VelvetGeisha
MesajTrimis: Sâmbătă 09 Decembrie 2006 23:13:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 02/Iun/2006
Mesaje: 693
Locație / Oraș: Peste tot si nicaieri...

Ma gandeam ca n-ar fi rau sa facem si noi ca oltenii aia idioti(no offense pt olteni Smile ) "azi 5, maine 5000... NU mai scapi !!! " Mad
ps: Twisted Evil copos !!!
_________________
Sunt infrangeri care te injosesc si succese care te inalta,
RAPID - un mod de viata...
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Duminică 10 Decembrie 2006 0:11:22    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici

baga ba bani in echipa si lasa mistourile pentru becali ca oierul are cu ce
_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Cristina_19'23
MesajTrimis: Duminică 10 Decembrie 2006 0:52:27    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

ma intreb chiar o sa le dea 150.000 sau pura caterinca???? Confused Flacari
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
Sorina
MesajTrimis: Sâmbătă 16 Decembrie 2006 19:34:42    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006
Mesaje: 1065
Locație / Oraș: in your mind

George Copos: "Nimeni de la RAPID nu a vorbit despre demiterea lui Răzvan"

Nimeni de la RAPID nu a vorbit despre demiterea lui Răzvan Lucescu, susține George Copos. Răzvan a fost prezent în această săptămână la antrenamentele conduse de Fabio Capello la Real Madrid și sunt multe voci care susțin varianta unei despărțiri între patronul giuleștenilor și antrenor, informează RTV.

La petrecerea de Crăciun organizată de grupul de firme pe care îl patronează, George Copos a vorbit pentru prima oară de la terminarea sezonului despre Răzvan Lucescu.

"Nimeni, dar nimeni de la RAPID nu a vorbit despre demiterea lui Răzvan, eu n-am vrut să răspund unor dezinformări", a spus Copos.

_________________
The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Cristina_19'23
MesajTrimis: Sâmbătă 16 Decembrie 2006 19:37:39    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

ce-o mai intoarce si asta.. iar incep sa ma satur de el.. Sad
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
Faur
MesajTrimis: Luni 18 Decembrie 2006 12:11:55    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RAPID FANS
RAPID FANS

Data înscrierii: 23/Oct/2006
Mesaje: 2

Da, sunt de acord . JOS CU cOPOS Sad


PS: Stiti ca ati aparut la stiri cu campania asta Very Happy?

_________________
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Luni 18 Decembrie 2006 14:29:15    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici

da ... pe TVR 1 Razz
_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Cristina_19'23
MesajTrimis: Miercuri 20 Decembrie 2006 19:27:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

La cea de-a 10-a editie a decernarii premiilor prosport Gigi Becali a declarat că de sărbători îi urează principalului acționar al FC RAPID, George Copos, "să se debaraseze definitiv de haina comunistă". "Să arunce definitiv haina asta. E patron, dar e patron comunist. El zice Moș Gerilă, e greu să-i dezveți pe ăștia, trebuie să le schimbi sângele la comuniști ca să poți să-i dezveți de metehne. Dacă el cheltuie și de zece ori mai mult ca mine, ceea ce e imposibil, nu o să poată să mă întreacă, pentru că el e comunist încă, n-are Duhul Sfânt. E diavolul tot timpul acolo, el săracu' degeaba încearcă, pac vine diavolul și îi mai dă un gol în ultimele secunde...Nu se califică. Nu e chiar de exorcizat, mai are o haină pe care trebuie s-o arunce"!

Asa le-a urat becali sarbatori fericite lui copos si de asemeni si lui borcea mentionand ca amandoi ii sunt prieteni si de aceea isi permite...


in prostia si in simplitatea lui spune atatea adevaruri si e atat de comic ras ras ras ras
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
KTD
MesajTrimis: Miercuri 20 Decembrie 2006 19:42:30    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Mesaje: 867
Locație / Oraș: unknown

asta vorbeste, care statea numa' pe langa Vali ....mana in mana cu fiul "marelui conducator"....
_________________
Always Outnumbered. Never Outgunned.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Cristina_19'23
MesajTrimis: Miercuri 20 Decembrie 2006 19:45:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006
Mesaje: 877
Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri

probabil de aia isi permite Wink ras
_________________
E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...

aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
DarkLadY^
MesajTrimis: Miercuri 27 Decembrie 2006 10:02:52    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 2322
Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth

Arătatul pisicii

Ovidiu Ioanițoaia despre varianta că, aducîndu-l pe Ionel Ganea, Copos ar urmări să scape de Răzvan Lucescu

Vorbind despre venirea lui Ionel Ganea la RAPID, merită spus că, de regulă foarte calculat, ba chiar zgîrcit, George Copos și-a deschis de data asta larg baierele pungii. I-a propus golgeterului la zi al campionatului un contract pe care nici un om normal nu l-ar fi refuzat: 350.000 de euro pe an, plus 100.000 în eventualitatea clasării vișiniilor pe locul 1 sau 2, plus 50.000 pentru cîștigarea Cupei României, plus 150 la sută prime de victorie. Dar și, începînd din vara lui 2009, funcția de vicepreședinte al clubului timp de 2 ani, cu 10.000 de euro lunar. În cazul nerespectării ultimei clauze, RAPID ar trebui să suporte întreg salariul pe perioada amintită, adică 240.000 de euro. De aici și concluzia că, din orgoliu, din dorința de a-l slăbi pe actualul lider ori din amîndouă, Copos a ținut morțiș să-l transfere pe Ganea din Ștefan cel Mare și nu s-a uitat la bani. Dimpotrivă, a băgat mîna în buzunar adînc, pînă la fund.

Doar că de-acum înainte va exista în Giulești o aglomerație de atacanți. Deoarece noul sosit se adaugă lui V. Moldovan, lui Zicu, lui Buga, lui Burdujan, lui Griffiths și lui Mazilu, cei din urmă costînd RAPIDul peste 3 milioane de euro, dintre aceștia, 7 la număr, vor prinde echipa doi, maximum trei. Cum vor reacționa cei ce vor sta pe tușă, e lesne de anticipat, mai ales că Ganea s-a despărțit de Dinamo tocmai pentru că n-a fost titular etapă de etapă. Logic, cu atîția candidați pe două posturi, Răzvan Lucescu va avea bătăi de cap, din care motiv unii și speculează că George Copos l-a adus pe Ganea, jucător de 33 de ani, dar și incomod, mereu pus pe harță, special pentru a-i crea probleme antrenorului. De care s-ar fi dispensat încă din această iarnă dacă fanii l-ar fi susținut. Personal, nu prea cred într-un asemenea complot, oricît de abil pare patronul RAPIDului, care s-a descotorosit prin manevre oculte de Ioan Becali și, recent, de Dinu Gheorghe. Știind cît preț pune Copos pe banii săi, mă îndoiesc că a riscat o sumă uriașă numai pentru a-l determina pe Lucescu junior, favoritul tribunei, să plece la un moment dat din proprie inițiativă. Să i se urască și să-și ia singur lumea în cap. Poate că a urmărit să-i arate pisica, asta da. Să-l expună unei presiuni în creștere, să-l facă să se simtă și mai amenințat, dar nu mai mult.

- iarasi ajung sa ma disper! iarasi astia de la GSP citesc in stele...isi dau cu presupusul. cu chestii de genul asta nu fac decat sa destabilizeze situatia de la club (care oricum nu a fost si nici nu va fi prea curand una stabila...)
_________________
Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Miercuri 27 Decembrie 2006 15:35:49    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici

de fapt vrea sa scape de Zotta ... ca sa il puna pe Ganea Very Happy


e clar ca noi asteptam mutarea lui Dumnezeu ca numai asa scapam de Copos

a ... si mai asteptam sedinta actionarilor din 8 ianuarie sa vedem ce o sa se intample cu actiunile date de Valvis ...
_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  următoarea pagină Pagina 6 din 17




Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Advertising


 
Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com