Autor |
KTD |
Trimis: Luni 12 Martie 2007 15:48:55 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locație / Oraș: unknown
|
Inainte era locomotiva sigla...si as vrea sa revenim la ea. _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Luni 12 Martie 2007 19:51:13 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
si eu as vrea sa revina la vechea stema....nu vulturul ne reprezinta _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
optheo |
Trimis: Luni 12 Martie 2007 19:56:56 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 29/Noi/2006 Mesaje: 71
|
Nu are curaj sa schimbe emblema,face si el valuri.Nimeni nu o sa-i permita asta,si el o stie.Ce,cumva a infiintat el RAPIDul ? Sa-si vada de viata lui de om avar si noua lui achizitie in dragoste,daca e adevarat.Mai bine tace,cum a facut aseara ,decat sa bata campii. Hai RAPID !! .gif) _________________ optheo_2963 |
|
Sus |
|
 |
Dan |
Trimis: Luni 12 Martie 2007 20:35:34 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 07/Aug/2006 Mesaje: 549 Locație / Oraș: RaHoVa
|
s`a saturat si el de aceeasi gaura in fiecare seara.. si da sa schimbe emblema multi cred ca aia e cioara nu vultur. sa puna locomotiva ! _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene.
Ultima modificare efectuată de către Dan la Luni 12 Martie 2007 22:25:44, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
florea |
Trimis: Luni 12 Martie 2007 21:59:57 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 24 Locație / Oraș: Bucurest > Berceni
|
"s`a saturat si el de acceasi gaura in fiecare seara.."  |
|
Sus |
|
 |
make |
Trimis: Marți 13 Martie 2007 2:34:10 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 04/Feb/2007 Mesaje: 74 Locație / Oraș: prin peluza,prin tribuna,oriunde e Rapid
|
mie , unul, imi place sigla actuala.. cred ca e cea mai frumoasa din Liga 1, in egala masura cu cea a celor de la Poli Tm..Dar nu cred ca asta ne doare pe noi.sigla..Doamne ce prostii ii mai vin omului asta in cap, de la o vreme..Speranta-secretara e de vina  _________________ Mandru de culoarea visinie,mandru de RAPID |
|
Sus |
|
 |
unione |
Trimis: Marți 13 Martie 2007 8:40:01 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 21
|
Lacra a scris: |
si eu as vrea sa revina la vechea stema....nu vulturul ne reprezinta |
Nu e vultur, e acvila. Vezi ce a reprezentat acvila in istorie... Poti sa incepi cu legiunile romane... _________________
  |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Miercuri 14 Martie 2007 0:50:20 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
unione a scris: |
Nu e vultur, e acvila. Vezi ce a reprezentat acvila in istorie... Poti sa incepi cu legiunile romane... |
stiu ce vrei sa spui...dar eu am zis ca nu ne reprezinta....in istoria noastra...noi si la stema veche...am avut sine...a fost o emblema fara vultur, chiar daca vulturul simbolizeaza putere, vitejie si forta, curaj _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Miercuri 14 Martie 2007 5:26:00 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
Nu e vultur, e acvila. Vezi ce a reprezentat acvila in istorie... Poti sa incepi cu legiunile romane... |
stiu ce vrei sa spui...dar eu am zis ca nu ne reprezinta....in istoria noastra...noi si la stema veche...am avut sine...a fost o emblema fara vultur, chiar daca vulturul simbolizeaza putere, vitejie si forta, curaj |
acvila... _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
unione |
Trimis: Miercuri 14 Martie 2007 8:38:12 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

|
Eu sunt pentru pasatrarea actualei sigle (poate putin restilizata), dar sunt impotriva ideei ca noau sigla sa fie cu locomotive si acari sau sine si peroane, ajungem sa ne uitam dupa aia la sigla ca la cartoon netwoork. Erau alte MARI probleme la club ca sa inceapa dobitocul de copos cu acest lucru. Ne arunca chestia asta in fata ca sa ne mute atentia de la incapacitatea sa de a rezolva problema stadionului si tare mi-e frica ca o sa ajungem sa jucam pe alt stadion in acest ritm. Si in acest ritm RAPIDul ne va fi confiscat de tot... _________________
  |
|
Sus |
|
 |
mateiutu |
Trimis: Miercuri 14 Martie 2007 16:34:53 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 14/Mar/2007 Mesaje: 1
|
ReKiNu a scris: |
Sunt de acord cu voi...dar nu cred ca se va putea face ceva.El face bani prea frumosi aici la RAPID ca sa lase totul si sa plece ca nu-l mai vor suporterii.Cred ca e in zadar initiativa noastra sa zic asa... oricum cOPOS |
din pacate pt noi rapidistii nu cred ca vom scapa asa repede de acest...copos...acest afacerist.....radem noi de cei de la sTEAUA ...insa uitativa si voi ce patron smecher au!!!!!!!!!...eu sincer m-ias dori sa vina la rapiduletul nostru IANCU de TIMISOARA ...care se zice ca este de-al nostru!!!!!!!! oricum pare mai atasat de echipa lui decat copos al nostru! ce ziceti??? _________________ singuri impotriva tuturor! |
|
Sus |
|
 |
VelvetGeisha |
Trimis: Miercuri 14 Martie 2007 21:14:08 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 693 Locație / Oraș: Peste tot si nicaieri...
|
Mie mi se pare ca e mai atasat de RAPID, decat de echipa lui, dar trecem peste... _________________ Sunt infrangeri care te injosesc si succese care te inalta,
RAPID - un mod de viata... |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Miercuri 14 Martie 2007 23:52:36 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
Erau alte MARI probleme la club ca sa inceapa dobitocul de copos cu acest lucru. Ne arunca chestia asta in fata ca sa ne mute atentia de la incapacitatea sa de a rezolva problema stadionului si tare mi-e frica ca o sa ajungem sa jucam pe alt stadion in acest ritm. Si in acest ritm RAPIDul ne va fi confiscat de tot... |
asa e edi, ai dreptate....cu sigla...incearca iar sa abata atentia de la stadion...ca doar e om inteligent...si ii reuseste de minune
mateiutu....nici unu din actuali conducatori din fotbalu de pe la noi nu ar fi bun...as vrea sa vina un ucrainian sau rus...poate are abramovic vreun frate  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
optheo |
Trimis: Joi 15 Martie 2007 20:43:11 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 29/Noi/2006 Mesaje: 71
|
De ce vrea sa schimbe vulturul cu trenul ? Ministerul transporturilor nu se implica cu nimic si noi sa-i facem si reclama ? Nesuferitul de Berceanu nu vrea sa dea nici macar atentie dar bani,nici atat. Aici fiecare are interesul lui personal si mai putin pentru binele altora. Nu stiu ce va urma,dar cert este ca suntem cei mai uniti si cei mai iubitori suporteri.Voi sunteti de acord sa joace semifinala la Timisoara ? Nu trebuie sa facem jocul lui Condescu.O sa mai vedem si cu cupa asta,ce s-o mai intampla,cine mai trage sfori si ce interese are.Cred ca se doreste o finala RAPID-sTEAUA.Nici nu ma gandesc sa nu batem Pandurii.Nu cred sa fim asa prosti si sa nu luptam ptr.victorie.Le doresc succes baietilor la Vaslui si sa avem parte numai de victorii. HAI RAPID !! _________________ optheo_2963 |
|
Sus |
|
 |
unione |
Trimis: Joi 15 Martie 2007 22:22:46 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

|
Si ministerul de ce sa dea bani pt stadion si copos sa ia cascavalul de pe reclamele din stadion?
Esti cam naiv amice... _________________
  |
|
Sus |
|
 |
Nea Georgica |
Trimis: Vineri 30 Martie 2007 8:38:06 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 16/Mar/2007 Mesaje: 53
|
toata lumea are dreptate aici .... Copos lasa-neeee :| sa nu mai zicem de stadion ca e in lucrari de aproape 1 an :| _________________ www.torcida.fcrb.ro
De MiC CoPiL IuBeSc CuLoRiLe Alb-ViSiNiu
NaScuT Si CreScuT ANTI-sTEAUA !!
 |
|
Sus |
|
 |
TayloR^ |
Trimis: Vineri 30 Martie 2007 10:49:24 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®

Data înscrierii: 16/Ian/2007 Mesaje: 110 Locație / Oraș: Botosani
|
Ceahlaul ne da clasa la stadion. Si ei sunt o echipa mult mai modesta. RAPID merita un stadion mai modern dupa performantele sale mai ales in cupa UEFA anul trecut. _________________ Performanta inseamna sa nu te pierzi niciodata in fata momentelor grele...Inseamna sa te aduni si sa reusesti.
www.mariusconstantin.ro |
|
Sus |
|
 |
alina rapidista |
Trimis: Luni 23 Aprilie 2007 11:42:38 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 09/Feb/2007 Mesaje: 300 Locație / Oraș: pitesti
|
Fratilor am uitat ceva azi e ziua lui nea george sa-ti dea Dumnezeu alta echipa ca noi uni ne-am cam saturat de tine. _________________ http://rapidista.blogspot.com/
A fi RAPIDist înseamnă a păstra ceva din naivitatea frumoasă a fotbalului din plăcere și din onoare!
In Romania se poate cumpara orice...mai putin RAPIDul!
RAPID nu se schimbă, așa cum marea nu capătă culoarea ochilor iubitei comandantului de vas!" |
|
Sus |
|
 |
Ady07 |
Trimis: Luni 23 Aprilie 2007 12:27:12 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 02/Apr/2007 Mesaje: 39 Locație / Oraș: Bacau
|
Da fartilor e ziua lu nea george, sa fie fericit si sa se bucure de cadoul facut de baeti aseara... Si la mai multe decizi destepte ca cea luata cu referire la arbitru pt meciul cu dINAMO si cea cu stadionul, geniale dnle n am ce zice Mare conducator de club nea george, mare mare de tot .gif) _________________ Alb visiniu pe Pamant si in lumea de apoi!! |
|
Sus |
|
 |
Adi |
Trimis: Luni 23 Aprilie 2007 13:07:01 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1677 Locație / Oraș: Bucuresti
|
un hai sictir din partea mea nu merita nici macar o urare de ziua lui _________________ NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro
 |
|
Sus |
|
 |
|