Bookmark and Share
Pagina de start a forumului Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
FAQ FAQ    Căutare  Căutare   Membrii RapidFans  Membrii RapidFans   Grupuri  Grupuri
ÎnregistrareAutentificare RapidFans Rapid Ultimele discutii si noutatiPostări de la ultima vizităMesaje private


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  următoarea pagină
 HANDBAL « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
Miau
MesajTrimis: Sâmbătă 16 Decembrie 2006 12:13:46    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

Rusia-Germania și Norvegia-Franța sînt semifinalele întrecerii continentale din Suedia. Rusia, campioana mondială, și Norvegia, campioana Europei, sînt singurele echipe neînvinse pînă acum la Campionatul European din Suedia. Favorite clare la disputarea finalei de mîine, de la Stockholm, încă dinainte de începerea competiției, cele două formații au avut un parcurs de metronom în Scandinavia. Rusoaicele nu au mai cunoscut înfrîngerea într-un meci oficial de doi ani, echipa lui Evgheni Trefilov adunînd 16 victorii consecutive. Ultimul eșec al campioanelor mondiale s-a înregistrat în finala mică a Campionatului European de acum doi ani, din Ungaria, 25-29 cu echipa gazdă.

Norvegia pare că și-a găsit și ea cadența după rușinosul loc 9 obținut la Mondialele din Rusia 2005. Singura semifinalistă cu o doamnă pe banca tehnică, Marit Breivik, va întîlni azi cea mai mare surpriză a Europenelor, reprezentativa Franței. Olivier Krumbholz, tehnicianul care de mai bine de șase ani asudă pe banca "albastrelor", a mai dus echipa spre aur la CM în 2001 și a cucerit și bronzul la Europenele din 2002. Acum, cea mai defensivă echipă din cele 16 prezente în Suedia se pregătește din nou pentru a cîștiga o medalie, dar și pentru Campionatul Mondial de la anul, desfășurat chiar în "Hexagon".
Germania se gîndește și ea la aur, avînd, după părerea specialiștilor, cei mai buni interi de la Euro: Nadine Krause și Grit Jurack. "Ne batem pentru aur, nu ne gîndim să ne oprim în semifinale", a declarat Krause, cea care are toate șansele să cîștige și titlul de golgeter.

Cu cine picăm?
Mîine, înaintea finalei CE, va avea loc și tragerea la sorți a partidelor din play-off-ul Campionatului Mondial. România face parte din grupa a doua valorică, alături de Turcia, Belarus, Ucraina, Serbia, Olanda și Slovenia. În urna favoritelor vor intra Croația, Polonia, Spania, Austria, Danemarca, Macedonia și învinsa din meciul Ungaria-Suedia. "Nu mi-aș dori Danemarca și Suedia sau Ungaria. Am avut ghinion și anul trecut la Europene, poate de data asta vom avea mai mult noroc", a declarat selecționerul Gheorghe Tadici.
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Sâmbătă 16 Decembrie 2006 21:57:33    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

Reprezentativa de handbal feminin a Norvegiei, campioană europeană en-titre, s-a calificat în finala Campionatului European după ce a învins, sâmbătă, la Stockholm, cu scorul de 28-24 (15-12), naționala Franței, în semifinalele competiției. Partida cu Franța a fost a 50-a pentru antrenoarea echipei Norvegiei, Marit Breivik, la turneele finale ale Campionatului European, cifră ce reprezintă un record pentru handbalul european.

Norvegia va întâlni în finală Rusia, formație calificată în ultimul act al comepetiției după ce a învins în semifinale formația Germaniei, cu scorul de 33-29 (16-13).
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Duminică 17 Decembrie 2006 13:42:36    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

Finala CE se va juca azi, de la ora 17:00, între campioana mondială, Rusia, și cea continentală, Norvegia. Rusia nu a avut deloc emoții în fața Germaniei, în prima semifinală a CE, chiar dacă nemțoaicele au ținut piept campioanelor mondiale în primele 15 minute. La pauză Rusia a intrat cu trei lungimi distanță, 16-13. În repriza a doua, cînd antrenorul Evgheni Trefilov a ordonat o apărare 6-0 în linie, Jurack, Krause și Baumbach, piesele de rezistență ale Germaniei, au fost anihilate și rusoaicele s-au desprins la 22-15. Pe final, cu rezervele în teren, Rusia a sărbătorit calificarea în prima sa finală continentală, dar și a 17-a victorie consecutivă în partide oficiale, un record greu de egalat.

În schimb, Norvegia a trebuit să asude din greu în fața Franței. Surpriza Campionatului European, formația lui Olivier Krumbholz s-a ținut scai de campioana continentală de acum doi ani. Norvegia a condus în permanență, dar nu a reușit niciodată să se desprindă decisiv. Chiar dacă la pauză nordicele au intrat cu 15-12, Franța a egalat imediat la 16. În minutul 56, tabela arăta un incredibil 24-24! A fost momentul în care franțuzoaicelor au început să le tremure genunchii și norvegiencele au punctat de patru ori consecutiv, pregătindu-se acum de marea finală, împotriva Rusiei, pe care acum trei săptămîni au învins-o la Mobelringen Cup, cu 29-26.

Am scăpat de Ungaria
"Naționala" Ungariei a terminat pe locul 5 Campionatul European din Suedia după ce a învins ieri cu 32-25 reprezentativa țării gazdă în meciul pentru locurile 5-6. Partida a avut o miză mare, deoarece echipa care învingea obținea calificarea directă la Campionatul Mondial de anul viitor, din Franța. Suedia e una dintre posibilele adversare ale României în play-off alături de Croația, Polonia, Spania, Austria, Danemarca și Macedonia. Tragerea la sorți va avea loc în această dimineață, la Stokholm.

Românii la finală?
Arbitrii români Alin Cîrligeanu și Gheorghe Bejenariu erau aseară printre cei nominalizați să conducă finala Campionatului European între Rusia și Norvegia. Evoluția românilor a fost apreciată, ei arbitrînd foarte bine la meciurile la care au fost delegați pînă acum. Cele mai importante întîlniri ale cuplului Cîrligeanu-Bejenariu au fost cele dintre Rusia și Franța (25-24), dar și derbyul Franța-Suedia, 28-23, meciul care le-a trimis pe reprezentantele Hexagonului în semifinale.
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
adryanna
MesajTrimis: Duminică 17 Decembrie 2006 13:51:32    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®
RapidFans ®®

Data înscrierii: 30/Oct/2006
Mesaje: 149
Locație / Oraș: rm vl

cica am picat cu suedia la baraj...nush daca aste e bine sau rau....banuiesc ca bine,ca io nu am auzit de nicio performantza de'a lor...Smile
_________________
cuget,deci exist.....exist,deci sunt rapidista Smile
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Duminică 17 Decembrie 2006 13:58:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

România va întâlni Suedia în barajul pentru Mondiale


Astazi, in Suedia, tara gazda a Campionatului European de handbal feminin, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor de baraj pentru urmatoarea competitie importanta a handbalului feminin, Campionatul Mondial din 2007, care se va desfasura in Franta.

Meciurile de baraj pentru CM-2007 de handbal feminin

Olanda - Croația
Spania - Turcia
Suedia - România
Polonia - Serbia
Slovenia - Austria
Macedonia - Belarus
Danemarca - Ucraina

Turul va avea loc la 2/3 iunie 2007, iar returul la 9/10 iunie 2007. Câștigătoarea dublei manșe se va califice pentru faza finală a CM-2007 (2-16 decembrie 2007 în Franța).

Franța (țară organizatoare), Rusia (deținătoarea titlului), Norvegia, Germania și Ungaria (semifinaliste și locul 5 la Euro-2006) sunt deja calificate pentru CM.
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Duminică 17 Decembrie 2006 13:59:37    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

eu zic ca e bine...... cat de cat acolo.....acceptabil....se putea si mai bine Very Happy
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Horia
MesajTrimis: Duminică 17 Decembrie 2006 14:18:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 1747

E inacceptabil sa nu le batem pe-astea, le-am si batut bine acum o luna la Cupa Mondiala 7-8 goluri ... mai avem si returul acasa. Hai Romania!
_________________
RAPID inseamna patima.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Miau
MesajTrimis: Luni 18 Decembrie 2006 23:57:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

Rămîne regină


Norvegia și-a păstrat în fața Rusiei, campioana lumii, titlul continental cucerit acum doi ani în Ungaria. Finala pe care o aștepta toată lumea a avut loc aseară la Stockholm între campioana mondială, Rusia, și cea a Europei, Norvegia. Neînvinsă de doi ani de zile într-un joc oficial, "zbornaia" lui Trefilov, cu masivele sale jucătoare pe semicerc, a dat semne de slăbiciune în grupe, cînd a învins chinuit Franța, 25-24. De partea cealaltă, nordicele au arătat o constanță dezarmantă, trecînd lejer de toate adversarele întîlnite.

Antrenoarea Marit Breivik mai repurtase o victorie în fața Rusiei, tot în acest an, dar doar într-un joc amical. Moralul norvegiencelor era însă ridicat și Rusia s-a văzut condusă de la început. Norvegiencele au primit o grea lovitură în primele minute, cînd s-a accidentat cea mai constantă jucătoare a lor, Gro Hammerseng. Au trecut cu bine peste acest lucru însă și au zburdat pe teren. Pe contraatac, Norvegia a ajuns la un incredibil 13-7 în minutul 22 și a intrat cu 16-12 la cabine.În partea a doua a început urmărirea campioanelor mondiale, care s-au apropiat la un singur gol diferență, 25-24, minutul 55. A fost însă prea tîrziu. Norvegia a mai punctat de două ori tot pe contraatac și a sărbătorit al doilea titlu european consecutiv și al treilea din istorie. Rusoaicele au coborît cu picioarele pe pămînt, nereușindă să cîștige primul lor titlu în Europa, deși sînt cele mai bune din lume.

În finala mică, Franța a trecut de Germania cu 29-25 și și-a asigurat bronzul.


Norvegia 27 (16)
Kari Mette Johansen 9, Mariane Rokne 4, Kristine Lunde 4, Linn Riegelhuth 3, Ragnhild Aamondt 3, Anette Johansen 3, Else Marte Lybekk 1

Rusia 24 (12)
Elena Polenova 6, Irina Poltorațkaia 6, Anna Kareeva 4, Irina Bliznova 3, Ekaterina Andreiușina 2, Emilia Terey 1, Liudmila Bodnieva 1, Ekaterina Marennikova 1
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
adryanna
MesajTrimis: Marți 19 Decembrie 2006 0:02:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®
RapidFans ®®

Data înscrierii: 30/Oct/2006
Mesaje: 149
Locație / Oraș: rm vl

da' nu vorbim si noi de camionatu natzional...k de exemplu oltchim are 12 victorii din tot atatea meciuri Very Happy si ca anu asta o sa ia campionatu,cupa si cupa cupelor Very Happy
_________________
cuget,deci exist.....exist,deci sunt rapidista Smile
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Marți 19 Decembrie 2006 15:08:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

pai Adryana putem vb...... dar RAPIDul este destul de slabut......nu mai e ceea ce a fost......cica se vor baga bani...dar nu acuma si mai tarziu......

iar despre Oltchim ce am puta vb noi.....decat sa ii urez cat mai multe succese in cupele europene.....
insa un singur lucru sunt nelamurit ..noi nu ne-am calificat in C.L. la hanbal feminin.........asa cum a fost HCM la masculin....sau nu exista asa ceva la feminin.??????
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Marți 19 Decembrie 2006 15:08:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

Un alt inceput
Nationala masculina a Romaniei se pregateste la Constanta inaintea meciurilor din preliminariile Campionatului European, care va avea loc in Norvegia, peste doi ani. Selectionerul Lucian Rasnita a convocat, deocamdata, doar jucatori care evolueaza in Liga Nationala, pentru turneul amical din Bologna. Din ianuarie, sint asteptati sa se alature lotului si stranierii, retinuti in prezent de cluburile lor.
Reprezentativa masculina de handbal a Rom<niei se pregateste, de duminica seara, la Constanta, dupa un mini-stagiu la Moeciu. Tricolorii se vor antrena la Constanta pina pe 26 decembrie, data la care este programata plecarea spre localitatea italiana Bologna, unde vor participa la un turneu amical, alaturi de alte sapte echipe. Selectionerul Lucian Rasnita are la dispozitie un lot de 16 jucatori, toti legitimati la cluburi din tara.

Lor li se vor adauga, din ianuarie, stranierii ce vor face parte din echipa care va disputa meciurile din preliminariile Campionatului European. Pivotii Marius Baiceanu (TSP Goppingen - Germania) si Marian Cozma (MKB Veszprem - Ungaria), extrema dreapta Ionut Georgescu (CD Bidasoa), interii dreapta Rares Jurca (RK Zagreb) si Sandu Iacob (TuS Lubbecke - Germania) si interii stinga Adrian Petrea (US Creteil - Franta) si Florin Nicolae (Kadetten Schaffhausen - Elvetia) nu au putut da curs selectionarii lor la finele acestui an, din cauza programului competit ional al cluburilor la care sint legimati, dar sint asteptati in primele zile ale lui 2007.

Antrenorul Lucian Rasnita viseaza sa duca nationala masculina la un turneu final, dupa mai bine de un deceniu de pauza. "Deocamdata nu stim foarte multe despre viitorii nostri adversari, dar va trebui sa le descifram stilul de joc, pina la ora intilnirilor directe. Cu bulgarii ne-am putea intilni chiar la turneul din Italia, insa, un meci amical contra lor nu ar fi tocmai relevant", sustine Lucian Rasnita.

Reprezentativa noastra face parte din grupa a treia preliminara, alaturi de Bulgaria, Georgia si de Letonia, si va trebui sa se claseze pe unul din primele doua locuri, pentru a disputa, vara viitoare, play-off-ul pentru obtinerea biletelor la Campionatul European, care va avea loc in Norvegia, in 2008.

Lipsesc Ghionea si Toma
Selectionerul Lucian Rasnita a convocat, initial, un lot de 18 jucatori din Liga Nationala, pentru turneul din Bologna. Dintre acestia, nu s-a prezentat Valentin Ghionea, care are fractura la mina stinga si va fi indisponibil timp de 30 de zile. Apoi, s-a renuntat, tot din motive de sanatate, la serviciile constanteanului Laurentiu Toma, care are o recidiva la o mai veche ruptura musculara la piciorul sting.

Kazic, chemat de Muntenegru
Miodrag Kazic, unul dintre cei sase stranieri din lotul lui HCM Constanta, a primit de curind telegrama de convocare pentru prima reprezentativa a Muntenegrului. Desprinsa de Serbia in urma referendumului din primavara acestui an, nationala ex-iugoslava va evolua si ea in preliminariile Campionatului European, fiind distribuita in grupa a patra, alaturi de Austria, Finlanda si Olanda.

Dobrogenii si stelistii, la putere!
Romania va pleca la turneul de la Bologna, ultimul pregatitor inaintea preliminariilor Campionatului European, cu un lot de 16 jucatori. Portarii nationalei sint: Stefan Laufceac (sTEAUA), Rudi Stanescu si Mihai Popescu (ambii de la HCM Constanta). Florin Ciubotariu (UCM Resita), Mihai Timofte si George Buricea (ambii de la HCM) sint extremele stinga, in timp ce pe extrema dreapta este, deocamdata, doar Marius Sadoveac (Poli Timisoara). Alin Sania (sTEAUA) si Alexandru Csepreghi (HC Minaur), respectiv Ionut Mazilu (Lignitul Tirgu-Jiu) si Costel Manea (Uztel Ploiesti) sint interii primei reprezentative, primii doi fiind, de meserie, pe partea stinga, iar ceilalti doi pe dreapta.

Din lot mai fac parte coordonatorii de joc Viorel Mazilu (sTEAUA), Marius Stavrositu si Ionut Saulescu (ambii de la HCM Constanta), iar pivotii cooptati sint Marius Novanc (sTEAUA) si Marius Savenco (CSM Medgidia). Asa cum se poate vedea, cei mai multi dintre tricolori provin de la liderul Ligii Nationale, HCM Constanta.

Celor sase dobrogeni li se alatura patru componenti ai cistigatoarei Challenge Cup, sTEAUA. UCM Resita, HC Minaur Baia Mare, Poli Timisoara, Lignitul Tirgu-Jiu, Uztel Ploiesti si CSM Medgidia au cite un jucator in selectionata care va reprezenta Romania la traditionalul turneu ce are loc la finele lunii decembrie, in localitatea italiana Bologna. Surprinde oarecum faptul ca Dinamo Baumit nu are nici un jucator in aceasta echipa.
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
adryanna
MesajTrimis: Marți 19 Decembrie 2006 15:11:05    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®
RapidFans ®®

Data înscrierii: 30/Oct/2006
Mesaje: 149
Locație / Oraș: rm vl

cum sa nu existe...numai k e prea departe de noi... Sad
_________________
cuget,deci exist.....exist,deci sunt rapidista Smile
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
nushuletz
MesajTrimis: Sâmbătă 27 Ianuarie 2007 1:06:24    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Mai/2006
Mesaje: 529
Locație / Oraș: Pitesti

România – Suedia în barajul pentru CE 2008


Astazi, la Viena, s-au tras la sorti meciurile din barajul pentru Campionatul European maculin din 2008 (Norvegia). Aflata în urna a doua valorica, nationala României va da piept în play-off (9/10, respectiv 16/17 iunie) cu reprezentativa Suediei, primul meci in deplasare.

Jurca: “Poate o sa fim noi marea surpriza”

Nationala masculina de handbal a avut din nou ghinion la tragerea la sorti, urmând sa întâlneaca în barajul pentru CE 2008 reprezentativa Suediei (primul joc în deplasare, pe 9/10 iunie; returul - în România pe 16/17 iunie).

Vestea i-a debusolat partial pe tricolori. ”Este exact adversarul pe care nu ni l-am fi vrut. Toti stim cine este Suedia, ce forta handbalistica este. Sa vedem însa partea plina a paharului, cel putin vom juca meciul decisiv în România”, spune interul dreapta Rares Jurca. Jucatorul lui RK Zagreb spune totusi ca avem si noi sansa noastra: ”Suntem obligati sa muncim mai mult, sa ne concentram mai bine si, cine stie, poate ca noi vom fi surpriza play-off-ului. In momentele grele, trebuie sa ne ajutam noi însine”.

Suedia a ratat prezenta la turneul final al CM 2007, aflat în plina desfasurare în Germania, dupa o ”dubla” ciudata cu Islanda. Suedezii au cedat pe teren propriu în primul joc (28-32), dar s-au impus în retur cu (26-25). Interesant este ca si la feminin, România întâlneste Suedia în barajul pentru CM 2007 (2/3 iunie în Suedia, respectiv 9/10 iunie în România).


Iata celelalte partide din baraj:

Polonia – Olanda
Lituania – Ungaria
Ucraina – Slovacia
Serbia – Islanda
Slovenia – Macedonia
Letonia – Cehia
Belarus – Elvetia
Portugalia - Muntenegru
_________________
http://gruppopitesti.wordpress.com/about/

[traieste`ti viata...nu se stie niciodata ce se poate intampla.... ]

[R.I.P.Cristina]

["RAPID a reprezentat si reprezinta o speranta de iubire"]

[R-A-P-I-D Rabdare-Ambitie-Putere-Iubire-Daruire]


[Forza Provinciales Smile]
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
nushuletz
MesajTrimis: Sâmbătă 27 Ianuarie 2007 1:07:01    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Mai/2006
Mesaje: 529
Locație / Oraș: Pitesti

Lucian Râșniță: "Suedia este un adversar destul de dificil"


România și Suedia, singurele țări din lume cu câte 4 titluri mondiale în palmares, ambele însă în regres, se înfruntă într-o dublă manșă în iunie pentru un loc la CE 2008 din Norvegia. Lucian Râșniță, antrenorul României, nu s-a arătat dezamăgit de tragerea la sorți.

''Suedia este un adversar destul de puternic, dar toți erau de aceeași valoare. Încercăm să avem la ziua jocului toată echipa validă. Poate fi un avantaj că jucăm turul în deplasare, pentru că știi ce trebuie să joci în retur'', a declarat Râșniță.

Echipa României se bazează pe un nucleu de jucători din străinătate și aceștia vor încheia campionatele între 25 mai și 1 iunie. ''Trebuie să am toată echipa cu 10-12 zile înainte de primul meci. Nu dau un pronostic, eu mă pricep să antrenez și să pregătesc echipa în teren. Nu am avut nicodată noroc la loto''. La sorți, Letonia, echipa clasată pe locul 2 în grupa noastră, joacă cu Cehia. Râșniță nu crede că Cehia ar fi fost un adversar mai ușor, mai ales că aceștia sunt prezenți la CM 2007.
_________________
http://gruppopitesti.wordpress.com/about/

[traieste`ti viata...nu se stie niciodata ce se poate intampla.... ]

[R.I.P.Cristina]

["RAPID a reprezentat si reprezinta o speranta de iubire"]

[R-A-P-I-D Rabdare-Ambitie-Putere-Iubire-Daruire]


[Forza Provinciales Smile]
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
Adi
MesajTrimis: Sâmbătă 27 Ianuarie 2007 1:08:25    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MEMBER
RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 1677
Locație / Oraș: Bucuresti

greu foarte greu dar nu imposibil daca in meciul tur din suedia iese un rezultat bun in retur cu aportul publicului nimik nu este imposibil
_________________
NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro


Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Horia
MesajTrimis: Vineri 27 Aprilie 2007 21:25:51    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 1747

RAPID - Muresul 35-21 (17-10)

In etapa 25 a campionatului de handbal feminin, rapidistele au dispus de Tg. Mures obtinand a 7 a victorie a sezonului. Din pacate ele ocupa doar locul 11, si soarta lor va fi decisa de un comitet al FRH, care va stabili cate formatii vor ramane in prima liga. Ultimul meci, care poate fi, de adio de pe prima scena, la Cluj cu finalista Challenge Cup, Jolidon.

RAPID: Strat 13, Petre 6, Preda 4, Dinca 3, Catrinoi 3, Paval 2, Dobrin 2, Nitu 1, Geana 1.
_________________
RAPID inseamna patima.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Lobonțica
MesajTrimis: Joi 05 Iulie 2007 14:22:28    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cetatean Cumsecade
Cetatean Cumsecade

Data înscrierii: 26/Apr/2006
Mesaje: 409
Locație / Oraș: Militari

ce se mai aude de fetele noastre?
_________________
"Erai deseori tentat să renunți dezorientat/ Dar ai învățat s-asculți cu inima; e-adevărat./ Ai învățat să eviți să ai anumite gînduri/ Acum știi că ai multe de spus, multe de pus în rînduri" KaTaNa
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Horia
MesajTrimis: Joi 05 Iulie 2007 14:25:17    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 1747

Se aude ca una din cele mai bune jucatoare (Nicoleta Dinca), aleasa in echipa lumii la CM de tineret, e dorita de Cluj, si foarte probabil va fi cedata acolo.
_________________
RAPID inseamna patima.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
vandamme
MesajTrimis: Miercuri 05 Septembrie 2007 11:02:35    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®
RapidFans ®

Data înscrierii: 19/Dec/2006
Mesaje: 32
Locație / Oraș: somer

MIERCURI 5 SEPTEMBRIE ORA 17 MECI DE HANDBAL RAPID Bucuresti HC ZALAU
_________________
OFFICIAL 98 HOOLIGANS
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Miau
MesajTrimis: Duminică 02 Decembrie 2007 20:23:36    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006
Mesaje: 1931

PRIMA victorie la campionatul mondial.....

Romania - China 31- 29

mai suntem in grupa cu tunisia si polonia....
_________________
Politehnica Timisoara

Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Du-te la pagina anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6  următoarea pagină Pagina 3 din 6




Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Advertising


 
Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com