Autor |
milan_bulgar |
Trimis: Joi 05 Aprilie 2007 10:38:43 Titlul subiectului: FOTBAL BULGAR |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 13/Mai/2006 Mesaje: 3 Locație / Oraș: Bulgaria, Sofia
|
Salut prieteni. Eu sand bulgar care stiu limba romuna de iubire fotbal vostru. RAPID este 2 mai simpatica ecipa la Romania si eu se bucura vorba cu voi- una galeria care este superba la Romania.
Aic va fac tropic de fotbal nostru bulgar, unde va dat imformatei, poze si video de mai nou stirile fotbal bulgar. Aic va putem si discutam grupa nostru, unde voi deja favoriti. Avem sanse mic, dar va se bucura mult daca se calificam romani si bulgari. Daca avete intrebare va raspunse cu mare placere.
Forza CSKA, M**E LEVSKI |
|
Sus |
|
|
Adi |
Trimis: Joi 05 Aprilie 2007 11:18:51 Titlul subiectului: Re: FOTBAL BULGAR |
|
|
RapidFans.RO MEMBER
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1677 Locație / Oraș: Bucuresti
|
milan_bulgar a scris: |
Salut prieteni. Eu sand bulgar care stiu limba romuna de iubire fotbal vostru. RAPID este 2 mai simpatica ecipa la Romania si eu se bucura vorba cu voi- una galeria care este superba la Romania.
.
stim si prima simpatica la tine este echipa armatei la noi _________________ NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro
|
|
Sus |
|
|
KTD |
Trimis: Joi 05 Aprilie 2007 12:41:54 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 867 Locație / Oraș: unknown
|
CSKA nu e infratita cu galeria stelei? _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
|
milan_bulgar |
Trimis: Joi 05 Aprilie 2007 13:31:15 Titlul subiectului: Re: FOTBAL BULGAR |
|
|
RAPID FANS
|
Adi a scris: |
milan_bulgar a scris: |
.
stim si prima simpatica la tine este echipa armatei la noi |
Voi stie poarte mult. eu poarte popular sigur la Romania? Da, este asa, sigur voi poarte nervez de ultimul mec, dar eu nu sand aic va nerveze. RAPID este poarte simpatica ecipa pe mine si nu doresc se confrutam aic ci\u voi. |
|
Sus |
|
|
KTD |
Trimis: Joi 05 Aprilie 2007 13:33:44 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
|
nu se confrunta nimeni aici...doar ca CSKA e infratita cu sTEAUA Bucuresti, adversara noastra. Ne bucura ca iti place cum arata echipa noastra...si cam atat. _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
|
milan_bulgar |
Trimis: Joi 05 Aprilie 2007 13:42:08 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS
|
Da, RAPID poate sa joace fotbal modern. Atmosfera pe Giulesti este suberba.
Trebuie bate javre chiar pe faptul va fi suspendat .
La acest meci sustin RAPIDul la 100 % |
|
Sus |
|
|
eminem |
Trimis: Joi 12 Iulie 2007 19:50:48 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 138 Locație / Oraș: Bucuresti
|
Intr`adevar cska sunt infratiti cu spurcatii , veneau si cu steagu ala cu "ultras cska " la meciurile de pe lia manoliu , nu e o noutate .. fotbalu` bulgar nu e asa spectaculos prin jocu`n sine , ci prin incidentele provocate de huliganii bulgari. _________________ De cand e lumea si cat o sa mai fie
Am iubit si voi iubi culoarea visinie ! |
|
Sus |
|
|
pumytza |
Trimis: Joi 12 Iulie 2007 23:12:52 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 301 Locație / Oraș: Bucharest
|
da de cei unguri ce zici eminem? sau de politia ungureasca cum bate suporteri ? _________________ Si ce-i mai rau e ca mi-am dorit cateodata sa fiu ca voiSa ma numar printre cei perfizi si eroiPrivindu-ma pe mine ca pe un gunoiSi stii ce-am vazut?Iar voi cu atatea lumini in jur ramaneti falsi si goiRamaneti falsi si goi |
|
Sus |
|
|
KTD |
Trimis: Sâmbătă 14 Iulie 2007 14:40:58 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
|
da' de polonezi ce ziceti, ce atata Ferencvaros.... _________________ Always Outnumbered. Never Outgunned. |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Sâmbătă 14 Iulie 2007 18:31:21 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
unguri bulgari polonezi....ce dracu sa vb despre ei ca sunt peste noi la toate capitolele...sau majoritatea.......... de batut si in ucraina sunt batuti suporterii....ba mai rau ca la noi _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
|