Trimis: Vineri 28 Septembrie 2007 11:42:17 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®
Data înscrierii: 01/Sep/2007 Mesaje: 362 Locație / Oraș: Bucuresti
Miau a scris:
nu prea au sanse
Eu cred ca au merge un pariu ceva ? eu zic ca ii bate marti _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!!
Trimis: Vineri 09 Noiembrie 2007 14:41:11 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®
eu il apreciez pe totti mult a zis cand a fost intrebat daca ar ajunge la real madrid ce ar insemna pt el , a raspuns : DECAT SA IAU 20 DE TITLURI CU REAL MADRID MAI BINE CASTIG UNUL SINGUR CU AS ROMA _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!!
Trimis: Vineri 14 Martie 2008 18:17:27 Titlul subiectului:
RapidFans ®
Data înscrierii: 20/Ian/2007 Mesaje: 61
asa jucatori sa aiba si RAPIDul ... si ajungem sus unde ne dorim ... !!! ca hotarare si devotament ....avem dar nu sunt uniti ... ex Marius Constantin,Maftei sau Pancu _________________ RAPID si ... atat
Trimis: Sâmbătă 15 Martie 2008 14:44:51 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®
camorra a scris:
asa jucatori sa aiba si RAPIDul ... si ajungem sus unde ne dorim ... !!! ca hotarare si devotament ....avem dar nu sunt uniti ... ex Marius Constantin,Maftei sau Pancu
iti zic eu ca ar pleca astia adica Totti Nu Ar Pleca de la Roma la Real a zis pt nimic in lume au vrut sa ii dea si salariu de nu stiu cate ori mai mare ...... Dar daca ii iei pe fiecare in parte care ai zis tu eu cred ca ar pleca de la RAPID la Roma sa zicem nu e rar gasesti ca Totti , Raul , Giggs si bine acolo sunt si platiti... _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!!
Trimis: Sâmbătă 15 Martie 2008 14:46:15 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®
si apropo in sferturile de finala ale UCL iarasi avem As Roma - Manchester si iar se joaca primu meci la ROMA acasa de data asta ii arde oricum cine castiga dintre Roma - Manchester joaca cu cine castiga dintre Shalke - Barcelona _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!!
Trimis: Sâmbătă 15 Martie 2008 17:00:22 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®
CristianRapid a scris:
Adica semifinale:Arsenal-Chelsea | Man Utd. - Barca
posibil eu merg asa Liverpool - Chelsea | As Roma - Shalke 04 am si bagat la pariuri ca asa vor fi _________________ So many babies screaming because they seeing destruction before they see a human being!!!
Trimis: Duminică 22 August 2010 12:22:04 Titlul subiectului:
RapidFans.RO MOD
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 1672 Locație / Oraș: Brasov
Lobont a imbatranit rezerva....cam asa ar trebui sa imbatraneasca si la nationala....Bornescu,Lung Jr,Pantilimon si chiar Danalache(tg mures) sunt cei in forma.
Trimis: Duminică 12 Septembrie 2010 14:50:42 Titlul subiectului:
RapidFans.RO MOD
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 1672 Locație / Oraș: Brasov
As roma la cum ainceput sice echipa are, se va lupta anul acesta doar pentru un oc in Liga europa. aseara a suferit un esec usturator 5-1... asta dupa ce pierduse si precedentul meci _________________
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum