Bookmark and Share
Pagina de start a forumului Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
FAQ FAQ    Căutare  Căutare   Membrii RapidFans  Membrii RapidFans   Grupuri  Grupuri
ÎnregistrareAutentificare RapidFans Rapid Ultimele discutii si noutatiPostări de la ultima vizităMesaje private


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect
 Baschet « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
administratorul de bloc
MesajTrimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 16:04:40    Titlul subiectului: Baschet Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Mesaje: 711
Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away

Nu cred sa nu existe iubitori ai acestui sport pe aici. Pana una alta mondialele din Japonia au ajuns in faza finalelor.
Astfel ca azi a avut loc finala mica dintre SUA si Argentina, cele 2 mari favorite ale competitiei care au trebuit sa se recunoasca invinse de europenele Grecia respectiv Spania. Americanii s-au desprins in ultimul sfert cand au facut spectacol, Lebron reusind faza meciului incheind cu un cos de la 30 cm deasupra panului dupa o faza personala de toata frumusetea. Scor final 96-81 pt nord amercicani, care astfel intra in posesia medaliilor de bronz.
Urmeaza finala mare. Grecia sau Spania? Mizez pe greci!!!
_________________
Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Dan
MesajTrimis: Luni 04 Septembrie 2006 20:39:18    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 07/Aug/2006
Mesaje: 549
Locație / Oraș: RaHoVa

a invins Spania pe Grecia in finala Very Happy
_________________
Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
administratorul de bloc
MesajTrimis: Luni 04 Septembrie 2006 21:08:11    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Mesaje: 711
Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away

Da, am vazut meciul, am fost dezamagit de evolutia grecilor.
Probabbil ca au ars prea mult in meciul din semifinala cu americanii si nu si-au putut reveni din socul victoriei.
Spaniolii au jucat imperial si au meritat victoria. Clar!
_________________
Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
DarkLadY^
MesajTrimis: Marți 05 Septembrie 2006 11:24:05    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 2322
Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth

avem si noi echipa noastra de baschet Very Happy

România-Cipru, scor 79-64, în preliminariile CE din 2007


Nationala de baschet masculin a României a învins, duminica, la Cluj, reprezentativa Ciprului, cu scorul de 79-64 (20-17, 22-12, 20-15, 17-20), în meciul de debut al grupei A din preliminariile Campionatului European din 2007.

Jocul din primul sfert al partidei desfasurata la Cluj, în prezenta a aproximativ 1.300 de spectatori, a fost destul de ezitant pentru elevii antrenati de Liviu Calin. Aflati la debutul într-o noua campanie de calificare în prima divizie europeana, baschetbalistii români si-au tatonat adversarii în primele cinci minute.

"Semnalul" a fost dat de Catalin Burlacu, prin doua triple consecutive, si de Brice Kabengele printr-o executie similara, care au dus scorul la 18-13, în minutul 9. Apoi, România s-a distantat treptat pe tabela de marcaj, câstigând sfertul secund la o diferenta confortabila (22-12).

Kabengele si Popescu au fost de neoprit sub panoul advers, primul marcând de patru ori de la linia de 6,25 metri, în timp ce al doilea remarcându-se atât la finalizare, cât si la recuperare (9 recuperari). Jucatorii români au redus ritmul în ultimul sfert, marcând doar 6 puncte în ultimele cinci minute, în timp ce cipriotii, cu pivotul Panagiotis Trisokkas în prim-plan, au câstigat ultima parte cu scorul de 20-17.

Antrenorul echipei României, Liviu Calin, a criticat prestatia elevilor sai din final. "Îmi cer scuze fotbalistilor din nationala, dar în ultimele minute am avut impresia ca privesc meciul de fotbal dintre România si Bulgaria, când de la 2-0 s-a ajuns la 2-2", a declarat Calin la finalul partidei.

Tehnicianul nationalei a mai afirmat ca cel mai important este ca echipa a debutat în preliminariile CE din 2007 cu o victorie. "Am început o noua campanie. Sunt multumit de victorie, dar si de jucatori. Nu pot sa spun ca unul a fost mai bun decât altul, pentru ca toti au muncit pentru acest rezultat. Suntem obligati sa corectam greselile din finalul partidei, pentru ca în meciul cu urmatoarea adversara, Irlanda, nu ne putem permite o evolutie slaba, ca si cea din ultimele minute cu Cipru", a comentat Liviu Calin.

Bogdan Popescu, cel mai bun jucator al nationalei României, a declarat ca jocul slab din final a fost cauzat de relaxare. "Am jucat bine si pentru ca am avut informatii despre adversari. Pe final ne-am relaxat psihic, dar trebuie sa remontam caderea din ultimele minute pâna la meciul cu Irlanda", a spus Popescu.

La 37 de ani, fundasul Marcel Tenter a jucat din nou la Cluj, unde va evolua si în campionatul national, la "U" Mobitelco. "Trebuie sa recunosc ca am avut emotii si trac înainte de a intra pe teren. Am revenit în fata suporterilor clujeni dupa 6 ani de absenta si ma bucur ca am facut-o cu o victorie. S-au facut si greseli, care puteau fi evitate, dar cred ca suntem capabili sa le corectam", a afirmat Tenter, care a jucat în ultimii sase ani în Bundesliga, la Nurnberg.

Prezenta la Cluj, presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, a afirmat ca nationala era obligata sa înceapa campania de calificare cu o victorie. "Baschetul masculin românesc asteapta demult o victorie, mai ales în fata propriilor suporteri. Victoria cu Cipru era obligatorie. Nu puteam începe campania de calificare la CE din 2007 cu stângul. Mi-ar fi placut însa sa învingem Cipru la vreo 30 de puncte. Aceea cred ca este diferenta reala de valoare dintre echipa României si cea a Ciprului", a comentat Tocala.

Marcatori: România - Popescu 18, Kabengele 17, Burlacu 15, Stanescu 10, Helcioiu si Iheadindu, câte 8, Tenter 3.

Cipru - Trisokkas 17, Anastasiadis 14, Papadopoulus 8, Yiannas 7, Palalas, Theocharides si Perentos, câte 4, Serdaris si Georgiou, câte 3.

În cealalta partida a grupei A, Elvetia s-a impus surprinzator în fata favoritei grupei, Irlanda, cu scorul de 59-57 (15-11, 17-18, 15-12, 12-16), într-o partida disputata la Geneva. Irlandezii, cu Pat Burke titular, care evolueazã în NBA, la Phoenix Suns, nu au putut trece de Elvetia, care ocupa locul secund în grupa, dupa România, ambele cu câte 2 puncte. Tot în lotul Irlandei mai joaca si Baker Donleavy, de la Villanova Univeristy (NCAA), care este fiul antrenorului Mike Dunleavy, de la echipa Milwaukee Bucks (NBA).

Nationala României va juca împotriva Irlandei, pe 9 septembrie, la Dublin, de la ora 17:30. Jucatorii antrenati de Liviu Calin vor pleca marti, din Cluj, cu destinatia Germania, unde miercuri si joi, vor disputa doua meciuri de verificare cu Braunschweig, formatia din Bundesliga la care activeaza Liviu Calin. A treia partida oficiala din preliminariile CE din 2007 va avea loc, tot la Cluj, pe 16 septembrie, împotriva Elvetiei

ma enerveaza ca nu se mai joaca in Bucuresti meciurile importante de baschet. oricum si sala polivalenta din cluj este foarte frumoasa...dar orice "manifestatie sportiva" din zona aia ma face sa`mi aduc aminte ce s`a intamplat in amicalul de handbal de la Sf. Gheorghe. oricum sper sa se califice baietii si sa avem meciuri si`n Bucuresti...
_________________
Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
nushuletz
MesajTrimis: Marți 19 Decembrie 2006 2:26:26    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Mai/2006
Mesaje: 529
Locație / Oraș: Pitesti

Grupele Cupei României


Federația Română de Baschet a efectuat, astăzi, tragerea la sorți a grupelor Cupei României la baschet feminin, ale căror meciuri se vor disputa în perioada 5-7 ianuarie 2007, la Oradea.

Conform tragerii la sorți, componența grupelor este următoarea:

Grupa 1: MCM Târgoviște, RAPID București, Magic Sibiu, CST Alexandria;

Grupa 2: ICIM Arad, Someș Dej, "U" Cluj, CSU Oradea;

Grupa 3: Sportul Studențesc, Olimpia București, CET Govora, Național Iași.

Partidele din grupe se vor disputa în sistem turneu, între 5 și 7 ianuarie 2007, la Oradea. În semifinale se vor califica echipele care vor ocupa prima poziție în grupe, precum și formația cu cea mai bună linie de clasament dintre cele care vor ocupa locul doi.
_________________
http://gruppopitesti.wordpress.com/about/

[traieste`ti viata...nu se stie niciodata ce se poate intampla.... ]

[R.I.P.Cristina]

["RAPID a reprezentat si reprezinta o speranta de iubire"]

[R-A-P-I-D Rabdare-Ambitie-Putere-Iubire-Daruire]


[Forza Provinciales Smile]
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul | Daca nu e despre RAPID mai bine lasa ...
vladi
MesajTrimis: Vineri 16 Noiembrie 2007 9:19:58    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®
RapidFans ®

Data înscrierii: 21/Mai/2006
Mesaje: 17
Locație / Oraș: Bucuresti

RAPID-U Mobitelco Cluj
Astazi la ora 18:30,la sala "RAPID"
RAPID ocupă poziția a 5-a, avînd 11 puncte.
Baietii merita incurajati.
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Adi
MesajTrimis: Vineri 16 Noiembrie 2007 13:11:47    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MEMBER
RapidFans.RO MEMBER

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 1677
Locație / Oraș: Bucuresti

vladi a scris:
RAPID-U Mobitelco Cluj
Astazi la ora 18:30,la sala "RAPID"
RAPID ocupă poziția a 5-a, avînd 11 puncte.
Baietii merita incurajati.



MECIUL VA FI TRANSMIS DE TELESPORT IN DIRECT
_________________
NICIODATA NU SPUNE NICIODATA
http://www.RapidFans.ro


Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Mircea
MesajTrimis: Duminică 10 Februarie 2008 16:10:54    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®®®®
RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 3996
Locație / Oraș: aici

RAPID - Dinamo, baschet masculin

Duminica 10 februarie, ora 18:30, in sala Giulesti, RAPIDul primeste vizita groparilor, la baschet masculin. Desi ramasa fara antrenorul care a condus-o in prima partea a campionatului, Mladen Ostojic din motive se pare, financiare, rapidistii au invins in campionat, iar miercuri Mladen Jojic ... continuarea
_________________
RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|

+ 11 septembrie 2007 +
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Lacra
MesajTrimis: Joi 17 Aprilie 2008 7:43:45    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Granata Girls
Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006
Mesaje: 2642
Locație / Oraș: la 10 min de stadion

ce as fi vrut sa fiu si eu la meci diseara...tinand cont ca e asa de important Sad dar din pacate sunt la munca la ora aia 5.jumate e prea devreme pentru mine Sad ca eu termin la 7

sper sa fie cat mai multa lume la sala diseara si sa faca o atmosfera frumoasa , iar voinescu si baietii sa faca un meci bun
_________________
copos
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
alin15
MesajTrimis: Duminică 18 Aprilie 2010 21:13:16    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®
RapidFans ®

Data înscrierii: 15/Apr/2010
Mesaje: 60
Locație / Oraș: Spania

Luv football
luv Basket
_________________
Mandru ca sunt RAPIDist
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
KOSTYK
MesajTrimis: Joi 17 Mai 2012 12:47:02    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®
RapidFans ®®

Data înscrierii: 16/Mai/2010
Mesaje: 129
Locație / Oraș: Ploiesti/Brasov

Citat:
RAPID Bucuresti sectia baschet are nevoie de putina sustinere vineri 18 mai 2012 la ora 18:00 la sala Giulesti, pentru turneul de promovare in divizia A. Multumim anticipat.


Anunt de pe pagina de facebook! In sfarsit incercam si noi sustinerea tuturor sectiilor clubului!
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
wta
MesajTrimis: Duminică 20 Mai 2012 17:23:28    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RapidFans ®®
RapidFans ®®

Data înscrierii: 09/Aug/2011
Mesaje: 140

a fost cineva la baschet?
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Pagina 1 din 1




Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Advertising


 
Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com