Bookmark and Share
Pagina de start a forumului Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
Fc RAPID Oficial vedem totul in alb-visiniu RapidFans
FAQ FAQ    Căutare  Căutare   Membrii RapidFans  Membrii RapidFans   Grupuri  Grupuri
ÎnregistrareAutentificare RapidFans Rapid Ultimele discutii si noutatiPostări de la ultima vizităMesaje private


Crează un subiect nou  Răspunde la subiect
 Situatia actuala a RAPIDului « Subiectul anterior :: Subiectul următor » 
Autor Mesaj
AMICU'
MesajTrimis: Joi 21 Martie 2013 18:40:48    Titlul subiectului: Situatia actuala a RAPIDului Răspunde cu citat (quote)

RapidFans.RO MOD
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 14/Apr/2006
Mesaje: 1672
Locație / Oraș: Brasov

Gruia Stoica spune că are o armată de juriști ce va verifica în detaliu situația clubului giuleștean. Bărbatul în vîrstă de 45 de ani, care derulează afaceri în domeniul feroviar, avertizează că abia în partea a doua a anului s-ar putea implica financiar la RAPID.

- Cine sînteți, domnule Gruia, că pînă să se audă că ați vrea RAPIDul puțină lume știa de dumneavoastră?
- Cam așa e, de cîteva zile am devenit un personaj foarte important, toate ziarele și televiziunile trag de mine... Nu prea a auzit lumea de mine pentru că așa-mi place mie, să fiu mai discret. Dar să știți că am 9.000 de angajați, în ultimii ani am plătit taxe la stat în valoare de 700 de milioane de lei, am pus steagul României în 9 țări, deci nu sînt un fitecine.

- Aveți un discurs oarecum similar cu al lui Copos, apropo, cine pe cine a chemat la negocieri?
- Domnul Copos a fost cel care m-a invitat la o întîlnire, oferta e una interesantă, dar momentan n-am luat nici o decizie. Așa cum am mai zis, să vedem rezultatele auditului și după aia discutăm.

Dacă nu fotbal, gimnastică sau rugby

- Vă surîde ideea de a investi în fotbal?
- Nu știu dacă acum, dar pe viitor sigur voi investi. Și dacă nu în fotbal, sigur în sport. Nu am timp acum, sînt ocupat cu afaceri extrem de importante, probabil că în partea a doua a anului mă voi implica. Dacă nu va ieși nimic cu RAPIDul, aș investi în gimnastică sau în rugby.

- Ați practicat vreun sport?
- În liceu, am fost campion național la atletism, știu bine cu ce probleme se confruntă sportul. E nevoie de o puternică susținere financiară, altfel vor dispărea branduri serioase ale României, precum Oltchimul!

- Mulți se plîng că fotbalul e nerentabil, de ce v-ați implica într-o afacere în care ați pierde bani?
- Cîtă avere poți strînge într-o viață?! Cît poți consuma?! Important e și ce lași în urmă.

Grija de muncitori

- Știți că RAPIDul are zeci de milioane de euro datorii, cine le va plăti? În 2008, Fathi Taher era la fel de entuziast, apoi s-a plîns că a fost păcălit de Copos...
- O să fiu foarte atent, promit! (rîde) Păi, mă uit la muncitorii care ung roțile vagoanelor, cum stau ei cu vaselină pe mîini și la minus 20 de grade... Cum să iau din banii pe care mi-i aduc ei și să-i risipesc?! Trebuie mai întîi să mă asigur că merită. Am experiență în negocieri și o armată de juriști, care verifică orice virgulă. Mi-ar plăcea totuși să fac o bucurie suporterilor și angajaților CFR, mai ales că firma pe care o dețin se pliază perfect pe istoria RAPIDului.

- Aveți vreo echipă favorită?
- Susțin "naționala" României! Nu e necesar să fiu suporterul unei club ca să-l susțin financiar. Crezi că arabii auziseră de Manchester City sau de PSG înainte să se implice la respectivele formații?!

"Nu pot spune că aș veni în Giulești cu Andone sau cu alt antrenor cîtă vreme tratativele cu Copos, de fapt, nici n-au început cu adevărat" (Gruia Stoica)

"Îi știu bine și pe Copos, și pe Stoica. De fapt, primul nu vrea să vîndă, al doilea nu vrea să cumpere. Chiar nu știu de ce fac atîta tevatură" (Dănuț Lupu)
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-gsp-gruia-nu-vrea-sa-aiba-soarta-lui-taher-nu-trebuie-sa-fiu-RAPIDist-ca-sa-investesc-in-grant-393982.html
_________________
Sus
Vezi profilul rapidistului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou  Răspunde la subiect Pagina 1 din 1




Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group | Varianta în limba română: Romanian phpBB online community
Advertising


 
Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com | Aici poate fi reclama ta! ... email: rapidfans@gmail.com