Autor |
Andrei |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:31:37 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 23 Locație / Oraș: Bucuresti
|
V-ati luat nasul la purtare...amandoua... Ce scrie sub nickul meu? Gata ca rad aia din DOL de mine...daca ma prind, ma dau afara din grup....aleluiaaaaaa... Jur ca asta ii ultimu' mesaj...promit solemn sa nu mai raspund nici unei provocari... V-am tzucat!  |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:34:04 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
Dolu` e cu noiiii
Dolu` e cu noiiii
Ura lelita meaaa
Dolu` e cu noiii
hai ca te`am facut si suporter RAPIDist. las ca nu mai zicem la nimeni
ps: ma mai iei in oras cu tine?  _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
Crisa |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 0:34:36 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 523 Locație / Oraș: Bucuresti - Alexandria si retur
|
Andrei a scris: |
V-ati luat nasul la purtare...amandoua... Ce scrie sub nickul meu? Gata ca rad aia din DOL de mine...daca ma prind, ma dau afara din grup....aleluiaaaaaa... Jur ca asta ii ultimu' mesaj...promit solemn sa nu mai raspund nici unei provocari... V-am tzucat!  |
Doamne fereste! Doamne, ce frumos scrie sub nickul tau. Eu am stiut mereu ca ai o pasiune, dar sa ajungi sa te inscrii pe site...nu ma asteptam. Asta e dragoste adevarata. Multumim pentru devotament, Andrei :!:  _________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului! |
|
Sus |
|
 |
1+9 |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 8:44:57 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 77
|
Andrei a scris: |
Andrei draga nu uita ca tu esti facut pentru a doua...cea din Giulesti nu aia ingusta din Stefan cel Mare...cu gasca acolo, Horica, Adriana,C3sar,Artis...da...da ce minunatie de vremuri  _________________ Mandrie - Demnitate - Onoare - RAPID! |
|
Sus |
|
 |
dannit |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 9:43:23 Titlul subiectului: cum ai aflat... |
|
|
 RAPID FANS

Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 1 Locație / Oraș: bucuresti
|
de pe site-ul forzarapid.ro
*Edited* |
|
Sus |
|
 |
jury |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 11:35:15 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 10 Locație / Oraș: ploiesti
|
cred ca de pe mess dar am vazut si bannerul! _________________ sa moara sTEAUA |
|
Sus |
|
 |
adi_YO |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 14:24:12 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 34
|
am vazut bannerul si am intrat pe site.....P.S.mie nu-mi plac suporteri convertiti (deshi sunt multi astfel ca el) ...asa ca lasa-ti-l pe Andrei sa fie catzel in continuare.... _________________ O viata pentru RAPID!!!! |
|
Sus |
|
 |
supernova |
Trimis: Sâmbătă 15 Aprilie 2006 17:24:39 Titlul subiectului: |
|
|
spammer

Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 0
|
de pe fotorapid.3xforum.ro  |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Duminică 16 Aprilie 2006 1:24:01 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
adi_YO a scris: |
am vazut bannerul si am intrat pe site.....P.S.mie nu-mi plac suporteri convertiti (deshi sunt multi astfel ca el) ...asa ca lasa-ti-l pe Andrei sa fie catzel in continuare.... |
hai sa nu ne mai dam cu presupusul...il cunosti pe Andrei ca sa iti dai cu parerea? este dinamovist si doar atat!pacat ca exista oameni care nu stiu de gluma  _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
EmpTy |
Trimis: Duminică 16 Aprilie 2006 13:19:32 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 431 Locație / Oraș: West Side Buzau
|
Nenei_CDI a scris: |
de pe fotorapid.3xforum.ro  |
IDEM .gif) |
|
Sus |
|
 |
AMICU' |
Trimis: Luni 17 Aprilie 2006 10:19:02 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 1672 Locație / Oraș: Brasov
|
de pe forumul gsp  |
|
Sus |
|
 |
marius_geosanu |
Trimis: Luni 17 Aprilie 2006 10:30:41 Titlul subiectului: Re: Cum ati aflat de existenta acestui forum? |
|
|
RAPID FANS

Data înscrierii: 17/Apr/2006 Mesaje: 2
|
LOBONTICA a scris: |
Am vrea sa ne spuneti aici cum ati aflat despre forumul nostru? De la prieteni ? Din intamplare ? Asteptam raspunsuri.  |
de pe stadion,duminica la meciul cu iasi.Mai exact de pe afisul intins de suporteri |
|
Sus |
|
 |
Iu|liann |
Trimis: Luni 17 Aprilie 2006 19:15:25 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 22 Locație / Oraș: Bacau
|
de pe Mess am aflat! m'au zapacit astia cu mass-uri!! .gif) _________________ Sempre Amore por una Grande Squadra RAPID!
Daca faci ceea ce ai facut dintotdeauna, vei obtine ceea ce ai obtinut mereu !
 |
|
Sus |
|
 |
silverone_82 |
Trimis: Miercuri 19 Aprilie 2006 10:26:25 Titlul subiectului: |
|
|
 RAPID FANS

Data înscrierii: 17/Apr/2006 Mesaje: 3
|
am vazut banerul cu site-ul pe stadion...si am intrat sa vad care e treaba....si am fost placut surprins  _________________ De te bate-o grija grea, nu te e, taci si bea !  |
|
Sus |
|
 |
CLAPY |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 0:01:43 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®

Data înscrierii: 18/Apr/2006 Mesaje: 139 Locație / Oraș: Bucuresti
|
ai net, ai informatie ! Forza RAPID ! _________________ Forza RAPID |
|
Sus |
|
 |
C3sar |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 11:46:35 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 255 Locație / Oraș: Cluj-Napoca
|
de la cumatrii astia doi _________________
 |
|
Sus |
|
 |
SailorMoon |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 15:47:37 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 475 Locație / Oraș: to the moon and back
|
Adi a scris: |
de la nasu
 |
si eu tot de la nasu
al tau, bineinteles  _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
 |
Crisa |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 16:43:57 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 523 Locație / Oraș: Bucuresti - Alexandria si retur
|
BadGirl a scris: |
Adi a scris: |
de la nasu
 |
si eu tot de la nasu
al tau, bineinteles  |
Wow...d-soara, d-voastra sunteti in poza aia de la avatar. .gif) _________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului! |
|
Sus |
|
 |
C3sar |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 17:30:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 255 Locație / Oraș: Cluj-Napoca
|
Eu cred ca e travestit _________________
 |
|
Sus |
|
 |
O`Ranj1ta |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 19:48:14 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 694 Locație / Oraș: Nicaieri ...!
|
Yo am aflat de forum de pe bannerul afisat la meciuri .. apoi de la Adi ... de fapt adi i`a zis la leo si leo a zis la fata .. si apoi pe mess ... mesaje garla ... pe gsp ... la fel ... asha ca .... super oferta .. ! orikum de o saptamana ma chinui sa intru pe forum .. noroc ca am dat azi de crisa .. ca daca nu imi taiam venele cu breton ! Super oricum forumu .. si super tare pagina de start ! Multa BAFTA !si sper ca pe aici sa nu mai fie ca pe dintolo sefie peste sefie .. !  _________________
 |
|
Sus |
|
 |
|