Trimis: Miercuri 13 Septembrie 2006 23:30:33 Titlul subiectului:
RAPID FANS
Data înscrierii: 10/Sep/2006 Mesaje: 5 Locație / Oraș: cisnadie
salutare!salutare!ce mai faceti?ce spuneti de sTEAUA?ma bucur ca ROMAN ca a castigat,dar ca fan RAPID,sunt mahnit rauuuuuuuuu :-/.sper ca maine sa-mi revine inima la loc cand vad la tv ca RAPID a castigat meciul.
Trimis: Miercuri 13 Septembrie 2006 23:37:50 Titlul subiectului:
RAPID FANS
Data înscrierii: 10/Sep/2006 Mesaje: 5 Locație / Oraș: cisnadie
mai sper si ca fan RAPID,ca echipa sa ajunga in grupe si de ce nu si in finala.) din toata inima sa vad cu adevarat o finala da campionat europian in Romania.echipe find RAPID.....si cine va fii
Trimis: Vineri 22 Septembrie 2006 16:37:21 Titlul subiectului:
Vizitator RapidFans
De la un prieten si am intrat vreo luna am "testat" siteul savad ce are bun si rau si apoi mi`am facut cont pe forum si pot spune ca sunt multumit de ce ne oferiti voi care va ocupati de Site _________________ | RAPID clubul nostru drag ... |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: http://www.RapidFans.ro ::
Trimis: Sâmbătă 07 Octombrie 2006 23:03:52 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 1009 Locație / Oraș: somewhere @ the seaside
eu am gasit site-ul RapidFans intamplator,cautand pe google ceva despe RAPID si am tot intrat pe el ,pana cand am hotarat sa ma inscriu pe forum _________________
[ http://words2worlds.wordpress.com ]
fericirea e ceva care NU se atinge niciodata, dar in cautarea ei MERITA SA ALERGI TOATA VIATA!
Trimis: Sâmbătă 07 Octombrie 2006 23:10:27 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 25/Mai/2006 Mesaje: 653 Locație / Oraș: bucuresti-militari
eu am vazut banner'ul cu www.RapidFans.ro la un meci din campionatul trecut...nu mai tin minte exact care .....ori cel cu farul ori cu gloria bistrita..pe vremea knd mergeam la tribuna a II-a
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum