Autor |
SailorMoon |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 15:27:06 Titlul subiectului: AC MILAN |
|
|
RapidFans ®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 475 Locație / Oraș: to the moon and back
|
Stiu ca n-o sa posteze prea multa lume aici....dar macar asa sa fie deschis
Milanezi din toata lumea : UNITI-VA!!! _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
|
/\|3x.PaC |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 16:42:53 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 143 Locație / Oraș: GaleRie
|
argumente ? _________________ Forza RAPID !! |
|
Sus |
|
|
Crisa |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 16:57:11 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 523 Locație / Oraș: Bucuresti - Alexandria si retur
|
Hai ca vin eu cu argumente: istoria echipei, traditia, suporterii absolut fantastici si jucatorii actuali gen : Sheva, Kaka, Gatusso( preferatul meu). Despre Maldini chiar cred ca nu are sens sa mai spun ceva. O echipa frumoasa si nebuna.
V-ati dat seama, cred, ca sunt fana Milan. _________________ Alaturi de adevaratii eroi ai RAPIDului! |
|
Sus |
|
|
1+9 |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 19:59:23 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 77
|
Din Italia si eu sunt cu Milan....dar tare imi e frica ca se termina o perioada foarte frumoasa pt Milan... :: _________________ Mandrie - Demnitate - Onoare - RAPID! |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Joi 20 Aprilie 2006 22:21:29 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
MILANO SIAMO SOLO NOI..................MERDA MILAN ...
Forza NERAZZURRI
am inceput asta e......viva barcelona..... _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
john85_2005 |
Trimis: Vineri 21 Aprilie 2006 9:40:47 Titlul subiectului: Forza Milan |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 52 Locație / Oraș: Galati
|
Argumente: Cel mai unit lot (asemanari cu RAPID), jucatori cu experienta dedicati echipei(Maldini, Billy Costacurta), jucatori care-si dau viata pe teren(Gatusso), golgheteri innascuti(Pippo Inzaghi, Sheva)+KAKA' jucator cu un potential urias care a tinut in viata echipa in ultimii 3 ani. Plus istoria scrisa de jucatori ca Van Basten, Papin, Weah, Bierhoff etc. |
|
Sus |
|
|
SailorMoon |
Trimis: Vineri 21 Aprilie 2006 17:07:40 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®
|
/\|3x.PaC a scris: |
argumente ? |
...am uitat ca tre sa dau si argumente...nu inteleg de ce da hai sa fie : nu tin cu Milan pt performantele obtinute...ce m-a atras pe mine la echipa asta sunt suporterii. nu stiu de ce dar eu ii consider un fel de "rapizi din Italia"...sunt la fel de nebuni ca noi...niste nebuni frumosi . nu mai zic de coregrafiile FDL .
_________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
|
1+9 |
Trimis: Vineri 21 Aprilie 2006 22:23:02 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 77
|
miau-miau ceva rezultate prin CL sau prin campionat recente care sa iti aduca satisfactie? _________________ Mandrie - Demnitate - Onoare - RAPID! |
|
Sus |
|
|
/\|3x.PaC |
Trimis: Miercuri 26 Aprilie 2006 0:26:57 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 143 Locație / Oraș: GaleRie
|
misto poze _________________ Forza RAPID !! |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Miercuri 26 Aprilie 2006 0:30:48 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
1+9 a scris: |
miau-miau ceva rezultate prin CL sau prin campionat recente care sa iti aduca satisfactie? |
doar satisfactia locului din clasamentul UEFA......si ca sa zic mai simplu doar satisfatia de a vedea aceasta echipa e o placere ........nu-mi trebuie altceva _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
SailorMoon |
Trimis: Miercuri 26 Aprilie 2006 23:30:40 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®
|
Miau_Pisica Turbata a scris: |
miau-miau ceva rezultate prin CL sau prin campionat recente care sa iti aduca satisfactie? |
doar satisfactia locului din clasamentul UEFA......si ca sa zic mai simplu doar satisfatia de a vedea aceasta echipa e o placere ........nu-mi trebuie altceva |
zise cetateanul miau _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
|
eminem |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 21:35:55 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 138 Locație / Oraș: Bucuresti
|
Misto pozele ... Da nu mai sus de locul 2 .. asa va pun si eu de la orice echipa din italia ... o poza cu galeria .. o coregrafie ... Dar eu cand spun Milan .. spun locul 2 _________________ De cand e lumea si cat o sa mai fie
Am iubit si voi iubi culoarea visinie ! |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Vineri 05 Mai 2006 21:38:04 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
BadGirl a scris: |
Miau_Pisica Turbata a scris: |
doar satisfactia locului din clasamentul UEFA......si ca sa zic mai simplu doar satisfatia de a vedea aceasta echipa e o placere ........nu-mi trebuie altceva |
zise cetateanul miau |
fata mea ma faci cetatean ...cum iti permiti...............cam tacuta in ultima vreme...........ce s-a intamplat...........ofofofofof viatza............. Forza barca ..........luati si voi ceva anul asta.....sau doar priviti la tv cum altii se bucura....
ah ce rau sunt.............. _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Bobby_rapidist |
Trimis: Luni 29 Mai 2006 11:08:20 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 09/Mar/2010 Mesaje: 1 Locație / Oraș: COSTINESTI
|
au astia o groaza de suporteri nu ca juve......!!!! |
|
Sus |
|
|
1923 |
Trimis: Joi 15 Iunie 2006 13:53:30 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 30/Apr/2006 Mesaje: 39 Locație / Oraș: dristor
|
fOrzza milan!!!!!!!!!
ARGUMENTE
1.au jucatori de valoare(shi frumosi)
2.niste suporteri minunati(dar galeria RAPIDului e mai tare)
3.seamana destul de bine cu RAPIDul.
4.pur shi simpu imi place milanul.
5.m-am indragostit de milan de la prima vedere (dar prima mea dragoste e RAPIDul) _________________ 4ever Forza RAPIDuletz |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Joi 22 Iunie 2006 10:47:13 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
sheva |
Trimis: Joi 22 Iunie 2006 14:32:25 Titlul subiectului: MILAN FOREVER! |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 1 Locație / Oraș: Bucuresti
|
Sunt bolnav rau de tot cu Milan-ul... dar daca mai pleaca si kaka dupa ce sheva ne-a lasat...ma enervez rau de tot.
A propos, ar interesa pe cineva sa facem un grup si sa mergem in toamna fie la un MILAN-inter, fie in Champions League la un meci la Milano?...
FOSSA DEI LEONI! _________________ Gxg |
|
Sus |
|
|
john85_2005 |
Trimis: Sâmbătă 24 Iunie 2006 20:17:29 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 15/Apr/2006 Mesaje: 52 Locație / Oraș: Galati
|
Kaka tocmai a semnat un nou contract pe 5 ani cu Milan....Asa ca la anul impreuna cu Pirlo(face senzatie la CM) si Gattuso vor fi pionii principali ai unui nou Milan....incepe intinerirea... _________________ 100% Visiniu |
|
Sus |
|
|
SailorMoon |
Trimis: Duminică 30 Iulie 2006 11:13:12 Titlul subiectului: Re: MILAN FOREVER! |
|
|
RapidFans ®®®
|
sheva a scris: |
A propos, ar interesa pe cineva sa facem un grup si sa mergem in toamna fie la un MILAN-inter, fie in Champions League la un meci la Milano?...
FOSSA DEI LEONI! |
Da ar fi interesant...mai sunt cativa milanezi...tot zicem ca mergem ca mergem da cine stie poate in 5 ani o sa mergem si noi ......in toamna acum nu cred, da poate la anu
P.S. Mi-ar fi placut sa-i mai prind pe FDL in peluza _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
|
SailorMoon |
Trimis: Duminică 30 Iulie 2006 11:24:21 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®
|
Miau a scris: |
http://www.keta.it/milanliverpool.htm |
nu vezi ca nu te baga nimeni in seama?
P.S. Cetateanule !!!! _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon]
Ultima modificare efectuată de către SailorMoon la Sâmbătă 04 Noiembrie 2006 2:29:20, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
|
|