Autor |
Lacra |
Trimis: Sâmbătă 09 August 2008 9:33:07 Titlul subiectului: Olimpiada 2008 |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
haideti sa discutam aici..despre cea mai importanta competitie
avem o multime de sportivi la multe probe, sa speram ca unii vor aduce acasa si medalii
am vazut azi meciul romaniei cu kazahstan....fetele au jucat bine mai ales pe final cand am avut si un om in minus...sa vedem ce o sa faca rusia cu coreea
si cel mai frumos o sa fie la gimnastica _________________ copos |
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Sâmbătă 09 August 2008 9:53:21 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 1747
|
N-am avut un om in minus la handbal jucatorul eliminat prin cartonas rosu poate fi inlocuit dupa 2 minute, dar nu mai poate reintra, cum se intampla la o banala eliminare de 2 minute.
Alina Dumitru a performat excelent si abia astept s-o vad in semifinale.
Nu stiu daca va fi cel mai frumos...cred ca va fi cea mai neagra olimpiada a noastra la gimnastica. China ne va manca de vii pe toti, iar Statele Unite cu Karoly si americancele alea care numai americance nu sunt nu ne va da prea multe sanse. Noi nu mai avem Belu & Bitang, si vorba lui Karoly, Romania n-avea atatea funduri mari inainte ... Doar o minune ne poate face sa tragem la altceva decat bronz. In schimb la aparate va fi altceva, acolo Izbasa si Nistor nu trebuie sa traga dupa ele balast.. si-asa le va fi greu sa le bata pe americance si chinezoaice, dar sunt sanse mai bune decat la echipe.
Prima zi si primul AUR - Alina Dumitru - Judo 48 kg. Sportul romanesc continua sa uimeasca... |
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Sâmbătă 09 August 2008 17:08:26 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
ce bine...am inceput cu dreptul..sa speram ca pe fiecare zi sa avem cel putin o medalie de aur _________________ copos |
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Duminică 10 August 2008 0:58:23 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
|
|
Sus |
|
|
rapidcomro |
Trimis: Duminică 10 August 2008 1:20:05 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®
Data înscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 268
|
stie cineva daca exista vreun sportiv roman care sa provina de la clubul RAPID? sincer nu prea cred... dar ar putea fi pe la lupte.... ca in rest nu prea vad unde: handbal, scrima, tir, inot, gimnastica, kaiac-canoe, rame ... nu prea vad unde ar putea fi in alta parte [RAPID avand din cate stiu eu doar sporturi ca: handbal, volei, baschet, lupte, polo... altele nu cunosc} |
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Duminică 10 August 2008 1:30:47 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
|
La atletism stiu de Marian Oprea. Are dubla legitimare, RAPID si Dinamo |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Duminică 10 August 2008 11:17:08 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 13/Apr/2006 Mesaje: 1931
|
nu exista nici un jucator de la RAPID ...
nu joaca RAPIDul si Romania _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Luni 11 August 2008 17:34:23 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
|
Rusia, Franta si Germania inca in spatele Romaniei. Rusii au o olimpiada foarte slaba pana acum. |
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Luni 11 August 2008 19:06:32 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
azi vazut meciu fetelor cu china? au jucat bine? mor de ciuda ca sunt la munca si nu mai pot urmari _________________ copos |
|
Sus |
|
|
Horia |
Trimis: Luni 11 August 2008 22:16:33 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans.RO MOD
|
Au jucat excelent. De-altfel daca jucam asa nu vad cum sa ratam finala. Si adversarul n-a fost chiar atat de slab. Cea mai tare contracandidata acum pare Coreea de Sud, 29-29 cu Rusia acum 2 zile, si azi a spulberat 30-20 Germania. Rusia si Ungaria se descurca destul de prost, Rusia s-a chinuit cu Suedia, a invins abia pe final, Ungaria a egalat in ultimele secunde Brazilia. |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Miercuri 13 August 2008 14:28:00 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
nici un meci nu se compara cu altul...oricum e de bine.... ..astazi am invins franta.....fu prea devreme meciul ..cat si locul 3 la echipe la gimnastica feminina.....blah....
asteptam aurul la floreta.. _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Miercuri 13 August 2008 20:47:24 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
parca e prea urat saltu asta la gimnastica ..de la aur la bronz..si la baieti doar locul 7 [/b] _________________ copos |
|
Sus |
|
|
Miau |
Trimis: Vineri 15 August 2008 11:06:03 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
Lacra a scris: |
parca e prea urat saltu asta la gimnastica ..de la aur la bronz..si la baieti doar locul 7 [/b] |
la condiitile pe care le aveam......e prea bine si locurile astea.....
ar trebui sa protesteze si ele sa mearga la olimpiada si sa nu faca nimik.....sa protesteze fata de cei care isi bat joc de sportul romanesc....
nu tu bazin olimpic...... si .... etc..... _________________ Politehnica Timisoara
|
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Luni 18 August 2008 20:26:51 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
nu mai ziceti nimic de concursuri?nu v-ati mai uitat? eu de vazut nu am putut sa vad..da am ascultat la radio
sandra .....o frumoasa executie chiar dc karoly a fost rautacios...iar Pusa, a reusit o adevarata minune si a castigat acolo unde se asteptau mai putin...bravo ei
iar dragulescu..ce dezamagire..nu ma asteptam la un asemenea final din partea lui _________________ copos |
|
Sus |
|
|
andreidanielb |
Trimis: Luni 18 August 2008 21:44:41 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 30/Ian/2008 Mesaje: 248 Locație / Oraș: Balta Alba,Bucuresti
|
Aurul la maraton a picat din neant,in compensatie cu pierderea medaliei de aur de la canotaj 8+1 in care eram favoriti si am luat doar bronzul,pierzand argintul la 3 sutimi.
La gimnatica mai se intampla si accidente ,dar o mare dezamagire a fost Nicoleta Grasu la aruncarea discului.Era favorita la o medalie de aur,dar nici nu s-a calificat in primele 8
In rest,Isinbayeva si Usain Bolt au stabilit noi recorduri mondiale _________________ Daca ai bani si nu ai ce face cu ei, insoara-te, iar daca esti sanatos si vrei sa ai probleme cu inima...Tine cu RAPID! |
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Luni 18 August 2008 22:48:47 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
andreidanielb a scris: |
In rest,Isinbayeva si Usain Bolt au stabilit noi recorduri mondiale |
recorduri mondiale...olimpice si de cartea recordurilor..a stabilit michael p h e l p s (apare emotionul de la ) _________________ copos |
|
Sus |
|
|
andreidanielb |
Trimis: Marți 19 August 2008 0:08:18 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
|
Pe Ph.elps nu l-am inclus in top ca inca astept verdictul pozitiv de la testul antidoping Cica mananca 12000 de calorii pe zi .Asa ca o comparatie,cu 12000 de calorii se pot hrani 6 persoane normale _________________ Daca ai bani si nu ai ce face cu ei, insoara-te, iar daca esti sanatos si vrei sa ai probleme cu inima...Tine cu RAPID! |
|
Sus |
|
|
mihai4RAPID |
Trimis: Marți 19 August 2008 17:57:41 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 17/Aug/2008 Mesaje: 129 Locație / Oraș: Valenii de Munte
|
HANDBAL/ ROMÂNIA-UNGARIA 30-34
România, învinsă de Ungaria în sferturi, a ratat calificarea în semifinale
......pacat....aveam mari sperante la aur....eu zic ca tadici trebuie sa demisioneze _________________
|
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Marți 19 August 2008 18:55:17 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
am jucat destul de slab..unguroaicele au avut o aparare beton...in timp ce ale noastre au fost slabe pe toate compartimentele _________________ copos |
|
Sus |
|
|
andreidanielb |
Trimis: Miercuri 20 August 2008 0:42:04 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
|
n-am miscat deloc in front.Am scapat destul de ieftin,ca puteau sa ne bata mai rau _________________ Daca ai bani si nu ai ce face cu ei, insoara-te, iar daca esti sanatos si vrei sa ai probleme cu inima...Tine cu RAPID! |
|
Sus |
|
|
|