Trimis: Marți 09 Noiembrie 2010 13:44:48 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
se pun in vanzare dupa ora 15:00 preturi : Peluza 10 lei. Tribuna a II-a-15 lei. Tribuna I-20 lei ... oficiala 80 lei _________________ RAPID - site neoficial|http://FCRB.ro|
Trimis: Marți 09 Noiembrie 2010 19:35:06 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®
Data înscrierii: 22/Aug/2010 Mesaje: 333 Locație / Oraș: Salajan
Preturi accesibile , stiti daca putem intra cu abonamentu ? Vreau sa aflu in seara asta pentru ca maine sper sa nu fie prea tarziu.
Imi iau sau nu bilet ? ...
Trimis: Marți 09 Noiembrie 2010 20:15:52 Titlul subiectului:
RapidFans ®®
Data înscrierii: 18/Iun/2010 Mesaje: 183 Locație / Oraș: Vitan
Marian_x a scris:
Preturi accesibile , stiti daca putem intra cu abonamentu ? Vreau sa aflu in seara asta pentru ca maine sper sa nu fie prea tarziu.
Imi iau sau nu bilet ? ...
Abonamentele nu sunt valabile. _________________ Si in viata urmatoare tot cu RAPID voi fii!
Trimis: Miercuri 10 Noiembrie 2010 20:19:50 Titlul subiectului:
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 29/Sep/2010 Mesaje: 849 Locație / Oraș: Undeva in Giulesti!
nujtu ce sa zic...inca nu s-a anuntat cate bilete s-au vandut...eu nu stau aproape de Giulesti(nu sunt nici din buc) ca ma duceam cu cea mai mare placere iti luam bilet...si cand ajungeai in Bucuresti ne intalneam si ti-l dadeam ! _________________ Ne injectam cu Rapidism
E dro_gul cel mai tare,
Din egoism,
Nu vrem centre de dezintoxicare!
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum