Autor |
Lacra |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:18:13 Titlul subiectului: anti Gheorghe Copos alias George | ANTIcOPOS CAMPAIGN |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
pana cand trebuie sa ii induram toate mizeriile lui copos? pana cand va sta acest om la echipa si va cauta sa scoata profit personal? eu una nu vreau sa-l mai vad la club...dc nu poate sa renunte ca patron...sa ramana macar ca simplu investitor...dar sa plece
vrem alta organizare ...VREM O ORGANIZARE DE NIVEL EUROPEAN....VREM SA AVEM PERFORMANTE AN DE AN....asta insemnand largirea lotului cu aducerea jucatorilor de valoare nu vinderea pe bani multi si cumpararea altora pe bani putini
vrem sa se investeasca serios la capitolul imagine...sa se ocupe cineva competent, care sa vrea sa faca ceva pentru suporter
din acest motiv....eu declar razboi dl copos si voi protesta in mai multe moduri fata de el
pentru inceput cu cateva poze
astea sunt cele vechi...iar noutatile
ca sa le vizualizati in format mare click pe imagine _________________ copos |
|
Sus |
|
|
elena |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:25:19 Titlul subiectului: |
|
|
spammer
Data înscrierii: 21/Mar/2010 Mesaje: 0
|
sunt in totalitate de acord lacra..asta nu face dekat sa pateze imaginea noastra de club..e un pervers si un mincinos..cineva tre sa fac ceva..cat mai repede..nu avem nevoie de ..unu ca asta.. |
|
Sus |
|
|
elena |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:26:09 Titlul subiectului: |
|
|
spammer
Data înscrierii: 21/Mar/2010 Mesaje: 0
|
|
Sus |
|
|
VelvetGeisha |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:27:54 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 693 Locație / Oraș: Peste tot si nicaieri...
|
Da, ma alatur!!! _________________ Sunt infrangeri care te injosesc si succese care te inalta,
RAPID - un mod de viata... |
|
Sus |
|
|
ReKiNu |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:28:59 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 781
|
Sunt de acord cu voi...dar nu cred ca se va putea face ceva.El face bani prea frumosi aici la RAPID ca sa lase totul si sa plece ca nu-l mai vor suporterii.Cred ca e in zadar initiativa noastra sa zic asa... oricum cOPOS _________________ Cine crede ca scapa de mine va fi dezamagit ... mi-am scris pe cruce "BRB" |
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:33:52 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
eu cred ca daca vom fi sprijiniti de lideri...dc meci de meci se vor face proteste impotriva....dc se va scanda impotriva lui....se poate reusi indepartarea lui de la echipa _________________ copos |
|
Sus |
|
|
ank |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:35:55 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 03/Iun/2006 Mesaje: 960 Locație / Oraș: La panda
|
scandarile si bannerele nu o sa`l impresioneze pe copos.. lui ii trebuie ceva mai DUR _________________
|
|
Sus |
|
|
ReKiNu |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:35:56 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 781
|
Stii tu... daca si cu parca.... pana mea.Greu... _________________ Cine crede ca scapa de mine va fi dezamagit ... mi-am scris pe cruce "BRB" |
|
Sus |
|
|
baticut |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:43:07 Titlul subiectului: |
|
|
spammer
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 0
|
total de acord cu Lacra !!!! copos |
|
Sus |
|
|
VelvetGeisha |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 17:45:56 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 02/Iun/2006 Mesaje: 693 Locație / Oraș: Peste tot si nicaieri...
|
E greu mai, logic ca e greu, dar nu putem sta cu mainile-n san... _________________ Sunt infrangeri care te injosesc si succese care te inalta,
RAPID - un mod de viata... |
|
Sus |
|
|
rapidista_lov_Nico |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 18:18:45 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 29/Apr/2006 Mesaje: 7 Locație / Oraș: pe stadionu` Giuleshti ;)
|
Shi eu sunt total de acord cu voi !!!! Trebuie sa facem ceva impotriva lui pt a-l inlatura d la echipa !! Nu putem sta cu mainile in san sa ne uitam cum distruge echipa aceasta frumoasa !!!! copos !!!! _________________ lov3 RAPID 4eVer |
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Luni 17 Iulie 2006 19:37:09 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
ReKiNu a scris: |
Stii tu... daca si cu parca.... pana mea.Greu... |
stiu ca e greu...dar macar putem incerca...nu zic ca va pleca dc va pleca intr-o saptamana....1 luna....noi sa fim constanti in proteste...si dc vom reusi sa-l facem sa renunte chiar si dupa 1 an sau 2...eu zic ca va fi ceva mare _________________ copos |
|
Sus |
|
|
Sorina |
Trimis: Marți 18 Iulie 2006 3:09:26 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 21/Apr/2006 Mesaje: 1065 Locație / Oraș: in your mind
|
|
Sus |
|
|
newrazvan |
Trimis: Marți 18 Iulie 2006 3:39:55 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 19/Iun/2006 Mesaje: 7
|
bai copii,am citit cu atentie ce ati scris dar.......
avem la ora actuala pe cineva care sa vina cu banii multi la RAPID????
sa nu imi spuneti ca valvis ar fi bun!!!!stia cineva de laptic pana sa se dea pe langa echipa????
parerea mea ca copos ar trebui convins sa dea mai multi bani echipei decat sa plece!!!!
deocamdata copos este un rau necesar!!!!! _________________ Life is what happens to you while you're busy making other plans |
|
Sus |
|
|
Lacra |
Trimis: Marți 18 Iulie 2006 5:12:33 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
nuu...valvis in nici un caz nu este mai bun decat copos...dar eu cred ca daca se vor cauta sponsori...se vor gasi....si din 2 rele...eu nu vreau sa aleg nici unu....vreau ce e mai bine pentru echipa _________________ copos |
|
Sus |
|
|
Escobar |
Trimis: Marți 18 Iulie 2006 17:05:58 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 65
|
ii sparg astia odata de doua ori mashina...il mai ia de gat vreunu si se duce-n mortii masii! _________________ U.V. | 08 , peeee zonaaaaaaa... |
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Marți 18 Iulie 2006 20:25:12 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
newrazvan a scris: |
sa nu imi spuneti ca valvis ar fi bun!!!!stia cineva de laptic pana sa se dea pe langa echipa????
parerea mea ca copos ar trebui convins sa dea mai multi bani echipei decat sa plece!!!!
deocamdata copos este un rau necesar!!!!! |
poate ai si tu dreptate ca aduce si el bani frumosi..DAR..eu ma intreb de ce nu am acceptat contractul de sponsorizare de la cosmote si l`au acceptat pe cel cu altex..care au dat mai putini bani. de ce nu s`au continuat negocierile in continuare cu bancpost?cum a spus si valvis..nimanui nu`i convine sa vina cu bani de acasa .. sa`i bage intr`o echipa..fara sa`i stie datoriile exacte. este inadmisbil sa nu ai un contabil k-lumea..trebuie sa existe o evidenta exacta cu toti banii de la club...trebuie sa ai un director economic..trebuie sa ai si tu o strategie de dezvoltare..noi nu avem NIMIC. il avem pe un comunist care toate viata lui a fost sef...si asta este si la RAPID..din pacate _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
newrazvan |
Trimis: Marți 18 Iulie 2006 23:59:19 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 19/Iun/2006 Mesaje: 7
|
DarkLadY^ a scris: |
newrazvan a scris: |
deocamdata copos este un rau necesar!!!!! |
poate ai si tu dreptate ca aduce si el bani frumosi..DAR..eu ma intreb de ce nu am acceptat contractul de sponsorizare de la cosmote si l`au acceptat pe cel cu altex..care au dat mai putini bani. de ce nu s`au continuat negocierile in continuare cu bancpost?cum a spus si valvis..nimanui nu`i convine sa vina cu bani de acasa .. sa`i bage intr`o echipa..fara sa`i stie datoriile exacte. este inadmisbil sa nu ai un contabil k-lumea..trebuie sa existe o evidenta exacta cu toti banii de la club...trebuie sa ai un director economic..trebuie sa ai si tu o strategie de dezvoltare..noi nu avem NIMIC. il avem pe un comunist care toate viata lui a fost sef...si asta este si la RAPID..din pacate |
sti tu ca exact asa s-au petrecut lucrurile????
la cate manarii se fac, numai tovarasi detin adevarul!!!! _________________ Life is what happens to you while you're busy making other plans |
|
Sus |
|
|
valy/nord |
Trimis: Miercuri 02 August 2006 14:05:51 Titlul subiectului: |
|
|
RAPID FANS
Data înscrierii: 23/Iun/2006 Mesaje: 2 Locație / Oraș: bucurestii noi
|
copos trebUIE SA PLECE .avem un patron bandit hot iar prin tacerea lui face jocul lui primul oier al tarii care se vrea il prezidente ., trebuis luate masuri urgente pentru nu mai suntem atat de multii.,trebuie se ne trezim pentru ca sa nu ajungem istorie daca sTEAUA al ia pe mazilu am puso 'jocul in faza de atac las ade dorit griffts nu intelege o relatie de joc e varza .,sapunaru sa integrat foarte bine .suntem mai putini e pacat |
|
Sus |
|
|
Andrei11 |
Trimis: Miercuri 02 August 2006 18:52:46 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 739
|
e un conducator cum nu se poate mai prost...atat pot spune si e deajuns... copos...sa plece!!! sa ne lase in pace... _________________
|
|
Sus |
|
|
|