Autor |
administratorul de bloc |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:04:01 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
DarkLady^, DanRo are dreptate? Le-ai tras teapa? _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:05:31 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
Si daca da, ce-i facut cu banii? Interes personAL sau de grup? _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:05:48 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
aia cu platitul notei si cu pusul banilor de la mine este adevarata...chiar asa s`a intamplat...
pai mi`am mai adus aminte...cand eram pe terasa m`au stropit cu sampanie si cu bere...asa asta uitasem sa o spun .gif) _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
Dan |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:06:41 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 07/Aug/2006 Mesaje: 549 Locație / Oraș: RaHoVa
|
daca au facut asta inseamna ca se aburisera cam tare  _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene. |
|
Sus |
|
 |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:18:47 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
Stai ca eu stau cam prost cu cele legate de verbe. Ai spus "m-au" sau "ne-am"? _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:24:19 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
DarkLadY^ a scris: |
eu nu am fost in han dupa meciul ala sau am fost? stai stai...ba am fost...
pai imi aduc aminte ca Lacra+Rekinu+Roxic+Sky au mancat mici...eu NU...ei au baut bere, vin si alte bauturi fine..eu NU am baut..apoi la sfarsit am strans eu banii si am platit nota..tin minte ca am iesit cu ceva bani in minus asta trebuia sa`mi aduc aminte?  |
iti aduci aminte doar ce vrei sa-ti aduci aminte...da las' ca fac si io ca nu vad....insa sa stii ca am probe  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Dan |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:30:26 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
Mai nu deveniti rautacioase nu mai dati vina una pe alta daca nu vreti sa ne povestiti si tineti secret asta e asteptam alti sportivi .gif) _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene. |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:34:02 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
administratorul de bloc a scris: |
Stai ca eu stau cam prost cu cele legate de verbe. Ai spus "m-au" sau "ne-am"? |
pai eu ce am scris acolo? _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:39:52 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
Lacra a scris: |
eu nu am fost in han dupa meciul ala sau am fost? stai stai...ba am fost...
pai imi aduc aminte ca Lacra+Rekinu+Roxic+Sky au mancat mici...eu NU...ei au baut bere, vin si alte bauturi fine..eu NU am baut..apoi la sfarsit am strans eu banii si am platit nota..tin minte ca am iesit cu ceva bani in minus asta trebuia sa`mi aduc aminte?  |
iti aduci aminte doar ce vrei sa-ti aduci aminte...da las' ca fac si io ca nu vad....insa sa stii ca am probe  |
PROBE nu cred....in ce constau probele alea? oricum eu nu recunosc nimic..si o sa vedeti ca Rekinas o sa`mi ia apararea il astept sa intre..ca nu mai razbesc cu voi. oricum cand am ajuns acasa cu roxic, sky si rekinu prima chestie pe care am facut`o..le`am facut mancare deci am fost o gazda mai mult decat buna .gif) _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:47:15 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
dadada...cumpararea martorilor....santaj....ce sa mai enumar?
si probeeee sunt pozeleeeee  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:50:25 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
dadada...cumpararea martorilor....santaj....ce sa mai enumar?
si probeeee sunt pozeleeeee  |
alea sunt trucate! toata lumea stie ca tu le ai cu photoshop-u` deci cu asta nu te`ai scos...vrem inregistrari video..audio .. ceva palpabil din care chiar sa rezulte ca eu am facut ceva indecent si rau in noaptea respectiva .gif) _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
Dan |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 20:51:04 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
ia uite alta belea au aparut pozele vaiii  _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene. |
|
Sus |
|
 |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 21:25:28 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
Lacra, sunt de partea ta, vrem sa aflam adevarul!!! _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 21:35:48 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
haaai maaah )) chiar m-ati crezut? .gif) _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 21:54:10 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
am uitat...pentru toti care practica sportu asta...dedic sotto inteso -caterinca  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 23:26:15 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
haaai maaah )) chiar m-ati crezut? .gif) |
M-ai dezamagit, chiar credeam ca vei avea curajul sa spui adevarul, sa arati ce se ascunde de fapt sub nick-ul DarkLady^. O fi chiar asa de intunecata? _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 23:28:38 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
sa va puneti pofta in cui..ca nu va arat nimik...alea intra in albumul GG...nu trebuie sa-l vada toata lumea
asa e aditza?  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
Trimis: Vineri 01 Septembrie 2006 23:45:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
pai si eu am dat bani pe bere, am pierdut timpul sa fac floricele, m-am asezat confortabil in fotoliu si ...... voi nimica? Un blat nespectaculos, nici macar insiropat ca cele de la Cofetaria Ana!
Huooooooooooooo! _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
DarkLadY^ |
Trimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 7:22:56 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

|
sa va puneti pofta in cui..ca nu va arat nimik...alea intra in albumul GG...nu trebuie sa-l vada toata lumea
asa e aditza?  |
Lacra! chiar ca tre sa facem un album de brigada..buna idee. trebuie sa o discutam putin
ps: deci nu ati aflat nimic despre mine  _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
 |
Trimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 8:53:37 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

|
asa e aditza?  |
Lacra! |
[/quote]
Dovada acestui "blat"! S-a zis pana acum ca nu sunt dovezi. Iata dovezile sunt pe fata! Va lua cineva masurile necesare pentru a stopa odata pentru totdeauna aranjamentele astea si pentru a afla adevarul?
[quote="DarkLadY^"]
ps: deci nu ati aflat nimic despre mine |
In primul rand este interesant ca s-a pomenit numele tau in contextul acestui sport. Deci tot s-a aflat ceva! Apoi s-a pomenit ceva si de sampanie, ceva de minori, mai bine zis minore (pentru inca cateva zile, buna Adina!). E un inceput! _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
 |
|