Autor |
Dan |
Trimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 9:44:39 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 07/Aug/2006 Mesaje: 549 Locație / Oraș: RaHoVa
|
administratorul de bloc da dumneata nu practici sportul asta? _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene. |
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 9:46:20 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
DanRo a scris: |
administratorul de bloc da dumneata nu practici sportul asta? |
nu nu nu el e mereu cuminte..numai eu sunt aia care ma destrabalez _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
Dan |
Trimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 9:58:04 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
|
el este _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene. |
|
Sus |
|
|
administratorul de bloc |
Trimis: Sâmbătă 02 Septembrie 2006 12:14:39 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
DanRo a scris: |
administratorul de bloc da dumneata nu practici sportul asta? |
Nu am spus de la inceput ca mi-am facut floricele si mi-am luat o bere? Spune-mi si mie daca exista cineva pe acest forum, ca si pe mai toate, care sa nu practice acest sport.
La nivel de amator sau de profesionist!
Asa ca da, ma numar si eu printre practicantii acestiu sport, desi DarkLady^ vad ca imi face reclama negativa. _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
|
Trimis: Duminică 03 Septembrie 2006 10:45:22 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
Dar vad ca nu prea sunt multi practicanti ai acestui sport pe-aici. Sau sunt minori/minore si nu vor sa recunoasca sau considera ca a practica acest sport este ceva indecent (asta si-o spun in gand in timp ce mai trag o dusca din sticla aia maronie de 2 l, si apoi se sterg bcu dosul palmei de spuma ce le-a ramas la coltul gurii) _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
|
Dan |
Trimis: Duminică 03 Septembrie 2006 22:10:37 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
|
nu vor sa ne povesteasca _________________ Sunt rupt de realitate, rupt de lume, rupt de lene. |
|
Sus |
|
|
Trimis: Duminică 03 Septembrie 2006 23:27:24 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
|
Si noi nu putem face nik? O demascare ceva? Hai baieti, ceva poze? _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
|
alin15 |
Trimis: Duminică 09 Mai 2010 11:27:26 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®
Data înscrierii: 15/Apr/2010 Mesaje: 60 Locație / Oraș: Spania
|
doar cine na baut o bere uitanduse la meci ( na 1 2 3 depinde de fiecare ) ) _________________ Mandru ca sunt RAPIDist |
|
Sus |
|
|
|