Il urasti pe Copos ? |
DA! |
|
82% |
[ 19 ] |
Nu! |
|
17% |
[ 4 ] |
|
Voturi totale : 23 |
|
Autor |
visiniul |
Trimis: Sâmbătă 21 Iulie 2007 0:55:33 Titlul subiectului: Copos si achizitiile |
|
|
 RapidFans ®

Data înscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Copos a anuntat astazi ca la RAPID a facut investitii de 8,5 miliane de euro si si-a scos numai 900.000 de mii...de-a lungul unui intreg an...! Iubiti-l! _________________ Inima in piept ne bate,
La nevoie e un tun
Pentru o singura dreptate:
Sa invinga cel mai bun. |
|
Sus |
|
 |
visiniul |
Trimis: Sâmbătă 21 Iulie 2007 1:04:01 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

|
Am vazut azi la TV ca acest personaj mirific de la RAPID iubit de toti...cantat chiar si in balade ... e dinamovist de mic copil... si ca este foarte suparat ca nu isi scoate nici un ban din fotbal desi toti oamenii care au habar ce afaceri se invart la cluburi...spun ca ROZu` nostru e cel mai castigat patron !
Si cu echipamentele roz...va mai intrebati de ce RAPIDul are echipamente ROZ... uitati`va la gesturile lui Coposs de la interviuri... meciuri... _________________ Inima in piept ne bate,
La nevoie e un tun
|
Sus |
|
 |
Lacra |
Trimis: Duminică 22 Iulie 2007 17:07:56 Titlul subiectului: |
|
|
 Granata Girls

Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2642 Locație / Oraș: la 10 min de stadion
|
am votat nu...poate o sa va surprinda pe multi dintre voi...nu-l urasc...dar vreau sa plece...nu-l mai suport...care este total diferit de a ura pe cineva
ps: campaign  _________________
copos |
|
Sus |
|
 |
visiniul |
Trimis: Luni 23 Iulie 2007 0:59:11 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

|
Pai eu nu ma refeream la el ca persoana... ma refeream la el ca si om de afaceri si patron al clubului RAPID. Ar fi frumos sa faca o video conferinta cu cativa fani ai RAPIDului... _________________ Inima in piept ne bate,
La nevoie e un tun
|
Sus |
|
 |
iaia |
Trimis: Marți 24 Iulie 2007 6:55:08 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 23/Iul/2006 Mesaje: 1009 Locație / Oraș: somewhere @ the seaside
|
eu am votat da. nu e chiar ura, dar pur si simplu nu-l suport si vreau sa plece mai repede  _________________
[ http://words2worlds.wordpress.com ]
fericirea e ceva care NU se atinge niciodata, dar in cautarea ei MERITA SA ALERGI TOATA VIATA!
 |
|
Sus |
|
 |
visiniul |
Trimis: Marți 24 Iulie 2007 13:34:28 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®

|
Puneti`va prietenii sa voteze si ei...si sa ii trimitem cumva rezultatul lui Copos... poate ne lasa in pace ...si pleaaacaaa _________________ Inima in piept ne bate,
La nevoie e un tun
|
Sus |
|
 |
EmpTy |
Trimis: Marți 24 Iulie 2007 15:46:09 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 14/Apr/2006 Mesaje: 431 Locație / Oraș: West Side Buzau
|
Da da... asa o sa faca. _________________
   |
|
Sus |
|
 |
Cristina_19'23 |
Trimis: Luni 30 Iulie 2007 20:58:06 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 29/Oct/2006 Mesaje: 877 Locație / Oraș: Nicaieri si Peste Tot | acum la ingeri
|
nu pot sa spun ca-l urasc.. nu-mi sta in fire sa urasc pe cineva...
ca ma enerveaza, ca imi vine sa-l scuip si ca de multe ori SPUN DOAR ca-l urasc e altceva. _________________ E pustiu, e-ntuneric... si mi-e frica de mor
Locuiesc intr-o hruba, la cap de coridor
Sunt racit si mi-e foame si nu am chior de ban
Fericirea-i la bursa dar nici p-aia n-o am...
aceasta rapidista ne-a parasit ... vesnica amintire | RapidFans |
|
Sus |
|
 |
Iris |
Trimis: Luni 30 Iulie 2007 21:00:14 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006 Mesaje: 961
|
ar fi o pierdere de timp sa-l urasti pe copos... _________________ ... |
|
Sus |
|
 |
Sorina |
Trimis: Luni 30 Iulie 2007 21:12:48 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®®

Data înscrierii: 21/Apr/2006 Mesaje: 1065 Locație / Oraș: in your mind
|
|
Sus |
|
 |
rapidutzzz |
Trimis: Vineri 17 August 2007 17:57:19 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

Data înscrierii: 09/Iul/2007 Mesaje: 413 Locație / Oraș: horezu
|
nush cum e Copos...dar i a venit mintea la cap..sau mi s pare....nu vedetzi ce s a jmecherit...am luat jucatori multi, casa d bilete noua... ,a mia promis priome mari...etc... _________________ Iubesc culoarea visinie, iubesc RAPIDul din Giulesti si vreau sa stie o Romanie.... urasc pe sTEAUA Bucuresti, eu ma pis pe orice javra si pe fanii lu' sTEAUA si de-ar fi sa mor maine tot la fel le voi canta la la la la la la la
RAPID e prapastia tristetii si dealul bucuriei...se naste intr o clipa, moare in cealalta si invie in urmatoarea... |
|
Sus |
|
 |
rapidutzzz |
Trimis: Vineri 17 August 2007 17:58:59 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

|
...poate e noul becali... sa dea cu bani in stanga si n dreapta..ar fi bine:D... _________________ Iubesc culoarea visinie, iubesc RAPIDul din Giulesti si vreau sa stie o Romanie.... urasc pe sTEAUA Bucuresti, eu ma pis pe orice javra si pe fanii lu' sTEAUA si de-ar fi sa mor maine tot la fel le voi canta la la la la la la la
RAPID e prapastia tristetii si dealul bucuriei...se naste intr o clipa, moare in cealalta si invie in urmatoarea... |
|
Sus |
|
 |
Iris |
Trimis: Vineri 17 August 2007 19:38:25 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans.RO MOD

Data înscrierii: 13/Iul/2006 Mesaje: 961
|
rapidutzzz a scris: |
nush cum e Copos...dar i a venit mintea la cap..sau mi s pare....nu vedetzi ce s a jmecherit...am luat jucatori multi, casa d bilete noua... ,a mia promis priome mari...etc... |
De promis, promite de multi multi ani. _________________ ... |
|
Sus |
|
 |
rapidutzzz |
Trimis: Vineri 17 August 2007 20:28:31 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®

|
da asa e dar anu asta cred k se tine... ... _________________ Iubesc culoarea visinie, iubesc RAPIDul din Giulesti si vreau sa stie o Romanie.... urasc pe sTEAUA Bucuresti, eu ma pis pe orice javra si pe fanii lu' sTEAUA si de-ar fi sa mor maine tot la fel le voi canta la la la la la la la
|
Sus |
|
 |
CristianRapid |
Trimis: Luni 15 Octombrie 2007 9:03:26 Titlul subiectului: |
|
|
Vizitator RapidFans
|
Si eu il urasc pe copos  _________________ | RAPID clubul nostru drag ... |
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:: http://www.RapidFans.ro :: |
|
Sus |
|
 |
DAffy |
Trimis: Luni 15 Octombrie 2007 11:07:38 Titlul subiectului: |
|
|
 RapidFans ®®®®

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 503 Locație / Oraș: Bucuresti/Peluza
|
asa e promite dar nu se tine de promisiune....nu o sa se schimbe niciodata copos asta...cred ca are ceva el in cap are o tactica....pare sa si fi revenit....oare ma insel???AM VOTAT DA IL URASC !!!!!!!!!!!!! _________________ Singuri Impotriva Tuturor! |
|
Sus |
|
 |
|