Autor |
Sorina |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 18:10:43 Titlul subiectului: Suporteri actionari |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 21/Apr/2006 Mesaje: 1065 Locație / Oraș: in your mind
|
cativa dintre noi detin acel titlu de Suporter actionar la RAPID. cat de adevarat este, nu stiu. daca e vrajeala, asta e. Aici facem prezenta acestora sa stim si noi care si cum sunt..ce se discuta la sedinte..cum se prezinta nenea Valvis si restul..care sunt punctele lor de vedere..ce cred acesti suporteri ca ar trebui facut pt echipa, ce cred ei ca nu e bine, cum se pot implica , etc..
acestia au primit probabil un mesaj privat cu acest text:
Stimate domnule **********
Doresc sa va informez ca maine, 13/12/06, domnul Jean Valvis va organiza Conferinta de Presa pentru prezentarea noilor actionari. Evenimentul va avea loc la hotel Novotel (Cal. Victoriei, langa Palatul telefoanelor) la ora 13:00.
Va rugam sa confirmati participarea.
Va multumesc.
Cu respect,
Geanina Matei
deci, care se duce la prezentarea noilor actionari de maine? _________________ The one..
http://bucatarisme.wordpress.com
http://pisstruiata.wordpress.com |
|
Sus |
|
|
Mircea |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 19:09:54 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 3996 Locație / Oraș: aici
|
|
Sus |
|
|
administratorul de bloc |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 19:26:24 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
DarkLadY^ a scris: |
te roggggggg vreau un wall cu ...... iti spun pe mess ca mi`e rusine aici |
Si de ce ai mai pus postarea atunci? _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
|
Mircea |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 19:33:42 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 20:05:23 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
te roggggggg vreau un wall cu ...... iti spun pe mess ca mi`e rusine aici _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 21:19:05 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 2322 Locație / Oraș: Heaven is closed today..so i`ll walk on earth
|
administratorul de bloc a scris: |
DarkLadY^ a scris: |
te roggggggg vreau un wall cu ...... iti spun pe mess ca mi`e rusine aici |
Si de ce ai mai pus postarea atunci? |
ca nu afle tot forumul ca am si eu o feblete in randul actionarilor blush blush blush _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
administratorul de bloc |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 21:26:48 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 22/Aug/2006 Mesaje: 711 Locație / Oraș: I'm walking on the clouds, far away
|
opa, incetu cu incetu aflam tot....secretu!
Si cat la suta din actiuni are respectivul?
STIU sunt off-topic, dar subiectul e atat de intere sant _________________ Traiesc violent pe ale vietii gradene/Plutind pe nori, departe in ceruri/Durerea pulseaza adanc in vene/Iar fericirea raspunde la ecouri. |
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 21:30:29 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
are UNA bucata actiune..ca toti ceilalti...
si eu sunt dar cand vine vb de febletea mea..nu ma pot abtine _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
Sorina |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 21:33:57 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
DarkLadY^ |
Trimis: Marți 12 Decembrie 2006 21:47:39 Titlul subiectului: |
|
|
Granata Girls
|
hai gata cu off-topicu ca ma enervez...
nu pot sa va spun blush _________________ Granata Girls - o grupare de fete intr-o lume pe care barbatii/baietii o considera ca fiind doar a lor
|
|
Sus |
|
|
Mircea |
Trimis: Miercuri 13 Decembrie 2006 18:11:20 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
Sorina |
Trimis: Miercuri 13 Decembrie 2006 18:16:52 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
ReKiNu |
Trimis: Miercuri 13 Decembrie 2006 18:33:06 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 781
|
Acum merge.. _________________ Cine crede ca scapa de mine va fi dezamagit ... mi-am scris pe cruce "BRB" |
|
Sus |
|
|
Mircea |
Trimis: Joi 14 Decembrie 2006 21:41:02 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
SailorMoon |
Trimis: Joi 14 Decembrie 2006 23:27:39 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®
Data înscrierii: 12/Apr/2006 Mesaje: 475 Locație / Oraș: to the moon and back
|
Strumfulet a scris: |
si totusi..care e febletea ta????????????? |
sa nu-mi spui ca-i kali _________________ Viata e distractiva doar daca esti senil, ba! [Ombladon] |
|
Sus |
|
|
Sorina |
Trimis: Marți 19 Decembrie 2006 8:25:05 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
Un pas înainte
Deși n-ar fi trebuit, a trecut oarecum neobservat faptul că, în premieră pentru fotbalul românesc, suporterii unei echipe au devenit și acționari ai acesteia. S-a întîmplat deunăzi în Giulești, unde Jean Valvis a vîndut 197 de acțiuni ale FC RAPID SA, cu 100.000 de lei vechi fiecare, unor persoane ce s-au dovedit de-a lungul timpului atașate trup și suflet culorilor vișinii. Majoritatea din țară, dar și din străinătate, noii acționari sînt intelectuali, oameni cunoscuți opiniei publice, printre care pianistul Dan Grigore, actorii Colea Răutu, Mitică Popescu, Nicu Constantin, Florian Pittiș și Horia Brenciu, cantautorul Victor Socaciu, ziaristul Ovidiu Nahoi ș.a. Inclusiv primarul sectorului 6 al Capitalei, Cristian Poteraș. Pe bună dreptate, unii vor zice că, deținînd o mică parte din proprietate, respectivii vor juca doar un rol decorativ. Că, în ciuda notorietății, ei vor rămîne simpli spectatori, fără a avea vreun cuvînt de spus. Pînă la un punct, judecata e corectă. Contează însă mai puțin cît au și mai mult că au, în asta constă schimbarea. Ca atare, operațiunea amintită merită considerată o deschidere de drum, ideea fiind că ea a introdus și la noi, pentru întîia oară, conceptul de socio, atît de răspîndit în fotbalul modern. Noțiunea de, într-un sens mai larg, societate civilă. Firește că George Copos, principalul acționar, va face în continuare cărțile la RAPID. Dar cum va fi obligat să țină seama și de opinia celor 197, de-acum implicați nu doar cu inima, ci și cu buzunarul, să convenim că apariția suporterilor-acționari reprezintă un pas înainte. Pe care n-ar strica să-l încerce și alte cluburi.
si tare mi`as dori sa pot ajunge si eu sa ma clarific despre ce e vorba..sedinta sedinta, dar cand sa te duci..pauza! :| si nimeni nu povesteste amanunte din sedinte..8-| _________________ The one..
|
Sus |
|
|
leasa |
Trimis: Marți 19 Decembrie 2006 16:04:35 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 12/Sep/2006 Mesaje: 203
|
Kopilu a scris: |
si tare mi`as dori sa pot ajunge si eu sa ma clarific despre ce e vorba..sedinta sedinta, dar cand sa te duci..pauza! :| si nimeni nu povesteste amanunte din sedinte..8-| |
forzarapid.ro/forum/viewtopic.php?t=4452
forzarapid.ro/forum/viewtopic.php?t=4693
iti urez lectura placuta!
Cat despre sedinta respectiva... n-a fost o sedinta ci o conferinta de presa. Ce amanunte vrei sa stii? |
|
Sus |
|
|
Sorina |
Trimis: Marți 19 Decembrie 2006 17:53:50 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
|
Sus |
|
|
leasa |
Trimis: Marți 19 Decembrie 2006 17:56:20 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®
Data înscrierii: 12/Sep/2006 Mesaje: 203
|
amanuntele le afli de unde potzi... in ziua de azi nu vine informatia la tine ci tu tre sa te duci la informatie! succes! |
|
Sus |
|
|
Sorina |
Trimis: Marți 19 Decembrie 2006 17:58:59 Titlul subiectului: |
|
|
RapidFans ®®®®®
|
te contrazic. in ziua de azi, nu tu alergi dupa informatii, ci le primesti pur si simplu. presa in general iti ofera aceste informatii fie ca vrei fie ca nu. de multe ori unele sursele de informatii sunt de tot rahatul si decat sa citesti minciuni sau altceva mai bine te lipsesti. _________________ The one..
|
Sus |
|
|
|