Rapid - Panionios
Meci amical
Data: 08 septembrie 2007 Ora: 15.30
 
 

 
 
Avancronica - RAPID Bucuresti - Panionios - by Horia
 
   Pentru a nu pierde ritmul din cauza intreruperii campionatului, Rapidul va juca sambata 8 septembrie, un amical impotriva echipei Panionios din Grecia, un adversar redutabil avand in vedere, ca si grecii casi Rapid vor juca pe 20 septembrie in Cupa UEFA, cu Sochaux.
  Clubul grec a fost fondat in 1890, si are in palmares doua Cupe ale Greciei. Echipa are in componenta mai multi extracomunitari,un brazilian, un argentinian, si 4 africani. Rapidul nu-i va putea folosi pe Coman si Marius Constantin,jucatori aflati la Minsk cu nationala, si nici pe Costin Lazar, accidentat. Un bun prilej pentru Bergodi sa gaseasca solutia cea mai buna in vederea absentei lui Marius Constantin din linia defensiva, in meciul de la Nurnberg. Interesant de urmarit si evolutia lui Boya, jucator adus cu surle si trambite dar care a stat mai mult accidentat, dar si cea a lui Herea, si el in urma cu pregatirea.
   Meciul va incepe la ora 15:30, si va fi transmis in direct de Sport.ro. Suporterii vor putea intra pe baza abonamentelor, preturile la bilete pentru cei care nu au abonament fiind de 5 lei la peluza II, 8 la tribuna II si 10 lei la tribuna 0.
 
RAPID Bucuresti - Panionios
 
                       

 
                       
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...