Zicule, mai dureaza mult?


Zicu ... acel jucator care a venit de la echipa din soseaua Stefan cel Mare.
A fost un soc, atat pentru noi, cat si pentru cei de la care a venit... Pentru inceput parea totusi foarte bine... Un jucator de valoare in plus nu strica niciodata. Si intr-adevar, Ianis Zicu are valoare... nimeni nu poate si nu este indreptatit sa puna la indoiala asta.
La RAPID Zicu are insa alte dificultati. Problema la el e la nivel psihic, asta e foarte clar... exista acel complex... de care o persoana cu psihicul mai sensibil ii este foarte greu sa scape. Este presat de public... se asteapta multe de la el, mai ales ca a venit de unde a venit... si exact asta pe el il tine la un nivel scazut... Acesta este insa un aspect care poate fi tratat cu cea mai mare seriozitate la juniori... la acest nivel, un fotbalist profesionist si un fotbalist cu pretentiile lui Zicu nu are voie sa fie complexat. Desigur, cum e si logic, in presa el da interviuri astfel incat sa ascunda aceste lucruri legate de moralul lui si vine cu motive ca datoria lui nu e neaparat sa inscrie ca nu e varf... nu e asa Zicule... Oricine are datoria sa inscrie pentru ca fotbalul e un sport al carui criteriu de departajare este golul... In alta ordine de idei poate are dreptate... dar acest aspect nu ar trebui sa-l foloseasca in nici un caz ca pe o scuza. Vine meciul cu echipa de langa cimitrul Ghencea.
Daca Zicu al nostru (pentru ca e al nostru fratilor, asa cum e el) e baiat destept, asa cum pare... asta poate fi meciul lui! Astfel, Zicule,daca vrei sa fii iubit ca Moldo... Fa si tu ce face Moldo... in primul rand alearga ca el... si apoi baga mingea aia unde trebuie bagata... Rabdare am avut cu totii... si se pare ca inca suntem obligati sa mai avem... dar, Ianis, gandeste-te in primul rand la tine... ca rabdarea asta nu tine o vesnicie... Daca vrei sa fii iubit si respectat asa cum esti tu... concentreaza-te!!! Duminica e un meci mare! Poate si spovedania ta!
Zicule, BATEM steaua !!! Sa fie clar !

de Iris & Andrei - Echipa RapidFans.RO R 16 septembrie 2006

 

 

 

 

 

Moldo este absolut fenomenal !!!

Deci chiar nu se poate spune ca-l ridicam prea mult in slavi pe acest om... merita si inca multa iubire din partea noastra! Stau si ma-ntreb... Oare este cineva care se mai indoieste de nevoia RAPIDului de Moldo-gol?

Pai ce face acest magnific Moldo pentru RAPID?
~ sunt momente in care toti suntem la pamant... suporteri, care cantam cu toata suflarea dar in asteptare, restul jucatorilor, banca de rezerve, tribuna oficiala...salvarea?? ... vine Moldovan cu o "creatie" de multe ori simpla, insa, valoroasa... ce valoreaza? un punct, 3 puncte, o calificare...
~ stie sa traga echipa dupa el... are acea autoritate, care vine de la simplul fapt ca e veteranul echipei. Ori puneti-va voi in locul lui Marius Constantin (un simplu exemplu, de jucator tanar) ... cand se uita din spate, de pe linia de fund... si-l vede pe Vio ca-si da sufletul alergand... Poate el sa stea? Astfel Moldo trage echipa dupa el... Stie sa fie un lider...
~ si cel mai important, simte poarta, este un atacant pur-sange! Dar la modul cel mai serios... din 10 ocazii minim 8 intra! Ori asta e numarul 1 la un atacant!

Moldo, nu mai are rost sa vorbim!!! Esti numarul 1 in acest moment la RAPID!!! TE IUBIM si TE RESPECTAM de parca ai fi la RAPID de 10 ani ... DAR MERITI !!!


de Iris & Andrei - Echipa RapidFans.RO R 16 septembrie 2006

 

 

 

 

 
    
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...