Avancronica Meci
Steaua - Rapid
Data:16 septembrie 2007
 
 

 

 

 
Derby-ul nostru!
by DarkLadY
 

Duminica, 16 septembrie, ora 20:30 se va disputa derby-ul turului de campionat, din punctul nostru de vedere. Din pacate am primit doar 1267 de bilete (la reciprocitate, fiecare costand cate 15 ron). Cum am putut afla si de prin ziare, este un meci cu risc maxim de siguranta. Din spusele unui reprezentant al echipei gazda am putut aflat ca: " Se vor ocupa de securitatea pe stadion 500 reprezentanti ai firmei BGS, 600 de jandarmi si 350 de politisti. " Din punctul meu de vedere este cam exagerata prezenta asta a fortelor de ordine, care, dupa cum stim cu totii mai mult instiga decat ofera siguranta.

Daca analizam evolutia ambelor echipe in acest inceput de campionat, nu vom intelege declaratia unui oficial de la Steaua, care de curand a declarat ca: "Steaua este echipa momentului". Pana acum Steaua a castigat cu: Ceahlaul (2-1), Faru (0-1), Poli Iasi (1-0), a facut un egal cu Cfr Cluj (0-0) si a luat bataie la Urziceni cu 1-0. Astfel a acumulat 10 puncte si se claseaza pe locul 8. Totusi sa nu uitam ca are un meci in minus, la fel ca si Dinamo.

Rapid a reusit pana acum sa acumuleze 14 puncte din: 4 victorii Mioveni - Rapid (1-2), U Cluj - Rapid (1-2), Rapid - Otelul (4-2), Rapid - U Craiova (2-0) si 2 egaluri: Rapid - Gloria (2-2) si Poli Timisoara - Rapid (1-1).

Daca ne uitam putin in urma la meciurile directe dintre cele doua echipe, vom observa ca ele au disputat pana acum 98 de partide, dintre care 34 s-au terminat la egalitate, 40 de meciuri au fost castigate de Steaua si doar 24 de meciuri au fost castigate de Rapid.

Din lotul nostru, Cristiano Bergodi nu se poate baza pe: Costin Lazar si Cristian Sapunaru. Ultimul dintre ei nu s-a mai antrenat de 2 zile, insa nu este sigur 100% ca nu va fi folosit. Cel mai probabil el va fi inlocuit de Tamandare.

Antrenorul nostru este increzator si, din ultimele declaratii, nu ar trebui sa ne facem nici noi probleme. "Meciul cu Steaua este unul dificil pentru noi, dar suntem constienti de valoarea noastra, avem incredere mare in baieti. Cu siguranta vom face un meci foarte bun. Steaua este o echipa pragmatica, diferita fata de echipa din perioada lui Olaroiu. De la inceputul campionatului au primit foarte putine goluri, dar noi avem o ofensiva puternica. Vom vedea ce va fi pe teren" a declarat Bergodi.

Eu una ma duc increzatoare duminica la meci. Sunt constienta ca fondul sonor va fi dominat de stelisti, insa in teren noi vom fi mai buni!

 
 
 

                       

 
                       
 
     
SITE dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...