RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Vineri 13 aprilie 2007

   
Liga Suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea la Constanta

      Plecarea la Constanta se va face sambata 14 aprilie de la GARA DE EST (Obor) , trenul pleaca la ora 13:45 | Tren Personal 8013 Bucuresti Obor - Constanta Plecare 13:45 Sosire 19:06 | ore calatorie 05:21 . Intalnirea la ora 13:15 in fata garii.
      Cei care doresc sa insoteasca echipa la meci sunt rugati sa aibe obligatoriu asupra lor bani pentru biletul de intrare la meci.
      LSR anunta ca interzice accesul pe stadion persoanelor care au consumat bauturi alcoolice . HAI RAPID
RapidFans.RO

      Directorul general Constantin Zotta la TV Sport:
     
      "Sancțiunea a rămas aceeași, 3 etape de suspendare, însă vom juca în Giulești fără spectatori și nu cum se stabilise inițial, la cel puțin 150 de km de București.
      Am încercat să obținem o micșorare a pedepsei, dar din punct de vedere regulamentar, era și greu de obținut pentru că suntem recidiviști. Suntem nevoiți să jucăm 3 partide fără public din cauza unor gesturi necugetate ale unui grup am ajuns să jucăm fără sprijinul adevăraților suporteri. Ne va fi foarte greu să jucăm aceste meciuri fără suporteri, vin 3 echipe importante pe terenul nostru. Ne-am fi bucurat să avem fanii alături!"
FC RAPID

      Astăzi (ieri 12 aprilie) se judecă apelul împotriva suspendării "Giuleștiului"

      Comisia de Apel a FRF va lua în discuție în această după-amiază memoriul depus de clubul Rapid împotriva sancțiunii de suspendare, pe trei etape, a terenului propriu.
      Conducerea rapidistă a solicitat deja reducerea pedepsei și, în conformitate cu noile prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FRF, este posibil ca sancțiunea inițială (de disputare a etapelor de suspendare la 150 km distanță de localitatea de reședință) să fie înlocuită cu măsura organizării jocurilor respective pe Stadionul "Giulești-Valentin Stănescu" cu porțile închise.
     
      Decizia de a juca în Giulești fără spectatori a fost luată la dorința conducerii tehnice și a jucătorilor, care au considerat că se simt mult mai bine pe gazonul propriu, chiar dacă vor fi afectați de absența inimoșilor lor suporteri.
     
      Directorul general Constantin Zotta :
      "Ne pare rău că s-a ajuns la acest lucru, mai ales că, pentru o mână de turbulenți, vor suferi adevărații noștri susținători. A trebuit totuși să luăm în calcul doleanța jucătorilor și să sacrificăm acum orice, numai pentru a încerca să ne atingem obiectivele propuse, extrem de importante pentru viitorul imediat al Rapidului. Vom resimți din plin faptul că vom juca în fața unor tribune goale, dar, repet, sperăm să merite sacrificiul și să luăm maximum de puncte din aceste jocuri"..
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Trei meciuri jucate fără spectatori în Giulesti

      Comisia de Apel a FRF a judecat astăzi memoriul înaintat de Rapid împotriva suspendării pe trei etape a terenului din Giulesti, hotărând mentinerea duratei pedepsei si schimbarea deciziei de a se juca la o distantă de 150 km fată de Bucuresti cu aceea a disputării următoarelor trei meciuri de pe teren propriu pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stănescu", dar cu portile închise. "Am încercat micsorarea pedepsei, dar faptul că am fost considerati recidivisti a contat decisiv în mentinerea celor trei etape de suspendare", a declarat Constantin Zotta.
      Astfel, partidele cu Dinamo (etapa a 27-a), Politehnica Iasi (etapa a 29-a) si Otelul (etapa a 31-a) vor fi disputate de echipa lui Răzvan Lucescu fără a beneficia de aportul suporterilor. În precedentul campionat si în cel actual, giulestenii au mai jucat de trei ori cu portile închise, câstigând de fiecare dată: 1-0 cu CFR Cluj si 3-0 cu Jiul, în turul editiei anterioare, si 4-0 cu Gloria Bistrita, în toamna trecută. În sezonul acesta, Rapid a disputat si două partide, considerate "acasă", pe teren neutru, la Ploiesti (1-0 cu Jiul) si Craiova (2-0 cu Poli Timisoara).
     
ProSport.RO

      Rapid va juca in Giulesti, dar fara spectatori

      Comisia de Apel a FRF a mentinut astazi pedeapsa de 3 etape de suspendare aplicata clubului Rapid, dar va permite disputarea celor 3 partide pe stadionul Giulesti, fara spectatori in tribune. Astfel, derby-ul bucurestean Rapid - Dinamo, dar si meciurile Rapid - Poli.Iasi si Rapid - Otelul vor avea loc pe arena Giulesti "Valentin Stanescu", cu tribunele goale.
     
      Stadionul echipei Rapid a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a incidentelor provocate de proprii suporteri la derbiul cu Steaua, scor 2-3, din etapa a 24-a a Ligii I. Initial, Comisia de Disciplină obligase formația giuleșteană să dispute cele trei partide la o distanță de cel puțin 150 de kilometri de București
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Grigore Sichitiu:
"Rapid va prinde Champions League"


      Directorul tehnic al giulestenilor, Grigore Sichitiu, este sigur ca gruparea alb-visinie va reusi sa-si îndeplineasca obiectivul la finalul campionatului: clasarea pe locul doi.
      "Rapid va prinde Champions League si locul doi. Suntem convinsi. Avem lotul cel mai bun din campionat, dar am avut si un ghinion fantastic în unele meciuri, precum în cel cu Steaua, sau cel cu Vaslui", a declarat Sichitiu pentru TV Sport.
      Oficialul giulestean spera ca dupa inaugurarea celor trei terenuri pentru copii si juniori sa reuseasca sa aduca la Rapid cât mai multi tineri fotbalisti.
      "Vrem sa ajungem sa avem pâna la 400 sau 500 de copii la club. Speram ca odata cu aceste conditii create aici sa vina cât mai multi. Asa se formeaza performanta, nu pe terenuri improprii, sau chiar periculoase", a adaugat Grigore Sichitiu.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Coman, Mazilu, Lazar si Ganea out!

      Patru dintre titularii giulestenilor nu vor putea evolua în partida de sâmbata, de la Constanta. Ionel Ganea are pubalgie, în timp ce Ionut Mazilu acuza probleme mai vechi la inghinali. Ei nu vor putea fi trecuti pe foaia de joc cu Farul.
      Dani Coman si Costin Lazar, care au fost ieri la Spitalul Sf. Ioan din Capitala pentru control, au devenit si ei indisponibili în urma unor probleme mai vechi. Goalkeeperul este nevoit sa poarte o fasa la inghinali, unde acuza dureri, iar mijlocasul are întindere.
     
      Nota RapidFans.RO : pubalgie - o boala care afecteaza muschii si tendoanele din zona pubisului si care il impiedica sa dea un randament total pe teren
||| Pubalgia este o afectiune dureroasa a pubisului (pereche de oase care formeaza partea anterioara a oaselor iliace) si a muschilor sau a tendoanelor din apropiere. |||

     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Badea: "Copos loveste si în suporterii Rapidului"

      Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, ca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, "loveste" în suporterii rapidisti, dar si în suporterii altor echipe, dupa ce conducatorii giulesteni si-au exprimat speranta de a juca cu portile închise si nu la 150 km.
      "Sunt regretabile iesirile huliganice, lipsite de fair-play ale unor suporteri, indiferent de simpatii, însa nu este corect sa reintroducem în regulament o sanctiune care presupune eliminarea spectatorilor dintr-un spectacol, cum este fotbalul. 90 la suta dintre spectatori se comporta civilizat si de fapt lovim în aceasta mare masa a suporterilor. Dinamo si Rapid au convenit ca partida sa se joace în Bucuresti, pe cel mai mare stadion al tarii, pentru a le putea permite suporterilor sa vina la meci, sa evite alte incidente pe traseu. Desi domnul Copos spune ca Rapidul este un club sarac, înteleg ca prefera o reteta austera. O contradictie generata de manifestarile specifice ale domnului Copos. Înca o data, domnul Copos loveste si în suporterii Rapidului, si în suporterii altor echipe", a declarat presedintele Nicolae Badea, pentru site-ul oficial al gruparii dinamoviste.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Nu-l lasati pe Coman sa plece"

      Dani Coman a fost impresionat ieri de gestul unui tânar portar de la Rapid II, care se antreneaza si cu echipa mare. Prezent ieri la inaugurarea terenurilor pentru copii si juniori, Coman a tinut sa stea de vorba cu portarii de la toate grupele, pentru a le mai împartasi câteva secrete de pregatire.
      Unul dintre acestia, Catalin Straton, l-a luat însa prin surprindere pe Coman, marturisind în fata camerelor de luat vederi ca are o singura doleanta. "Cine ma poate auzi, va rog, faceti ceva si nu-l lasati pe Dani sa plece la vara. Ne-am atasat de el si cum îmi mai împartaseste apoi din experienta lui?", a spus Straton.
rapidisti.ro

      Dani Coman nu va juca în meciul cu Farul și ar putea rata și derby-ul cu Dinamo!

      Veste proastă pentru rapidiști! După ce etapele trecute echipa a fost afectată de accidentarea lui Ionuț Mazilu, înaintea meciului cu Steaua, pierdut de giuleșteni cu scorul de 2-3, și de perioada de repaus a lui Ianis Zicu, cauzată de o formă ușoară de varicelă (Zicu a fost nevoit să facă aproape 2 săptămâni de pauză), Răzvan Lucescu are încă un jucător indisponibil! Tehnicianul rapidist se vede nevoit să joace fără Dani Coman partida cu Farul Constanța, care se va disputa sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 20.45.
     
      Titularul buturilor giuleștene are o leziune la inghinali și riscă să rateze nu numai meciul cu Farul, ci și partida din Cupa României, cu Pandurii, și derby-ul cu Dinamo.
     
      Locul lui Coman va fi luat de Edel Apoula Bete, goal-keeperul armean de origine cameruneză din lotul Rapidului.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Cristian Săpunaru este suspendat pentru partida cu Farul

      Cristian Săpunaru a primit în minutul 86 al meciului cu FC Argeș al 4-lea cartonaș galben și nu va putea evolua în etapa a XXVI-a a Ligii I. Rapid întâlnește sâmbătă, 14 aprilie, în deplasare formația Farul Constanța.
      Partida va începe la ora 20.45 și va fi transmisă în direct de postul Antena 1.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Balaj la Farul-Rapid

      Giuleștenii vor fi arbitrați sîmbătă, în meciul cu Farul, de către Cristian Balaj. Ultimul meci în care alb-vișiniii au fost fluierați de băimărean a fost Rapid-FC Național (2-1), din turul acestui campionat.
      Copos l-a apărat ieri pe Sebastian Colțescu, arbitrul criticat pentru prestația sa de la FC Argeș-Rapid (1-2): "E cel mai bun arbitru român, simte jocul și a condus fără greșeală jocul nostru".
     
7 plus

      Arhitecții Wembley-ului vizitează Giuleștiul!

      Noul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban i-a dat unda verde lui George Copos sa inceapa modernizarea stadionului "Giulesti", chestiunea legata de concesionare a arenei catre FC Rapid fiind ca si rezolvata, conform 7plus.
     
      Astfel, arhitecti de la companiile "HOK Sport" si "Foster and Partners" vor vizita stadionul "feroviarilor", urmind a prezenta conducerii rapidiste un proiect de refacere a arenei, constind in marirea capacitatii la 25.000 de locuri (tribuna I si cele doua peluze vor fi aduse la acelasi nivel cu tribuna a II-a), amenajarea unei parcari subterane si refacerea vestiarelor si a spatiului rezervat presei.
     
      Pe plan international, "HOK Sport" este una dintre cele mai cunoscute firme in domeniul constructiilor: noul stadion "Wembley" (recent inaugurat cu ocazia "amicalului" de tineret Anglia - Italia) reprezinta opera inginerilor de la aceasta companie, iar peste 60% din centrele sportive ale SUA sint ridicate tot de "HOK Sport".
     
      "Foster and Partners" a creat "tavanul" stadionului Wembley, iar in CV-ul companiei mai sint trecute urmatoarele cladiri: Facultatea de Drept din Cambridge, Metroul din Bilbao, " Commerzbank Tower " ( Frankfurt ) , Aeroportul International din Hong Kong, Aeroportul International din Beijing si Palatul Pacii (Kazahstan).
     
gsp.ro

      Din vara

      Rapid nu a abandonat pista Grozdanovski si îl poate cumpara pe bosniac cu 250.000 de euro. Rapid nu a renuntat definitiv la Vladko Grozdanovski, cel care ar putea ajunge în Giulesti din vara. Spre deosebire de luna ianuarie, cînd Omonia cerea pe el 425.000 de euro, bosniacul costa la finalul sezonului 250.000 de euro. Atît este clauza sa eliberatoare, iar suma nu i se pare mare lui George Copos, care ar fi fost dispus sa plateasca si banii ceruti în iarna.
      Transferul a cazut atunci din cauza comisioanelor pretinse de intermediari, care au crescut pe parcursul negocierilor. Impresarul lui Grozdanovski vine la Bucuresti peste zece zile si e posibil ca afacerea sa se parafeze atunci. Bosniacul în vîrsta de 24 de ani vrea sa plece de la Omonia unde, dupa demisia lui Ioan Andone, noul antrenor, Matzourakis, nu îl foloseste mai deloc. Vladko Grozdanovski a fost remarcat în meciul din turul 2 preliminar al Cupei UEFA, în august 2005, Rapid - Vardar 3-0. Razvan Lucescu si presedintele de atunci, Dinu Gheorghe, au pus ochii pe el la partida de la Bucuresti. 110.000 de euro era salariul acceptat de Grozdanovski în iarna
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Copos: "Vrem în Giulesti"

      Rapidistii au explicat de ce prefera sa joace cu portile închise, dar în Giulesti, meciul cu Dinamo, de pe 22 aprilie. "Dorim sa se dispute pe stadionul nostru derby-ul, pentru ca stim terenul, sîntem familiarizati cu Giulestiul. A fost decizia lui Razvan si e cea mai buna varianta, chiar daca vom fi lipsiti de aportul suporterilor", a spus George Copos. "Am luat în calcul dorinta jucatorilor si sacrificam orice, numai sa ne îndeplinim obiectivele", a explicat Constantin Zotta, directorul general al vicecampioanei.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Sapunaru e suspendat

      Razvan Lucescu nu va conta mîine, contra Farului, pe Cristian Sapunaru. Fundasul adus în vara de la FC National pentru 800.000 de euro a acumulat în meciul de la Pitesti, cu FC Arges, al patrulea cartonas galben din acest sezon si va fi suspendat.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Decimati

      Dupa ce contra lui FC Arges au fost doar 14 jucatori apti, giulestenii vor avea la Constanta 15 fotbalisti de la prima echipa. Dani Coman are probleme la adductori, Mazilu e incomplet refacut dupa o leziune musculara la inghinali, Lazar are întindere, iar Ganea sufera de pubalgie. Coman si Lazar sînt incerti si pentru derby-ul cu Dinamo. În cazul în care portarul titular va lipsi, locul sau ar fi luat de Edel Apoula, care a aparat ultima oara în meciul cu Jiul (1-1), de anul trecut.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Revin Zicu si Badoi

      Ianis Zicu s-a antrenat normal în ultimele zile, pentru ca starea sanatatii sale s-a ameliorat dupa ce a suferit de varicela, asa ca poate începe ca titular meciul cu Farul. Ianis a marcat în tur, contra "rechinilor", primul sau gol pentru Rapid. La Constanta va reveni în primul "11" si Badoi, care si-a ispasit la Pitesti prima suspendare din cariera.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Pericol de suspendari

      Patru rapidisti sînt la un singur cartonas galben de suspendare si vor lipsi contra lui Dinamo în cazul în care vor fi avertizati în partida cu Farul. Perja, Maldarasanu, Viorel Moldovan si Ionel Ganea au cîte trei cartonase galbene în aceasta editie a Ligii I.
     
     
spt.ro
    Iese Coman intra Edel
      Dupa ce Dani Coman a suferit o ruptura la inghinali, omul care va apara poarta rapidistilor în urmatoarele trei partide cruciale, atît în campionat, cît si în Cupa României, e camerunezul Apoula Bete.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Coman si Bete

      Acesta va evolua cu Farul si cu Dinamo în Liga I, dar si în semifinala de cupa, cu Pandurii. În afara de Coman, la Constanta vor mai absenta Mazilu, Lazar, Ganea si Sapunaru. Dupa perioada mai putin fasta prin care a trecut, avînd evolutii nefericite în partidele cu Vaslui si cu Steaua, portarul feroviarilor si al echipei nationale si-a revenit la potentialul sau real în partida cu FC Arges. Dani Coman nu va putea lega, însa, sirul meciurilor reusite, fiind diagnosticat ieri cu ruptura la inghinali, urmînd sa absenteze în trei partide cu miza pentru Rapid: cu Farul, la Constanta, etapa viitoare, cu Pandurii în Cupa, iar în campionat, cu Dinamo. Pentru întîlnirea cu marinarii, Rapid nu poate conta nici pe Lazar, Mazilu ori Ganea, accidentati, dar nici pe Sapunaru care este suspendat, situatie pe care Coman o apreciaza ca fiind o adevarata piatra de încercare pentru giulesteni. "Nu voi juca cu Farul, pentru ca mi s-a descoperit o ruptura de fascicula la inghinali. "Voi fi nevoit sa fac un repaos total de zece zile. Meciul cu Farul este unul pe care baietii trebuie sa-l cîstige cu orice pret. Avem multi accidentati, dar ghinioanele fac parte din viata. Dumnezeu ne încearca, iar noi trebuie sa trecem si peste asta", a marturisit fotbalistul. Portarul titular al Rapidului nu se teme, însa, ca echipa sa va fi descoperita pe postul sau, fiind convins ca rezerva Edel va putea face fatacelor trei confruntari. "Am mare încredere în Edel. Îl asteapta trei meciuri de foc, dar e un portar cu calitati deosebite, o adevarata pantera. Va face fata cu brio!", a spus internationalul. Coman si Edel sînt mai mult decît coechipieri. Cei doi sînt prieteni, fostul pitestean ajutîndu-l pe fotbalistul african sa se integreze în lotul feroviarilor, dupa transfeul acestuia din Armenia. "Îi tinem minte" Jucatorii Rapidului nu au uitat confruntarea cu Farul de anul trecut. Atunci, constantenii au fost motivati financiar cu 55.000 de euro de Gigi Becali, pentru a obtine un rezultat bun în Giulesti si a împiedicat Rapidul în lupta la primul loc cu Steaua. "Noi, oricum, avem ca obiectiv sa învingem în absolut toate meciurile pîna la final, dar faptul ca Farul ne-a încurcat anul trecut chiar pe Giulesti, la acel 0-0, e un motiv în plus sa-i batem acum", a declarat mijlocasul Emil Dica.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Masa în familie

      Pentru gruparea de sub Podul Grant urmeaza o perioada foarte grea, cu meciuri decisive, atît în Cupa Romćniei, cît si în campionat. Pentru a fortifica relatiile de prietenie în cadrul lotului, conducerea giulesteana i-a invitat aseara pe toti componentii stafului rapidist, jucatori, antrenori si conducere administrativa, la restaurantul Quattro Stagioni, din Herastrau. Locatia este una obisnuita pentru jucatorii Rapidului, mai ales ca acolo au sarbatorit toate victoriile obtinute în Cupa UEFA.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Nu este o revansa"

      Giulestenii se pregatesc de înfruntarea cu Farul de mîine, din etapa a 26-a, cu toate ca au mari probleme de efectiv. Fundasul Ionut Rada nu vede meciul ca pe o revansa, chiar daca sezonul trecut constantenii si-au dat viata pe teren pentru a obtine un rezultat pozitiv si au ajutat Steaua în lupta pentru titlu. "Este un meci foarte greu pentru ei, deoarece sînt într-o situatie dificila. Se afla la cîteva puncte de retrogradare, iar împotriva noastra se vor mobiliza exemplar pentru a reusi o partida buna. Dar noi nu vrem sa ne luam nici o revansa fata de jocul din campionatul trecut", a declarat aparatorul giulestean. De asemenea, acesta spera ca problemele de lot cu care se confrunta echipa sa nu afecteze evolutia jucatorilor în partida cu marinarii: "Sînt cîtiva colegi accidentati care nu vor intra în partida de la Constanta, dar noi vrem sa trecem peste aceste ghinioane si sa obtinem un rezultat pozitiv. Atmosfera în lot este una foarte buna. Dupa doua rezultate proaste am reusit sa cîstigam la Pitesti si, prin aceasta victorie, am revenit în lupta pentru locul doi"
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Vor doar victoria

      Danut Perja este sigur ca echipa sa va cîstiga mîine împotriva Farului si nu se sperie de atmosfera pe care o vor crea fanii rechinilor care simpatizeaza cu Steaua: "Asta are mai putina importanta. Mergem sa luam trei puncte, dar, chiar daca facem un egal sau pierdem, cred ca nu iesim din lupta pentru locul doi. Sper ca Farul sa nu îsi revina chiar la meciul cu noi".
     
fanatik.ro

      "DEMISIA LUI STOICIKOV A FOST UNA GINDITA"

      Ganezul a declarat ca a ramas uimit de evolutia scorului din meciul de aseara, dar ca nu comenteaza jocul lui Cristi Chivu. De asemenea, atacantul rapidist nu crede in demiterea selectionerului Bulgariei intrucit acesta a semnat deja cu o echipa de club. Ionel Ganea: "Un meci care a surprins pe toata lumea prin rezultat, nu ma asteptam la un asemenea scor. Nu e normal sa comentez evolutia lui Chivu. Aseara a fost un miracol, ce viteza de joc, ce goluri…" "Pentru Stoicikov, zic eu ca a fost ceva gindit. Acum va semna cu o echipa de club" "Razvan merita atentie tinind cont de ce a facut pentru Rapid. Si Mourinho face reclama la telefon".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "POATE MA DUC IN LOCUL LUI RAZVAN LA RAPID"

      Antrenorul Farului a declarat ca jucatorii sai vor trebui sa-i anihileze pe principalii oameni de gol ai Rapidului, Ionel Ganea, Viorel Moldovan, Ianis Zicu, Mugurel Buga si Marius Maldarasanu. Referitor la declaratia lui Gheorghe Bosinceanu care a spus ca il asteapta cu bratele deschise pe Razvan Lucescu daca acesta ar dori sa vina, Panduru a raspuns ironic ca ar putea sa se se duca el in locul lui la Rapid.
      BASARAB PANDURU:
      "Rapidul are jucatori de echipa nationala. Trebuie sa ii anihilam pe Zicu, Maldarasanu, V. Moldovan, Ganea sau Buga, altfel ne va fi foarte greu. Nu simt insa nicio presiune asupra mea pentru aceasta partida. Farul nu joaca mai slab de la venirea lui Panduru. Cred ca pentru noi sint decisive urmatoarele cinci partide pentru ca daca vom trece cu bine de ele atunci vom putea rasufla usurati. Cine stie, poate ma duc eu in locul lui la Rapid. Nu consider ca este un duel al antrenorilor tineri ci doar unul dintre Farul si Rapid. Nu am nimic cu Razvan Lucescu asa cum nu cred ca si el ar avea ceva cu mine".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "ESTE UN CAZ INCHIS PENTRU NOI"

      Dupa ce conducerea gruparii din Copou a depus o documentatie la Comisia pentru Statutul Jucatorului (CSJ) solicitind clubului giulestean plata dobinzii aferente sumei de 189.500 de dolari, estimata la aproximativ un miliard de lei, directorul general al "alb-visiniilor", Constantin Zotta, a declarat pentru FANATIK: "Este o decizie definitiva a Curtii de Arbitraj pentru Fotbal. Este un subiect care nu ne mai intereseaza. Este un caz inchis pentru noi".
     
onlinesport.ro

Evenimentul Zilei

Libertatea

Gandul


Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...