RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Sambata 14 aprilie 2007

   
Liga Suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea la Constanta

      Plecarea la Constanta se va face sambata 14 aprilie de la GARA DE EST (Obor) , trenul pleaca la ora 13:45 | Tren Personal 8013 Bucuresti Obor - Constanta Plecare 13:45 Sosire 19:06 | ore calatorie 05:21 . Intalnirea la ora 13:15 in fata garii.
      Cei care doresc sa insoteasca echipa la meci sunt rugati sa aibe obligatoriu asupra lor bani pentru biletul de intrare la meci.
      LSR anunta ca interzice accesul pe stadion persoanelor care au consumat bauturi alcoolice . HAI RAPID
     
RapidFans.RO       ::: VIDEO FC Arges - RAPID :::       ::: FOTO FC Arges - RAPID :::

FC RAPID

      Câtă dreptate a avut Steaua: toate comisiile sunt împotriva ei!

      Decizia de astăzi a Comisiei de Disciplină a FRF a dat dreptate, încă o dată, managerului general al Stelei: e mai mult decât evident, comisiile FRF sunt împotriva Stelei! Altfel nu se explică faptul că, după evenimente mult mai grave decât cele de la jocul Rapid-Steaua, a fost posibil ca terenul din Ghencea să fie suspendat (ca urmare a incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo), chiar dacă sancțiunea este mai mică decât aceea aplicată Rapidului! Nu mai e nici un dubiu, Steaua e hărțuită permanent. Chestii banale, cum sunt modificarea de trei ori într-un an a regulamentelor taman atunci când echipa din vecinătatea Cimitirului Ghencea urma să fie depunctată sau sancționată, nu merită băgate în seamă...
     
      Rugăm Comisia de Disciplină să dea explicații în privința faptelor luate în calcul la dictarea sentinței de azi. Nota bene: noi considerăm că s-a judecat corect, așa cum s-a mai întâmplat și în trecutul apropiat, chiar dacă unele decizii ne-au fost defavorabile. Convingerea noastră este aceea că observatorul delegat de FRF la meciul cu pricina, Doru Neagu, a deformat în mod grosolan realitatea, introducând în ecuație și galeria dinamovistă care, din informațiile noastre, n-ar fi comis, de fapt, abaterile ce i s-au pus în cârcă. Cunoscut ca făcând parte din anturajul finanțatorului Stelei (din ce mai ținem noi minte, a fost, parcă, și membru al partidului păstorit de George Becali), Doru Neagu a preferat să "transfere" din vinovăție spre alte orizonturi, numai de dragul de a mai diminua, cât s-o putea, amploarea nenorocirilor produse în curtea prietenului său.
     
      Tocmai pentru ca lumea să afle modul în care a "observat" Doru Neagu, comisia trebuie să facă publice însemnările din raportul oficial. Poate că, până la urmă, omul o fi fost corect, și a decis influența altcuiva. Oricum, în mod sigur, nu cea a președintelui LPF, care a declarat, după huliganismele petrecute în Ghencea, că n-a văzut nimic nelalocul său la meciul cu pricina.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Ca și la Pitești, Răzvan Lucescu are mari probleme de lot
înaintea jocului de la Constanța


      La jocul din etapa trecută, de la Pitești, Rapid nu i-a putut folosi pe Bădoi și Lazăr, suspendați, și pe Mazilu, Zicu și Burdujan, accidentați. Nici înaintea meciului extrem de important de la Constanța, Răzvan Lucescu nu poate beneficia de serviciile unor oameni importanți. Coman a suferit o ruptură musculară în zona inghinală, Lazăr acuză o contractură la coapsa stângă, Mazilu nu s-a refăcut după "întinderea" suferită înaintea jocului cu Steaua, iar Ganea nu este nici el în deplinătatea forțelor, dar ar putea face, totuși, deplasarea la Constanța. În plus, Cristi Săpunaru a acumulat patru cartonașe galbene și este suspendat. Astfel, și cu Burdujan accidentat pentru o perioadă mai lungă, cei doi jucători de la echipa secundă, Cătălin Păun și Marian Stoica, vor figura pe lista de rezerve și în partida cu Farul, programată mâine seară, de la ora 20:45.
     
ProSport.RO

      Rapid acuză comisiile FRF că protejează Steaua

      Oficialii FC Rapid susțin pe site-ul oficial al grupării giuleștene că regulamentul disciplinar a fost schimbat de Comitetul de Urgență al FRF exact în momentul în care clubul Steaua urma să fie sancționată pentru incidentele de la derbiul cu Dinamo.
     
      "Decizia de astăzi (n.r. - vineri) a Comisiei de Disciplină a FRF a dat dreptate, încă o dată, managerului general al Stelei: e mai mult decât evident, comisiile FRF sunt împotriva Stelei! Altfel nu se explică faptul că, după evenimente mult mai grave decât cele de la jocul Rapid-Steaua, a fost posibil ca terenul din Ghencea să fie suspendat (ca urmare a incidentelor de la meciul Steaua-Dinamo), chiar dacă sancțiunea este mai mică decât aceea aplicată Rapidului! Nu mai e nici un dubiu, Steaua e hărțuită permanent. Chestii banale, cum sunt modificarea de trei ori într-un an a regulamentelor taman atunci când echipa din vecinătatea Cimitirului Ghencea urma să fie depunctată sau sancționată, nu merită băgate în seamă...", informează site-ul www.fcrapid.ro.
      Conducerea clubului din Giulești solicită explicații membrilor Comisiei de Disciplină în ceea ce privește suspendarea terenului propriu al Stelei, fiind convinsă că observatorul partidei Steaua - Dinamo, Doru Neagu, a diminuat intenționat în raportul său amploarea incidentelor de la partida de sâmbătă.
     
      "Convingerea noastră este aceea că observatorul delegat de FRF la meciul cu pricina, Doru Neagu, a deformat în mod grosolan realitatea, introducând în ecuație și galeria dinamovistă care, din informațiile noastre, n-ar fi comis, de fapt, abaterile ce i s-au pus în cârcă. Cunoscut ca făcând parte din anturajul finanțatorului Stelei (din ce mai ținem noi minte, a fost, parcă, și membru al partidului păstorit de George Becali), Doru Neagu a preferat să "transfere" din vinovăție spre alte orizonturi, numai de dragul de a mai diminua, cât s-o putea, amploarea nenorocirilor produse în curtea prietenului său. Tocmai pentru ca lumea să afle modul în care a "observat" Doru Neagu, comisia trebuie să facă publice însemnările din raportul oficial. Poate că, până la urmă, omul o fi fost corect, și a decis influența altcuiva. Oricum, în mod sigur, nu cea a președintelui LPF, care a declarat, după huliganismele petrecute în Ghencea, că n-a văzut nimic nelalocul său la meciul cu pricina", se mai scrie pe site-ul oficial al grupării giuleștene.
     
      Comisia de Disciplină a FRF a decis, vineri, ca echipa Steaua să dispute două meciuri cu porțile închise, iar Dinamo unul, ca urmare a incidentelor de la derbiul din etapa a XXV-a a Ligii I. De asemenea, Steaua a primit o penalitate de 10.000 de RON. Clubul Dinamo a primit un avertisment și o penalitate de 3.000 RON. Clubului Dinamo i s-a dat și executarea pedepsei din 1 octombrie 2006, când a avut o sancțiune de două etape cu porțile închise, a făcut doar una, cealaltă fiind cu suspendare, astfel că acum va trebui să dispute un meci pe teren propriu fără spectatori. Dinamo va juca fără spectatori meciul cu FC Argeș, de duminică, din etapa a XXVI-a a Ligii I.
     
      În timpul partidei Steaua - Dinamo, suporterii echipei gazdă au aruncat cu brichete, bețe de steaguri, telefoane mobile și alte obiecte spre suprafața de joc. De asemenea, suporterii de la tribuna I au aruncat cu diverse obiecte și în geamul lojei unde se afla directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.
     
rapidisti.ro

      Rada si-a prelungit contractul cu Rapid pâna în 2010

      Altfel, Ionut Rada are toate motivele sa-si faca planuri de viitor cu Rapidul, zilele trecute prelungindu-si contractul cu echipa de sub Podul Grant. Discutiile în acest scop au început înca dinaintea reluarii returului, când jucatorul a ajuns la un acord cu cei din conducere, însa ele s-au finalizat abia în urma cu câteva zile, anunta Atac. "Am semnat o prelungire a contractului valabila pâna în 2010. Nu pot sa dezvalui noul salariu, pentru ca este confidential, însa pot sa spun ca sunt foarte multumit", a declarat fotbalistul. Din câte se pare, acesta va încasa, conform noii întelegeri, aproximativ 100.000 de euro pe an.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Viorel Moldovan: "E sinistru sa joci fara spectatori"

      Viorel Moldovan este optimist în ceea ce priveste rezultatul din meciul cu Farul, declarând pentru Fanatik ca decizia de a juca partidele de pe teren propriu fara spectatori este una de-a dreptul înfricosatoare pentru jucatori. "Este un meci dificil, Farul e o echipa care joaca bine pe teren propriu. Noi trebuie sa ne facem jocul si sa obtinem cele trei puncte de care avem nevoie. Ne jucatori importanti si asta va fi un dezavantaj, dar noi speram sa-l depasim. Faptul ca si ei joaca la victorie nu poate fi decât un câstig pentru spectacolul fotbalistic. Noi nu tinem cont de ce s-a întâmplat anul trecut, este doar un meci de fotbal si asta este cel mai important". "Nu este placut sa joci fara spectatori, este absolut sinistru. Nu simti încrederea, adrenalina, încarcatura dinaintea meciului. Suporterii transmit o energie pozitiva. În acelasi timp, noi cunoastem terenul de pe Giulesti si ne simtim bine, de aceea nu cred ca ne va afecta jocul, dar e pacat. Este un spectacol fotbalistic la care suporterii participa în mod activ. Aceasta este decizia si nu avem ce face".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Grozdanovski vine la vară

      Rapidiștii n-au reușit să-l transfere pe Vlatko Grozdanovski înaintea returului, dar sînt șanse foarte mari ca tranzacția să se perfecteze peste zece zile, cînd impresarul fotbalistului va veni în București. Prețul lui Grozdanovski va fi la finalul sezonului de 250.000 de euro, față de 425.000 de euro, cît ceruseră ciprioții de la Omonia în iarnă.
      Rapid nu a abandonat pista Grozdanovski și îl poate cumpăra pe bosniac cu 250.000 de euro. Rapid nu a renunțat definitiv la Vladko Grozdanovski, cel care ar putea ajunge în Giulești din vară. Spre deosebire de luna ianuarie, cînd Omonia cerea pe el 425.000 de euro, bosniacul costă la finalul sezonului 250.000 de euro. Atît este clauza sa eliberatoare, iar suma nu i se pare mare lui George Copos, care ar fi fost dispus să plătească și banii ceruți în iarnă.
      Transferul a căzut atunci din cauza comisioanelor pretinse de intermediari, care au crescut pe parcursul negocierilor. Impresarul lui Grozdanovski vine la București peste zece zile și e posibil ca afacerea să se parafeze atunci. Bosniacul în vîrstă de 24 de ani vrea să plece de la Omonia unde, după demisia lui Ioan Andone, noul antrenor, Matzourakis, nu îl folosește mai deloc. Vladko Grozdanovski a fost remarcat în meciul din turul 2 preliminar al Cupei UEFA, în august 2005, Rapid - Vardar 3-0. Răzvan Lucescu și președintele de atunci, Dinu Gheorghe, au pus ochii pe el la partida de la București.
      110.000 de euro era salariul acceptat de Grozdanovski în iarnă
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Panduru vrea la Rapid

      Lucescu la Farul, iar Panduru antrenor în Giulești. Scenariul îi aparține lui Basarab Panduru, nervos la culme după ce a aflat din presa locală că patronul Bosânceanu și l-ar dori pe Lucescu junior la Constanța, din vară, informeaza RTV.
      La doar cinci puncte de zona retrogradării, cei de la Farul își fac griji înainte de vizita Rapidului de sâmbătă seară.
      "Noi suntem la retrogradare, ei au șanse mari la locul doi, va fi care pe care", a declarat Guriță, atacantul celor de la Farul
      Panduru a găsit și soluția în cazul în care patronul Bosânceanu îl va aduce la vară pe Răzvan Lucescu la Constanța.
      "Și eu termin contractul, poate mă ia și pe mine la Rapid dacă vine el la Farul", a declarat Panduru.
      Contestat de o parte a presei locale, antrenorul Farului s-a enervat și i-a certat pe jurnaliștii constănțeni.
      "Nu-mi spune mie de era Grigoraș, aduceți-l înapoi pe Grigoraș. Îmi spuneți mie că băteam când era Vukotic, când era Vukotic săreați la gâtul lui. Păi ori sunteți nebuni, ori ce facem", a tunat Panduru.
     
gsp.ro

      Suparat

      Afectat ca a fost criticat de Copos, Ganea spune ca a facut pubalgie. Totusi, el ar putea juca astazi. Ionel Ganea a fost declarat, zilele trecute, indisponibil pentru meciul cu Farul. Însa el face parte din lotul care s-a deplasat ieri la Constanta si ar putea intra spre finalul partidei cu Farul. Diagnosticul lui Ganea este pubalgie. Voci din anturajul giulestenilor spun ca Ganea s-a suparat cînd, dupa meciul de la Pitesti, George Copos l-a criticat în public. "Eram sigur ca rateaza", a spus patronul chiar în tribuna la meciul cu FC Arges, dupa ce Ganea a sutat slab de la 11 metri.
      "Nu mai e atacantul care era la Dinamo în tur, joaca fara vlaga", a mai declarat Copos zilele urmatoare. Ganea a fost afectat de criticile principalului sau protector. Apoi a declarat ca are pubalgie, ca sa vada Copos cum e echipa fara el. Sufletist, Ganezul nu a rabdat totusi sa ramîna acasa si s-a suit în autocarul pentru Constanta. Razvan Lucescu l-a convins joi seara, cînd toata echipa a cinat la restaurantul Quattro Stagioni din parcul Herastrau. Ionel Ganea conduce în topul golgeterilor, desi pentru Rapid a marcat un singur gol în campionat, în derbyul cu Steaua
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Zotta: "E mai bine asa"
      Conducerea Rapidului a explicat de ce prefera sa joace derbyul cu Dinamo pe Giulesti, fara spectatori: "Pe stadionul National s-ar fi putut ca acei 10 huligani, ca altfel nu îi pot numi, sa creeze incidente si sa mai luam etape de suspendare. Asa, pentru ei, sufera toata lumea", a declarat Constantin Zotta, adaugînd: "În Giulesti cunoastem stadionul, gazonul, e mai bine".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Goana dupa puncte
      Rapidistii sînt convinsi ca vor avea meci greu la Constanta. "Farul are nevoie de puncte. Daca pierde, intra la retrogradare", a declarat Ionut Rada. Fundasul rapidist a adaugat: "Dar si noi avem nevoie de aceste puncte, vitale în cursa pentru locul 2".
     
spt.ro
    Rapid - Farul ::: meci cu grad mare de risc

      Oficialii constănțeni consideră că meciul cu echipa lui Răzvan Lucescu este unul cu grad mare de risc.
      "Toată lumea trebuie să fie conștientă de gradul ridicat de risc al acestei partide. Estimez că vor fi în tribune cam 10.000 de spectatori și după ultimele evenimente care au avut loc pe alte stadioane ne vom lua toate măsurile pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului sportiv. Vor fi detașați 400 de jandarmi pentru această partidă și sperăm să nu avem parte de evenimente neplăcute. Vă promit însă că dacă voi vedea pe cineva cu o torță pe stadion mă voi duce personal la magazin să cumpăr una și mă duc și i-o aprind respectivului pe covorul din sufrageria lui. Apoi legea să mă pedepsească așa cum îl pedepsește și pe el. S-a ajuns mult prea departe cu astfel de acte de huliganism", a afirmat Chiforeanu.
      Chiforeanu a precizat că așteaptă din partea jucătorilor angajament, din partea antrenorilor inspirație tactică iar din partea suporterilor dragoste și încurajare la meciul de sâmbătă.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
    Rapid, fără cinci jucători contra Farului

      Răzvan Lucescu nu va putea folosi cinci jucători în partida din deplasare cu Farul, programată, sâmbătă, în cadrul etapei a 26-a a Ligii I, și este nevoit să înscrie pe lista rezervelor doi jucători de la formația a doua.
     
      Mazilu va rata meciul cu Farul
      Conform site-ului oficial al grupării giuleștene, portarul Dănuț Coman a suferit o ruptură musculară în zona inghinală, mijlocașul Costin Lazăr acuză o contractură la coapsa stângă, iar atacantul Ionuț Mazilu nu s-a refăcut după întinderea suferită înaintea meciului cu Steaua. De asemenea, fundașul Cristian Săpunaru a acumulat patru cartonașe galbene și este suspendat, iar atacantul Lucian Burdujan este accidentat pentru o perioadă mai lungă.
      Atacantul Ionel Ganea este în lot și va fi prezent cu echipa la Constanța. În aceste condiții, Răzvan Lucescu a anunțat că îi va trece pe lista rezervelor pe Cătălin Păun și Marian Stoica, doi jucători de la formația a doua a clubului.
     
fanatik.ro

      "NU COMENTEZ DECIZIA DE SUSPENDARE A TERENURILOR"
      Patronul giulestenilor a refuzat sa comenteze suspendarile dictatate impotriva rivalilor de la Steaua si Dinamo, declarind: "Nu vreau sa comentez suspendarea Stelei si a lui Dinamo. Intrebati-l pe Dragomir care s-a pronuntat inainte cu privire la suspendarea terenului Stelei", a spus Copos, la Stirile Pro TV. Seful LPF, Dumitru Dragomir, s-a limitat sa declare: "Nu m-am pronuntat inainte cu privire la suspendarea terenului vreunei echipe".
     
      "PANDURU S-AR BUCURA PENTRU STEAUA DACA NE-AR INVINGE"
      Mijlocasul giulestean a declarat pentru FANATIK ca este foarte important pentru echipa sa sa obtina cele trei puncte in partida de la Constanta si considera ca adversarii de maine sint o echipa experimentata: “Este un meci foarte important pentru noi. Trebuie sa cistigam si sa ne mentinem in plasa CFR-ului, pentru a pastra sanse reale la locul secund. Farul este o echipa buna, cu jucatori experimentati, care joaca in aceasi formula de foarte mult timp”, a spus Grigore.
      Desi in sezonul trecut Farul a stopat Rapidul in lupta pentru titlu, mijlocasul spune ca nu poate fi vorba de o revansa in meciul de maine: “Nu privim aceasta partida ca pe o revansa. Tinta noastra sint cele trei puncte puse in joc, atit si nimic mai mult. Ce a fost in trecut nu mai conteaza”, a declarat jucatorul.
      Intrebat daca crede ca Farul si Basarab Panduru vor juca pentru Steaua, Grigore a spus: “Eu cred ca antrenorul lor, Panduru, va juca in primul rind pentru echipa sa. Nu au o situatie asa buna in clasament si au mare nevoie de puncte. Sint convins, insa, ca daca Farul ar reusi sa ne invinga maine, Panduru s-ar bucura pentru Steaua”, a opinat mijlocasul.
     
onlinesport.ro

      Moldovan: "Ma distreaza tam-tam-ul care se face pe calificarea in Liga Campionilor"
      Atacantul Rapidului, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, pentru NewsIn, ca lupta pentru locul doi ramane deschisa chiar daca giulestenii vor pierde partida cu Farul, din etapa a 26-a a Ligii I, si il distreaza tevatura iscata de ocuparea locului de calificarea in Liga Campionilor. "Ma distreaza tam-tam-ul care se face pe calificarea in Liga Campionilor. Chiar daca terminam pe locul doi, mai e mult pana departe. Ca sa ajungem in Liga Campionilor trebuie sa jucam tururi preliminare si nu e chiar asa cum se crede. Locul doi nu asigura participarea automata in Liga Campionilor", a declarat, vineri, pentru NewsIn, Viorel Moldovan.
      Fotbalistul giulestean a adaugat ca echipa sa tinteste victoria in partida cu Farul, pentru a nu pierde contactul cu contracandidatele la locul doi, CFR Cluj si Steaua: "Toate meciurile sunt dificile. Tintim victoria la Constanta si vom face tot posibilul sa castigam. In joc sunt puse trei puncte foarte importante. Chiar daca pierdem, asta e. Lupta pentru locul secund va continua". Moldovan a adaugat ca nu se teme de ostilitatea fanilor constanteni, cunoscuti ca simpatizanti ai Stelei: "Nu avem de ce sa ne temem. Oriunde jucam e aceiasi ostilitate".
      Partida Farul - Rapid, contand pentru etapa a 26-a a Ligii I, se va disputa, sambata, de la ora 20:45 si va fi transmisa de Antena 1. Rapid ocupa pozitia a patra in clasament, dupa 25 de etape disputate, cu 47 de puncte acumulate, ca si formatia de pe locul trei, Steaua, dar cu cinci puncte mai putin decat ocupanta locului secund, CFR Cluj.
      Referitor la faptul ca Rapid va disputa urmatoarele trei etape de pe teren propriu cu portile inchise, Viorel Moldovan a spus ca e un lucru bun faptul ca echipa va juca in Giulesti, si nu la 150 de kilometri cum se stabilise initial: "E mult mai bine in Giulesti. Nu mai suntem nevoiti sa ne deplasam asa de mult, desi cu spectatorii in tribune era o atmosfera aparte. Va fi greu cu Dinamo fara fani, adrenalina nu va mai fi aceasi, dar nu ne temem. Nu cred ca Dinamo este avantajata de faptul ca galeria noastra nu va fi pe stadion".
      Comisia de Apel a FRF a mentinut, joi, decizia de suspendare a terenului Rapidului pentru trei etape, dar giulestenii nu vor mai disputa aceste jocuri la 150 de kilometri de Bucuresti, ci pe propria arena, insa fara spectatori. Hotararea dictata impotriva Rapidului a venit ca urmare a comportamentului fanilor giulesteni la derby-ul cu Steaua, din etapa a 24-a a Ligii I, incheiat cu victoria ros-albastrilor, scor 2-3.
     
     
      Probleme de lot pentru Lucescu
      Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, are mari probleme de efectiv inainte jocului de sambata cu Constanta, nu mai putin de patru jucatori de baza fiind indisponibili si este nevoit sa apeleze la doi juniori de la echipa satelit. Portarul Dani Coman a suferit o ruptura musculara in zona inghinala si va trebui sa ia o pauza de doua saptamani, locul sau intre buturile Rapidului urmand sa fie luat de camerunezul Apoula Bete.
      Cristian Sapunaru a primit in partida cu FC Arges al patrulea cartonas galben din acest sezon si a fost automat suspendat pentru o etapa.
      Lucescu nu ii va putea utiliza la Constanta pe Ionut Mazilu, nerefacut dupa accidentarea dinaintea partidei cu Steaua, si pe Costin Lazar, care a suferit o contractura la coapsa stanga. Acestora li se adauga si Lucian Burdujan, accidentat de mai multa vreme.
      Ganea este si el incert, insa tehnicianul il va include in lot si chiar l-ar putea utiliza daca va fi refacut pana la ora jocului.
      Jucatorii Catalin Paun si Marian Stoica, de la echipa secunda, au fost chemati la prima echipa de Lucescu pentru a completa lotul.
     
Evenimentul Zilei

Libertatea

Gandul


Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...