RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Marti 17 aprilie 2007

   
Liga Suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea la Timisoara | cost bilet intrare meci 10 lei

Plecarea la Timisoara se va face cu trenul joi 19 aprilie 2007 la ora 10:45 din Gara de Nord.
Tren RAPID 691 BUCURESTI NORD-TIMISOARA NORD
Plecare tren : 10:45 | Sosire 19:05 | ore calatorie 08:20 |
Intalnirea la ora 10:15 in GARA DE NORD.
      Cei care doresc sa insoteasca echipa la meci sunt rugati sa aibe obligatoriu asupra lor bani pentru biletul de intrare la meci.
      LSR anunta ca interzice accesul pe stadion persoanelor care au consumat bauturi alcoolice . HAI RAPID
FC RAPID

      Populism ieftin

      Umorul bolovănos al domnului Nicolae Badea se transformă uneori în demagogie cu accente ușor penibile. Ultimul "discurs" lovit de nulitate al președintelui dinamovist are ca subiect dragostea sa subită pentru microbiști. Dovadă a unui populism ieftin (generat, nu e nicio îndoială, de distanța de puncte din clasament), domnul Badea anunță public faptul că va face memoriu pentru ca jocul Rapid-Dinamo să se dispute pe Stadionul Național, cu spectatori. De ce n-o fi făcut mai întâi memoriul în liniște, e ușor de înțeles . . .
Oricum, îl întrebăm și noi pe domnul Badea de ce nu și-a îndemnat colaboratorii, imediat după ce terenul lui Dinamo a fost suspendat, să facă apel și să ceară să joace meciul cu FC Argeș la 150 km distanță de București, în prezența publicului pe care-l regretă cu atâta patos? Parcă era ceva mai tăcut domnul Badea atunci când îi veneau cam o mie, două de oameni în "Ștefan cel Mare" sau când galeria dinamovistă îl înjura vârtos pe Dănciulescu. Dacă tot moare de grija dinamoviștilor adevărați care să urmărească meciurile favoriților, mai indicat ar fi fost ca domnul Badea să se agite pentru a-l opri pe Răducioiu lângă echipa domniei sale.
     
      În cazul în care, până la urmă, Dinamo va înainta un astfel de memoriu (deși ne îndoim), promitem că vom propune, la rândul nostru, ca meciul să se joace în "Ștefan cel Mare", cu o asistență formată doar din spectatorii proprii pe care-i căinează domnul Badea, cu același arbitru străin care a oficiat la centru în tur și eventual cu Cristi Borcea la una dintre linii. Probabil că așa vor fi întrunite toate condițiile pentru spectacolul visat de domnul Badea.
     
      Cât despre teama dinamoviștilor referitoare la arbitrajele care, spun ei, "favorizează Rapidul", nu vrem să le reamintim decât atât. La 1-0 pentru Rapid, în meciul tur, arbitrul ungur i-a refuzat lui Buga un penalty, clar ca lumina zilei, care ar fi încheiat practic meciul. Și poate că evoluția evenimentelor din campionat ar fi fost alta ...
     
      Dacă oamenii insistă cu prostiile legate de arbitraje, îi asigurăm că n-ar fi mare lucru să punem la dispoziția celor interesați un DVD cu arbitrajele pro-Dinamo din acest campionat. Să ne mai lase totuși câteva zile, pentru că, spre deosebire de domnii Badea și Rednic, care se gândesc la meciul următor, noi mai avem treabă un pic și joi, în Cupă. După care acceptăm orice mănușă aruncată.
     
ProSport.RO

      Razvan Lucescu: "Sunt cel mai mare rapidist"

      Razvan Lucescu considera ca în acest moment nici macar dragostea celui mai înfocat suporter nu se poate compara cu ceea ce simte el pentru gruparea giulesteana.
     
      "Eu sunt cel mai mare rapidist în momentul de fata. Gânditi-va, suporterul merge acasa dupa meci sI are momentele lui de evadare, care sunt practic normale. Eu, însa, nu am timp nici sa stau cu familia, ma gândesc numai la Rapid. Spre exemplu, acum nici n-am avut timp sa savurez victoria de la Constanta, pentru ca imediat au aparut grijile sI planurile pentru meciul urmator, din Cupa, cu Pandurii", a marturisit Razvan Lucescu.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      5000 de rapidiști vor susține Timișoara contra Stelei

      Gigi Corsicanu presedintele Ligii Suporterilor Rapidiști
      Aproximativ 5000 de fani giuleșteni vor susține echipa Poli Timișoara în partida cu Steaua, programată, miercuri, pe stadionul Giulești, de la ora 20.45, în cadrul semifinalelor Cupei României, a anunțat președintele Ligii Suporterilor Rapidiști, Gheorghe Răducanu.
      El a declarat astăzi, că galeria rapidistă va primi 2.000 de bilete gratuite la peluza a II-a, iar alte 3.000 vor fi cumpărate de suporterii giuleșteni la tribuna a II-a.
      "Am discutat cu reprezentanții galeriei timișorene și au spus ca pot să ne asigure 2.000 de bilete gratuite la peluza a doua. Dar noi vom fi mai mulți la acest meci. În jur de 5.000, pentru că vrem să achiziționăm separat alte 3.000 de bilete la tribuna a II-a", a spus reprezentantul LSR.
      Cunoscut și sub numele de Gigi Corsicanu, președintele Ligii Suporterilor Rapidiști a afirmat că stadionul Giulești le va purta noroc jucătorilor formației timișorene care se va califica în finala Cupei României. "O să îi facem pe cei de la Timișoara să se simtă ca acasă. O să se califice sigur pentru că Giuleștiul poartă noroc. Suporterii lor vin în jur de 1.000 pentru că e meci în cursul săptămânii, dar o să îi suplinim cu succes pe cei care nu au cum să vină la București. Am discutat și deja lucrăm la o coregrafie specială comună pentru acest meci", a spus Corsicanu.
      Președintele LSR a adăugat că după meciul Poli - Steaua, suporterii giuleșteni vor pleca împreună cu cei bănățeni spre Timișoara, acolo unde, joi, Rapid va întâlni Pandurii Târgu Jiu, de la ora 20.45, în cadrul celeilalte semifinale a Cupei României. "Noi vrem să plecăm o dată cu ei spre Timișoara pentru meciul nostru cu Pandurii. Și noi o să fim ajutați de ei la acea partidă, o să le dăm câteva mii de bilete gratuite. Legătura dintre galeria Rapidului și a Timișoarei ne obligă să ne ajutăm dacă este posibil. Sper ca totul să fie așa cum ne dorim și Poli și Rapid să joace finala", a precizat Gigi Corsicanu.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Îi paște suspendarea

      Patru jucatori sunt în acest moment la limita suspendarii în campionat, din cauza cumului de cartonase galbene, dar acestia vor putea evolua în derby-ul cu Dinamo, întrucât n-au fost avertizati la Constanta.
      Cei patru sunt: Viorel Moldovan, Ionel Ganea, Marius Maldarasanu si Danut Perja. Altfel, în partida cu Pandurii, din Cupa României Timisoreana, îsi va face reintrarea Cristi Sapunaru, caruia i-a expirat suspendarea.
     
rapidisti.ro

      Constantin Zotta:
"Dacă nu vor să joace pe Giulești, să nu vină!"


      Oficialul rapidist a declarat pentru Fanatik ca Dinamo nu este obligata sa joace pe Giulesti meciul contra Rapidului, daca nu doreste, existind solutia neprezentarii.
      Zotta i-a replicat, astfel, lui Nicolae Badea care si-a exprimat dorinta ca acest meci sa fie disputat pe stadionul Lia Manoliu:
      "Daca nu vor sa joace pe Giulesti, sa nu vina. Nu-i obliga nimeni. Sa fie sanatosi, noua ne convine!"
      Mircea Rednic s-a arătat și el nemulțumit de acest fapt, declarând: "Ce sînt astea fără public, amicale, antrenamente?! Am înțeles că ei vor să joace în Giulești, că știu bine firele de iarbă. Și eu le cunosc la fel de bine. Preferam să jucăm la 500 de km de București decît așa, să ne batem joc."
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Lucescu le-a dat jucatorilor ca prima suma pe care a cîstigat-o din spotul la berea Golden Brau
      Razvan Lucescu a umblat din nou la conturile personale pentru a-si recompensa jucatorii. El le-a dat 10.000 de dolari fotbalistilor, imediat dupa meci, pentru a detensiona atmosfera. Acestia nu mai luasera bani de la club de 5 etape si erau nemultumiti. A facut acelasi lucru si dupa succesul de la Pitesti
      Lucescu junior a premiat echipa cu bani de acasa si dupa victoria de la Pitesti, din etapa trecuta, cu o suma similara. Amuzant a fost momentul în care alb-visiniii au aflat ca Razvan a încasat 10.000 de euro pentru reclama pe care o face berii Golden Brau.
      Dupa meci, cînd au luat banii de la el, i-au spus: “Multumim, acum du-te si mai fa o reclama, sa ai bani si dupa meciul cu Dinamo!”. Victoria de la Constanta i-a facut pe rapidisti sa erupa. “Radare, zi ceva si de prime!”, se amuza cu trimitere clara Marius Constantin, în spatele cameramanilor, cînd Rada dadea declaratii, suficient de tare sa se auda în microfoane.
      Giulestenii nu au luat prime cît au stat pe locul 4, iar ocupînd pozitia a treia, iau 50 la suta. Joaca pe 1.300 de euro în deplasare si pe 650 de euro victoria acasa.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Ionut Rada: "Dinamo este iubita numai când are rezultate"
      Fundasul Rapidului, Ionut Rada, a declarat luni, pentru NewsIn, ca nu se teme de Dinamo, chiar daca aceasta a câstigat derby-ul cu Steaua, si ca echipa lui Mircea Rednic este iubita de fani numai când are rezultate, nu ca rivalele din Bucuresti, care au suporterii mereu alaturi. "Dinamo nu a avut o evolutie extraordinara pâna acum si nu ne temem de ei. Singura problema e ca le intra executiile spectaculoase. În Ghencea, atât Danciulescu, cât si Niculescu au marcat numai din astfel de executii. Vrem sa câstigam meciul cu ei si vom face tot ce putem sa luam cele trei puncte", a declarat Ionut Rada.
      Fundasul i-a raspuns si directorului general de la Dinamo, Cristi Borcea, care a declarat duminica, într-o emisiune televizata, ca Rapid se teme sa joace contra elevilor lui Mircea Rednic pe stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu, pentru ca în tribune vor fi 40.000 de dinamovisti.
      "Într-adevar, daca s-ar juca pe Lia Manoliu, ar fi posibil ca în tribune sa fie 40.000 de fani ai lor. Asta nu înseamna ca ne temem. Anul trecut jucau cu stadionul gol, acum se lauda ca au spectatori, dar asta se întâmpla datorita locului pe care se afla în clasament. Dinamo este iubita numai când are rezultate. Poate ca acum sunt mai iubiti decât Rapidul, dar numai pentru ca sunt pe primul loc, altfel evolueaza cu stadionul gol. În schimb, noi si Steaua avem fanii tot timpul alaturi".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Ionut Rada: "Ce se întâmpla în tribune întrece orice limita. Poate ar trebui sa luam masuri ca în Anglia"
      Referitor la declaratiile presedintelui dinamovist, Nicolae Badea, care a afirmat ca va interveni pe lânga George Copos pentru ca meciul dintre cele doua formatii sa se dispute pe stadionul National, si nu în Giulesti, fara spectatori, Rada a spus pentru NewsIn:
      "Poate ca ar fi mai bine sa jucam cu spectatori, chiar daca, cel mai probabil, ar fi din nou incidente. Nu stiu cât de posibil este acest lucru, pentru ca deja s-a luat o hotarâre. Problema la noi este ca toti ochii sunt atintiti spre suporteri si nu spre jucatori. Nu se mai urmareste spectacolul fotbalistic, ci cel din tribune, unde de ceva timp se întrece orice limita. Poate ca ar trebui sa luam masuri ca în Anglia. S-a ajuns prea departe cu incidentele".
      Partida Rapid-Dinamo, contând pentru etapa a 27-a a Ligii I, se va disputa duminica, 24 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu. Spectatorii nu vor avea acces la acest joc, deoarece arena rapidistilor este suspendata pentru trei etape ca urmare a incidentelor de la meciul Rapid-Steaua, scor 2-3.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Ionut Rada: "Cei de la CFR se afla pe doi pentru ca ei au jucat serios cu echipele mici, nu ca noi sau Steaua"
      Jucatorul rapidist nu a uitat nici de CFR Cluj, echipa cu care Rapid se lupta pentru clasarea pe locul doi:
      "Daca pierdem cu Dinamo, si CFR-ul învinge în acea etapa, va fi greu la opt puncte, dar nu imposibil. Oricum, atât timp cât matematic se poate, vom lupta. CFR-ul se afla pe locul doi, pentru ca a tratat altfel meciurile cu echipele mai mici. Daca noi si Steaua am tratat mai lejer aceste formatii, clujenii au jucat serios.
      Daca în partidele cu echipe mai slab cotate ardelenii s-au descurcat, sa-i vedem în meciurile cu formatiile din Bucuresti".
      Ionut Rada a adaugat ca nu crede în afirmatiile oficialilor clujeni, care au spus ca echipa lor nu este pregatita sa evolueze în Liga Campionilor: "Aceste spuse ale lor fac parte dintr-o strategie. Au o echipa foarte buna, capabila sa joace în Liga Campionilor. Eu cred ca ar face fata într-o astfel de competitie".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Razvan Lucescu: "Si tata le-a dat bani jucatorilor lui"
      Invitat în studiourile TVSport, Razvan Lucescu a vorbit despre faptul ca îi premiaza pe jucatorii sai cu bani din propriul buzunar, la fel ca si tatal sau, Mircea Lucescu. Tehnicianul giulestenilor le-a dat si dupa meciul de la Constanta 10.000 de dolari fotbalistilor, bani care proveneau din reclama pe care o face berii Golden Brau.
      "Viata este plina de experiente, pentru mine e o experienta foarte bogata din toate punctele de vedere. Sunt momente cînd poti sa faci si asta, sa dai ca antrenor bani jucatorilor, nu cred ca sunt singurul care a facut acest lucru, si tata a procedat la fel în anumite situatii."
     
gsp.ro

      E dreptul lor!(Catalin Tolontan)

      Abonatii din Giulesti vor reclama la Protectia Consumatorului faptul ca au cumparat 17 meciuri pe teren propriu si vor vedea mult mai putine. În restul cazurilor, stadionul a fost suspendat sau accesul spectatorilor a fost interzis.
      Victime cu plata în avans! Ca si cum te-ai abona la HBO, dar ai afla ca 10 zile pe luna postul nu emite, pentru ca a difuzat programe sanctionabile de catre CNA. Sau ca si cum ti-ai cumpara o vacanta de doua saptamîni, însa n-ai sta decît una, din cauza hotelului, închis ca n-a respectat regulile contra incendiilor. În ambele situatii ipotetice, toata lumea ar agrea despagubirile.
      Numai la fotbal se gîndeste altfel! De parca spectatorul ar fi în voia sortii, la dispozitia unor evenimente care sînt echivalate cu cataclismele naturale. Stare de forta majora, vasazica! Dar ce tara sîntem de vreme ce acceptam intrarea în situatie de urgenta din cauza cîtorva sute de huligani?! De ce sa silim zeci de mii de oameni sa abdice din drepturile lor contractuale numai pentru ca jandarmeria, cluburile si justitia nu-si fac treaba?!
      Gestul abonatilor rapidisti face parte din rîndul micilor sunete care se pot transforma tiptil în simfonii. Daca tot mai multi oameni vor cauta caile legale de a-si apara drepturile, poate ca fotbalul va fi silit sa gaseasca solutii. Pentru ca asa e cel mai comod. Harsti, razi spectatorii din tribune si ai rezolvat problema! De fapt, n-ai rezolvat-o.
      Acesti oameni au nevoie de sprijin. Societatea civila nu ar trebui sa protesteze numai cînd e suspendat presedintele Basescu si se pregateste sa candieze Iliescu. E o gluma! Exista si alte probleme în aceasta tara decît cele politice. Iar dreptul unor oameni de a-si primi serviciul pentru care au platit nu e ultima dintre ele!
     
spt.ro

fanatik.ro

      "LUPTA RAMINE DESCHISA"

      Directorul general al Rapidului este convins ca echipa sa nu se va impedica la Timisoara, in meciul de Cupa de joi contra Pandurilor, desi in campionat nu au reusit victoria in fata oltenilor. Zotta mizeaza pe moralul bun al jucatorilor rapidisti care, in mod mod paradoxal, si-au revenit dupa ce au pierdut cu Steaua, iar acum sunt pregatiti sa lupte in campionat contra lui CFR.
      Constantin Zotta:
      "Ne-am revenit dupa infringerea in fata Stelei, acum avem un moral bun. Nici nu se pune problema sa nu invingem la Timisoara, avem prima sansa la victorie si vom profita. Lupta pentru locul doi ramine deschisa, pina la sfirsit mai sunt multe meciuri, orice se poate intimpla. La final vom vedea ce va fi".
     
onlinesport.ro

      Neagoe: "Rapid are prima sansa, dar sper ca noi sa ne calificam"

      Antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Eugen Neagoe, a declarat ca, prin prisma locului ocupat in prezent in clasament si datorita faptului ca este detinatoarea Cupei Romaniei, Rapid are prima sansa in semifinala programata joi, dar spera ca formatia gorjeana sa fie cea calificata in finala. "Este o partida dificila pentru noi pentru ca Rapid are prima sansa. O dovedeste si locul din clasament. In plus Rapid este detinatoarea Cupei Romaniei si cu siguranta isi doreste sa pastreze trofeul. Eu zic ca nu le va fi deloc usor si sper sa le punem probleme si sa fim noi echipa care va merge in finala. Suntem pregatiti din toate punctele de vedere si sper ca la acest meci sa fim in plenitudinea fortelor si mai ales increzatori ca putem accede in finala Cupei Romaniei", a spus Neagoe, transmite corespondentul MEDIAFAX.
      Tehnicianul ar dori ca in acest an sa castige pentru prima oara Cupa Romaniei in calitate de antrenor, dupa ce ca jucator a obtinut de doua ori acest trofeu, cu Universitatea Craiova, in 1991 si 1993. "Ar fi pacat, daca am ajuns pana aici, sa nu ne dorim sa jucam si finala. Este cu totul altceva si este diferita acum pozitia mea ca antrenor de cea de jucator pe care o aveam la finalele pe care le-am jucat. Eu am reusit sa castig trei cupe ca jucator si mi-as dori ca in acest an sa fie prima cupa pe care o castiga Pandurii Targu Jiu si prima pe care o castig ca antrenor", a subliniat Neagoe.
      Neagoe considera ca dupa ce echipa Pandurii si-a indeplinit obiectivul din campionat, salvarea de la retrogadare, va juca mai relaxat in Cupa Romaniei: "Noi la inceputul sezonului nu am avut ca obiectiv Cupa Romaniei, iar obiectivul nostru clar a fost mentinerea in prima divizie. Evitarea retrogradarii este un obiectiv pe care suntem aproape de a-l realiza si nu ne mai gandim la asta acum. Ne gandim sa avem un parcurs bun in campionat si sa terminam pe o pozitie cat mai buna. Meciul de joi cu Rapid are o cu totul alta semnificatie, de aceea suntem mai relaxati. La momentul acesta este cel mai important joc", a declarat tehnicianul formatiei gorjene. Pentru jocul din Cupa Romaniei cu Rapid, oficialii de la Pandurii au anuntat ca pana luni s-au prezentat la club peste 550 de suporteri care vor sa mearga la Timisoara sa sustina echipa la meciul din semifinale. Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Baloi, a precizat ca vor fi oferite la Timisoara tichete gratuite si studentilor gorjeni care doresc sa vina la meci si ca numarul s-ar putea suplimenta daca vor exista cereri. "Peste 550 de bilete dintre cele oferite gratuit suporterilor au fost deja solicitate. In cele 550 deja distribuite nu intra si cele pe care le vom oferi gratuit studentilor care vor veni acolo la stadion. Dupa parerea noastra, miercuri in jurul pranzului toate cele 1.000 de tichete gratuite vor fi distribuite. Daca vor fi solicitari suplimentare vom face un efort si vom suplimenta aceste tichete, pentru ca peluza Nord, unde va sta galeria noastra, are 1.600 de locuri", a explicat Baloi.
      Partida Pandurii Targu Jiu - Rapid Bucuresti se va disputa joi, la ora 20.45, pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, in semifinalele Cupei Romaniei. Meciul va fi arbitrat de o brigada condusa la centru de Augustus Constantin, ajutat de asistentii Adrian Vidan si Marcel Savaniu. Rezerva va fi Orlando Trandu, iar observatori au fost delegati Viorel Boit si Nicolae Grigorescu.
     
Evenimentul Zilei

Libertatea

Gandul


Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...