RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 



        REVISTA PRESEI ::: Joi 19 aprilie 2007


   
Liga Suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea la Timisoara | cost bilet intrare meci 10 lei

Plecarea la Timisoara se va face cu trenul joi 19 aprilie 2007 la ora 10:45 din Gara de Nord.
Tren RAPID 691 BUCURESTI NORD-TIMISOARA NORD
Plecare tren : 10:45 | Sosire 19:05 | ore calatorie 08:20 |
Intalnirea la ora 10:15 in GARA DE NORD.
      Cei care doresc sa insoteasca echipa la meci sunt rugati sa aibe obligatoriu asupra lor bani pentru biletul de intrare la meci.
      LSR anunta ca interzice accesul pe stadion persoanelor care au consumat bauturi alcoolice . HAI RAPID
FC RAPID

      Abonatii, asteptati duminică seară în Giulesti

      Clubul Rapid va instala un ecran gigant, de 67 metri pătrati, unde suporterii Rapidului vor putea urmări, din apropierea "câmpului de bătaie", meciul cu Dinamo, programat dumincă seară, de la ora 20:00, pe Stadionul "Giulesti-Valentin Stănescu". Ecranul va fi amplasat pe terenul de zgură din spatele Teatrului Giulesti si în fata sa sunt asteptati abonatii văduviti (din cauza manifestărilor deplasate ale unor oameni care nu înteleg că fac rău tuturor, fani, jucători, antrenori etc) de posibilitatea de a vedea live meciurile echipei favorite.
     
ProSport.RO

      "Sunt scârbit! Voi pleca în vara"

      Antrenorul secund al bucurestenilor, Marian Rada, spune ca este hotarât sa paraseasca echipa, dupa 25 de ani.
      Indragit de toata suflarea visinie pentru glumele cu care îi taxeaza pe rivalii de la Steaua si Dinamo, Marian Rada (foto) ar putea parasi Grantul în vara.
      El este suparat de unele declaratii care l-au dat ca protejat al lui George Copos din cauza sotiei sale. "La vara voi pleca de la Rapid, iar asta nu are nicio legatura cu situatia lui Razvan Lucescu! Sunt lucruri care m-au scârbit. S-a scris ca eu sunt tinut aici pentru ca sotia mea lucreaza la o banca si îi administreaza conturile lui Copos, iar aceste lucruri au fost povestite de un rapidist al carui nume nu vreau sa-l pronunt", a comentat Rada pentru saptamânalul Kicker. "Nevasta-mea e casnica de zece ani. Poate ca îi administreaza conturile lui Copos din bucatarie", a continuat tehnicianul.
      "Plec si voi lasa locul ȚrapidistilorȚ. Cei care au tot plecat si s-au vaitat ca au fost alungati. Va spun eu ca nu i-a alungat nimeni. Au plecat din cauza banilor. Fiecare vrea bani mai multi. Eu însa n-am stat 25 de ani pentru bani. Jucam la Rapid si mergeam la parintii mei sa iau o bucata de slanina si pâine sa manânc. Dar eram mândru ca sunt la Rapid, chiar asa, amarât", a încheiat Rada.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Prepelita prinde trenul de Rapid

      Mijlocasul formatiei FC Arges ar putea ajunge din vara în Giulesti, însa negocierile au intrat în impas
      In cazul în care se vor clasa pe locul 2 la sfârsitul campionatului, rapidistii promit transferuri de marca, lucru confirmat chiar de directorul tehnic al giulestenilor, Grigore Sichitiu.
      Daca ne vom atinge obiectivul principal, calificarea în Champions League, normal ca vom face transferuri importante. Sunt constient ca trebuie sa ne întarim serios, iar domnul Copos va finanta cu siguranta achizitia unor jucatori de valoare”, a spus Sichitiu. Principala tinta a giulestenilor este pitesteanul Andrei Prepelita, pe care au vrut sa-l transfere înca din vara trecuta, însa tratativele cu Cornel Penescu au intrat în impas atunci. Au cârâit ei asta-vara ca l-ar vrea pe Prepelita, însa nu vreau sa discut deloc cu ei! Nu-i dau nimic lui Copos, mi-a luat trei puncte cu japca la Pitesti! Niciun jucator nu are pret la FC Arges, chiar daca retrogradam. Eu vreau sa promovam imediat în cazul în care vom ajunge în Liga a II-a, a declarat Penescu. In timp ce patronul pitestenilor, Cornel Penescu, este destul de înversunat la adresa lui George Copos, Andrei Prepelita lasa loc de interpretari si spune ca orice jucator din campionatul intern ar accepta imediat o oferta venita de la Rapid. Vedem din vara ce se va întâmpla. Rapid e un club mare, toti doresc sa joace acolo, pentru ca se vrea performanta. Eu am contract pe doi ani cu FC Arges, dar totul depinde de cluburi, daca se vor întelege, a punctat mijlocasul.
     
      Cine mai vine în Giulesti?
      In conditiile în care Ianis Zicu va parasi Rapidul din vara, iar Viorel Moldovan va renunta la cariera de fotbalist, Ciprian Tanasa poate deveni o solutie pentru atacul giulestenilor. Desi relatia dintre Penescu si Copos este una încordata, nu este exlus ca, în cazul unei oferte concrete, cele doua parti sa ajunga la un acord. Si Ovidiu Herea se afla în atentia formatiei de sub Podul Grant, iar acest transfer poate deveni posibil, mai ales ca George Copos a colaborat destul de bine cu patronul Nationalului, Constantin Iacov, si în cazul achizitionarii jucatorilor Sapunaru si Griffiths.
     
rapidisti.ro

     

     
     
     
gsp.ro

     

     
     
     
spt.ro
   
     
     
     
fanatik.ro

     

     
     
     
onlinesport.ro

     

     
     
     
Evenimentul Zilei

     

     
     
     
Libertatea

     

     
     
     
Gandul

     

     
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...