RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Sambata 21 aprilie 2007

   
FC RAPID

      După 2-0 cu Pandurii, la Timișoara,
Rapid ajunge pentru a 18-a oară în finala Cupei României


      După un meci controlat cu autoritate de rapidiști, deținătorii trofeului, echipa lui Răzvan Lucescu reușește să pătrundă pentru al doilea an consecutiv în ultimul act al Cupei Românei, fază în care va întâlni pe 26 mai, la Timișoara, echipa locală, Poli. Giuleștenii și-au continuat traseul perfect (patru victorii, toate fără gol primit: 4-0 CSM Rm. Vâlcea, 1-0 Univ. Craiova, 2-0 FC Argeș, 2-0 Pandurii) din această ediție și i-au facilitat, în plus, antrenorului lor egalarea performanței reușite de tatăl său, Mircea Lucescu, în anii 1998 și 1999: două finale consecutive de Cupă!
     
      Golurile lui Ianis Zicu (10) și Viorel Moldovan (79), venite în urma unor spectaculoase acțiuni personale, au oficializat, și pe tabela de marcaj, superioritatea evidentă a Rapidului, care a trecut, se pare, de șocul înfrângerii nemeritate din jocul cu Steaua. Avertizată de pățania din Giulești, de la finele anului trecut, când gorjenii au ajuns pentru prima dată la poartă în minutul 93 și au marcat din ofsaid golul egalizator, 'vișiniii' au preluat comanda încă din primul minut și au parcurs o primă repriză aproape perfectă, în care echipa lui Neagoe aproape că n-a 'suflat'. Realizarea lui Zicu a înclinat, logic, balanța încă din start, dar diferența minimă de la pauză i-a ținut în joc pe 'panduri', care au schimbat registrul tactic în partea a doua și au urcat mai mult, în jumătatea de teren adversă. Ocazii de gol n-au reușit însă să-și creeze, ajungând mai periculos la poarta lui Edel abia în ultimul minut, când Vintilescu (plecat din ofsaid) nu l-a putut învinge pe portarul rapidist. Între timp, se făcuse 2-0, după reușita 'bătrînului' Moldovan (min. 79), care a risipit și ultimele îndoieli în privința deznodământului semifinalei.
     
      Pandurii: Guso - Mândrean (73 Popete), A. Rus, Chibulcutean, I. Dragomir - Fl. Stângă/cpt. (46 Vasilache), Vătavu, Păcurar, I. Iordache - Vintilescu, D. Orac (60 L. Mihai).
      Antrenor Eugen Neagoe
     
      Rapid: Edel - M. Constantin, Maftei/cpt., Săpunaru - Bădoi, Dică, Măldărășanu (81 Mazilu), Perjă - Buga, Zicu (76 Grigore) - I. Ganea (46 V. Moldovan).
      Antrenor Răzvan Lucescu
     
      Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Zicu, ales din nou 'jucătorul meciului'

      Ianis Zicu, autorul primul gol al Rapidului în semifinala de la Timișoara, cu Pandurii, a fost desemnat 'jucătorul meciului' de către gazetarii prezenți pe stadionul 'Dan Păltinișanu'. A fost cea de-a doua plachetă primită din partea sponsorului competiției, 'Timișoreana', după ce și la sfertul de finală cu FC Argeș, de la Ploiești, ziariștii l-au preferat pe Zicu, care deschisese scorul și atunci pentru giuleșteni.
     
      Un alt jucător 'premiat' la Timișoara a fost veteranul Rapidului, Marius Măldărășanu, care în ziua meciului a împlinit 32 de ani, victoria din semifinale constituindu-se în cel mai potrivit cadou pe care-l putea primi din partea colegilor.
     
ProSport.RO

      Cupa României-Timișoreana și calificarea în Cupa UEFA

      Campioana României, la finele sezonului competițional 2006-2007, va juca în cel de-al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, ediția 2007-2008, urmând să intre direct în grupele Ligii doar dacă actuala stagiune a Ligii Campionilor va fi câștigată de o echipă care va avea dreptul să evolueze direct în grupele Ligii prin prisma clasării în campionatul intern.
      Oricare va fi situația, vicecampioana României, ediția 2006-2007, va fi calificată în al doilea tur preliminar al Ligii.
      Câștigătoarea Cupei României-Timișoreana, ediția 2006-2007, va intra direct în turul I al Cupei UEFA, în timp ce ocupanta locului 3 al campionatului nostru se va califica în al doilea tur preliminar al competiției evocate, informează FRF.
      Există mai multe variante, confirmate de UEFA, pentru calificarea în Cupa UEFA, în funcție de echipa care-și va adjudeca finala Cupei României-Timișoreana, ediția 2006-2007, și de locul pe care-l va ocupa aceasta la finele actualului campionat al Ligii I:
      I. Rapid câștigă Cupa și va ocupa locurile 1 sau 2 - FC U Politehnica Timișoara va intra în al doilea tur preliminar (ultimul), iar ocupanta locului 3 va juca în turul I; Rapid câștigă Cupa și va ocupa locul 3 - Rapid va juca în turul I, iar echipa clasată pe poziția a 4-a va intra în al doilea tur preliminar; Rapid câștigă Cupa și va ocupa un loc inferior locului 3 - Rapid va juca în turul I, iar ocupanta locului 3 va merge în al doilea tur preliminar.
      II. Poli va câștiga Cupa - timișorenii vor evolua in turul I, iar echipa clasată pe locul 3 va intra în al doilea tur preliminar al Cupei UEFA.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Declarații după meciul Rapid București- Pandurii Tg Jiu

      La conferința de presă susținută joi seara la Timișoara, după semifinala Rapid București - Pandurii Tg Jiu 2-0 (1-0), cei doi antrenori au subliniat victoria meritată a bucureștenilor.
      Răzvan Lucescu: ''Am tratat meciul cu maximă seriozitate, ne-am dorit mult un rezultat bun. Suntem fericiți că pentru a doua oară consecutiv jucăm finala Cupei României la fotbal. Cred că, în urma unui joc pe care l-am controlat, am obținut o victorie pe deplin meritată. A fost o primă repriză foarte bună, o repriză în care ar fi trebuit să închidem jocul. După pauză, faptul că am ratat ocaziile pe care le-au avut în prima repriză, ne-a determinat să ne retragem puțin, încercând să nu riscăm absolut nimic și să îi surprindem pe adversari pe contraatac. Asta s-a întâmplat. Eu îi felicit pe băieți, au demonstrat că au o mentalitate puternică. Nu este ușor, doi ani la rând să te duci până la capăt în fiecare competiție''.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Mircea Rednic:

      ''Este un meci foarte important pentru noi și dorim să-l câștigăm. Îmi pare rău că suporterii nu vor fi alături de noi. Sigur și Rapidul își dorește victoria, dar important este ce se va întâmpla în teren'', a spus tehnicianul dinamovist, vineri, într-o conferință de presă.
      Mircea Rednic a precizat că are amintiri frumoase din perioada în care a fost jucător și apoi antrenor la Rapid. Din ce a văzut în semifinala din Cupa României, dintre Rapid și Pandurii Târgu Jiu, Mircea Rednic a subliniat că echipa din Giulești a lăsat impresia că s-a menajat.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Trag cu dintii de Ianis Zicu

      Visiniii vor sa-l pastreze pe machedon în lot si în sezonul viitor, în timp ce oficialii formatiei din Soseaua Stefan cel Mare vor sa-l ia înapoi în "Groapa".
      Ianis Zicu este unul dintre fotbalistii momentului în România.
      Evolutiile în tricoul giulestenilor, în aceasta primavara, au fost dintre cele mai apreciate, readucându-l si în curtea nationalei. De asemenea, aportul fotbalistului a fost unul determinant si pentru parcursul din Cupa României Timisoreana, unde a marcat patru goluri în cele patru jocuri.
      Astfel, nu este de mirare ca giulestenii încearca sa-i prelungeasca împrumutul scadent în vara sau chiar sa-l rascumpere de la Inter, dar nici ca dinamovistii, care l-au avut în curte pâna vara trecuta, considera ca Zicu este o tinta-cheie în vederea mult-asteptatelor dispute din Liga Campionilor. "Câinii" se bazeaza pe faptul ca Razvan Lucescu, cel care a si declarat ca Ianis a venit în Giulesti pentru el, va pleca din vara, iar Copos n-a reusit înca sa-l convinga pe Moratti sa i-l cedeze pe fotbalistul de 24 de ani.
      "Sunt la Rapid pâna în vara, când ma voi duce în Italia. Sunt tânar si vreau sa joc în fotbalul mare, în Serie A", a declarat internationalul român. Un impediment în calea înregimentarii definitive a lui Zicu de catre o formatie româneasca ar reprezenta-o si salariul sau consistent, de 600.000 de euro pe sezon. Momentan, Rapidul nu îi asigura decât un sfert din aceasta suma.
      Pentru jucator, o alta destinatie probabila ar putea fi Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, tehnician care l-a laudat în dese rânduri pe "septarul" giulestenilor.
      Dati-ne copilul înapoi! Zicu plânge ca nu mai poate sa suporte în Giulesti. Vorbesc cu el si-mi spune ca nu mai vrea la Rapid.
      Cristi Borcea, director general Dinamo
      Nu am vazut golul lui Messi, dar am vazut golul lui Zicu. Iar Zicu este un viitor Messi. Nu avem nevoie de argentinian, îl avem pe Ianis.
      George Copos, patron Rapid
      Messi e Messi, Zicu e Zicu. Ianis are calitati extraordinare, dar Messi este un fotbalist foarte bun si de aceea joaca la Barcelona.
     
rapidisti.ro

      Ionel Ganea: "Acum sunt rapidist, trecutul îl lasam uitarii"

     
      Ionel Ganea se gândeste la partida cu Dinamo si spera sa joace cât mai bine. Atacantul rapidist a evoluat în tur în Stefan cel Mare si spune ca îi va oferi lui Razvan Lucescu toate informatiile de care are nevoie, în cazul în care tehnicianul rapidist i le va cere:
      "Cred ca cel mai important meci e cel care urmeaza. Razvan e antrenor, eu sunt jucator, e datoria mea sa joc cât mai bine si sa dau randament la echipa. Daca Razvan îmi va solicita vreo informatie îi voi da cu placere, daca nu, nici o problema".
      Întrebat de reporter daca va merge la Dinamo sa-si ia tricoul de campion la finalul campionatului, Ganea a spus: "Acum sunt rapidist, nu mai sunt la Dinamo, trecutul îl lasam uitarii"
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Mircea Lucescu:
"Nu e posibil ca Razvan sa fie mai prost platit decât multi jucatori de la Rapid"


      Mircea Lucescu este dezamagit de atitudinea patronului George Copos în ceea ce-l priveste pe fiul sau, Razvan Lucescu. În vara, când Razvan a fost la un pas sa antreneze Timisoara, Lucescu senior l-a sfatuit sa ramâna la Rapid, însa acum regreta ca a facut acest lucru pentru ca George Copos nu s-a tinut de cuvânt când i-a promis ca îi va mari contractul conform performantelor din sezonul trecut: "Razvan este foarte concentrat pentru a obtine performante cu Rapid, de la anul va fi decizia lui daca va mai continua la Rapid sau nu. De data asta nu o sa-l mai sfatuiesc deloc pentru ca atunci când l-am sfatuit, am crezut în cuvântul unui om, care a spus ca îi va mari contractul, conform performantelor de anul trecut. Va fi numai decizia lui daca pleaca sau nu, dar eu consider ca nu este posibil ca Razvan sa fie mai prost platit decât multi jucatori de la Rapid", a spus Mircea Lucescu la TV Sport.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Cainii la control

      Rapidistii au solicitat cinci dinamovisti pentru controlul doping. Sicanele dintre rapidisti si dinamovisti continua. Rivalii s-au certat pentru locul de disputare a jocului, s-au contrazis daca arbitrii meciului sa fie straini sau români, pentru ca ieri giulestenii sa vina cu solicitarea ca dinamovistii sa fie testati doping! Cinci dintre jucatorii antrenati de Mircea Rednic vor fi supusi examenului, imediat dupa meci.
      Numele fotbalistilor testati vor fi stabilite prin tragere la sorti si clubul din Grant va suporta costurile.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Hai sa semnam!"

      Copos i-a propus lui Razvan sa ramîna si din vara la Rapid, promitîndu-i ca i-ar aduce pe Albut, Muresan, Zaharia, Prepelita si Bogdan Stancu. George Copos i-a facut lui Razvan o oferta, sperînd sa îl tina la echipa. Patronul a discutat cu Lucescu chiar si joi seara, imediat dupa finalul meciului care a dus Rapidul în finala Cupei Timisoreana. "Aproape ne-am asigurat prezenta în cupele europene, avem sanse mari la Liga Campionilor, hai sa vorbim despre viitor! Hai sa semnam un nou contract!", i-a facut marcaj patronul antrenorului, chiar si pe drumul spre Bucuresti.
      Unul dintre argumente a fost capitolul transferuri. Patronul giulestenilor i-a spus antrenorului ca a reluat discutiile cu Gloria Bistrita pentru aducerea portarului Albut, a fundasului Muresan si a atacantului Zaharia. Despre venirea lor s-a discutat si în iarna, atunci cînd se vorbea si despre sosirea lui Sabau, tehnician aflat si el în topul preferintelor lui Copos, ca o alternativa la Lucescu. În plus, Copos i-a mai zis ca i-ar putea aduce la echipa pe Prepelita (FC Arges) si pe Bogdan Stancu (Urziceni).
      Dar Razvan s-a ferit sa îi dea un raspuns patronului, spunînd ca mintea îi sta la derbyul cu Dinamo. Actualul contract al lui Lucescu expira în vara. Acum, el platit cu 70.000 de dolari pe sezon, iar ultima oferta a lui Copos, în iarna, a fost 142.000 de euro pe an.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Sînt singur"

      La finalul semifinalei cu Pandurii, 2-0, Lucescu a radiografiat situatia din acest sezon si a acuzat faptul ca nu a fost sustinut îndeajuns: "Ca de fiecare data, la noi au fost întîrzieri financiare. Strategia a fost facuta sezonul acesta într-un mod mai putin bun. S-a spus ca Rapid e cea mai omogena echipa. Fals! Am avut multi jucatori noi, care n-au venit la timp la pregatire. În vara mi-am asumat riscul de a fi considerat las, pentru ca îmi încalcasem promisiunea fata de Timisoara, dar am zis ca ne asumam toti responsabilitati. Dupa maximum o luna, am ramas doar eu".
      124 de meciuri a adunat Lucescu junior pe banca Rapidului, în toate competitiile. Bilantul lui: 71 de victorii, 34 de remize si 19 esecuri, media golurilor marcate fiind 1,64 pe meci
      26 de meciuri a strîns Razvan Lucescu ca antrenor în cupele europene, fiind tehnicianul din Liga I cu cele mai multe partide în Europa. El este urmat de Olaroiu (20) si de Mircea Rednic (18)
     
gsp.ro

      RAZVAN LUCESCU A SEMNAT CU FC BRASOV!

      Lucescu a parafat un contract cu FC Brasov, echipa care are mari sanse sa promoveze la vara în Liga 1. Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe ar putea sa colaboreze din nou, de data asta la Brasov. Presedintele ardelenilor îl convinsese pe Razvan înca din iarna sa ia în considerare varianta unei reveniri sub Tîmpa. Recent, antrenorul chiar a semnat un contract cu echipa aflata pe locul 7 în Seria 1 a ligii secunde, la 4 puncte de primul loc promovabil.
      Lucescu junior le-a marturisit apropiatilor ca e decis sa plece din Giulesti chiar daca ar obtine locul al doilea si calificarea în Liga Campionilor. În afara disensiunilor cu Copos, Razvan mai are un motiv pentru care a hotarît sa faca acest pas: considera ca s-a încheiat un ciclu, în cei trei ani pe care i-a petrecut în Grant si se gîndeste ca în vara ar fi nevoie de o reconstructie capitala la nivelul lotului de jucatori.
      Acordul dintre Lucescu si FC Brasov ar putea totusi sa nu se materializeze. Asta în cazul în care clubul condus de "Vama" nu va obtine promovarea sau daca
      Razvan se razgîndeste si hotaraste sa continue la Rapid.
      "Un antrenor nu e pe viata la o echipa. Strategia clubului o fac conducatorii, indiferent ca ramîne acelasi om pe banca sau vine altul"
      Razvan Lucescu
      "Antrenez din pasiune si as merge oriunde sa lucrez, chiar si în Divizia B"
      Razvan Lucescu, în urma cu o saptamîna
      "Razvan e mai prost platit decît majoritatea jucatorilor Rapidului"
      Mircea Lucescu
      "Nu cred ca Razvan va veni în Divizia B. A, daca promovam e altceva, dar nu stiu daca vom reusi. Întrebati-l pe Dinu Gheorghe mai bine, el e presedinte!"
      Ioan Neculaie, patron FC Brasov
      250.000 de euro a fost oferta pe care Brasovul i-a facut-o lui Razvan
      210 milioane de dolari e averea lui Ioan Neculaie. În Top 300 Capital, George Copos figureaza cu 420 de milioane de dolari
     
      Razvan la Brasov

      Razvan ar fi însotit la Brasov de Mugurel Buga. Atacantul e unul dintre jucatorii preferati ai lui Lucescu, iar în Giulesti a devenit doar rezerva. "Daca Razvan pleaca la vara, multi dintre noi vom face la fel", a marturisit recent Buga, golgeterul Rapidului în cupele europene în toata istoria clubului, cu 14 goluri. Antrenorul lui FC Brasov e acum Mihai Stoica, fost director tehnic la Rapid
     
      Meciuri relaxate?

      Brasovenii lui Dinu "Vama" se afla la 4 puncte de locul doi, promovabil, avînd o serie de 3 victorii consecutive în ultimele 3 etape. "Stegarii" beneficiaza de un program favorabil în ultimele 10 runde ale sezonului, întîlnind consecutiv rivalele la accederea în Liga I, CS Otopeni si Gloria Buzau acasa, si Petrolul, în deplasare. Surse autorizate sustin ca, în celelalte meciuri, brasovenii n-ar întîlni adversari foarte motivati. Mircea Rednic, antrenor Dinamo
     
spt.ro
    'Suntem peste ei!'

      Feroviarii privesc cu încredere testul cu marea rivala Dinamo, dupa ce au avansat în finala Cupei României si dupa ultimele victorii din campionat. Forma de joc ascendenta a Rapidului, dar si linia buna a ultimelor rezultate l-au urcat din nou pe patronul George Copos pe culmile optimismului.
      "Sînt convins ca baietii vor aborda foarte serios meciul cu Dinamo. Cred în continuare ca Rapid este cea mai buna echipa din campionat si cea mai echilibrata pe toate posturile. Cînd sîntem foarte responsabili putem bate orice echipa, iar acum trebuie sa învingem pe Dinamo. Vreau sa terminam cel putin pe locul doi, si baietii spun la fel", a marturisit finantatorul. Argumentînd prin valoare superioritatea în fata celor din Stefan cel Mare, secretarul general Constantin Zotta nu concepe alt rezultat în afara victoriei: "Sînt necesare toate cele trei puncte pentru mentinerea în lupta pentru locul doi.
      Putem bate pe Dinamo, sîntem mai buni. Valoarea ne da dreptul sa credem în victorie, avem un parcurs excelent si nu concepem alt rezultat". Razvan Lucescu nu este în acelasi ton cu declaratiile pompoase ale conducerii, realizînd ca o supralicitare a încrederii în propriile forte îi poate destabiliza pe jucatorii sai. "Noi venim dupa o serie buna de rezultate, jucam un fotbal bun, iar cu Steaua consider ca am pierdut nemeritat.
      Avem încredere în acest meci, ca si în celelalte, si jucam sa luam cele trei puncte. Va fi un meci interesant, cu orgolii mari, în care se poate întîmpla orice. Ne vom pregati, ca sa nu se mai repete istoria nefericita din partida cu Steaua", a declarat antrenorul.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      MARIUS MALDARASANU:
      Cei de la Dinamo sînt deja campioni. Noi vrem sa jucam si apoi sa vorbim. Ati vazut ca si cei de la Steaua, dupa meciul din Giulesti, au spus ca e încheiata lupta pentru locul doi, dar pe urma totul s-a întors împotriva lor
     
      Ianis Zicu, noul Messi
Entuziasmat dupa golul de senzatie reusit de Ianis Zicu în semifinala de Cupa cu Pandurii, patronul George Copos zice ca jucatorul sau poate ajunge la valoarea lui Lionel Messi. "Nu am vazut ultimul golul al argentinianului, dar am vazut reusita lui Zicu, iar Ianis este un viitor Messi", a spus oficialul.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      'Derby personal'

      Rapid - Dinamo propune, pe lînga rivalitatea traditionala, si o suita de orgolii

      ZOTTA vs. TURCU. Cei doi oficiali au lansat în aceasta saptamîna un adevarat razboi al declaratiilor, din care nu au lipsit jignirile. Turcu a spus despre Zotta ca trebuie sa se spele pe dinti atunci cînd vorbeste despre Cristi Borcea, iar secretarul general din Giulesti l-a facut analfabet si violator al limbii române pe actionarul cîinilor
      DINU vs. RADA. Administratorul delegat al cîinilor si antrenorul secund al rapidistilor au o "prietenie" mai veche. Rada facea des afirmatii de genul "Dinamo a venit cu tancurile sovietice", iar Dinu îi spunea ca "are minte la nivel de genunchiul broastei". În ultima vreme, razboiul dintre cei doi s-a calmat, dar poate reizbucni oricînd
      COPOS vs. BADEA. Prieteni vechi, cei doi conducatori nu ezita sa se tachineze ori de cîte ori au ocazia. Replica favorita, pe care presedintele dinamovist o foloseste de fiecare data atunci cînd vine vorba de principalul om din Giulesti, este legata de simpatiile din tinerete pentru culorile alb-rosii
      COPOS vs. REDNIC. Demis de Copos de pe banca Rapidului, Rednic nu l-a uitat nici pîna astazi pe finantatorul feroviarilor. Cel mai cunoscut episod din serialul razbunarii Puriului este cel de dupa meciul cîstigat de Craiova în fata giulestenilor, atunci cînd antrenorul i-a cîntat omului de afaceri melodia: "Ce bine îmi pare ca ai luat teapa"
      RAZVAN vs. REDNIC. Cei doi antrenori nu îsi vorbesc. Razboiul a început la Bacau si a continuat pîna cînd Copos a vrut sa-l dea afara pe Lucescu, Razvan acuzîndu-l pe Rednic ca vrea sa vina în locul lui. La meciul din tur, rapidistul nu a venit la conferinta de presa, desi el are obiceiul de a nu lipsi, indiferent de rezultat
      GANEA vs. N&D. Cît a stat în Stefan cel Mare, Ionel Ganea a fost, alaturi de Niculescu si de Danciulescu, cel mai bun marcator pentru Dinamo. Totusi, actualul rapidist nu a avut o relatie foarte buna cu cei doi, Ganezul acuzîndu-l pe Danciulescu ca nu a vrut sa vina împreuna cu fiica lui la aniversarea micutului George Ganea, iar cu Claudiu s-a înjurat pe teren la un meci. Mai mult, Danciulescu si Niculescu se afla în coasta fostului lor coleg în clasamentul golgeterilor.
     
fanatik.ro

      COSTIN LAZAR VA JUCA IN DERBY

      Absent in ultimele partide din garnitura “alb-visiniilor” din cauza unei accidentari, mijlocasul rapidist Costin Lazar s-a antrenat astazi alaturi de intreg lotul si are toate sansele sa evolueze in meciul de duminica contra “ciinilor”. Astfel, singura absenta a rapidistilor este cea a lui Danut Coman, locul sau in poarta urmind sa fie luat de camerunezul Edel Apoula Bete.
     
onlinesport.ro

Evenimentul Zilei

Libertatea

Gandul


Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...