RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Duminica 22 aprilie 2007

   
FC RAPID

      Coman si Lazăr, absenti si cu Dinamo

      Dani Coman si Costin Lazăr sunt singurii absenti ai Rapidului pentru jocul de mâine seară, din Giulesti, cu Dinamo, programat de la ora 20:00, care va fi arbitrat de craioveanul Sebastian Coltescu. "Logic, este un meci extrem de important, care trebuie să confime parcursul bun, din ultima vreme, al echipei noastre.
      Parcurgem o perioadă încărcată, cu cinci meciuri în două săptămâni, dar primele două le-am câstigat deja, la Constanta si Timisoara. Trecerea cu bine de acestea ne-ar ajuta enorm în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon.
      Tin să să-mi exprim satisfactia pentru faptul că vom juca finala Cupei cu Poli Timisoara. Sper să fie un meci mare, disputat în fata unor suporteri care vor demonstra, cu sigurantă, că majoritatea iubitorilor fotbalului sunt oameni civilizati, interesati de spectacol, nu de huliganisme", a declarat directorul general Constantin Zotta.
      Din cauza neobtinerii aprobărilor necesare, a fost abandonată ideea de a se amplasa ecranul în fata căruia urma ca suporterii Rapidului să urmărească meciul cu Dinamo.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Răzvan Lucescu: "Semnătura mea pentru FC Brașov e doar o diversiune"

      Antrenorul Rapidului, Răzvan Lucescu, dezminte informația apărută în ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor, conform căreia ar fi semnat deja un contract cu actuala divizionara B FC Brașov:
      "Probabil pentru că vine meciul cu Dinamo, moda diversiunilor de presă revine în actualitate, în ceea ce ne privește. De fapt, aceasta este ideea știrii apărute astăzi, conform căreia eu aș fi semnat deja cu FC Brașov. Bineînțeles, aici se exploatează cunoscuta mea prietenie cu domnul Dinu Gheorghe, dar, în afara faptului că ținta principală sunt eu, nu s-a procedat corect nici față de oamenii de la Brașov, care au de dus lupta lor, pentru promovare. Nu pot decât să dezmint toată această combinație, cu toate că amploarea, în ziar, a opiniei mele va fi cu totul alta față de modul în care a fost tratat așa-zisul anunț-bombă, iar lumea va reține, în final, ceea ce au și vrut inițiatorii să afirme.
      Vreau să se mai rețină un singur lucru: eu și Rapid mai avem nouă finale de disputat, până la finele sezonului, și asta e tot ceea ce mă interesează acum.
      E adevărat că domnul Copos mi-a propus prelungirea contractului, dar, ajungând să-i cunosc reacțiile imprevizibile, consider că e mai bine să așteptăm finalul și abia atunci voi decide ceea ce am de făcut în continuare".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Încep să vină copiii spre Rapid!

      Schimbările intervenite la nivelul copiilor si juniorilor încep să dea roade. După ce, recent, a fost inaugurată noua bază de pregătire a viitoarelor talente "visinii", copiii se simt deja atrasi de fotbalul giulestean. Selectia organizată la "Pro Rapid", în zilele de 18 si 19 aprilie, confirmă acest lucru. Peste 100 de copii (născuti între anii 1988 și 1992), din toată tara, au fost prezenti la trialul în urma căruia au fost depistati câtiva tineri jucători extrem de promitători. A fost organizat si un joc de verificare, între selectionata celor sositi la selectie si echipa scolii "Ardealul".
      Următoarea selectie va avea loc în jurul zilei de 1 iunie, actiune care va ajuta operatiunea de definitivare a loturilor ce vor aborda următorul campionat.
     
ProSport.RO

      Daniel Niculae:
"Rapid are jucatori care pot decide meciul"


      Daniel Niculae se pregatea sa intre în cantonament pentru meciul pe care Auxerre îl disputa astazi împotriva lui Olympique Lyon, însa a recunoscut ca s-a gândit si la partida Rapid - Dinamo.
     
      Bate Rapid?
      Eu cred ca da. Are o motivatie suplimentara, deoarece punctele sunt mai necesare giulestenilor decât celor de la Dinamo.
                                                                                              atatea goluri incaseaza Lobont
      Ai amintiri frumoase din meciurile cu Dinamo?
      Destule. Am dat multe goluri în poarta lor. Mai multe decât în meciurile cu Steaua.
     
      Care meci e mai încarcat ca miza. Dinamo - Rapid sau Steaua - Rapid?
      Ambele. Diferenta e facuta de conjunctura si de pozitia din clasament. Orgoliile sunt însa aceleasi.
     
      E Dinamo cea ma valoroasa echipa din campionat?
      Conform ierarhiei asta reiese. Dinamo a profitat de continuarea razboiului Steaua- Rapid, din sezonul trecut, si si-a vazut de drum. Plus ca nea Mircea Rednic a asezat altfel echipa pe teren, a dat alt suflu jucatorilor si rezultatele s-au vazut.
     
      Cine poate decide partida de duminica?
      Rapid are fotbalisti care sa hotarasca soarta unei partide dar, în general, echipa a facut diferenta. Eu mizez pe spiritul Rapidului si sunt convins ca va învinge.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Costin Lazar: "Nu joc sigur cu Dinamo"

      Mijlocasul Rapidului, Costin Lazar, ne-a declarat abatut ca Razvan Lucescu nu va putea conta si pe serviciile sale în meciul cu Dinamo, fiind nerefacut dupa o întindere la coapsa stânga.
      "Am început antrenamentele, dar cu preparatorii fizici. Nu joc sigur cu Dinamo. Poate revin cu Gloria Bistrita, dar nu stiu daca direct titular. Depinde cum ma voi simti si de ce decide Razvan Lucescu. Asta e, nu pot forta, ca alte dati. Nu vreau sa risc sa fac vreo recidiva. Le tin pumnii baietilor de acasa, dar nu ma voi uita la meci, din superstitie. Nu m-am uitat nici la celelalte partide la care am absentat si au batut. Nu ma uit nici acum, ca sa câstige. O sa vad meciul înregistrat", a spus Lazar.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Ilyes: "Rapid merita victoria cu Dinamo"

      Fostul jucator al Rapidului, Robert Ilyes, aflat la final de contract cu gruparea azera Khazar Lankaran, a tinut sa le transmita mult noroc giulestenilor înaintea derby-ul cu Dinamo.
      "Baietii merita sa învinga pe Dinamo dupa jocul pe care îl practica. Am vazut ca muncesc mult si le doresc <>! Stiu ca nu va putea sa apere Coman, pentru ca are ruptura, dar Edel trebuie sa faca fata în locul lui. Si Ganea ar fi bine sa marcheze, ca sa nu mai aiba nimeni ce sa-i zica, mai ales dupa ce a ratat si acel penalty la Pitesti. Ianis este si el în forma din câte am vazut, joaca, si va avea un rol important. Le tin pumnii fostilor mei colegi", ne-a marturisit Ilyes.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Zotta: "Cu Dinamo este un meci extrem de important"

      Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, spune ca drumul bun avut de giulesteni pâna acum trebuie sa fie confirmat si de un rezultat pozitiv mâine, cu Dinamo.
     
      "Este un meci extrem de important, care trebuie sa confime parcursul bun, din ultima vreme, al echipei noastre. Parcurgem o perioada încarcata, cu cinci meciuri în doua saptamâni, dar primele doua le-am câstigat deja, la Constanta si Timisoara. Trecerea cu bine de acestea ne-ar ajuta enorm în atingerea obiectivelor propuse pentru acest sezon. Tin sa-mi exprim satisfactia pentru faptul ca vom juca finala Cupei cu Poli Timisoara. Sper sa fie un meci mare, disputat în fata unor suporteri care vor demonstra, cu siguranta, ca majoritatea iubitorilor fotbalului sunt oameni civilizati, interesati de spectacol, nu de huliganisme", a declarat Zotta pe site-ul oficial al clubului.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Marius Constantin are site

      Fundasul rapidist Marius Constantin are începând cu aceasta saptamâna un site oficial. Fanii giulesteanului pot gasi stiri, poze, sau wallpapere cu fotbalistul la adresa www.mariusconstantin.ro, sau pot discuta pe forum.
      Site-ul dezvaluie lucruri inedite despre Constantin, printre care motivul pentru care s-a apucat de fotbal: "lipsa de ocupatie".
      "Radacinile carierei au pornit dintr-un motiv oarecum ciudat, lipsa de ocupatie! La insistenta mamei, care a fost mai presus decât propria initiativa a lui Marius, acesta a început sa joace fotbal de la o vârsta frageda, la un club de juniori din Brasov, iar treptat îsi formeaza o pasiune din acest sport", se noteaza pe site.
     
     
rapidisti.ro

      Copos vrea revansa!

      George Copos nu uita si nu iarta: dupa 1-3 în tur cu Dinamo, patronul Rapidului vrea razbunare în derby-ul din Giulesti: "Eu îmi doresc foarte mult, si jucatorii îsi doresc la fel de mult sa ne luam revansa dupa acel meci pierdut pe nedrept. Practic, acolo s-a hotarât ocuparea locului 1".
      Înaintea revansei de duminica, Copos îi avertizeaza pe dinamovisti ca îi asteapta viata grea în Giulesti.
      "Va fi un meci care pe care. Dinamo a avut o strategie speciala, în tur s-a alimentat foarte bine si a câstigat toate meciurile", a mai declarat Copos, informeaza RTV.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      George Copos: "Razvan e antrenor de Liga Campionilor"

      Dupa ce a aflat din presa despre interesul Brasovului pentru Razvan Lucescu, George Copos este sigur ca Rapidul va avea si la anul acelasi antrenor: "Nu cred ca razvan a discutat cu FC Brasov, pentru ca nu stim daca va promova. Razvan e antrenor de Liga Campionilor, de echipe mari, nu de echipe mici", informeaza RTV.
     
      Dupa semifinala de Cupa de la Timisoara, Copos a început discutiile pentru ca Razvan sa-si prelungesca întelegerea cu Rapid: "Am stat cu Razvan pâna dimineata si am discutat despre viitorul Rapidului. Are meritul de a face o echipa pe care o consider cea mai buna din acest campionat, de departe. Sunt convins ca va continua la Rapid"
     
gsp.ro

      Vezi pe ce se bazeaza Rapid si Dinamo in meciul de duminica

      Duminica va avea loc a 96-a întîlnire dintre Rapid si Dinamo în campionat, "cîinii" avînd 42 de succese fata de cele 35 ale giulestenilor, în timp ce 18 partide s-au încheiat la egalitate. Pentru ambele formatii, duelul de mîine poate fi decisiv: daca elevii lui Razvan Lucescu ar obtine victoria s-ar mentine cu sanse bune în lupta pentru locul 2, în timp ce un succes al alb-rosiilor le-ar garanta acestora titlul în proportie de 99%.
     
      Atuurile Rapidului
      1) cu Razvan pe banca este o forta pe teren propriu: 49 de victorii în 57 de partide! pierzînd doar de doua ori;
      2) în ultimele 7 meciuri jucate acasa cu Dinamo, a obtinut 4 victorii si doua remize, fiind învinsa o singura data;
      3) în lotul Rapidului se afla cel mai în forma jucator din Liga I (Zicu), precum si golgeterul campionatului (Ionel Ganea);
      4) este echipa cea mai eficienta din Liga I, avînd o medie de un gol marcat la trei ocazii avute.
     
      Atuurile lui Dinamo
      1) este echipa din Liga I cu cea mai buna aparare, primind doar 15 goluri în 26 de meciuri;
      2) nu are nici un absent pentru meciul de mîine, în timp ce la Rapid vor lipsi Danut Coman si Costin Lazar;
      3) îi are în lot pe singurii doi jucatori cu peste 100 de goluri în Liga I, Danciulescu (148) si Claudiu Niculescu (121)
      4) Rednic nu a pierdut nici o partida în fata lui Razvan Lucescu, obtinînd doua victorii si o remiza.
     
spt.ro
   
     
     
     
fanatik.ro

     

     
     
     
onlinesport.ro

     

     
     
     
Evenimentul Zilei

     

     
     
     
Libertatea

     

     
     
     
Gandul

     

     
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...