RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Marti 24 aprilie 2007

   
      Savaniu: "Am gresit"
      Asistentul care i-a cerut lui Coltescu sa-l elimine pe Marius Constantin, Marcel Savaniu, a explicat ieri: "Īmi asum decizia si recunosc ca m-am īnselat. Am fost indus īn eroare de reactia lui Radu Stefan, care a tipat dupa ce a fost atins de Constantin". Savaniu a fost pus la zid de Craciunescu: "Cīnd inventezi un cartonas si, implicit, o eliminare, la o faza care se petrece la 4 metri īn fata ta, nu mai e greseala, e altceva". Ieri, ambii asistenti de la derby, Savaniu si Onita, au fost retinuti de la delegari. (Dan Udrea-gsp)
      Auzi domnule savaniu ... ŗi mama ta tipć seara ... dar nu a omorāt-o nimeni ... o avea coŗmaruri ca sunt bćietii din sat in vizitć la dānsa sau e māndrć cć are un baiat aŗa prost ca tine care e īnjurat de o žarć īntreagć ... marŗ javrć afarć ... eŗti un preŗ ... eŗti de rāsul curcilor

     
FC RAPID

      "Nu asta e valoarea lui Edel"

     
      Dani Coman, absent īn meciul cu Dinamo din cauza unei accidentari, a marturisit pentru FANATIK ca, desi a suferit din tribuna pentru colegii sai, īnca mai spera la locul doi si, implicit, la o calificare īn Liga Campionilor. Coman īi ia apararea lui Edel, considerānd ca nu poarta vina capitala pentru scorul dezastruos īnregistrat de echipa sa īn fata "cāinilor".
      "E un meci de fotbal pe care l-a cāstigat Dinamo, nimic mai mult. Trebuie sa trecem peste si sa ne revenim pāna la meciul de la Bistrita. Nu vreau sa comentez arbitrajul, vina a fost exclusiv a noastra", crede Coman, care i-a luat apararea colegului sai de post: "Nu Edel a pierdut meciul de aseara. Trebuie sa fim corecti si sa spunem ca toti am gresit, asa cum la victorie ne bucuram īmpreuna. Nu asta este valoarea lui Edel, el este un portar valoros si va demonstra asta".
      "Anul trecut am luat cāte patru puncte din meciurile cu steaua si Dinamo si nu ne-am īndeplinit obiectivul. Anul acesta am pierdut punctele, dar sunt sigur ca vom reusi. Suntem īn lupta directa cu steaua si CFR", mai spune portarul Rapidului, care nu va putea evolua nici īn meciul de la Bistrita, declarānd ca fizic nu se simte bine, desi are determinarea necesara si īsi doreste sa joace: "Am īnceput alergarea usoara, īmi doresc sa-mi ajut echipa din teren, nu numai din tribuna. Din pacate nu sunt apt de joc, momentan nu ma simt bine din punct de vedere fizic, desi am determinare si īncredere. Nu voi juca joi, cu Gloria".
     
ProSport.RO

      Suferinta lui Dani

      Portarul titular al formatiei de lānga Podul Grant l-a īncurajat pe toata durata meciului pe Edel, īn zadar īnsa .
      Duminica seara, Dani Coman (foto) a stat īn ultimul rānd al tribunei oficiale din Giulesti, tināndu-i pumnii camerunezului Edel.
      Primul gol īncasat de acesta a fost parca simtit de pitestean, care a strigat: "Nu!" īnainte de centrarea lui Catalin Munteanu pentru Claudiu Niculescu. La cea de-a doua reusita a lui "Clau-gol", Coman a spus cu cāteva secunde īnainte ca Niculescu sa traga: "Doar n-o suta asta de acolo!", gāndindu-se ca lovitura libera era de la mare distanta, peste 30 de metri. Apoi, cānd scorul a devenit 3-1, Dani, destul de nervos, a aruncat cu o sticla cu apa īn pamānt. De altfel, dupa fiecare gol īncasat sau dupa orice ezitare a goalkeeperului camerunez, toti rapidistii de la tribuna oficiala īsi īntorceau privirile catre Coman. Dani a avut si o reactie surprinzatoare atunci cānd a exclamat admirativ la cāteva interventii foarte bune ale lui Lobont, stiut fiind faptul ca cei doi sunt rivali pentru postul de titular īn echipa nationala.
      "Lobby" a primit aplauze la scena deschisa din partea omologului sau giulestean si atunci cānd a intervenit excelent la sutul lui Maldarasanu, la scorul de 4-1.
      Coman a parasit tribunele cu trei-patru minute īnainte de finalul īntālnirii, fiind oprit pe scari de George Copos, cu care a mai vorbit putin.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Intra Marinescu!

      Marinescu are ocazia de a-si demonstra calitatile īn meciul cu Gloria
      Cum Coman nu va evolua la Bistrita, iar Edel a fost catastrofal cu Dinamo, visiniii vor apela la cel de-al treilea portar.
      Razvan Lucescu are īn continuare probleme serioase īn privinta celui care va trebui sa apere buturile echipei sale.
      Cu cāteva exceptii, au existat goluri luate pe greseli de portar la aproape fiecare partida īn care titularul de drept, Dani Coman, a fost accidentat sau suspendat.
      Daca Mihai Minca, ajuns acum abia a patra solutie pentru acest post, are la activ mai multe gafe decāt meciuri bune, Edel Apoula Bete a fost si el inconstant, totul culminānd cu evolutia catastrofala avuta īn derby-ul cu Dinamo, cānd a gresit flagrant la doua din cele patru reusite ale lui Claudiu Niculescu. Evolutia sa l-a lasat fara replica si pe antrenorul de portari al giulestenilor, Marin Ionita. "Nu am putut sa īnchid un ochi toata noaptea. Va spun foarte sincer, nu-mi pot explica de ce, la doua zile distanta fata de meciul cu Pandurii, cānd a aparat fara greseala, Edel s-a prezentat asa cum a facut-o cu Dinamo! As fi ipocrit sa spun ca n-a fost de vina. A gresit clar la golurile doi si trei. Probabil ca i-a fost frica, tinānd cont ca era primul sau derby, altfel nu stiu ce sa zic", ne-a marturisit Ionita.
     
      E capitanul formatiei "satelit"
      In conditiile īn care Dani Coman nu va putea fi recuperat īn timp util pentru a apara īn meciul cu Gloria, Razvan Lucescu īl va trimite pe teren pe cel de-al treilea portar, Andrei Marinescu. Fotbalistul īn vārsta de 22 de ani a fost promovat la echipa mare īnaintea acestui sezon si a evoluat pāna īn prezent doar o data, īn partida Pandurii - Rapid, scor 1-1, din etapa inaugurala a primei ligi. In schimb, Marinescu a aparat buturile "satelitului" Rapid II īn 16 etape de Liga a III-a, fiind īn acelasi timp si capitanul formatiei pregatite de Ciprian Petre si Florica Draghici. Goalkeeperul este fiul fostului fundas lateral al alb-visiniilor din anii 80, Aurelian Marinescu.
      Desi este un baiat foarte ambitios, sunt sigur ca Dani Coman nu va putea juca joi, la Bistrita. La el este vorba de ruptura si ar risca foarte mult daca ar reintra nerefacut.
      Marin Ionita, antrenor cu portarii Rapid
      Hai, ce faci, cānd intri? Hai, sa revii mai repede, ca nu se mai poate asa ceva! E jale! Nu vezi ce greseli a facut Edel?
      George Copos catre Dani Coman
      Edel are ceva calitati, fizic, dar se vede la el ca nu joaca. Ca portar, trebuie sa gāndesti repede, orice ezitare te costa. Plus ca nici nu prea vorbeste cu cei din aparare.
      Rica Raducanu, fost portar Rapid
      Apoula asta e o puscarie de portar, nu are nicio treaba! Nu ma asteptam la un asemenea scor, dar Rapidul a jucat prost
      Danut Lupu, fost jucator Rapid si Dinamo
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Te prostituezi īn biroul lui Copos!"

      La finalul derby-ului de duminica, Cristi Borcea si Constantin Zotta s-au contrat dur. "Un mare rol īn obtinerea victoriei īl are brigada de arbitri", a spus directorul general al Rapidului. Acesta a īndreptat apoi tirul acuzatiilor asupra modului īn care Borcea se manifesta īn timpul meciurilor. "Spectacol e cānd dansam si ne prostituam si ne manifestam cum vrem!", a atacat Zotta. "Tu ai prilejul sa te prostituezi īn birou la Copos! Eu macar o fac īn tribuna, la victorii!", a replicat directorul executiv al ros-albilor.
     
rapidisti.ro

      Gloria Bistrita - Rapid
Dani Coman: "Nu voi juca joi"


      Portarul Rapidului, Dani Coman, nu va putea evolua nici in meciul de la Bistrita, declarind pentru Fanatik ca fizic nu se simte bine, desi are determinarea necesara si isi doreste sa joace:
      "Am inceput alergarea usoara, imi doresc sa-mi ajut echipa din teren, nu numai din tribuna. Din pacate nu sint apt de joc, momentan nu ma simt bine din punct de vedere fizic, desi am determinare si incredere. Nu voi juca joi la Bistrita".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Dani Coman:
"Nu Edel a pierdut meciul aseara"


      Dani Coman, absent in meciul de duminica impotriva lui Dinamo din cauza unei accidentari, a marturisit pentru Fanatik ca, desi a suferit din tribuna pentru colegii sai, inca mai spera la locul doi si, implicit la o calificare in premiera in Liga Campionilor. Coman ii ia apararea lui Edel considerind ca nu poarta vina capitala pentru scorul dezastruos inregistrat de echipa sa in fata "ciinilor".
      "Nu Edel a pierdut meciul de aseara. Trebuie sa fim corecti si sa spunem ca toti am gresit, asa cum la victorie ne bucuram impreuna. Nu asta este valoarea lui Edel, el este un portar valoros si va demonstra asta"
      "Anul trecut am luat cite patru puncte din meciurile cu steaua si Dinamo si nu ne-am indeplinit obiectivul. Anul acesta am pierdut punctele, dar sint sigur ca vom reusi. Sintem in lupta directa cu steaua si CFR".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Dani Coman:
"Domnul Copos s-a tinut de cuvīnt de fiecare data cīnd a promis ceva"


      Portarul Rapidului, Dani Coman, este convins ca George Copos se va tine de cuvint si va acorda jucatorilor rapidisti primele care le-a promis dupa jocul cu Dinamo, conform Fanatik.
      "Domnul Copos s-a tinut de cuvint de fiecare data cind a promis ceva. Daca a zis ca in prima zi a lunii intra contractele, atunci asa s-a intimplat. Asa si acum, daca a promis baietilor prime dupa aceasta infringere, sint sigur ca se va tine de cuvint si le va da"
      "Sint convins ca baietii numai la bani nu se gindesc acum. Sint prea suparati ca sa mai se gindeasca la asa ceva. La asemenea jocuri partea financiara nu conteaza. Ei ar fi jucat cu aceeasi ambitie indiferent de prime"
      George Copos declarase ca "nu am nimic sa le reprosez baietilor, au fost extraordinari. Ba, mai mult, vor primi o prima consistenta pentru felul in care au jucat azi".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      INTERVIU / Viorel Moldovan:
"Ma simt capabil sa antrenez Rapidul, nu ma tem de responsabilitate"


      Atacantul si totodata antrenorul secund al Rapidului, Viorel Moldovan, a declarat luni, pentru NewsIn, ca īn cazul īn care s-ar pune problema ca Razvan Lucescu sa plece din Giulesti, atunci el este pregatit sa pregateasca echipa, daca patronul George Copos īi va face o oferta.
     
      Viorele, ce mai e de spus dupa īnfrāngerea din derby-ul cu Dinamo?
      Prea multe nu sunt de spus. Am suferit o īnfrāngere severa, dar care nu este mai dureroasa decāt cea din meciul cu steaua. Dinamo a meritat aceasta victorie, cāstigānd clar, iar noi accptam diferenta si realitatea, īn timp ce steaua ne-a īnvins cu noroc.
      De arbitraj ce spui?
      Viorel Moldovan: Nu vreau s-o spun, dar trebuie s-o fac. Arbitrul Coltescu a influentat rezultatul elimināndu-l pe Marius Constantin. Desi era 2-0 pentru Dinamo, poate mai faceam ceva.
      Asistentii Onita si Savaniu au fost retinuti de la delegari dupa prestatiile de la derby.
      Viorel Moldovan: Asta este! Oricum, nu ne mai ajuta cu nimic. Dinamo a cāstigat si nimeni nu īi contesta meritele.
      E Dinamo cu mult peste steaua si Rapid?
      Pai, din moment ce ne-au batut tur-retur si pe unii, si pe altii, īnseamna ca sunt peste noi. Ne-au batut cu 3-1 īn tur si am luat-o cu 4-1 acum, deci ne-au luat sase puncte. Asta īnseamna ca au fost mult mai buni. Dinamo era campiona de mult si, īn plus, ne-au umilit.
      Mai crezi ca Rapid poate termina campionatul pe locul doi?
      Da. Lupta se va duce pāna īn ultima etapa. Cu toate acestea, cred ca formatia care va termina pe doi va juca doua tururi preliminarii pentru a ajunge īn Liga Campionilor. Nu e chiar asa de usor. Am mai spus-o, mai e mult pāna departe.
      Acum esti secund la Rapid si se aude ca Razvan Lucescu va pleca la sfārsitul campionatului. Ai accepta postul de principal?
      E prea devreme sa discutam despre asta. Nu stiu ce va fi la vara. Īn plus, nu vreau sa las loc de interpretari.
      Totusi, te simti capabil sa antrenezi Rapidul din postura de principal?
      De ce nu? Ma simt capabil sa antrenez Rapidul! Nu ma tem de responsabilitate
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Viorel Moldovan:
"Claudiu Niculescu e bun, dar aseara Edel l-a ajutat sa devina mare"


     
      Viorel Moldovan a declarat pentru NewsIn ca Edel a gresit la cel putin doua dintre golurile primite īn partida cu Dinamo, īnsa nu considera ca portarul rapidist este singurul vinovat pentru esecul de aseara, ci vina apartine īntregii echipe.
      Ca antrenor, l-ai dori pe Claudiu Niculescu la Rapid?
      Nu stiu ce sa spun. E bun, asta e clar. E genul de atacant care īti garanteaza minim 15 goluri pe sezon, dar cred ca īn acest meci, Edel l-a ajutat sa devina mare. La cel putin doua goluri, portarul nostru a gresit, nu si-a asezat corect zidul. Niculescu a traversat o perioada grea, dar iata ca si-a revenit. Este meritul lui.
      Apropo de Edel, crezi ca daca Dani Coman era īn poarta īn partida cu Dinamo, scorul era altul?
      Chiar nu stiu ce sa zic. E posibil sa fi fost altul, dar la fel de bine putea fi la fel. Nu putem da vina numai pe Edel. Cu totii am gresit si trebuie sa ne asumam acest esec.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Memoriu respins, Marius Constantin ramāne suspendat!

      FC Rapid a depus īn aceasta dimineata un memoriu la Comisia de Disciplina, solictānd anularea celui de-al doilea cartonas galben primit de Marius Constantin īn partida de aseara, Rapid - Dinamo, dupa un duel aerian cu fundasul dinamovist, Stefan Radu.
      TvSport a anuntat ca memoriul a fost respins si Razvan Lucescu nu va putea conta pe fundasul rapidist īn partida de joi, cu Gloria Bistrita.
      Arbitrul central Sevastian Coltescu a acordat al doilea galben pentru Marius Constantin pe baza observatiilor tusierului Marcel Savaniu, Coltescu fiind cu spatele la faza respectiva, si rapidistii au ramas īn inferioritate numerica īn min. 27.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rapid - Dinamo
Suporterii rapidisti au urmarit meciul prin geamurile berariei Giulesti


      Partida de aseara dintre Rapid si Dinamo s-a disputat cu portile īnchise. Acest lucru nu i-a īmpiedicat pe fanii alb-visiniilor sa vina la stadion pentru a fi cāt mai aproape de favoritii lor.
      Initial, s-a vorbit despre amplasarea unui ecran gigant īn vecinatatea stadionului, dar jandarmeria a interzis acest lucru, pentru a preīntīmpina eventualele incidente.
     
gsp.ro

      Cine va plati, domnule Copos?

      Asadar, Dinamo a īnvins pe Rapid īn Giulesti cu 4-1, demonstrīnd astfel, dupa ce batuse steaua īn Ghencea, ca e cea mai buna echipa din campionat. Pe merit, lider autoritar, cu o gramada de puncte avans. A deschis scorul foarte repede si l-a majorat la fel de repede, instalīndu-se la cīrma unei partide pe care a stapīnit-o īn majoritatea timpului, fizic si mental. Marcīnd de 4 ori, Claudiu Niculescu a fost eroul serii, pentru ca portarul Apoula, notat de Gazeta cu 3, sa fie deceptia ei. Īn general nesigur, camerunezul a gafat copilareste la golurile 2 si 3. Avīnd doar 20 de ani, nu-i exclus sa devina portar.
      Deocamdata īnsa nu e. Altfel, īn masura īn care s-a putut lega de ceva, Rapid a reclamat prestatia brigazii autohtone de arbitri, care a dezavantajat-o clar īn doua rīnduri. Cronologic, cīnd Sebastian Coltescu l-a eliminat, īn minutul 27, pe M. Constantin si cīnd, aproape de final, asistentul A. Onita a anulat aiurea, pentru un ofsaid inexistent, golul īnscris de Mazilu. De fiecare data, au dovedit-o īnregistrarile video, cavalerii fluierului au judecat strīmb. Pacalit de tipatul lui R. Stefan, pe care īnsa M. Constantin nu-l lovise, "centralul" s-a grabit sa-i arate giulesteanului al doilea cartonas galben. El a īncalcat astfel regula enuntata cīndva de celebrul Lo Bello, conform careia un arbitru de clasa nu aude nimic, dar vede tot.
      Coltescu n-a facut-o cu intentie, n-a lasat o asemenea impresie. Neīndoios īnsa ca a gresit si, prin asta, i-a īngaduit Rapidului sa sustina ca, daca a redus diferenta la 1-2 īn 10 oameni, ar fi putut egala 11 contra 11. Sau si mai mult. Dupa aspectul partidei, e putin probabil ca s-ar fi ajuns acolo. Teoretic īnsa era posibil, din care pricina īntreaga suflare visinie, īn frunte cu George Copos, s-a napustit asupra arbitrului. Evident, nu Coltescu a decis cīstigatorul. Nu l-a decis nici Onita, a carui semnalizare eronata s-a produs la 4-1. Numai ca, din pacate, comise īn una si aceeasi directie, erorile lor le-au servit celor ce, patimasi īnainte de a fi obiectivi, n-au īntīrziat sa gaseasca scuze echipei favorite. Mai degraba scuze decīt explicatii.
      Greselile amintite au readus īn discutie faptul ca, desi Dinamo solicitase brigada de peste hotare la derbyul de duminica, tocmai Rapid s-a īmpotrivit. Acest veto a surprins cu atīt mai tare cu cīt turul fusese condus de straini si parea logic ca istoria sa se repete. Īntr-un moment īn care, iata, refuzul s-a transformat īn bumerang, Copos ameninta ieri ca va identifica persoana care s-a opus, iar ea va plati foarte scump. Nu-i īnsa de asteptat sa fie cineva pedepsit. Deoarece e greu de crezut, chiar imposibil, ca o hotarīre atīt de importanta, ca si aceea de a se juca pe Giulesti cu portile īnchise, nu pe "Lia Manoliu" cu public, s-a luat fara cunostinta si fara aprobarea patronului. Cum, chit ca pretinde altceva, Copos taie si spīnzura la Rapid, ar ramīne sa se sanctioneze singur. Ceea ce fireste ca nu se va īntīmpla.
      Fanii nu au mai putut urmari partida nici din beraria de la tribuna I, localul fiind īnschis cu cāteva ore īnaintea īnceperii dereby-ului, din masuri de securitate si au ramas sa urmareasca desfasurarea meciului prin geamurile berariei "Giulesti", pentru a fi cāt mai aproape de echipa.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Fara explicatii

      Razvan Lucescu nu īntelege de ce echipa a facut atītea erori īn meciul cu Dinamo. Razvan Lucescu (foto) nu a dormit īn noaptea de dupa meciul cu Dinamo. A revazut DVD-ul cu īnregistrarea partidei pīna l-a īnvatat pe de rost. "Nu putem īncepe absolut nici o discutie despre meci fara sa amintim de arbitrajul incalificabil, care a īnclinat clar balanta. Dar si noi am facut greseli", a declarat antrenorul rapidist pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.
      El īncearca sa īsi explice erorile jucatorilor sai. "O munca titanica s-a facut tandari. Īmi pare rau mai cu seama ca am gresit īn puncte despre care vorbisem. Studiasem meciul steaua - Dinamo si am atras atentia exemplificīnd cu golul 2 al lor din Ghencea, ca Lobont prinde mingea si imediat īsi pune echipa pe contraatac. Deci trebuie blocat. La faza eliminarii lui Marius Constantin aveam om acolo, dar e lasat sa degajeze".
      Antrenorul rapidist trece apoi la gafele lui Apoula: "Discutasem clar, am vazut ultimul gol al lui Niculescu īn Ghencea, sa nu se culce daca ramīne singur cu el, ca īsi face mingea cu dreptul. Exact asta s-a īntīmplat". Razvan crede ca a contat si oboseala acumulata īn meciul pe care Rapid l-a jucat joi īn Cupa, cu Pandurii. "Cei de la Dinamo au avut un plus de prospetime, chiar mental. A mai contat si ca am īnceput meciul de la 0-1".
      Razvan Lucescu spune ca echipa sa nu a refuzat jocul nici cu un om īn minus, dar a primit goluri pe greseli personale exact cīnd prindea curaj
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Pentru steaua"

      Īn Giulesti exista voci care sustin ca erorile arbitrilor au fost comandate din Ghencea. "Īn mod clar erorile arbitrilor, care au fost īndreptate īntr-o singura directie, īmpotriva Rapidului, au favorizat adversarii nostrii", spunea Razvan Lucescu dupa meci. Deliberat el nu se refera neaparat la Dinamo cīnd spune adversari. Īn Giulesti prinde contur ideea ca steaua, contracandidata la locurile 2-3, al carei arbitru de casa se insinueaza ca e Coltescu, a aranjat ploile. Rapidistii si-au amintit ca Savaniu i-a defavorizat cu ani īn urma, la Bacau, īn lupta pentru titlu, tot īn beneficiul Stelei.
      "Trecīnd peste toate erorile evidentiate, ni se pare tendentioasa faza de la pauza. Coltescu fluierase fault pentru noi la marginea careului si īn loc sa executam lovitura libera a dictat sfīrsitul reprizei. Oribil! Dar si grija cu care s-a asigurat ca jucatorii nostri au suficiente cartonase galbene īncīt sa avem om eliminat īn minutul 27. Absolut de fiecare data balanta s-a īnclinat īmpotriva noastra", spun giulestenii.
      Gigi Becali s-a amuzat la Repiza a 3-a: "Pīna acum Copos ne-a tot furat. Sa nu uitam ce am patit la meciul cu UTA, cīnd baiatul lui Costica Suceava, membru īn PC, ne-a anulat doua goluri. Special m-am dus duminica, īnainte de derby, la biserica si m-am rugat: "Fa, Doamne, sa termine steaua pe locul 2 si da-mi īnapoi ce mi-a furat Copos". Si mi-a dat".
      "Spre deosebire de Savaniu, eu pot sa dorm linistit. Sa fim seriosi, nu pentru Dinamo au tras arbitrii la meciul cu dinamovistii, nu pe ei īi favorizeaza acest rezultat"
      Marius Maldarasanu
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Savaniu: "Am gresit"

      Asistentul care i-a cerut lui Coltescu sa-l elimine pe Marius Constantin, Marcel Savaniu, a explicat ieri: "Īmi asum decizia si recunosc ca m-am īnselat. Am fost indus īn eroare de reactia lui Radu Stefan, care a tipat dupa ce a fost atins de Constantin". Savaniu a fost pus la zid de Craciunescu: "Cīnd inventezi un cartonas si, implicit, o eliminare, la o faza care se petrece la 4 metri īn fata ta, nu mai e greseala, e altceva". Ieri, ambii asistenti de la derby, Savaniu si Onita, au fost retinuti de la delegari. (Dan Udrea)
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Out!

      Camerunezul Apoula a pierdut echipa. La meciul de joi, cu Gloria, va apara Marinescu. "Īl dau afara!". Asa s-a exprimat George Copos īntr-un cerc de apropiati atunci cīnd a fost īntrebat despre soarta portarului Edel Apoula Bete (20 de ani). Camerunezul a avut o contributie decisiva la 1-4 cu Dinamo, iar Lucescu nu-l va mai folosi de-acum īnainte, desi Coman e accidentat. Chiar Copos, imediat dupa dezastrul de duminica, i-a spus lui Coman: "Hai, Dani, fa-te bine mai repede, ca e jale!".
      Joi, atunci cīnd Rapid are meci la Bistrita, Razvan Lucescu va miza pe cel de-al treilea goalkeeper din lot, Andrei Marinescu (22 de ani). Pīna acum, acesta a jucat un singur meci īn prima divizie si a mai fost rezerva de 4 ori. Īn rest, a aparat īn liga a treia, la Rapid II, echipa aflata acum pe locul 8 īn Seria a 3-a. Acolo, rezerva lui este Minca.
      Ma simt vinovat ca n-am putut sa ajut echipa īn meciul cu Dinamo. Cu siguranta, nici la Bistrita nu intru-n poarta"
      Danut Coman
      90 de minute a jucat Andrei Marinescu īn Liga I, la Pandurii-Rapid (1-1), īn turul acestei editii de campionat
     
spt.ro

fanatik.ro

      AUH! AUH! AUH! A DERAIAT RAPIDU' !
Autor: Andrei Trifan
     
      La inceputul returului, cu "cel mai bun lot la dispozitie", trenul Rapid a plecat spre gara numita Liga Campionilor. De-a lungul drumului, a oprit in citeva halte (Vaslui sau steaua), dar a mers cu o viteza regulata spre destinatie.
      Mecanicul-sef Lucescu jr. a incercat pe cit posibil sa tina locomotiva in friu. In meciul cu Dinamo insa, Rapidul sau a deraiat. Claudiu Niculescu a reusit un careu de as (nu asi) si a aratat ca Edel Apoula are valoare cam jumatate din cea a portughezului care a mincat zilele stelistilor in Liga, Carlos. Nimeni nu poate sa critice insa politica de achizitii a celor din Giulesti. Cind patronul iti da carbuni expirati pe banda rulanta, alimentezi cum poti si te rogi sa nu se intimple nenorocirea.
      E practic imposibil sa fii "cel mai cel dintre toti" cind ai cel putin trei-patru vagoane de marfar atasate in coada trenului. Schimbatorul de macaz, Copos, care pindeste orice pas gresit sa mai negocieze cu vreun tehnician liber de contract, cere performanta. Cu ce? N-ai mijlocas stinga, joci cu Perja si din 20 de centrari reuseste doar una. N-ai portarul titular, joci cu Edel, care scapa cotofana din miini. N-ai atacanti, pentru ca Buga si Mazilu sint iesiti din forma. Veteranul Moldovan nu prea mai poate, iar fochistul Ionel a ajuns sa atite vilvataia numai in vestiar.
      Dar ce ai Razvane? Pe Marius Constantin, un fundas care din cauza reputatiei ia rosu in prima repriza si un vagon Intercity, Ianis Zicu. Cam putin ca sa poti ajunge in competitia TGV-urilor europene. Mai ai ceva? Da, oferta de a prelua Personalul de Brasov. Gindeste-te bine inainte sa hotarasti ce vei face. Ultima decizie pe care ai luat-o in ceea ce priveste cariera ta a fost gresita.
     
onlinesport.ro

      Rapidistii asteapta primele promise de Copos

      Portarul Danut Coman este convins ca principalul actionar al FC Rapid, George Copos, se va tine de cuvant si va acorda prime jucatorilor giulesteni dupa infrangerea cu 4-1, suferita, duminica, in partida cu Dinamo, din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.
      "Domnul Copos s-a tinut de cuvant de fiecare data cand a promis ceva. Daca a zis ca in prima zi a lunii intra contractele, atunci asa s-a intamplat. Asa si acum, daca a promis baietilor prime dupa aceasta infrangere, sunt sigur ca se va tine de cuvant si le va da", a spus portarul.
      Coman este de parere insa ca jucatorii rapidisti care au evoluat in derbiul cu Dinamo nu se gandesc la bani in momentul de fata. "Sunt convins ca baietii numai la bani nu se gandesc acum. Sunt prea suparati ca sa mai se gandeasca la asa ceva. La asemenea jocuri partea financiara nu conteaza. Ei ar fi jucat cu aceeasi ambitie indiferent de prime", a mentionat Danut Coman.
      Portarul sustine ca in ciuda infrangerii cu Dinamo, echipa giulesteana are in continuare sanse la locul doi al clasamentului. "Nu e nimic pierdut in campionat. Pentru noi e foarte important acum sa batem la Bistrita, pentru ca sanse la locul doi mai sunt destule", a adaugat Coman.
      Principalul actionar al FC Rapid, George Copos s-a aratat multumit de evolutia jucatorilor antrenati de Razvan Lucescu dupa meciul cu Dinamo, afirmand chiar ca ii va premia pentru daruirea de care au dat dovada, in ciuda faptului ca au pierdut. "Nu am nimic sa le reprosez baietilor, au fost extraordinari. Ba, mai mult, vor primi o prima consistenta pentru felul in care au jucat azi", a mentionat Copos duminica seara.
     
Evenimentul Zilei

Libertatea

Gandul


Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...