RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Joi 26 aprilie 2007

   
ProSport.RO

      Nico: "Sa plece Copos!"

      Daniel Niculae | Ca fost fotbalist în Giulesti si suporter al visiniilor, vârful spune ca ar cam fi timpul ca George Copos sa lase pe altcineva la conducere. Atacantul e de parere ca patronul nu reprezinta Rapidul.
      Asa cum ProSport a anuntat înca de ieri, Pancu si Niculae au depus memoriu pentru recuperarea datoriilor pe care patronul giulestean, George Copos, le are la ei. 100.000 de dolari plus o prima de 7.000 de euro de la cucerirea Cupei pentru "Pancone" si 25.000 de euro pentru Nico. Dupa ce Pancu l-a acuzat pe Copos ca nu are onoare, atacantul lui Auxerre s-a dezlantuit.
     
      Esti hotarât sa mergi pâna la capat în diferendul cu Rapid?
      Din capul locului trebuie spus ca actiunea mea nu vizeaza Rapidul. Memoriul l-am depus împotriva lui Copos. Sunt doua lucruri total diferite. George Copos nu reprezinta Rapidul, din punctul meu de vedere. Aceasta echipa este a suporterilor... Antrenorii, jucatorii, patronii vin si pleaca. Cei multi si adevarati ramân pe vecie în Giulesti!
     
      Pari foarte dezamagit...
      E putin spus! Domnul Copos a demonstrat a nu stiu câta oara ca nu are cuvânt, ca nu are pic de onoare. Pentru bani ar calca pe oricine în picioare.
     
      Este vorba de 25.000 de euro?
      Suma nu conteaza. Nu banii sunt importanti. Pur si simplu e vorba de un principiu, de respect pentru munca unor oameni. In cei sase ani cât am fost la echipa mare, nu am vorbit niciodata cu domnul Copos la telefon. Am avut o relatie rece, as putea spune, sau care chiar n-a existat... L-am sunat zilele trecute sa îi zic ca a depasit orice limita... Când iei trei milioane si jumatate pe un jucator, nu poti sa-ti achiti datoriile?! Mie mi se pare de neconceput!
     
      Sunt rapidisti care spun ca ai plecat si din cauza patronului...
      E mult spus! As minti daca as afirma asta. Puteam pleca si în urma cu doi ani, când m-a ofertat Steaua, si în iarna trecuta, când m-a cautat Auxerre. Am ramas alaturi de a doua mea familie sa termin treaba pe care o începusem cu Razvan. Nu regret ca am plecat, consider ca am facut-o la momentul oportun! Totusi, sper sa revin odata si odata sa joc în Giulesti. Bataie de joc fata de rapidisti
     
      Chiar daca ai spus ce ai spus despre patron...
      Si eu, si Pancu am spus lucrurilor pe nume. Nu înseamna ca ne închidem portile. Am dovedit ca suntem rapidisti si nici macar George Copos nu ne poate lua dreptul de a fi pe viata asa! Cu asta te nasti... Nu e o însusire care se dobândeste. Si, în plus, am mai spus ca George Copos nu e egal cu Rapidul. Si ca sa spun totul pâna la capat: la conducerea acestui club nu ar trebui sa fie un astfel de om!
     
      Esti mai mult decât înversunat împotriva fostului tau patron. Nu a facut si lucruri bune pentru Rapid?
      O fi facut, nu zic nu, dar în ultimii ani, daca am fi avut un alt patron, eram departe. Anul trecut, cu orice alt finantator, eram campioni... Numai Razvan ne-a strâns în jurul lui. A fost si presedintele "Vama"... Daca ar fi venit si George Copos lânga noi, am fi fost o forta. Nici anul asta nu s-a învatat minte! Intrebati-i pe baieti! E inadmisibil ca o echipa ce are ca obiectiv calificarea în Liga Campionilor sa joace pe prime de 300 de dolari... Mai rau ca în Divizia B!!! Nu are pic de respect fata de jucatori! Uitati-va la Stanciu, un rapidist suta la suta... Trebuia sa se pensioneze din Giulesti, dar a fost îndepartat. El si atâtia altii... Nu poate sa-si bata joc de noi la nesfârsit!
     
      Vorbesti ca un suporter...
      Pai sunt un suporter, iar ca suporter am tot dreptul sa spun ca în viata sunt momente când trebuie sa spui: "Gata!". Poate ar trebui sa lase domnul Copos si pe altcineva, sa vedem cum o sa decurga lucrurile! S-a ajuns prea departe si s-a umplut paharul! Lumea trebuia sa stie ce se întâmpla cu adevarat la Rapid si cine e principalul vinovat pentru ca nu s-a facut mult mai mult decât s-a realizat anul trecut!
     
     
      Nu stiu exact care e situatia, dar promit sa ma uit în contractele celor doi. In cazul în care exista datorii catre Nico si Pancu, acestea sigur vor fi platite.
      George Copos, patron Rapid
     
      Mi-a spus ca nu e nevoie sa semnam nicio hârtie, ca suntem oameni de onoare. De aceea nici nu am venit cu impresarul la negocieri, a fost o discutie fata în fata
      Daniel Pancu, mijlocas Bursaspor
     
      "Parca la Nico mai e ceva de plata"
      Patronul Rapidului, George Copos, încearca sa minimalizeze problema restantelor financiare fata de cei doi jucatori. "Am vazut ca scrie undeva ca sunt de plata 100.000 de dolari sau asa ceva. Daca sunt, sunt sume mai mici. Din ce tin minte, parca la Nico mai e un rest de plata, însa nu mai stiu exact", a declarat Copos. Secretarul din partea LPF al Comisiei pentru Statutul Jucatorului, Alina Stefanescu, nu stia de vreun memoriu depus de cei doi fotbalisti: "Nu am primit nimic de acest fel pâna acum". Victor Becali, impresarul jucatorilor, a declarat ca a fost împuternicit sa depuna un memoriu pentru recuperarea banilor.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rednic: "Razvan a furat lucrurile rele de la tatal sau"

      Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, a tinut sa-i raspunda antrenorului rapidist, Razvan Lucescu, precizand ca trebuie sa se abtina pentru ca il respecta pe tatal acestuia, Mircea Lucescu."Nu vreau sa spun unele lucruri, pentru ca nu este bine, dar este invidie si rautate. Are noroc ca este baiatul lui Mircea Lucescu, i-as fi spus mai multe, dar ma abtin. Eu am încercat sa fur lucrurile bune de la Mircea Lucescu, iar Razvan cred ca le-a luat pe cele rele", a mai spus Rednic.
      Tehnicianul dinamovist a mai spus ca ii da dreptate rivalului sau in privinta comparatiei dintre ei. "Are dreptate.Niciodata nu se poate compara cu mine ca om, iar ca sportiv nici nu vorbesc, pentru ca nici nu s-a apucat bine, ca s-a si lasat", a spus Rednic, în replica la afirmatiile facute, marti, de tehnicianul Razvan Lucescu într-o conferinta de presa.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rednic nu îl iarta!

      Continua razboiul declaratiilor dintre tehnicianul "câinilor" si Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului. Razboiul Rapid - Dinamo nu s-a încheiat nici la patru zile dupa partida. Desi Mircea Rednic (foto) si Lucescu jr au lasat impresia ca au îngropat securea razboiului la meciul direct din toamna, orgoliile celor doi produc noi valuri.
      Razvan nu a acceptat criticile "Puriului" la adresa sistemului folosit de el, iar marti, într-o conferinta de presa, a dat replica: "Nu ma compar cu un astfel de om care nu are bunul-simt sa-si vada doar de problemele lui. Noi, cu acest sistem, am ajuns în sferturi de finala în Cupa UEFA, ceea ce Mircea Rednic nu a reusit. Cei care acum fac un show ieftin vor avea nevoie de 15 ani pentru a trai momentele noastre de anul trecut". De la distanta celor 18 puncte care despart Dinamo si Rapid, tehnicianul din "Stefan cel Mare" continua "întepaturile" asupra omologului sau din Giulesti. "Bineînteles ca nu se va compara niciodata cu mine. Vorbeste un om care nici nu si-a început bine cariera de jucator, ca a si încheiat-o! O sa-l întep ori de câte ori voi avea ocazia", i-a transmis ieri "Puriul" antrenorului din Grant. Rednic a dezvaluit, totodata, un episod care l-a înversunat si mai tare. "Dupa meciul cu Benfica din Cupa UEFA, când am fost eliminati, Razvan trimitea mesaje ironice unuia dintre actionarii lui Dinamo. Nu voi spune însa ce scria acolo", a declarat principalul liderului. Lucescu jr s-a limitat sa afirme doar atât: "Rednic e un complexat!".
     
      Razvan nu se va compara niciodata cu mine. El nici nu si-a început bine cariera de jucator, ca a si încheiat-o!
      Mircea Rednic, antrenor Dinamo
     
      Rednic e un complexat! Nu ma compar cu un astfel de om care nu are bunul-simt sa-si vada doar de problemele lui.
      Razvan Lucescu, antrenor Rapid
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Copos: "Razvan nu a semnat cu Brasovul"

      Întrebat dacă se teme să nu îl piardă pe Răzvan Lucescu, al cărui contract cu Rapid expiră la finalul acestui sezon, George Copos a afirmat: "Nu stiu. stiu doar că dacă îsi îndeplineste obiectivul sigur nu va pleca de la Rapid. În niciun caz nu a semnat cu Brasovul. Păi Răzvan e antrenor de Divizia B? Cum să se ducă să conducă o echipă de la mijlocul clasamentului Diviziei B?". În ceea ce îl priveste pe Răzvan, Copos a tinut să mentioneze că gruparea pe care o conduce nu are datorii către el. "Se scriu numai minciuni, că am avea datorii la Răzvan. De unde, când din contră, noi i-am plătit absolut tot în avans lui Răzvan până la finalul sezonului?", a precizat Copos.
     
rapidisti.ro

      Sabau îi ia apararea lui Razvan Lucescu si îl critica pe Mircea Rednic

      "Nelutu" Sabau a spus la cnferinta de presa de ieri ca, indiferent de rezultatul pe care echipa sa il va inregistra joi, nu sa va compara cu Razvan Lucescu. Sabau nu a ezitat sa critice unele afirmatii ale tehnicianului dinamovist, Mircea Rednic, facute dupa meciul cu Rapid, fara insa a-i pronunta numele antrenorului din Soseaua Stefan cel Mare.
      "Eu nu pt sa-mi permit sa ma compar cu un alt antrenor, sa critic sau sa-mi bat joc de un antrenor. Este o meserie in care astazi esti un antrenor foarte apreciat, miine s-ar putea sa fii criticat, sa ti se spuna ca nu esti bun de nimic, ca nu ai valoare. In meseria asta trebuie sa ai respect fata de colegi, dar, din pacate, mai sint antrenori care atunci cind au rezultate ii critica pe ceilalti, ii ironizeaza, analizeaza echipa adversa, ceea ce inseamna ca nu sintem profesionisti si mai avem de lucrat la acest aspect. Nu o sa-mi permit niciodata sa nu sustin un antrenor in dificultate, care pierde, pentru ca miine pot sa fiu eu in locul lui. Viata de antrenor depinde foarte mult de rezultat", a spus Sabau.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Gabriel Muresan:"Vreau sa marchez un gol din lovitura libera"

      Fundasul central al bistritenilor a declarat pentru Fanatik ca este increzator in sansele formatiei sale de a obtine un rezultat pozitiv in fata giulestenilor si ca isi doreste revansa, dupa ce in partida tur echipa sa a fost dezavantajata de arbitraj. Muresan spune ca isi doreste sa marcheze in poarta Rapidului un gol din lovitura libera si considera ca formatia sa nu este, inca, pregatita sa joace in Cupa UEFA.
      "Asteptam sa facem un meci bun si sa nu pierdem. Va fi un meci greu, ne lipsesc foarte multi jucatori. Am inteles ca si Rapidul are ceva probleme de lot, din aceasta cauza speram sa iesim bine din acest meci"
      "Am vazut meciul lor cu Dinamo si am vazut ca nu au jucat mai nimic. Avem de luat si o revansa in fata lor dupa partida din tur, cind au fost ajutati si de arbitru. Nu era nevoie, pentru ca ei au un lot cu jucatori valorosi si experimentati"
      "In fiecare meci imi propun sa marchez. In meciul de miine vreau sa dau un gol din lovitura libera"
      "Nu ne gindim ca am putea avansa in clasament mai mult de locul cinci. Noi ne gindim sa nu mergem mai jos de acest loc. Vrem sa ne mentinem pe aceasta pozitie si sa ne calificam in Intertoto. De Cupa UEFA nu cred ca avem echipa, deoarece avem un lot tinar si fara experienta".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Marius Sumudica:
"Daca bat la Gloria, rapidistii au foarte mari sanse la locul doi si eu am încredere în baieti"


      Fostul jucator al Rapidului, Marius Sumudica, ramine fanul giulestenilor si ii sustine pe acestia in lupta lor pentru locul doi afirmind ca isi doreste ca meciul dintre CFR si Steaua sa se termine la egalitate, anunta Fanatik:
      "Desi sansele Rapidului s-au mai redus dupa infringerea cu Dinamo, eu cred ca daca bat miine la Bistrita au sanse foarte mari. Eu as vrea un egal la CFR – Steaua si sa bata Rapidul. Daca CFR va cistiga miine, va lua o optiune clara pentru locul doi, dar eu am incredere in baieti ca vor reusi sa bata la rindul lor pe Gloria. Faptul ca domnul Copos i-a premiat pe jucatori dupa o infringere este un gest foarte frumos, desi este atipic pentru dinsul".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Sabau: "Nu voi refuza Rapidul atunci cînd voi considera ca va fi momentul sa o antrenez"

      Ioan Ovidiu Sabau a spus in cadrul conferintei de presa organizat inaintea meciului Gloria Bistrita - Rapid ca echipa giulesteana este una cu pretentii si ca, atunci cand va considera ca este momentul sa vina pe banca tehnica a alb-visinilor, nu va ezita sa faca acest lucru. "Rapid este o echipa cu pretentii. Nu voi refuza atunci cind voi considera ca va fi momentul sa antrenez o astfel de echipa daca voi mai avea oferta. In februarie, cind am avut o discutie cu domnul Padureanu, domnul presedinte mi-a spus sa ma gindesc foarte bine daca vreau sa mai ramin. Am pus si niste conditii si am afirmat ca-mi doresc foarte mult sa mai ramin inca un an la Gloria, dar numai in anumite conditii. In momentul in care se termina campionatul, daca acele conditii sint rezolvate, ramin la Gloria inca un an, cel putin un an. Sint foarte mult legat de jucatorii cu care am obtinut niste rezultate, cu care eu, ca antrenor, am crescut si ei ca echipa au crescut foarte mult. Este si o satisfactie profesionala".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Patronul giulestenilor, George Copos, a vorbit, pentru Atac, despre trairile pe care i le-a generat confruntarea cu rivala din Stefan cel Mare, considerând ca a fost victima unui arbitraj dezastruos si premeditat:
      "Am fost si înca mai sunt suparat dupa aceasta înfrângere cu Dinamo. Noroc ca am foarte mult de munca si astfel pot sa uit. Sa uit de ce ne-au facut arbitrii si de felul în care am pierdut. Îmi pare rau de Coltescu, pentru ca l-am crezut un arbitru bun, însa el si tusierii au avut o prestatie dezastruoasa care nu poate fi decât premeditata. Nu vreau sa spun cine a fost în spatele acestei prestatii, pentru ca se stie si nu vreau sa intru din nou în polemici. Nu mai are rost sa comentez acum. Ramân la parerea ca arbitrii au influentat rezultatul final. Echipei nu am ce sa îi reprosez, pentru ca s-a daruit în teren. S-a dat gol în zece oameni. Din pacate, n-am avut portar. La trei dintre goluri, goalkeeper-ul nostru a gresit grav".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      George Copos s-a declarat impresionat de Bogdan Lobont, portarul dinamovist care si-a facut debutul în prima liga la Rapid, echipa cu care a si câstigat un titlu si o Cupa a României:
      "Am fost impresionat de Lobont, de felul în care vorbea cu coechipierii lui si îi dirija din poarta. Este un mare portar, pe care îl respect foarte mult. Dinamovistii vorbeau întrei ei si se ajutau, la noi... Eu am tipat si la Edel, si la Maftei sa vorbeasca, sa comunice, dar degeaba."
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Patronul Rapidului refuza sa comenteze tactica echipei sale în meciul cu Dinamo, întrucât a promis sa nu mai puna presiune pe echipa. El spune însa ca, la sfârsitul acestui sezon, va taia în carne vie.
      "Nu vreau sa mai spun nimic, pentru ca am promis sa nu mai pun presiune pe echipa. E treaba antrenorilor cine va apara la Bistrita si ce tactica se va adopta. Eu am facut totul pentru ca echipa sa aiba cele mai bune conditii. Am triplat contractele si am promis sa nu mai pun presiune. Nu vrea sa spun nimic. La vara însa, vom trage linie si ma tem ca va fi o linie groasa, care va face victime. Sa speram totusi ca vom ocupa locul doi", a declarat George Copos pentru Atac.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Mijlocasul Costin Lazar a împlinit ieri 26 de ani, iar mîine va fi rezerva la Bistrita. Lazar e refacut dupa întinderea musculara suferita contra Stelei, dar s-a antrenat normal numai la începutul acestei saptamîni si de aceea va fi doar rezerva contra Gloriei. Maftei e si el incert, dupa ce a acuzat dureri de rinichi la sfîrsitul meciului cu Dinamo, iar Ganea este accidentat si nu va face parte din lot.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Sahtior Donetk, formatia antrenata de Mircea Lucescu, a cedat surprinzator meciul sustinut luni seara, pe teren propriu, cu Dnepr Dnepropetrovsk, scor 2-3, in etapa a 23-a a campionatului din Ucraina.
      Ca o ironie a soartei, infrangerea suferita de Mircea Lucescu a survenit la doar o zi dupa catastrofa Rapidului, echipa antrenata de fiul sau, Razvan (1-4 cu Dinamo).
      Mircea Lucescu a declarat pentru Evenimentul zilei:
      "Am avut doua penalty-uri, dar au fost corecte. Unul a fost ratat, din celalalt am reusit egalarea la unu. Dar va spun ca am fost dezavantajati. Am primit doar doua din patru penalty-uri. Nu stiu cum s-a intamplat, dar meciul nostru a semanat cu cel dintre Rapid si Dinamo! Portarii de la Sahtior si de la Rapid parca au fost frati. Au facut pe ei de frica si au luat cate doua goluri de rasul lumii. De asemenea, fundasii au comis mari erori."
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Mircea Lucescu este alaturi de fiul lui si crede ca Razvan are tot dreptul sa tipe la arbitri. Lucescu senior spune pentru EVZ ca nu l-a uitat pe asistentul Savaniu care a furat Rapidului campionatul din 1998, pe vremea cand era antrenor in Giulesti si crede ca rapidistii ar fi putut sa si intoarca scoorul la 2 - 0 pentru Dinamo, daca nu ar fi existat erorile grave de arbitraj.
      "Cand ma gandesc la arbitraj, imi vine sa urlu. Ceea ce s-a intamplat la jocul din Giulesti nu-i normal. Razvan are tot dreptul sa tipe la arbitri. L-au facut praf!
      La meciul dintre Rapid si Dinamo s-au comis insa erori de arbitraj cand oaspetii aveau deja doua goluri avans, dar ce? Un 0-2 nu se poate intoarce? Rapid a gresit ca l-a acceptat pe asistentul Marcel Savaniu.
      Nu stiu unde le-a fost capul celor din conducere. Savaniu ne-a furat campionatul din 1998, la meciul pierdut la Bacau (n.r. - scor 0-1). De asemenea, in decembrie anul trecut, a stat cu steagul pe sus la meciul Rapid - Pandurii (n.r. - scor 1-1). Iata cum istoria se repeta! Arbitrajul le-a facut un mare deserviciu celor de la Dinamo. Ei n-aveau nevoie de asa ceva. A fost lipsa de bun-simt din partea arbitrilor. Toate greselile s-au facut intr-o singura directie."
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      George Copos crede în continuare ca Rapid are cel mai valoros lot din Liga 1. "Am fost fraieri în acest sezon", crede patronul rapidist, furios ca echipa sa este obligata sa lupte doar pentru locul 2.
      Rapidistii nu tin cont de cifre. Surclasati de Dinamo chiar în Giulesti si ajunsi la 18 puncte în spatele liderului Ligii I, oamenii lui George Copos sunt convinsi ca nu sunt cu nimic mai prejos fata de elevii lui Mircea Rednic.
      Aflat în lupta directa pentru locul secund cu Steaua si CFR Cluj, patronul din Grant viseaza în continuare la milioanele Ligii Campionilor, informeaza RTV.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Daca ajungem în grupele Ligii, vom putea juca pe Giulesti", promite George Copos, care asteapta o solutie juridica pentru a putea investi în Stadionul Valentin Stanescu. Rapidistii au luat deja legatura cu mai multe firme de constructii si sunt convinsi ca pot aduce stadionul la standardele Ligii Campionilor, conform RTV.
      Rapidistii nu renunta la lupta pentru locul doi si se gândesc de pe acum la posibilitatea de a evolua în grupele Ligii Campionilor. Oficialii din Grant asteapta finalizarea negocierilor cu Ministerul Transporturilor si evalueaza mai multe posibilitati de modernizare a stadionului, dupa discutiile cu reprezentantii mai multor societati de constructii.
      "Au fost multumiti de stadion, de spatiile anexe si spun ca poate deveni un stadion de categoria a III-a", a declarat Zotta, secretarul general al clubului giulestean.
      "În 45 de zile putem organiza licitatia si în doua luni de zile stadionul va fi gata”, a promis Copos.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rapidistii nu vr uita prea curând înfrângerea din derby-ul cu Dinamo. Constantin Zotta îl acuza pe Sebastian Coltescu pentru maniera de arbitraj, dar spune ca esecul trupei lui Razvan Lucescu nu poate fi pus exclusiv pe seama arbitrajului.
      Dupa 1-4 cu Dinam, rapidistii acuza arbitrajul lui Coltescu, însa Constantin Zotta nu trece cu vederea nici greselile mari comise de apararea giulestenilor.
      "Înfrângerea nu s-a datrat numai arbitrajului, am facut greseli mari si în final am fost învinsi la scor din cauza manierei de arbitraj",a declarat Ztta.
      Oficialul giulestean nu a vrut sa comenteze manifestarile actionarilor dinamovisti, care au sarbatorit în stilul peluzei Stefan cel Mare fiecare reusita a lui Niculescu.
      "Ei ar trebui sa-si faca o analiza a comportamentului lor, ei au o educatie si un comportament, e treaba lor", a spus Zotta.
      Secretarul general al clubului Rapid crede ca lupta pentru locul doi este departe de a fi încheiata si îi încurajeaza pe giulesteni.
      "Daca avem valoare si vrem sa obtinem locul doi si Cupa trebuie sa trecem peste aceste momente grele", a mai spus Zotta pentru RTV.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Mircea Lucescu nu crede ca echipa fiului sau mai poate prinde locul doi. Tehnicianul lui Sahtior a declarat pentru Evenimentul Zilei ca pentru a termina pe pozitia secunda, Rapidul lui Razvan trebuie sa cîstige fiecare meci pe care îl mai are de disputat pâna la finalul campionatului.
      "Rapid nu mai prinde locul doi. Poate doar daca bate tot pîna la final."
      Giulestenii întâlnesc mâine echipa Gloria Bistrita, de la ora 17.00, în direct la National TV.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Elevii lui Razvan Lucescu si-au primit primele promise de George Copos pentru înfrîngerea suferita, duminica, pe teren propriu, în fata eternei rivale Dinamo. Fiecare jucator a primit suma de 1.000 de euro de la patronul rapidist, acesta declarându-se impresionat de daruirea aratata de giulesteni, care nu au "capitulat" în meciul cu alb-rosii, desi au ramas în 10 oameni din min. 27. ,în urma unei greseli de arbitraj.
      "Le-am promis imediat dupa meci ca vor fi recompensati pentru meciul cu Dinamo. Astazi am platit fiecaruia cîte 1.000 de euro. Înca o data spun ca am fost niste fraieri ca am pierdut partida cu Dinamo, dar mi-a placut felul în care au jucat", a declarat George Copos.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Presedintele bistritenilor Jean Padureanu a declarat pentru Fanatik ca-si doreste puncte in meciul cu Rapid pentru a-si consolida locul cinci si spune ca nu ar fi drept ca formatia ardeleana sa ia fata giulestenilor si sa joace in Cupa UEFA. Padureanu mai spune ca a discutat cu Ioan Ovidiu Sabau si ca s-au inteles sa continue impreuna si sezonul viitor.
     
      - Maine aveti meci cu Rapidul…
      Sansele sint egale in acest meci. Asteptam sa nu pierdem acest joc, ar fi excelent daca am reusi chiar sa-l cistigam. Avem nevoie de puncte pentru a ne consolida acest loc cinci care ne da dreptul sa jucam in Intertoto.
     
      - Daca bateti Rapidul puteti spera la Cupa UEFA… Nu ar fi drept. Rapidul este echipa mai buna. Au un lot mai bun si conditii financiare mult mai substantiale decit noi. La fel si Steaua.
     
      - Rapidul a pierdut clar cu Dinamo in ultima etapa…
      Este adevarat, ei vin dupa o infringere dezastruoasa in fata celor de la Dinamo, insa si noi venim dupa o infringere in ultimele minute cu FC Arges. Sint sigur ca jucatorii ambelor echipe vor sa-si spele pacatele in acest meci. Va decide sansa si ziua pe care o au jucatorii.
     
      - Nu v-ar parea rau sa bateti Rapidul? Ati fost presedinte in Giulesti…
      Nu are nicio legatura aspectul sportiv cu cel al intereselor mele. In Giulesti am incercat sa-mi fac treaba cit mai bine. Daca i-am bate mi-ar parea bine pentru mine, nu rau pentru ei. Trebuie sa-mi vad interesul si sa incerc sa obtin acest loc cinci.
     
      - Va ramine Sabau antrenor si in sezonul viitor?
      Da. Am avut o discutie cu el si va ramine. I-am prezentat un plan si in campionatul viitor putem viza un loc fruntas. Sabau va continua cu noi.
     
gsp.ro

      Cuplu Hizo-Moldovan?

      Atacantul ar putea deveni din vara "principal", ajutat de "Dulau" din postura de director tehnic. Plecarea lui Razvan Lucescu, anuntata pentru finalul campionatului, l-ar promova pe Viorel Moldovan în functia de antrenor principal. Fostul international, care va renunta la cariera de fotbalist, ar urma sa fie ajutat de Viorel Hizo. "Dulaul" a atras aprecierile lui George Copos pentru rezultatele extraordinare pe care le-a obtinut cu Vasluiul. Daca patronul Rapidului va reusi sa-l convinga pe Porumboiu sa-l lase pe Hizo în Giulesti, acesta ar ocupa pozitia de director tehnic, urmînd sa colaboreze cu Moldovan în luarea deciziilor. Atacantul de 34 de ani, care este acum si secund al lui Razvan Lucescu, chiar a sustinut recent ca "nu m-as feri de responsabilitatea de a antrena Rapidul, daca s-ar ivi ocazia". Lipsa de experienta ca tehnician a lui Moldo-but ar fi suplinita tocmai de numirea lui Hizo ca director tehnic.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Maftei e incert

      Accidentat la meciul cu Dinamo, Vasile Maftei a resimtit si ieri dureri la rinichi, astfel ca prezenta sa în meciul de azi e pusa în continuare sub semnul întrebarii. În cazul în care durerile nu vor înceta nici astazi, capitanul va fi înlocuit, cel mai probabil, cu Danut Perja, mijlocas stînga urmînd sa joace Ionut Stancu sau Emil Dica.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      1.000 de euro pentru înfrîngere

      Copos chiar le-a dat bani jucatorilor dupa esecul cu Dinamo. 1.000 de euro de fiecare fotbalist, aceasta a fost suma oferita de patron. "Au luptat senzational în inferioritate numerica si contra deciziilor arbitrilor", a explicat Copos demersul sau. "Îi multumesc, a avut o atitudine admirabila", a apreciat Razvan. Rapidistii au în acest moment primele blocate din cauza locului 4 pe care-l ocupa în clasament. Tot pentru a detensiona atmosfera, Lucescu junior si-a dus elevii marti seara la un restaurant în Herastrau.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Revine Mazilu

      Ionut Mazilu va fi azi titular pentru prima data dupa meciul cu Steaua, cînd s-a accidentat la încalzire. Golgeterul ultimei editii din Liga I îi va lua locul în prima echipa veteranului Viorel Moldovan. Alaturi de el vor juca în ofensiva Ianis Zicu si Mugurel Buga. Mazilu a intrat doar în repriza a doua contra lui Dinamo, din cauza faptului ca era incomplet refacut dupa întinderea musculara.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Îi calcam pe cap!"

      Pentru a-i mobiliza pe jucatori sa pastreze locul 5, care i-ar duce în turul doi al Cupei Intertoto, oficialii Gloriei au suplimentat prima la 1.500 de dolari. "Oricum, îi calcam pe cap pe giulesteni! Asta o sa facem în drumul nostru spre Intertoto, mai ales ca trebuie sa ne mentinem pe locul 5. E singurul nostru obiectiv în campionat", a spus Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei.
     
spt.ro

fanatik.ro

onlinesport.ro

      Rapidistii au fost premiati de Copos

      Jucatorii echipei Rapid au primit prime de 1.000 de euro fiecare pentru infrangerea suferita, duminica, pe propriul teren, in partida cu Dinamo din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, principalul actionar al clubului giulestean, George Copos.
      "Le-am promis imediat dupa meci ca vor fi recompensati pentru meciul cu Dinamo. Iar astazi am platit fiecaruia cate 1.000 de euro. Inca o data spun ca am fost niste fraieri ca am pierdut partida cu Dinamo, dar mi-a placut felul in care au jucat", a afirmat Copos.
      Copos s-a aratat multumit de evolutia jucatorilor antrenati de Razvan Lucescu dupa meciul cu Dinamo, afirmand ca ii va premia pentru daruirea de care au dat dovada, in ciuda faptului ca au pierdut. "Nu am nimic sa le reprosez baietilor, au fost extraordinari. Ba, mai mult, vor primi o prima consistenta pentru felul in care au jucat azi", a mentionat Copos la finalul partidei de duminica seara.
     
Evenimentul Zilei

Libertatea

Gandul

     

     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...