RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Sambata 28 aprilie 2007

   
FC RAPID

Greu, dar trebuie să acceptăm și asta: Gigi Becali a avut dreptate!

    Ca să nu mai spună cineva că există doar poziții ireconciliante între cluburile mari ale fotbalului românesc, ne-am călcat pe suflet și am acceptat faptul (pe care-l și facem public) că Gigi Becali a avut perfectă dreptate în ceea ce-l privește pe arbitrul Sorin Corpodean. N-are rost să mai reproducem discursul, uneori derapant, al patronului Stelei, din care am extras doar problema de fond. În urma arbitrajului - hai să fim eleganți și să-l catalogăm doar "șmecheresc" - de la Bistrița, fără a mai face cine știe ce tam-tam pe tema asta, declarăm doar atât: pentru că, din păcate, recuzările nu mai sunt acceptate, vom refuza constant, de aici încolo, ca Rapidul să mai ajungă la mâna acestui arbitru, dar și la. fanionul lui Savaniu. S-au adunat mult prea multe, în cazul amândurora, pentru a mai accepta să fim batjocoriți de aceste nume care aduc grave prejudicii și arbitrajului românesc.

Trebuie să-i adresăm, pe final, o vorbă, două, și președintelui CCA, Gheorghe Constantin. Poate sta liniștit, pentru că numitul Corpodean nu va ajunge niciodată să ocupe cea mai înaltă funcție în arbitraj (așa cum își dorește acest fals "număr 1" de astăzi), dar își poate face griji pentru reputația arbitrajului românesc, continuând să meargă pe mâna unor astfel de personaje triste.


ProSport.RO


      Zotta: "Fuior nu s-a ridicat la pretentiile noastre"

      La finalul Adunarii Generale a AFC Rapid, directorul general al alb-visiniilor, Constantin Zotta, s-a referit la demisia directorului de marketing, Gabriel Fuior. "Din pacate, el nu a confirmat asteptarile noastre. Ne-am despartit în termeni amicali, nu a fost niciun scandal", a declarat fostul arbitru. Altfel, Zotta a recunoscut ca la Rapid este o situatie mai tensionata din cauza parcursului mai slab al echipei.
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Copos: "Nici nu pot să mă mai uit la fotbal"

      Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, înaintea Adunării Generale a AFC Rapid, că nici nu mai poate să se uite la fotbal, după ce echipa sa a remizat, scor 3-3, joi, în partida cu Gloria Bistrița.
      "Nu sunt supărat. Suntem cea mai bună echipă, avem cel mai bun joc, dar, în același timp suntem cei mai mari fraieri ai acestui campionat. Nici nu mă mai pot uita la fotbal după ceea ce s-a întâmplat la Bistrița", a comentat Copos.
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Copos: "Aveam intenția să-i cer demisia domnului Zotta"

      Principalul finanțator al FC Rapid, Georghe Copos, a declarat, vineri, la ieșirea de la ședința Adunării Generale a AFC Rapid, că a intenționat să-i ceară demisia directorului general, Constantin Zotta, nefiind mulțumit de felul cum a fost gestionată activitatea clubului în 2007.
      "Sunt foarte dezamăgit de modul în care a fost pregătit bugetul în acest an și de rezultatele pe care le avem, și, în consecință, am părăsit ședința. De asemenea, sunt dezamăgit de cum a fost administrată și gestionată activitatea clubului în 2007. Și aveam intenția să-i cer demisia domnuilui Zotta pentru felul în care a gestionat situația cu arbitrii la meciul cu Dinamo. Sunt foarte nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat la Rapid", a declarat Copos.
      Directorul general al FC Rapid a părut surprins de intenția acționarului majoritar George Copos. "Așa a spus? Cred că trebuie să ceară demisia domnului Constantin (n.r. Gheorghe Constantin, președintele CCA) și nu mie. Probabil că s-a referit la faptul că nu am delegat eu arbitri străini la meciul cu Dinamo", a spus Zotta. Întrebat dacă George Copos i-a reproșat ceva în timpul ședinței, Zotta a răspuns: "Au fost și argumente pro și contra, dar asta în primul rând din cauza rezultatelor slabe ale echipei din ultima perioadă".
      Adunarea Generală a AFC Rapid și Adunarea Generală Ordinară a SC FC Rapid SA a avut loc la Hotel Crowne Plazza.
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Zotta are încredere în continuare în Marinescu și Edel

      Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a explicat că are încredere în continuare în portarii de rezervă Edel Apoula Bete și Andrei Marinescu, chiar dacă aceștia au gafat grav în ultimele două etape. "Sper să revină Dani cât mai repede. Edel și Marinescu sunt oameni și sunt supuși greșelii", a menționat directorul general al grupării giuleștene.
       _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rapidiștii au refuzat primele pentru meciul cu Dinamo

      Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că jucătorii giuleșteni au făcut un gest frumos refuzând primele de 1.000 de euro acordate de principalul acționar George Copos pentru înfrângerea cu Dinamo din cadrul etapei a XXVII-a.
      "Băieții au refuzat această primă pe motiv că nu o merită. Și cred că au făcut un gest frumos", a spus Zotta.
      Întrebat dacă este certat cu acționarul majoritar George Copos, Zotta a răspuns: "Nici vorbă. E o situație tensionată, care e normală în urma unor rezultate pe care nu le așteptam, cum a fost și acesta de la Bistrița. Dar noi mergem înainte. Cred că vom câștiga Cupa României. Iar acest loc 2, privit ca o mină de aur și este la acest moment departe de noi, cred că mai avem ceva șanse. Cât de mici sunt, dar mai sunt".
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      NICOLAE STANCIU | INTERVIU

      "Sa-si ia lumânari de banii mei!"

      Si fostul capitan al Rapidului l-a atacat dur pe patronul giulestean, George Copos.
      Dupa ce Pancu si Daniel Niculae au hotarât sa mearga în instanta pentru a-si recupera datoriile, fotbalistul cu cele mai multe prezente în Liga I pentru giulesteni (323), Nicolae Stanciu , a atacat în termeni duri clubul si conducerea Rapidului.
     
      Nae, ce parere ai despre demersul lui Pancu si Niculae?
      Nu ma intereseaza. Capitolul Rapid este închis definitiv pentru mine, iar tot ce tine de acest club este de domeniul trecutului acum.
     
      Mai ai vreo restanta de recuperat de la clubul Rapid?
      Da. Este vorba despre 21.000 de dolari si asta din 2001 sau 2002. Acum probabil ca aceasta suma ar echivala cu un apartament de trei camere în Bucuresti. Eu am fost primul care a încercat sa se lupte pentru drepturile sale, dar modul în care au decurs lucrurile mi-au lasat un gust amar.
     
      La ce anume te referi?
      Pai am câstigat la Liga, la Federatie, pe toate caile posibile. La un moment dat, si cei din conducere au recunoscut acest fapt, însa au gasit o metoda prin care m-au tot amânat. Au schimbat numele societatii din UFC în FC, eu aveam de luat acesti bani de la vechea societate, si cum aceasta a intrat în imposibilitate de plata si trecând cinci ani, datoria s-a prescris. Ca asa e în tara asta, mori cu dreptatea în mâna.
     
      Cine e vinovat de aceasta situatie?
      Toti, în frunte cu Copos. Acum nu au decât sa-si cumpere lumânari de banii pe care mi-i datorau. Probabil ca le-a fost frica, au vazut ca nu e de glumit cu mine si au încercat toate metodele. La vremea respectiva ne-au oprit si 30% din contract pentru nu stiu ce motiv...
     
      Ce reprezinta Rapidul pentru tine?
      Absolut nimic. Ba nu, de fapt Rapidul nu reprezinta decât diferentierea între expres si accelerat. Nimeni nu m-a sprijinit. Nici macar suporterii nu au fost alaturi de mine. Pentru unii care jucau trei meciuri, faceau ture cu masina pe la Crowne Plaza.
     
      Deci nu mai ai nimic de-a face cu fenomenul alb-visiniu.
      Nu. Si chiar îmi doresc sa ma stearga din analele clubului. La cum s-au purtat cu mine, nu ma mai intereseaza absolut nimic. Sunt un om independent financiar si nu mai vreau sa aud nimic de ei.
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Trebuia folosit Edel!"

      Rica Raducanu

      INTERVIU / RICA RADUCANU Portarul de legenda al visiniilor crede ca Lucescu jr a fost lipsit de inspiratie atunci când l-a introdus pe Marinescu în poarta în partida cu Bistrita.

      Rica Raducanu considera ca nu numai în Giulesti este criza de portari, ci la toate echipele din Liga I.

      Marinescu a gresit cu Gloria, a fost depasit de miza, ce s-a întâmplat cu el?
Ce sa mai zic dupa meciul de la Bistrita? Sunt la pamânt. Ce poti sa-i ceri lui Marinescu?! E doar un pusti. A jucat numai în Liga a III-a. El nu a avut tupeu pe iesiri, si asta l-a costat la fiecare gol primit. Si Coman a fost înjurat ca a gresit cu Steaua, iar asta chiar daca a aparat multe meciuri bine si a ajuns la nationala.

      Cum comentati prestatia lui Edel?
Eu cred ca, daca juca Edel cu Gloria, nu se pierdeau puncte! Sta mai bine la iesiri decât Marinescu. Pare mai sigur, are un joc mai bun de picior. Edel a gresit cu Dinamo, mai mult la golul doi, când si-a bagat mingea în poarta. Trebuia încercat si la Bistrita, poate ca iesea bine pentru Rapid.

      Era si Minca o solutie?
S-a renuntat foarte usor la el. Este un portar tânar, talentat...

      Este nevoie în Giulesti de un portar-rezerva de valoare apropiata cu cea a lui Dani Coman?
Daca nu sunt doi sau trei portari cu experienta în lot, primesti gol la faze banale. Este criza de portari nu numai la Rapid. Nu vedeti, au încercat si cu albi, si cu negri, si cu tineri, si cu batrâni si degeaba! Portarul trebuie sa aiba minte, sa gândeasca repede. Ii trebuie curaj si tupeu. Asa ceva gasesti rar.

      Suporterii i-au cerut lui Razvan sa revina, credeti ca mai poate apara?
Nici gând. Degeaba ai fost portar bun, când te-ai lasat nu mai e cale de întoarcere. Nu mai ai reflexe, nu mai prinzi unghiurile. Tehnicianul Razvan Lucescu a facut eforturi mari si când apara, el nu statea bine fizic nici atunci, dar acum...
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
   
      Datorii la Dulca si Adrian Iencsi

      Adi Iencsi

      RESTANTE Cazul fostilor rapidisti Pancu si Niculae, fata de care George Copos are datorii, nu este singular. "Eu nu am încasat prima de titlu în 1999. Nu am depus si nu voi depune memoriu, a trecut ceva timp de atunci", a declarat Cristi Dulca. Nici în cazul lui Adi Iencsi (foto) lucrurile nu au fost tocmai în regula. "Inainte de transferul meu la Spartak mai aveam de încasat o diferenta de bani. Stiam ce ma asteapta si am preferat sa o cedez Centrului de Copii si Juniori al Rapidului", a afirmat si fostul capitan al giulestenilor.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Copos liciteaza pentru stadion

      CONCESIUNE George Copos a anuntat pe blogul sau personal ca îsi doreste sa participe la licitatia vizând stadionul de lânga Podul Grant. "Va asigur ca nu vrea nimeni stadionul pe gratis, numai sa fie cedat în conditii echitabile. Daca Ministerul Transporturilor va organiza o licitatie, noi vom participa, pentru ca ne dorim acest stadion. Nu vrem nimic pe gratis, dar nu e cinstit sa fim noi mai împovarati decât altii", a declarat finantatorul Rapidului.
        _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      I-a vrut capul lui Zotta

      AMINTIRI Vremurile în care Copos (în stânga) si Zotta erau împreuna au trecut. Acum, patronul s-a suparat foc pe subalternul sau

      TENSIUNI Patronul Rapidului, George Copos, a intentionat sa-i ceara demisia directorului general.

      Semiesecul de la Bistrita a inflamat spiritele în Giulesti, Copos fiind primul care a rabufnit în sedinta de ieri a Adunarii Generale a clubului Rapid.

      Chiar înainte de începutul întrunirii, patronul Rapidului parea destul de afectat de situtia în care e formatia sa. "Suntem cea mai buna echipa, avem cel mai bun joc, dar, în acelasi timp, suntem cei mai mari fraieri ai acestui campionat. Nici nu ma mai pot uita la fotbal dupa ceea ce s-a întâmplat la Bistrita", a spus Copos. Dupa numai o ora si jumatate, el a parasit nervos reuniunea, trimitând sageti catre directorul general, Constantin Zotta. "Sunt dezamagit de modul cum a fost administrata si gestionata activitatea în anul 2007. Repet, sunt foarte dezamagit si aveam intentia sa-i cer domnului Zotta demisia pentru modul cum a gestionat situatia cu arbitrii la meciul cu Dinamo", a încheiat suparat Copos.

      La rândul sau, Zotta a parut surprins de intentia lui Copos. "Cred ca mai degraba ar trebui sa-i ceara demisia domnului Constantin (n.r. - Gheorghe Constantin, seful CCA), si nu mie. Probabil ca a facut referire la faptul ca nu am delegat eu arbitri straini la meciul cu Dinamo", a declarat fostul arbitru.

      Supararea este generata de parcursul mai slab al echipei. Este o situatie tensionata, dar speram sa treaca mai repede. Prioritara pentru noi acum este câstigarea Cupei. Locul 2 si Champions League sunt departe.

      Constantin Zotta, director general Rapid
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Popa: "N-am fost niciodata rapidist"

      Antrenorul celor de la Poli Iasi, Ionut Popa, spune ca vrea pe locul doi o echipa ce poate face fata în Liga Campionilor, dar nu crede ca Rapid poate fi aceea.

      "Iau în calcul teoria ca putem si pierde în Giulesti, mai ales ca se joaca si fara spectatori. Rapid a pierdut în mare parte sansele la locul doi în campionat, dar jucatorii mei trebuie sa joace pe viata si pe moarte cu ei. Nu am fost si nu o sa fiu niciodata rapidist. Echipele cu care tin sunt UTA, Timisoara si Poli Iasi, iar pe locul doi vreau sa ajunga o echipa care poate face fata în Liga Campionilor", a spus pentru TV Sport Popa.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_


rapidisti.ro

      Suporteri urmariti penal pentru ultraj

      "Noua suporteri rapidisti implicati în incidentul din luna octombrie 2006 petrecut în localitatea Afumati sunt cercetati de politistii ilfoveni pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.
      Astfel, în seara zilei de 28 octombrie 2006, în jurul orei 21.50, cele doua autocare, care transportau sustinatorii echipei Poli Iasi, au fost oprite în localitatea Afumati de mai multe autoturisme în care se aflau suporterii rapidisti, înarmati cu bâte si pietre.
      Nemultumiti de rezultatul meciului Dinamo - Poli Iasi, desfasurat în seara respectiva în Capitala, acestia au blocat autocarele în trafic, spargând geamurile si adresând injurii si amenintari suporterilor ieseni.
      Incidentul s-a desfasurat pe parcursul câtorva minute dupa care autocarele s-au pus în miscare.
      În urma cercetarilor amanuntite desfasurate de catre lucratori din cadrul Serviciului Politiei de Ordine Publica, cele noua persoane implicate în incident au fost identificate. Acestia sunt cercetati în stare de libertate sub aspectul savârsirii infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice."
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      "N-avem conducere!"

      Suporterii au acuzat si ei lipsa de autoritate din club.
      "Cu Dinamo, desi jucam pe teren propriu, erau mai multi oficiali ai cîinilor decît ai nostri, iar la Bistrita a fost chiar jenant. Din patru locuri, cîte erau rezervate Rapidului la tribuna oficiala, unul singur era ocupat, de Cristi Costache. Nimeni altcineva n-a mai însotit echipa", se plîng fanii.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Fara Malda si Buga

      Cei mai buni rapidisti la Bistrita, Marius Maldarasanu si Mugurel Buga, vr lipsi cu Poli Iasi, ambii fiind suspendati pentru cumul de cartonase galbene. Capitanul Vasile Maftei e si el incert pentru jocul de luni, iar Cristi Sapunaru s-a plîns de dureri la piciorul drept dupa partida cu Gloria.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Razvan Lucescu i-a adus un ultim omagiu lui Florea Dumitrache

      Razvan Lucescu a venit în aceasta dimineata la clubul Dinamo, acolo unde este sicriul cu corpul neînsufletit al lui Florea Dumitrache. Antrenorul rapidist a adus o coroana de flori pentru fosta mare glorie.
      Vizibil marcat de moartea lui Dumitrache, Lucescu jr. nu a dorit sa vorbeasca, evitând sa dea orice fel de declaratii presei.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      George Copos: "S-a facut o mare greseala când s-a renuntat asa de usor la Emilian Dolha"

      Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat, sâmbata, agentiei NewsIn, ca portarul Emilian Dolha ar fi putut rezolva criza din poarta giulestenilor si îl învinuieste pe fostul presedinte Dinu Gheorghe de plecarea acestuia la Wisla Cracovia, din vara trecuta.

      "Daca nu te organizezi, patesti ceea ce am patit noi acum. S-a facut o mare greseala când s-a renuntat asa de usor la Emilian Dolha. O mare greseala care apartine celor care au condus clubul atunci. Ce bun ar fi fost el acum, în momentele astea!", a spus Copos.

      Emilian Dolha a evoluat la Rapid în perioada 2000-2006, iar anul trecut a parasit clubul din postura de jucator liber de contract. În ultimul sezon petrecut în Giulesti, acesta a aparat doar în trei partide pentru echipa mare. În returul acelui sezon, Dolha a evoluat doar pentru satelitul Rapid II. Din vara anului trecut, Dolha activeaza la formatia poloneza Wisla Cracovia.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     

      Copos îl lauda pe Maldarasanu: "S-a comportat exemplar, ca un adevarat lider "

      Patronul Rapidului a tinut sa evidentieze evolutiile din ultimele etape ale mijlocasului Marius Maldarasanu: "Îmi place foarte mult atitudinea lui Maldarasanu din ultimul timp. S-a comportat exemplar, ca un adevarat lider de echipa, si m-a facut sa uit ca eram suparat pe el. Totusi, absenta lui la meciul cu Poli Iasi nu este o pierdere insurmontabila, pentru ca a revenit Lazar, mai e si Emil Dica pe acolo. Pe mine ma îngrijoreaza foarte mult absenta lui Buga", a spus patronul alb-visiniilor pentru NewsIn.

      Razvan Lucescu nu poate conta pentru meciul cu Poli Iasi pe Maldarasanu si Buga, ambii suspendati, în timp Maftei si Sapunaru sunt accidentati, prezenta lor fiind pusa sub semnul întrebarii. Capitanul Vasile Maftei s-a accidentat la meciul cu Dinamo, el neevoluând nici în jocul cu Gloria, din etapa trecuta, iar Cristian Sapunaru a acuzat dureri la piciorul drept la finalul partidei de la Bistrita, scor 3-3.
      Meciul Rapid-Poli Iasi, din etapa a 29-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 20:15, si va fi transmis de National TV.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_


      Viorel Moldovan: "Când nu sunt rezultate este normal sa fie tensiuni"

     Atacantul giulestenilor, Viorel Moldovan, este convins ca partida cu Politehnica Iasi va fi unul foarte dificil si spune ca moldovenii îsi vor vinde scump pielea în Giulesti. Rapid va juca partida cu iesenii fara spectatori:

      "Va fi un meci greu, dificil, deoarece jucam din nou fara spectatori. Avem doi suspendati importanti, Maldarasanu si Buga, însa se întorc Grigore si Marius Constantin. Iasiul îsi va vinde scump pielea pentru ca sunt într-o situatie grea si au nevoie de victorie.
      Când nu sunt rezultate este normal sa fie tensiuni. Noi aveam ca obiectiv locul doi si Cupa României, iar de locul secund ne-am îndepartat. Cred ca la fiecare echipa apar astfel de momente tensionate. S-au investit bani, s-au creat conditii si rezultatele noastre nu au fost convingatoare. E normal ca domnul Copos sa fie dezamagit", a spus Modovan pentru Fanatik.      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_


      Nicolae Grigore: "Daca învingem în meciul cu Iasiul atmosfera se va detensiona"

     Mijlocasul alb-visiniilor, Nicolae Grigore, a declarat pentru Fanatik ca el si coechipierii sai încearca sa faca abstractie de conflictele de la nivelul conducerii si ca vor face tot posibilul sa obtina victoria cu Poli Iasi pentru a sterge gustul amar generat de egalul de la Bistrita:

      "Meciul cu Iasiul va fi unul foarte greu. Este o echipa dificila, cu un antrenor care stie sa-si aseze jucatorii pe teren. Am reusit sa trecem peste înfrângerea cu Steaua, am fost la un pas sa trecem si peste înfrângerea cu Dinamo, dar un gol în ultimele minute a dus la acel egal care ne-a departat de locul doi. Nu stim ce conflicte sunt la nivelul conducerii. Treaba noastra este pe teren si trebuie sa facem abstractie de tot ce se întâmpla în jurul nostru. Sunt convins ca daca învingem cu Iasiul atmosfera se va detensiona".
     
   


gsp.ro

     

     
     
spt.ro

     

     
     
fanatik.ro

     

     
     
onlinesport.ro

     

     
     
Evenimentul Zilei

     

     
     
Libertatea

     

     
     
Gandul

     

     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...