RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Duminica 29 aprilie 2007

   
FC RAPID

ProSport.RO

       Edel: "Este sansa mea"

      HOTARAT Apoula este decis sa se revanseze mâine în fata suporterilor pentru golurile încasate cu Dinamo

      REVENIRE Portarul camerunez spune ca este pregatit sa apere mâine cu Poli Iasi.

      Titularul de drept din poarta Rapidului, Dani Coman, nu va fi apt de joc nici în partida cu moldovenii. Razvan Lucescu va face din nou rocada între Edel Bete si Andrei Marinescu, dându-i din nou ocazia camerunezului sa apere.

      Cu sase partide la activ în Liga I, Edel vrea sa se revanseze în meciul cu Poli Iasi pentru golurile primite de la Dinamo, care l-au titularizat cu Gloria Bistrita pe tânarul Marinescu. "Am fost suparat si trist pentru tot ce s-a zis despre mine dupa partida cu Dinamo. Dar acum ma simt bine. Colegii m-au încurajat si ei, iar în meciul de mâine stiu ca e sansa mea sa apar bine.       Ma antrenez si vreau sa fac o partida buna, ca sa nu mai aiba nimeni ce comenta", ne-a marturisit ieri Apoula. Portarul a fost abatut toata saptamâna în urma criticilor dupa derby-ul cu Dinamo, motiv pentru care Razvan Lucescu a crezut de cuviinta ca titularizarea lui Andrei Marinescu cu Bistrita ar fi fost îndreptatita.

      Dani Coman, considerat de multi cel mai bun portar din România, care detine totodata si recordul de minute fara gol primit în acest sezon al Ligii I, 473, era dezamagit ieri de modul în care sunt priviti goalkeeperii. "Se uita prea repede ca doi ani Rapidul nu a dus grija portii, ca Marinescu este abia un copil si ca Edel este si el la început. Lumea nu stie ca am jucat cu injectii cu Steaua si ca în alte meciuri am intrat cu infiltratii", a comentat suparat Dani.

      Am fost trist dupa criticile aduse, dar acum sunt bine si pregatit sa apar. E sansa mea sa joc bine, sa nu mai apara comentarii.

      Edel Bete, portar Rapid
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      La atac, dar cu cine?

      Mazilu si Moldovan nu au înlocuitori în ofensiva giulestenilor

      Razvan Lucescu nu are decât trei vârfuri valide: Zicu, Mazilu si secundul de 35 de ani Viorel Moldovan.
      Inca un meci, alte probleme de lot pentru Rapid. Copos e îngrijorat în special de absenta lui Buga.
      Cumulul de cartonase galbene a facut din nou victime printre giulesteni, Marius Maldarasanu si Mugurel Buga fiind suspendati cu Poli Iasi dupa ce au fost avertizati în meciul de la Bistrita. Absenta lui "Pele" se va resimti cel mai tare însa, întrucât din cei sase atacanti giulesteni, doar trei mai sunt valizi: Zicu, Moldovan si Mazilu. Ionel Ganea este în continuare indisponibil din cauza unei pubalgii, iar Lucian Burdujan se afla în refacere dupa problemele mai vechi de la picior. Pentru ca Viorel Moldovan nu poate juca la capacitate maxima timp de 90 de minute, Lucescu jr va trebui sa îi dea unuia dintre mijlocasii centrali cu profil ofensiv sarcina de a-l suplini pe antrenorul-jucator.
      Insusi patronul George Copos deplânge absenta lui Buga, dar si a lui Maldarasanu. "Malda s-a comportat ca un adevarat lider si m-a facut sa uit ca eram suparat pe el. Totusi, absenta lui la meciul cu Poli Iasi nu este o pierdere insurmontabila, pentru ca a revenit Lazar si mai e si Emil Dica pe acolo. Pe mine ma îngrijoreaza foarte mult absenta lui Buga", a comentat Copos pentru NewsIn.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Copos l-a gasit dator pe Mircea Lucescu

      Copos l-a gasit dator pe Mircea Lucescu

      Conform unei propuneri formulate de George Copos la Adunarea Generala a AFC Rapid, Mircea Lucescu, Mircea Geoana si Dinu Gheorghe ar trebui sa plateasca o parte din datoriile catre stat stânse de vechea societate care a detinut clubul. Datoriile se ridica la 700.000 de euro, iar fiecare dintre cei 21 de membri ai AFC Rapid ar trebui sa achite 45.000 de euro. "Am cerut ca fiecare membru sa achite o anumita suma pentru a ne plati restantele în scurt timp", a spus patronul rapidist.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Rapid îi recuză pe Corpodean și Savaniu!

      Conducătorii giuleșteni au anunțat pe site-ul oficial al clubului din Grant că vor refuza de acum încolo să fie arbitrați de Sorin Corpodean și de asistentul Marcel Savaniu!

       "Greu, dar trebuie să acceptăm și asta: Gigi Becali a avut dreptate!

       Ca să nu mai spună cineva că există doar poziții ireconciliante între cluburile mari ale fotbalului românesc, ne-am călcat pe suflet și am acceptat faptul (pe care-l și facem public) că Gigi Becali a avut perfectă dreptate în ceea ce-l privește pe arbitrul Sorin Corpodean. N-are rost să mai reproducem discursul, uneori derapant, al patronului Stelei, din care am extras doar problema de fond. În urma arbitrajului - hai să fim eleganți și să-l catalogăm doar "șmecheresc" - de la Bistrița, fără a mai face cine știe ce tam-tam pe tema asta, declarăm doar atât: pentru că, din păcate, recuzările nu mai sunt acceptate, vom refuza constant, de aici încolo, ca Rapidul să mai ajungă la mâna acestui arbitru, dar și la. fanionul lui Savaniu. S-au adunat mult prea multe, în cazul amândurora, pentru a mai accepta să fim batjocoriți de aceste nume care aduc grave prejudicii și arbitrajului românesc.

       Trebuie să-i adresăm, pe final, o vorbă, două, și președintelui CCA, Gheorghe Constantin. Poate sta liniștit, pentru că numitul Corpodean nu va ajunge niciodată să ocupe cea mai înaltă funcție în arbitraj (așa cum își dorește acest fals "număr 1" de astăzi), dar își poate face griji pentru reputația arbitrajului românesc, continuând să meargă pe mâna unor astfel de personaje triste", se notează pe fcrapid.ro.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

    DANI COMAN a plecat la Bologna!

    Titularul obișnuit din poarta Rapidului, Dani Coman, a plecat astăzi la control la o renumita clinică din Bologna. Coman a suferit o ruptură a mușchilor inghinali, care l-a făcut indisponibil după meciul cu FC Argeș și este în pericol de rata finalul de campionat.

       Medicii speră în recuperarea goalkeeperului până în ultima rundă a Ligii I și a meciului din Cupa României Timișoreana, de pe 26 mai, de la Timișoara.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_


rapidisti.ro

    Rapid - Poli Iași / Maftei, Săpunaru și Ionuț Stancu sunt incerți

       Pe lîngă bătăile de cap date de gafele portarilor, Răzvan Lucescu continuă să aibă probleme și din cauza accidentărilor.
        Încă nu știe dacă se poate baza pe Maftei și pe Săpunaru la meciul de mîine seară, cu Poli Iași. Ieri a aflat că e posibil să nu-l aibă la dispoziție nici pe Ionuț Stancu, acesta acuzînd o entorsă la gleznă.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

       Sabin Ilie: "Atmosfera, suporterii, toate mi-au plăcut și mă fac să mă gândesc cu drag la Rapid"

       Unul dintre cei mai longevivi jucători de fotbal din România, Sabin Ilie se află de doua luni în vacanță. Pentru că în martie și-a reziliat contractul cu echipa greacă Iraklis Salonic, Sabin e liber până în vară, când se dă startul la transferurile de jucători. Atacantul spune că dintre toate echipele românești la care a evoluat, Rapid i-a rămas în suflet.

       Care dintre cele patru echipe bucureștene la care ai jucat (Steaua, Dinamo, Rapid și FC Național) îți este cea mai dragă?
        Peste tot m-am simțit bine, însă dacă ar fi să fac un clasament, Rapid ar fi pe primul loc. Atmosfera de aici, suporterii, oamenii din anturajul echipei, toate mi-au plăcut și mă fac să mă gândesc cu drag la Rapid. Plus că la această echipă am avut ocazia să lucrez cu trei antrenori mari, Mircea Rednic, Dan Petrescu și Răzvan Lucescu. De la toți am avut de învățat câte ceva.

       De ce ai plecat de la Iraklis Salonic înaintea expirării contractului, în vară?
       De comun acord am reziliat contractul, în martie. Atât eu, cât și echipa am considerat că avem de câștigat dacă întrerupem acum colaborarea și nu mai târziu.

       Care crezi că va fi următoarea ta destinație?
       Momentan, nu știu. Aș vrea să semnez cu o echipă din străinătate, oriunde, dar să fie afară. Acum depinde și de ofertele pe care le voi primi.

       Ca nivel de joc, campionatul grecesc era cu mult peste cel românesc?
       Dimpotrivă, cel românesc este cu mult peste cel grecesc. Diferența este că în Grecia condițiile de pregătire sunt foarte bune.

       Ce înseamna fotbalul pentru tine?
       Totul! Este viața mea!

       Ce personalități din fotbal admiri?
       Răzvan Lucescu, Dinu Vamă, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu. Ordinea este întâmplătoare.

       După îți vei termina cariera de fotbalist, ce te-ar tenta să devii? Impresar, antrenor sau investitor?
       Antrenor. Îi admir foarte mult pe Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu și aș vrea să o iau pe urmele lor. Nu mă interesează să devin impresar și cu atat mai puțin investitor. E foarte greu să patronezi o echipă, pentru că sunt cheltuieli imense.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

       Siteul oficial: "Greu, dar trebuie să acceptăm și asta: Gigi Becali a avut dreptate"


       Ca să nu mai spună cineva că există doar poziții ireconciliante între cluburile mari ale fotbalului românesc, ne-am călcat pe suflet și am acceptat faptul (pe care-l și facem public) că Gigi Becali a avut perfectă dreptate în ceea ce-l privește pe arbitrul Sorin Corpodean. N-are rost să mai reproducem discursul, uneori derapant, al patronului Stelei, din care am extras doar problema de fond. În urma arbitrajului - hai să fim eleganți și să-l catalogăm doar "șmecheresc" - de la Bistrița, fără a mai face cine știe ce tam-tam pe tema asta, declarăm doar atât: pentru că, din păcate, recuzările nu mai sunt acceptate, vom refuza constant, de aici încolo, ca Rapidul să mai ajungă la mâna acestui arbitru, dar și la. fanionul lui Savaniu. S-au adunat mult prea multe, în cazul amândurora, pentru a mai accepta să fim batjocoriți de aceste nume care aduc grave prejudicii și arbitrajului românesc.

Trebuie să-i adresăm, pe final, o vorbă, două, și președintelui CCA, Gheorghe Constantin. Poate sta liniștit, pentru că numitul Corpodean nu va ajunge niciodată să ocupe cea mai înaltă funcție în arbitraj (așa cum își dorește acest fals "număr 1" de astăzi), dar își poate face griji pentru reputația arbitrajului românesc, continuând să meargă pe mâna unor astfel de personaje triste.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

   George Copos: "Au fost aprobate rezultatele financiare obținute în 2006 și bugetul propus pentru 2007"

       Pe data de 27 aprilie a.c., a avut loc adunarea generală a membrilor AFC Rapid, în care au fost aprobate rezultatele financiare obținute în 2006 și bugetul propus pentru 2007.

       Datele prezentate au evidențiat existența unor obligații financiare ale AFC Rapid în sumă de peste 700.000 euro. S-a propus ca fiecare membru al asociației să contribuie la stingerea lor, astfel încât cel mai târziu la 30 iunie să nu mai existe creanțe neachitate. Cu excepția reprezentanților firmei LaDorna, care s-au abținut, ceilalți membri au fost de acord cu această propunere.


       Tot astăzi a avut loc și adunarea generală a acționarilor societății comerciale FC Rapid SA, care a avut același scop: aprobarea rezultatelor financiare obținute în 2006 și a bugetului propus pentru 2007.

       Personal, ca acționar majoritar al SC FC Rapid SA, mi-am arătat dezamăgirea față de modul în care a fost administrată societatea până în prezent. Concret, am fost neplăcut surprins, de pildă, de modul în care s-a gestionat solicitarea ca la meciul Rapid - Dinamo să fie adusă o echipă de arbitri străini, dovedindu-se că opțiunea clubului Rapid nu a fost cea mai fericită. Având în vedere și alte decizii neproductive, intenția mea inițială a fost de a cere înlocuirea din funcție a unor persoane din conducere, însă adunarea generală a considerat că este bine să așteptăm sfârșitul campionatului. Atunci va fi convocată o nouă adunare generală, care va lua în discuție nu numai conducerea societății, ci și bugetul, precum și strategia privind transferurile de jucători, în funcție de rezultatele obținute în acest campionat.

       Așa cum am arătat, dacă în privința conducerii SC FC Rapid SA am unele rezerve, în ceea ce privește echipa reafirm convingerea că avem cea mai bună echipă din fotbalul românesc, în ciuda naivității cu care "reușim" să pierdem puncte în ultimele secunde ale meciurilor, așa cum s-a întâmplat și la Bistrița. Sunt convins că echipa își va juca șansele cu corectitudine și determinare până la sfârșitul campionatului.

       Gheorghe Copos
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

        Coman a plecat să se trateze la Bologna: "Cu siguranță voi prinde finala Cupei"

       Dănuț Coman a plecat la Bologna hotărât să pună capăt mai repede crizei din poarta giuleștenilor. Coman va fi tratat la clinica Isokinetic pentru afecțiunea mușchilor inghinali și speră să revină în poarta Rapidului chiar în următorul meci din deplasare, cu CFR Cluj, informează RTV.

       "Cu siguranță voi prinde finala Cupei, sper să joc și la Cluj, fiindcă îmi doresc foarte mult", a declarat Dănuț Coman.

       Dacă la meciul cu Dinamo a stat alături de George Copos în tribuna oficială, Coman a urmărit meciul de la Bistrița la televizor.

       Numărul unu al giuleștenilor și-a încurajat colegii după greșelile comise în cele două meciuri.

       "Lui Edel și lui Marinescu trebuie să le acordăm circumstanțe, ei nu prea au jucat, iar noi trebuie să îi ajutăm în momentele grele".

       Contestat de o parte a suporterilor după greșelile din meciul cu Steaua, Coman spune că a depășit momentul și se gândește în continuare la lupta pentru locul doi.

       "Acum gândindu-mă îi înțeleg. Și ei, ca și mine, vroiau foarte mult să câștigăm cu Steaua. Din punctul meu de vedere nu s-a terminat. Luptăm în continuare, indiferent ce s-ar întâmpla", a mai declarat portarul Rapidului.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

        Spionul Răzvan Lucescu

        Tehnicianul Rapidului, Răzvan Lucescu, se află la Pitești pentru a urmări partida FC Argeș - CFR Cluj. Lucescu jr. a luat loc în tribunele stadionului din Trivale pentru a vedea la lucru echipa cu care se află în luptă directă pentru locul 2. Alături de antrenorul giuleștenilor se află și directorul executiv, Constantin Zotta.
       Rapid va disputa pe data de 5 mai, în deplasare partida cu CFR Cluj.
 

 


spt.ro

     Rapidul îl critică dur pe Corpodean      

      Rapid îl critică dur pe centralul Sorin Corpodean, sâmbătă, pe site-ul oficial al grupării, într-un comunicat în care precizează că va refuza să mai ajungă "la mâna acestui arbitru".

      "Ca să nu mai spună cineva că există doar poziții ireconciliante între cluburile mari ale fotbalului românesc, ne-am călcat pe suflet și am acceptat faptul (pe care-l și facem public) că Gigi Becali a avut perfectă dreptate în ceea ce-l privește pe arbitrul Sorin Corpodean. N-are rost să mai reproducem discursul, uneori derapant, al patronului Stelei, din care am extras doar problema de fond. În urma arbitrajului - hai să fim eleganți și să-l catalogăm doar <șmecheresc> - de la Bistrița, fără a mai face cine știe ce tam-tam pe tema asta, declarăm doar atât: pentru că, din păcate, recuzările nu mai sunt acceptate, vom refuza constant, de aici încolo, ca Rapidul să mai ajungă la mâna acestui arbitru, dar și la. fanionul lui Savaniu. S-au adunat mult prea multe, în cazul amândurora, pentru a mai accepta să fim batjocoriți de aceste nume care aduc grave prejudicii și arbitrajului românesc", se arată în comunicatul grupării Rapid.

      În comunicat, clubul giuleștean îi adresează un mesaj și președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin: "Trebuie să-i adresăm, pe final, o vorbă, două, și președintelui CCA, Gheorghe Constantin. Poate sta liniștit, pentru că numitul Corpodean nu va ajunge niciodată să ocupe cea mai înaltă funcție în arbitraj (așa cum își dorește acest fals "număr 1" de astăzi), dar își poate face griji pentru reputația arbitrajului românesc, continuând să meargă pe mâna unor astfel de personaje triste".

     Sorin Corpodean a condus la centru, joi, meciul dintre Rapid și Gloria Bistrița, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, terminat la egalitate, scor 3-3.
   
   


fanatik.ro
       
      Costin Lazar: "AVEM LOTUL CEL MAI BUN DIN TARA"
      

      Unul dintre cei mai apreciati mijlocasi din tara, Costin Lazar, a marturisit intr-un mesaj adresat fanilor, ca starea sa psihica nu este una optima deoarece nu a mai jucat. Lazar le ia apararea colegilor sai afirmind ca in cariera unui jucator pot aparea si momente mai putin faste care nu au legatura cu valoarea sau cu determinarea.

      Costin Lazar:
      " Am fost un pic trist de faptul ca nu am mai jucat. In al doilea rind vreau sa va vorbesc despre meciurile pe care le-am avut si am dat gres. Noi intotdeauna jucam la victorie si vrem sa reusim,dar nu putem mereu. Avem si noi zile mai proaste ca si voi de altfel. Avem lotul cel mai bun din tara, dar am impresia ca sintem un pic cam naivi citeodata. Cit despre mine pot sa va asigur ca atit timp cit voi juca pentru RAPID o voi face cu mare placere si voi da totul in teren"

     " Despre meciul de la Bistrita, nu prea am ce sa va spun, decit ca meritam victoria, dar am facut unele greseli care au fost decisive "

     " Portarii nostri Coman, Edel si Marinescu sint portari foarte buni. Spuneti-mi ce portar mare nu a gafat niciodata? E normal sa mai si gresesti, dar e mai important sa inveti din greseli"

     "Lupta pentru locul doi inca nu s-a terminat, mai sint sase etape in care se poate intimpla orice, deci nu ne ramine decit sa speram ca vom cistiga toate meciurile pina la final si ceilalti sa se incurce ".
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

       Nicolae Grigore: "AM FOST LA UN PAS SA TRECEM PESTE ESECUL CU DINAMO"
      

       Mijlocasul "alb-visiniilor" a declarat pentru FANATIK ca el si coechipierii sai incearca sa faca abstractie de conflictele de la nivelul conducerii si ca vor face tot posibilul sa obtina victoria cu Poli Iasi pentru a sterge gustul amar generat de egalul de la Bistrita: " Meciul cu Iasiul va fi unul foarte greu. Este o echipa dificila, cu un antrenor care stie sa-si aseze jucatorii pe teren. Am reusit sa trecem peste infringerea cu Steaua, am fost la un pas sa trecem si peste infringerea cu Dinamo, dar un gol in ultimele minute a dus la acel egal care ne-a departat de locul doi. Nu stim ce conflicte sint la nivelul conducerii. Treaba noastra este pe teren si trebuie sa facem abstractie de tot ce se intimpla in jurul nostru. Sint convins ca daca invingem cu Iasul atmosfera se va detensiona".
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

       Viorel Moldovan: "IASIUL ISI VA VINDE SCUMP PIELEA"      

       Atacantul giulestenilor, Viorel Moldovan, este constient ca meciul cu moldovenii nu va fi unul usor intrucit ambele echipe se afla intr-o situatie delicata si au nevoie de puncte. Moldo-gol a martusit pentru FANATIK ca intelege dezamagirea patronului Copos, care asteapta rezultate pe masura investitiei.

       Viorel Moldovan:
       "Un meci greu, dificil, deoarece jucam din nou fara spectatori. Avem doi suspendati imporatanti, Maldarasanu si Buga, insa se intorc Grigore si Marius Constantin. Iasiul isi va vinde scump pielea pentru ca sint intr-o situatie grea si au nevoie de victorie"

       "Cind nu sint rezultate este normal sa fie tensiuni. Noi aveam ca obiectiv locul doi si Cupa Romaniei, iar de locul secund ne-am indepartat. Cred ca la fiecare echipa apar astfel de momente tensionate. S-au investit bani, s-au creat conditii si rezultatele noastre nu au fost convingatoare. E normal ca domnul Copos sa fie dezamagit".
   


onlinesport.ro

        Copos il regreta pe Dolha      

       Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat, sambata, agentiei NewsIn, ca portarul Emilian Dolha ar fi putut rezolva criza din poarta giulestenilor si il invinuieste pe fostul presedinte Dinu Gheorghe de plecarea acestuia la Wisla Cracovia, din vara trecuta.
"Daca nu te organizezi, patesti ceea ce am patit noi acum. S-a facut o mare greseala cand s-a renuntat asa de usor la Emilian Dolha. O mare greseala care apartine celor care au condus clubul atunci. Ce bun ar fi fost el acum, in momentele astea!", a spus Copos.

       Emilian Dolha a evoluat la Rapid in perioada 2000-2006, iar anul trecut a parasit clubul din postura de jucator liber de contract. In ultimul sezon petrecut in Giulesti, acesta a aparat doar in trei partide pentru echipa mare. In returul acelui sezon, Dolha a evoluat doar pentru satelitul Rapid II. Din vara anului trecut, Dolha activeaza la formatia poloneza Wisla Cracovia.

       Patronul Rapidului a tinut sa evidentieze evolutiile din ultimele etape ale mijlocasului Marius Maldarasanu: "Imi place foarte mult atitudinea lui Maldarasanu din ultimul timp. S-a comportat exemplar, ca un adevarat lider de echipa, si m-a facut sa uit ca eram suparat pe el. Totusi, absenta lui la meciul cu Poli Iasi nu este o pierdere insurmontabila, pentru ca a revenit Lazar, mai e si Emil Dica pe acolo. Pe mine ma ingrijoreaza foarte mult absenta lui Buga".

       Razvan Lucescu nu poate conta pentru meciul cu Poli Iasi pe Maldarasanu si Buga, ambii suspendati, in timp Maftei si Sapunaru sunt accidentati, prezenta lor fiind pusa sub semnul intrebarii. Capitanul Vasile Maftei s-a accidentat la meciul cu Dinamo , el neevoluand nici in jocul cu Gloria , din etapa trecuta, iar Cristian Sapunaru a acuzat dureri la piciorul drept la finalul partidei de la Bistrita, scor 3-3.

       Meciul Rapid-Poli Iasi, din etapa a 29-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 20:15, si va fi transmis de National TV.


gsp.ro

     
     
Evenimentul Zilei

     
     
Libertatea

     
     
Gandul

     

     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...