RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 
REVISTA PRESEI ::: Marti 3 aprilie 2007


  
FC RAPID

     

     
ProSport.RO

      Giulestenii, din nou la comisie
     
      Clubul giulestean va fi judecat, māine, de Comisia de Disciplina a FRF pentru incidentele provocate de suporteri la derby-ul cu Steaua, dupa ce arbitrul Lubos Michel si observatorul George Mihalache au notat īn rapoartele lor evenimentele de pe arena din Giulesti. Partida a fost oprita, la jumatatea primei reprize, timp de un minut, pentru ca fanii au aruncat īn teren cu bete de steag si brichete. De asemenea, suporterii au aprins si torte īn tribune. Totodata, vor fi analizate si incidentele dintre Sorin Cīrtu si Gheorghe Stefan, de la finalul partidei Ceahlaul - FC National.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Badoi si Lazar, out, Mazilu, incert
      Razvan Lucescu nu se va putea baza īn partida de sāmbata de la Pitesti pe doi dintre jucatorii de baza, suspendati pentru cumul de cartonase. Astfel, mijlocasii Vali Badoi si Costin Lazar, care au fost avertizati īn timpul partidei cu Steaua, vor lipsi din meciul cu FC Arges, īn timp ce atacantul Ionut Mazilu este incert din cauza unei īntinderi musculare. Mazilu acuzase dureri la picior īnca de sāmbata, iar cu zece minute īnaintea īnceputului de meci cu Steaua a declarat forfait din cauza durerilor resimtite la īncalzire.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Faza blestemata"
     
      Dani Coman rememoreaza cu regret momentul golului secund al Stelei, marcat de Vali Badea, asumāndu-si totodata vina pentru aceasta greseala.
     
      Dani Coman a fost printre cei mai afectati jucatori ai Rapidului dupa esecul cu Steaua. Portarul giulestean a gresit la golul doi, iar patronul George Copos nu a pierdut prilejul de a-l taxa pe cel care la un moment dat era preferatul sau. Dani a explicat care crede el ca este motivul greselii din meciul de duminica. "Asa se īntāmpla cānd īti doresti mult ceva. Voiam foarte mult sa iasa bine cu Steaua, ma simteam perfect, dar a venit faza aceea blestemata, cānd am iesit sa resping, dar mingea mi-a sarit mai mult decāt ma asteptam din terenul ud, astfel īncāt nu am putut sa o lovesc cum trebuie", a povestit Coman. Goalkeeperul visiniilor a spus ca a auzit īnjuraturile venite din partea suporterilor de la tribuna a doua, dar ca i se pare mai important faptul ca a primit īncurajari din partea galeriei. Potrivit unor voci din anturajul clubului, īntre Dani Coman si George Copos ar fi intervenit o raceala asta-iarna, dupa ce patronul i-a cerut portarului sau sa nu plece din Giulesti, īn ciuda faptului ca a primit o ofertam concreta de la Real Zaragoza. In schimb, finantatorul rapidist i-ar fi promis o marire de salariu, promisiune ramasa neonorata. "Nu as vrea sa plec din Giulesti pāna nu cāstig un titlu de campion!", marturisea atunci si portarul īn vārsta de 28 de ani. Dani Coman fusese declarat jucator netransferabil de George Copos īn urma prestatiilor extraordinare din sezonul trecut al Cupei UEFA, din care se remarca cele avute īn meciurile cu Feyenoord, Hamburger SV si Hertha.
     
      "Voiam foarte mult sa iasa bine cu Steaua, ma simteam perfect, dar a venit faza aceea blestemata. Cu toate acestea, dupa meci am simtit ca toti colegii īmi sunt prieteni. Impreuna suntem o familie!"
      Dani Coman, portar Rapid
     
      "Nu comentez evolutia lui Coman, pentru ca eu consider ca o echipa pierde si cāstiga īn unsprezece. Noi n-am avut īn schimb doi atacanti foarte importanti, care prin viteza lor ar fi putut face diferenta: Buga si Mazilu."
      Razvan Lucescu, antrenor Rapid
     
      "Nu-mi vine sa cred ca Dani Coman, care este un jucator de echipa nationala, a putut gresi īn acest mod. Au fost niste erori individuale inimaginabile, ale unor jucatori chiar de echipa nationala!" George Copos, patron Rapid
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Dani e prea puternic!"
     
      Omul care i-a calauzit primii pasi īn fotbal, Mihai Ianovschi, este convins ca portarul nu este afectat psihic. Dupa ce īn urma cu cātiva ani a prevestit ca un alt fost elev de-al sau, Adi Mutu, va reveni īn elita, Mihai Ianovschi (foto) este sigur ca si Dani Coman va depasi situatia īn care se afla.
      "Va spun eu, n-a fost vorba decāt de niste simple greseli omenesti. Dar Dani va reveni, īl cunosc prea bine. Nici vorba sa fie afectat psihic! E prea puternic, dar nimeni nu poate fi robot la nesfārsit. Si fierul se īndoaie, daramite omul! Sa va mai spun ceva, daca iei de pe strada, noua oameni din zece au probleme personale, dar asta nu īnseamna ca nu mai muncim", a punctat Ianovschi. "Este nedrept sa-i sara lumea īn cap dupa un meci sau doua mai putin reusite. Gānditi-va ca i-a tinut īn spate timp de un an pe rapidisti! O sa vedeti ca īn cel mai scurt timp va redeveni ceea ce a fost!", a īncheiat seful Centrului de copii si juniori "Leonte Ianovschi", pepiniera clubului FC Arges.
     
     
rapidisti.ro
   
     
     
     
gsp.ro
    DANI COMAN: "Plec!"
      Dezamagit ca a fost īnjurat īn Giulesti, portarul se gīndeste sa paraseasca Rapidul
     
      -Dani, duminica a fost pentru prima data cīnd suporterii Rapidului te-au contestat, chiar īnjurat.
      - Am constatat si eu, nu vreau sa spun multe lucruri acum, la amaraciune, sau sa fac ce gīndesc īn aceste momente.
     
      - Te gīndesti sa nu te mai prezinti la echipa?
      - Nu stiu, poate, sīnt prea suparat acum sa vorbesc. Cei care m-au īnjurat sa ma mai suporte cīteva etape.
     
      - Asadar, daca nu pleci acum, te gīndesti sa o faci īn vara?
      - Poate, poate e mai bine asa. Prea repede s-a uitat ce consider eu ca am facut bine pentru aceasta echipa.
     
      - Crezi ca era mai bine sa spui ca ai avut probleme cu mama ta, apoi cu Loredana, si sa stai pe margine o perioada?
      - Acum ma gīndesc ca poate era o solutie, dar nu sīnt genul. Sau sa fi facut si eu ca Mazilu?! Ca si pe mine ma dor adductorii de nu mai pot.
     
      - Copos te-a criticat dur ca ai gresit la doua goluri.
      - Dīnsul e patronul echipei si poate spune ce gīndeste.
     
      - Cum a fost la goluri? La primul, ai degajat slab.
      - Am gresit, dar stiti de ce? Am cautat sa nu dau ca ciobanul aiurea, ci sa pasez la ai nostri, mi se pare ca era Marius Constantin acolo. Mi-a sarit mingea un pic aiurea din iarba si am lovit-o prost. A ajuns la Badea si asta a fost.
     
      - Iar la golul trei?
      - Nu cred ca am gresit acolo, ce era sa fac, sa stau īn poarta? Īn astfel de faze iesi si duci jucatorul īn unghi, sa nu poata trage la poarta. Asta s-a si īntīmplat.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Suparati pe Mazilu
      Conducatorii giulesteni sīnt nemultumiti ca atacantul a ascuns faptul ca e accidentat. "A facut o mare prostie, e inadmisibil asa ceva!", a fost auzit spunīnd Constantin Zotta dupa meci, despre Ionut Mazilu. Atacantul rapidist a iesit la īncalzire si, cu 25 de minute īnainte de meci, a anuntat ca nu poate juca, fiind īnlocuit cu Dica. Avea īntindere la muschii inghinali, la care simtise dureri īnca din preziua meciului. Faptul ca Mazilu a ascuns accidentarea i-a īnfuriat pe conducatorii rapidisti. "Am simti dureri, dar credeam ca pot sa trag de mine, īmi pare rau", a marturisit, abatut, jucatorul.
      Si Razvan Lucescu era afectat de ce s-a īntīmplat cu Mazilu. Cu cīteva minute īnainte de meci s-a vazut nevoit sa schimbe echipa, mutīndu-l pe Badoi īn atac, pe partea stīnga. Si sa apeleze la Dica, jucator anuntat rezerva, deci nemontat sa ia parte din primul minut la un meci cu a astfel de miza. "Acest episod ne-a dat peste cap totul. Tactica, strategia schimbarilor, tot!", a nuantat Razvan. 653 de minute a evoluat Mazilu pīna acum la Rapid din totalul celor 2.160 jucate īn acest campionat. Majoritatea absentelor au fost cauzate de accidentari
     
     
spt.ro
   
     
     
     
fanatik.ro
   
     
     
     
onlinesport.ro

     
     
     
     
Evenimentul Zilei

     
     
     
     
Libertatea

      Mesaje pentru galeria Stelei
      Suporterii giulesteni au profitat de absenta rivalilor de la derby si au afisat un mesaj dedicat ultrasilor stelisti.
      'Pentru Gigi derbedei, pentru noi doar niste miei' sau
      'Protestati prin neprezentare... Pe banii cui mergeti in deplasare?',
      scria pe bannerele afisate la peluza.
     
     
Gandul

      Copos spune adio Ligii Campionilor
      Patronul Rapidului, George Copos, crede ca echipa sa a pierdut sansa de a termina pe locul doi, care asigura calificarea in preliminariile Ligii Campionilor, dupa ce giulestenii au pierdut pe teren propriu, cu 3-2, meciul cu Steaua. Copos nu s-a lasat consolat de jocul dominat in majoritatea timpului de rapidisti, felicitand Steaua pentru pragmatismul de care a dat dovada. "Au fost pragmatici, inteligenti, s-au aparat foarte bine, noi am gafat nepermis. Categoric nu mai avem nici o sansa la locul doi. Noi nu am pierdut acum acest loc, am cedat puncte importante cu Steaua in tur, cu Jiul, cu Vasluiul, cu Pandurii", a spus Copos, care a aruncat intreaga vina pe umerii antrenorului si a jucatorilor, afirmand ca el a facut tot ce tinea de atributiile sale pentru ca echipa sa isi indeplineasca obiectivele.
      "La inceputul campionatului am adus jucatorii pe care mi i-au cerut. I-am adus pe Griffiths si pe Sapunaru. Lucrurile au mers prost si i-am adus apoi pe Lazar si Mazilu. Eu mi-am facut treaba", a spus Copos, refuzand sa spuna daca postul antrenorului Razvan Lucescu este amenintat. "Nu vreau sa vorbesc despre Razvan Lucescu. El are contract pana in vara acestui an. In vara se va lua o decizie in functie de performantele echipei", a mai spus Copos.
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...