RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Luni 30 aprilie 2007

   
FC RAPID

        Dani Coman se trateaza la Bologna

      Portarul Rapidului, Danut Coman, a plecat astazi la clinica de specialitate din Bologna, unde va sta, în principiu, pentru o saptamâna, încercând sa se refaca dupa ruptura musculara suferita în urma cu câteva saptamâni. Coman este însotit în "Cizma" de preparatorul fizic italian Paolo Potocnik.

Coman va figura, asadar, din nou pe lista absentilor într-un joc oficial al echipei sale, care, mâine seara, de la ora 20:15, va întâlni în Giulesti pe Politehnica Iasi, în cadrul etapei a 29-a. Marius Maldarasanu si Mugurel Buga sunt suspendati pentru cumul de cartonase galbene, iar Ganea si Burdujan sunt în continuare accidentati. Semne de întrebare ridica în continuare situatia lui Vasile Maftei, lovit violent, la partida cu Dinamo, în zona rinichiului. Fata de partida de la Bistrita, revin în lot Nicolae Grigore si Marius Constantin. Este posibil ca tânarul Lucian Raduta (19 ani), de la echipa a doua, sa figureze mâine seara pe lista rezervelor.

Va fi cea de-a doua etapa de suspendare a stadionului "Valentin Stanescu", care va fi închis pentru suporteri. De asemenea, accesul presei va fi permis, ca si la jocul cu Dinamo, numai pe baza unor solicitari nominale, fiind admisa doar câte o echipa (redactor si fotoreporter, respectiv reporter si cameraman) de la fiecare organ de presa/post TV.


ProSport.RO

       "Iesenii pornesc foarte motivati cu noi"

      Razvan Lucescu este de parere ca elevii lui Ionut Popa vor fi montati foarte bine sa castige maine, in Giulesti.
"Exista posibilitatea oricarei situatii pana la finalul campionatului sa se rastoarne lucrurile actuale, dar cu conditia sa se duca pana la final un campionat corect. Iesenii pornesc foarte motivati cu noi si asa cum se mai discuta asupra unui meci sau altul, am si eu voie sa am retinerile mele. Noi suntem obisnuiti cu socurile si punctele pierdute, asa ca ne vom agata de fiecare meci pana la capat! Jucam orice ar fi", a declarat Lucescu.
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

      Dani Coman: "Sunt niste idioti"

      Asa i-a catalogat portarul rapidist pe cei care îl banuiesc ca nu mai este accidentat si ca nu vrea sa joace.
"Acei oameni care cred si spun asa ceva sunt niste idioti! Eu am jucat când altii nici în fata televizorului nu puteau sta bine", a comentat Dani Coman pentru TVR1.
Goalkeeperul care a plecat astazi pentru analize la Bologna crede ca Rapid mai are în continuare sanse si la locul doi. "Nu cred ca se poate spune ca am pierdut lupta pentru locul doi. Doar ne-am îndepartat putin de el", a încheiat Coman.
     


rapidisti.ro

      Rapid - Poli Iasi, a 26-a întâlnire

      Rapid si Politehnica Iasi se întâlnesc mâine seara pentru a 26-a oara. De-a lungul timpului, Rapid a obtinut 16 victorii în fata iesenilor, echipa din Copou a câstigat de 5 ori, alte 7 partide s-au încheiat la egalitate.
Pe terenul echipei din Iasi giulestenii au învins de 3 ori, Poli Iasi de 4 ori, iar 6 meciuri s-au terminat la egalitate.

În acest moment, Rapid se afla pe locul 4, cu 51 de puncte , iar Poli Iasi ocupa pozitia 11, cu 39 de puncte.


sport.ro

  Ionel Ganea: "Jucatorii Rapidului nu vor sa joace in Champions League"

      Rapidul scartaie rau, pe cand Steaua si Clujul se lupta pentru un loc 2, ce le-ar duce in Champios League. Ionel Ganea a declarat pentru Kanal D ca jucatorii din Giulesti nu vor in Liga.

"La Rapid lipseste dorinta de a juca in Champions League. Nu vor sa joace in Liga acum. Ati vazut la Steaua. Vor sa joace acolo, asa declara toti de fiecare data. Asta e cel mai important lucru. Sa iti doresti sa joci. Cand 7, 8, 9 jucatori gandesc pozitiv, se simte imediat. Uite cum joaca Steaua, vor locul 2 si se vede.", a declarat Ionel Ganea.

Umilinta suferita de Rapid in Giulesti cu Dinamo, scor 4-1, la lasat fara glas pe "ganez": "Eu in toate derbyurile in care am jucat nu am pierdut asa de rau. Copos si Zotta ar fitrebuit sa lase arbitri straini, ca sa fie gata. A fost umilitor. E o situatie grea la Rapid. Au lipsit jucatori de baza, inca mai lipsesc altii, Coman, Lazar, Mazilu, rezervele nu fac fata 90 de minute, presiunea e o mare problema. E normal ca George Copos sa puna presiune. E un om de afaceri, priceput, inteligent. El gandeste ca un om de afaceri, el a scos bani din buzunar, a investit, e normal sa puna presiune pe echipa cand nu are rezultate. El vede lucrurile din punctul de vedere al omului de afaceri.", a incheiat Ionel Ganea.



spt.ro
 
fanatik.ro
       

onlinesport.ro


gsp.ro
 

Evenimentul Zilei
     

Libertatea
           
Gandul

     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...