RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Joi 5 aprilie 2007

   
FC RAPID

      Terenul RAPID-ului, suspendat pt trei etape

      Comisia de Disciplina a FRF a decis azi ca, in urma incidentelor de la jocul Rapid-Steaua, formatia giulesteana sa dispute urmatoarele trei meciuri de pe teren propriu la o distanta de 150 km de localitatea de resedinta. Astfel, Rapid va evolua in partidele cu Dinamo, Politehnica Iasi si Otelul, din etapele 27, 29 si 31, pe teren neutru, o sanctiune la care clubul va face apel.
      Directorul general Constantin Zotta considera decizia, desi regulamentara, mult prea drastica, "pentru ca evenimentele au fost amplificate de evolutia melodramatica a reprezentantilor Stelei, care au incitat si au contribuit la crearea acestui scenariu. In calitate de club organizator, noi am luat toate masurile prevazute de regulament. S-a organizat control la porti, s-a montat, anterior, acea plasa de protectie in spatele portii, au fost amplasati stewarzi si in spatele bancii steliste, dar prestatia fortelor de ordine din afara stadionului a lasat mult de dorit. Daca jandarmii si-ar fi facut treaba profesionist la intrarea in stadion, multe dintre probleme s-ar fi putut evita.
      Oricum, as vrea sa atragem atentia asupra pericolului ca doua grupuri masive de suporteri, cum sunt cele ale Rapidului si a lui Dinamo, sa efectueze o deplasare in afara Bucurestiului de-a lungul careia pot aparea probleme. Cel mai nimerit ar fi ca macar jocul cu Dinamo sa se dispute pe Stadionul National sau in Cotroceni. In caz contrar, este posibil ca acest meci sa il jucam la Timisoara."
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Buga are acum o mare responsabilitate"

      Ghinioanele se tin scai de Rapid. Dupa accidentarea lui Mazilu, la antrenamentul de ieri dupa-amiaza Ianis Zicu a devenit suspect de varicela! Daca acest diagnostic se confirma, internationalul rapidist ar trebui sa nu iasa din casa timp de o saptamana, doua, dupa care, in functie de evolutia bolii, ar putea fi oprit de la orice activitate fizica pret de alte cateva zile bune.
     
      In acest conditii, misiunea lui Razvan Lucescu pentru jocul de la Pitesti devine extrem de dificila. Un lucru imbucurator este acela ca Mugurel Buga revine dupa suspendarea efectuata in meciul cu Steauia si intareste un compartiment, cel ofensiv, extrem de subtire numeric in prezent. "Cred ca acum lui Buga ii revine o mare responsabilitate. Poate ca a trecut si el printr-o perioada mai putin fericita, e normal in cariera unui fotbalist, se mai intampla, dar sunt convins ca increderea pe care i-am acordat-o si dorinta noastra de a-l tine cu orice pret in Giulesti vor fi rasplatite in acest moment greu pentru echipa", a declarat directorul general al Rapidului, Constantin Zotta.
     
     
ProSport.RO

      Constantin Tampiza:
"Copos îsi doreste asta de doi ani!"

      Reprezentantul sponsorului LukOil, Constantin Tampiza, care este totodata si unul dintre membrii marcanti ai Consiliului de Administratie al Rapid SA, crede ca Razvan Lucescu a luat cea mai buna decizie când a anuntat ca va parasi corabia alb-visinie în vara acestui an. "Asta e dorinta lui Copos de doi ani. Razvan n-a avut niciodata sustinerea pe care ar fi meritat-o. Când echipa câstiga, era meritul patronului, iar când pierdea, doar vina lui Razvan! Pâna la urma, Copos e patronul si face numai ce vrea. Eu ramân în continuare unul dintre marii fani ai lui Razvan Lucescu", a declarat Tampiza, fost presedinte al forului fotbalistic din Republica Moldova.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Dănuț Coman :
"Sunt sigur ca se va razgândi"

      Portarul Dani Coman este convins ca Razvan Lucescu va ramâne antrenorul sau si din vara, în conditiile în care giulestenii îsi vor îndeplini obiectivele. "Daca vom obtine locul doi si Cupa României, cred ca va ramâne", a declarat Coman, completat si de directorul general, Constantin Zotta: "Razvan a facut acele afirmatii la suparare. Eu spun ca îi va fi greu sa paraseasca Rapidul daca vom termina pe pozitia a 2-a si vom pastra Cupa în Giulesti.
      Poate ca acum jucatorii vor da mai mult randament stiind ca Răzvan vrea sa plece".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Boloni va antrena timp de două luni formația Al Nasr
      Tehnicianul Ladislau Boloni a ajuns la un acord cu conducerea clubului Al Nasr pentru a pregăti în următoarele două luni formația din Emiratele Arabe Unite.
      Directorul formației Al Nasr, Rashid Marzouq, a declarat că acordul vizează perioada rămasă până la încheierea sezonului, urmând ca ulterior acesta să fie prelungit. "Este adevărat că ne-am înțeles pentru două luni, dar contractul va fi înnoit, dacă rezultatele vor fi bune și vom reuși să ieșim din zona retrogradării", a subliniat Marzouq.
      Ladislau Boloni îl va înlocui în funcția de antrenor principal pe brazilianul Alvaro Fernandes, iar Marzouq speră ca Al Nasr să urce în clasament. "Boloni este unul dintre cei mai buni antrenori și sperăm să ne ajute să depășim această perioadă dificilă. Avem încredere în jucătorii noștri și în faptul că vor arăta o formă mai bună în meciurile următoare", a declarat Marzouq
     
     
rapidisti.ro

      Maftei îi ia apărarea lui Coman
     
      Căpitanul Vasile Maftei vorbește despre tensiunile apărute în urma eșecului de duminică și îi ia apărarea colegului său din poarta Rapidului, informează Atac.
      "Ceea ce i se întâmplă lui Dani este o mare nedreptate. E la fel de vinovat ca toți cei care am fost pe teren. S-au uitat meciurile în care apăra extraordinar și ne salva pielea. Domnul Copos și suporterii au făcut acele critici după meci, la cald, însă sunt sigur că acum realizează că au greșit. Cât despre Răzvan, nu înțeleg de unde a mai apărut și discuția asta, el a creat acest grup unit și el e cel mai potrivit să ne conducă în continuare".
     
      Fundașul "alb-vișiniilor" spune că el și colegii săi au fost extrem de afectați după derby-ul pierdut în fața rivalilor din Ghencea.
      "Am fost foarte dezamăgiți, mai ales că am jucat mai bine decât Steaua. Victoria lor nu se explică decât prin șansa fantastică pe care au avut-o, pentru că noi i-am dominat tot meciul. Probabil de asta au fost și suporterii atât de nervoși, pentru că am pierdut nemeritat și e frustrant. Am vorbit cu băieții, trebuie să mergem înainte și, atât cât mai avem șanse, să luptăm pentru locul doi", a declarat Maftei.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Vasile Maftei îl pune la zid pe Mihai Stoica
      Căpitanul Rapidului îl acuză pe managerul Stelei că i-a instigat pe suporterii guileșteni la derby-ul de duminică, motiv pentru care vicecampioana riscă suspendarea terenului.
      Dacă directorul general Constantin Zotta spune că nu sunt motive suficient de serioase pentru o pedeapsă atât de dură precum suspendarea terenului, jucătorii se tem că vor fi din nou nevoiți să evolueze în provincie și îl acuză pe Meme Stoica de incitarea suporterilor, anunță Atac.
     
      "Ar fi păcat să ne exileze iarăși de pe stadionul nostru. Suporterii noștri mai calcă pe bec din prea multă pasiune, ei sunt speciali și se implică sufletește, spre deosebire de alte echipe... unde vin pe stadion ca să mănânce semințe. Nimeni nu se întreabă însă de ce fac astfel de gesturi, pentru că nu se agită de nebuni. La meciul de duminică au fost incitați de comportamentul domnului Stoica și ar trebui să se țină cont de acest lucru. La alte partide, de ce nu s-a întâmplat așa? Meciul precedent a venit în Giulești Marius Lăcătuș, simbolul Stelei, însă nu s-a întâmplat nimic, pentru că și-a văzut de treaba lui și s-a comportat civilizat", a mai declarat căpitanul "alb-vișiniilor".
     
      De altfel, atitudinea managerului stelist a fost condamnată și de propriul patron, Gigi Becali, care a spus: "Comportamentul suporterilor rapidiști e unul normal. Ce vroiați să facă suporterii când Mihai a făcut gesturile alea? Să-l aplaude?".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rapidul menționat într-un cântec al suporterilor lui Liverpool
      Buna ziua,
      Pe site-ul oficial al lui F. C. Liverpool, la rubrica "interactive" am gasit postat un cantec al suporterilor cormorani in care este mentionat si numele Rapidului Bucuresti, alaturi de alte echipe impotriva carora Liverpool a jucat de-a lungul timpului.
     
      Departe de a fi vulgar sau rautacios-ironic, mi se pare chiar un frumos gest de sportivitate, de comunicare intre oameni altfel foarte pasionali. Si m-am gandit sa nu tin doar pentru mine :-) Poate ca vazand acest fapt, dincolo de o mandrie pe care recunosc ca o simt si eu, se vor gasi si oameni care sa invetze inca o mica lectie a elegantei in acest sport.
     
      Vi-l atasez mai jos, cu mentiunea ca muzica pe care se canta aceste versuri este cea a piesei "Mrs. Robinson"
      cantec integral http://www.liverpoolfc.tv/interact/songs/song9.htm
      Va multumesc pentru minutele pe care le-ati acordat acest mail. Spor si zile vesele!
      Harald
     
      And here's to you, Slovan Liberec
      Liverpool loves you more than you will know (wo ho ho)
      God bless you please Rapid Bucharest
      Liverpool holds a place for those we play,
      (Hey, hey, hey, hey, hey, hey)
     
      Shanks took us into Europe back in 1965
      A dodgy ref cost us the game
      But Anfield's famous songs they kept on belting out
      As Inter shook to the Kop's name
     
     
gsp.ro

     
spt.ro

      "AM ALES CU SUFLETUL"
      Dani Coman nu cedeaza dupa gafele din partida cu Steaua si explica de ce nu a parasit Giulestiul vara trecuta.
      Sport Total: Ti-a trecut supararea dupa meci?
      Daniel Coman: Am trecut peste tot ce s-a intimplat. Imi asum vina golului marcat de Valentin Badea. Nu pot sa imi explic cum de am putut sa lovesc asa de prost mingea.
     
      Anumiti suporteri te-au injurat.
      Am aparat in o suta de meciuri si am gresit in patru, se uita prea usor ce-am realizat pentru Rapid. Pe cei care m-au jignit duminica vreau sa-i fac sa ma aplaude, din nou, si sa le para rau ca au reactionat asa la nervi. Tin sa le multumesc suporterilor adevarati, care mi-au scandat numele imediat dupa ce-am gresit. Ei nu au uitat jocurile bune pe care le-am facut.
     
      Nu iti pare rau ca nu ai acceptat una dintre ofertele pe care le-ai avut in vara?
      Eu am ales cu sufletul, nu cu mintea, si stiu ca nu am gresit alegind sa ramin in continuare in Giulesti. Niciodata nu am spus ca vreau sa parasesc echipa, ma simt foarte bine aici si vreau sa dau totul pentru acest club.
     
      Mai sint sanse la locul doi?
      Da, nu este totul pierdut. Daca Steaua nu trece de Dinamo, iar CFR Cluj pierde la Craiova, intram iar in carti. Este un campionat foarte disputat si nu se va sti pina la final cine va avea cistig de cauza. Noi nu vom depune armele si vom lupta in continuare pentru a ne atinge obiectivul propus: un loc de Liga Campionilor.
     
      Simbata vei juca la Pitesti, impotriva fostei tale echipe, care se afla acum intr-un moment foarte delicat.
      Mergem sa luam toate cele trei puncte. Asta este viata, imi este mai aproape maioul de corp decit camasa. Imi pare rau pentru ei, dar noi mergem sa cistigam, pentru ca avem nevoie de victorie. Sper ca FC Arges sa reuseasca pina la urma sa se salveze de la retrogradare.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Noua stadioane din Liga I ar putea fi acreditate de UEFA
la categoria a 3-a daca vor fi modernizate

      "In afara stadionului Steaua, care este acreditat pentru categoria a 3-a, toate celelalte sunt de categorii inferioare. Ar putea sa primeasca categoria a 3-a in urma unei inspectii UEFA, daca vor fi modernizate, stadioanele Ceahlaul, Giulesti, Dan Paltinisanu, Dinamo, asa cum spera conducerea de acolo, Lia Manoliu, in cazul in care nu va fi darimat, Ion Oblemenco, Farul Constanta, pot spune chiar si cel din Iasi sau Galati. Dar cele mai mari sanse cred eu ca le au primele patru", a declarat Duru.
     
      Conform Regulamentului UEFA privind Infrastructura Stadioanelor, care va intra in vigoare la data de 1 iunie 2007, Dinamo si Rapid nu vor mai putea evolua pe teren propriu, in cazul in care stadionele din Soseaua Stefan cel Mare si din Giulesti nu vor primi acreditarea pentru categoria a 3-a, nici in turul intii si nici in faza grupelor Cupei UEFA. Anul trecut, atit Dinamo, cit si Rapid au evoluat pe propriile arene in turul intii si in grupele Cupei UEFA.
     
     
fanatik.ro

     
onlinesport.ro

     
Evenimentul Zilei

     
Libertatea

     
Gandul

     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...