RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Sambata 7 aprilie 2007

   
FC RAPID

      Prima suspendare din cariera lui Vali Bădoi!

      Răzvan Lucescu are mari probleme în alcătuirea lotului cu care Rapid va aborda jocul de la Pitesti, cu FC Arges. Ianis Zicu, Ionut Mazilu si Lucian Burdujan sunt accidentati, iar Vali Bădoi (la prima suspendare din cariera sa de fotbalist profesionist!) si Costin Lazăr au acumulat, fiecare, câte patru cartonase galbene. În consecintă, tehnicianul rapidist nu are la dispozitie, în afara celor doi portari, decât 13 jucători de câmp, fiind nevoit să înscrie pe lista rezervelor doi tineri jucători de la echipa a doua: fundasul Cătălin Păun (născut în 1988) si mijlocasul Marian Stoica (1989).
      Meciul de azi, din Trivale, care va începe la ora 17:00 si va fi arbitrat de Sebastian Coltescu (Craiova), contează pentru etapa a 25-a a Ligii 1. Rapid n-a mai pierdut la Pitesti din toamna lui 2001, de la acel meci cu cântec în care arbitrul Frătilă a furat din greu echipa giulesteană, antrenată la acea vreme de Viorel Hizo.
      În ultima confruntare directă, înregistrată în sferturile actualei editii a Cupei României, Răzvan Lucescu l-a învins cu 2-0 pe Dorinel Munteanu, într-un meci disputat la Ploiesti, după ce, în turul Ligii 1, "alb-visiniii" se impuseseră pe teren propriu cu 2-1.
     
     
ProSport.RO

      "Copos nu l-a respectat!"

      Mircea Lucescu vorbeste despre relatia dintre Razvan si patronul Rapidului.
      Lui Mircea Lucescu, tehnicianul lui Sahtior, îi pare rau ca l-a sfatuit pe fiul sau sa nu plece din Giulesti anul trecut.
     
      "Il Luce" îi transmite lui Razvan sa ramâna la Rapid, în cazul în care va termina sezonul pe pozitia secunda. "Normal n-ar trebui sa plece daca prinde locul doi", a spus batrânul Lucescu. Acesta s-a referit si la relatia dintre Razvan si patronul giulestenilor: "George Copos nu l-a respectat pe Razvan. L-a mintit în vara ca îi va mari contractul, ceea ce nu s-a întâmplat, a tras de timp. Asta înseamna ca nu avea încredere în el. Nu e vorba ca ar fi avut Razvan nevoie de bani, ci de respect. Imi pare rau ca am intervenit la rugamintile lui Copos anul trecut pentru ca Razvan sa ramâna. Nu o sa ma mai implic".
     
      Jucatorii giulesteni se strâng în jurul antrenorului
     
      Luni seara, Coman si Compania primeau o veste neplacuta de la antrenor, care anunta ca va renunta din vara la Rapid, orice s-ar întâmpla. Jucatorii nu vor sa se resemneze însa cu decizia si spera în îndeplinerea obiectivelor ramase pentru a-l face pe Razvan Lucescu sa se razgândeasa. Primul hop este astazi, când alb-visiniii se deplaseaza la Pitesti pentru meciul cu FC Arges. "Vom încerca pe cât posibil sa-l facem sa se razgândeasca si sa continuam cu el din vara, însa asta depinde numai de determinarea noastra. Daca luam locul doi si Cupa, sunt sanse mari ca Razvan sa ramâna, zic eu. Daca nu, e greu sa mai continue. Meciul de la Pitesti este decisiv, unul de totul sau nimic", a declarat Mugurel Buga. "Noi avem încredere în antrenorul nostru si vrem sa obtinem cât mai multe victorii pentru a ne îndeplini macar un obiectiv. Eu cred ca totul se va decide în functie de asta. Daca nu vom reusi, cu siguranta se vor lua masuri", a comentat si Dani Coman.
     
      Razvan are doar 12 jucatori valizi pentru meciul cu FC Arges. Nimeni nu spune asta. Se scrie doar ca Steaua si Dinamo au probleme de acest gen, nu si ca la Rapid situatia e similara. Dar asa a fost mereu, presa s-a preocupat numai de Steaua si Dinamo!
     
      Eu m-am bagat o data peste el si nu a fost bine. Razvan e destul de matur, sta pe picioarele lui, e responsabil, m-am saturat sa se tot spuna ca tatal lui e cel care decide.
      Mircea Lucescu, antrenor Sahtior Donetk
     
     
      Probleme de lot pentru Răzvan Lucescu
     
      Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, se confruntă cu mari probleme de efectiv, având la dispoziție doar 13 jucători de câmp pentru partida din deplasare cu FC Argeș, programată, sâmbătă, de la ora 16.00, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.
      Conform site-ului oficial al grupării giuleștene, atacanții Ianis Zicu, Ionuț Mazilu și Lucian Burdujan sunt accidentați, iar Vali Bădoi (aflat la prima suspendare din cariera de fotbalist) și Costin Lazăr au acumulat fiecare câte patru cartonașe galbene.
      În consecință, tehnicianul rapidist este nevoit sa înscrie pe lista rezervelor doi tineri jucători de la echipa a doua a clubului, fundașul Cătălin Păun în vârstă de 19 ani și mijlocașul Marian Stoica de 18 ani.
     
     
      Constantin Zotta:
"Nu vor mai intra pe stadion"

      Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, ne-a marturisit ca suporterii care au provocat incidente la derby-ul cu Steaua au fost reperati cu ajutorul Jandarmeriei si vor avea interdictie in Giulesti.
      "Sperăm intr-o diminuare a pedepsei de trei etape, mai ales ca noi am noi am luat toate masurile de securitate inainte de meci. Am cerut si ajutorul Jandarmeriei, care ne-a pus la dispozitie imagini video filmate de ei in timpul meciului, cu ajutorul carora am identificat persoanele ce au cauzat probleme. Acestea vor avea interdictie pe stadion", a afirmat Zotta.
     
     
rapidisti.ro

      Săpunaru - atacant!

      Săpunaru va fi folosit azi în ofensivă, din cauza absențelor lui Zicu și Mazilu. Criza acută de efectiv îl obligă pe Răzvan Lucescu să apeleze la o soluție de compromis: Cristian Săpunaru e azi o variantă pentru atac! Antrenorul Rapidului are la dispoziție doar trei vîrfuri apte, pe Ganea, Buga și Viorel Moldovan. Pentru că ultimul nu poate evolua pe durata a 90 de minute, el va fi înlocuit pe parcursul jocului de Săpunaru.
     
      Fostul "bancar" a mai fost folosit în acest sezon, în afara poziției de fundaș, pe care evoluează de obicei, și în linia de mijloc. În tur, la Arad, Răzvan l-a folosit pe Cristi în centrul liniei de mijloc, alături de Nicolae Grigore. Lucescu junior e nevoit să-l reprofileze pe Săpunaru din cauza absenței celor mai prolifici atacanți rapidiști din 2007, Ianis Zicu și Ionuț Mazilu, fiecare cu cîte două goluri în campionat.
     
     
gsp.ro

     

     
     
     
spt.ro
   
     
     
     
fanatik.ro

     

     
     
     
onlinesport.ro

     

     
     
     
Evenimentul Zilei

     

     
     
     
Libertatea

     

     
     
     
Gandul

     

     
     
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...