RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
                   


        REVISTA PRESEI 1 | 2 august 2007

RapidFans.RO

Actorul și muzicianul Florian Pitiș a fost internat în stare gravă
la Institutul Oncologic din București
Artistul suferă de cancer la prostată și urmează de mai multă vreme un tratament

Florian Pittiș | imagine RapidFans.ROFlorian Pittiș, în vârstă de 63 de ani, este directorul postului Radio3net.ro, care aparține Radiodifuziunii publice. In acest moment, Florian Pittis este constient si, impreuna cu familia sa, a decis sa nu faca publice detaliile privind starea sa de sanatate.
Cunoscut intrepret de muzică folk și om de radio, Florian

Florian Pittiș | imagine RapidFans.ROPittiș s-a născut pe 4 octombrie 1943 la București și a devenit cunoscut într-un trio cu Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, și mai târziu, în Cenaclul Flacăra. Vreme de 9 ani, Pittiș a cântat alături de formația Pasărea Colibri.

Artistul s-a făcut cunoscut și prin rolurile pe care le-a jucat și

Florian Pittiș | imagine RapidFans.ROîn câteva filme: Gioconda fără surâs, Adio, Dragă Nela, Veronica se întoarce,Înnebunesc și-mi pare rău.

Florian Pittiș este cunoscut ca susținător înfocat al echipei Rapid București, fiind membru al Clubului Aristocratic al Rapidului.


sprijin pentru Florian Pittiș


  FC RAPID Bucuresti
• www.fcrapid.ro •
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |

Jucător muntenegrean în probe | Nikola Vujovic


La antrenamentul din această seară, sub comanda lui Cristiano Bergodi se va afla un al doilea jucător muntenegrean, după Vladimir Bozovic, care a și debutat oficial în tricoul Rapidului.

Nikola Vujovic, mijlocaș de piciorul stâng, va fi testat în următoarele zile de către stafful tehnic al giuleștenilor, abia după aceea putând fi vorba de un eventual transfer la Rapid al jucătorului muntenegrean.

Vujovic, în vârstă de 26 de ani, este coleg de echipă națională cu Bozovic și evoluează la echipa Buducnost, din Podgorica (capitala Republicii Muntenegru).


sosirea lui Nikola Vujovic in Romania



Rică de la Cosmote

Legenda Rapidului, fostul portar Rică Răducanu, a devenit imaginea companiei de telefonie mobilă Cosmote.
Răducanu va fi eroul unui spot publicitar care va rula pe posturile de televiziune românești în curînd.
sursa: Megasport


Copos: "Gigi Becali are o singură calitate: este credincios"

Contactat de Fanatik, patronul giulestenilor, George Copos, nu a uitat de omologul sau de la Steaua, Gigi Becali, declarind ca nu mai are asa mare consideratie fata de acesta.

"Din pacate, nu mai am asa consideratie pentru domnul Gigi Becali. De la ce a incercat sa faca cu Herea a inceput totul. El, daca vrea sa devina presedinte al Romaniei, ar trebui sa aiba o judecata dreapta si, in primul rind, onoare. Lucruri pe care nu le are. El are, totusi, o singura calitate: este credincios", a "tunat" Copos.

Patronul echipe din Giulesti a declarat pentru Fanatik ca greselile de arbitraj de la Mioveni nu au fost facut in mod voit: "Arbitrii nu cred ca au gresit intentionat. Au fost niste greseli omenesti. Dani Coman, care este un baiat foarte inteligent si un caracter deosebit, chiar daca a avut picioarele in afara careului, mainile le-a avut in interiorul careului de 16 metri. Deci nu a fost hent!", a declarat finantatorul.

Copos explica si de ce a trimis acea scrisoare primariei, in care spunea ca regreta cele intimplate la Mioveni: "Mi-a parut foarte rau de ce s-a intimplat la Mioveni. Le-am trimis acea scrisoare deoarece acolo sint niste oameni extraordinari. Intr-o localitate mica, niste oameni cu adevarat pasionati de fotbal au reusit sa faca un stadion de nota zece, cu nocturna si un gazon excelent. Repet, imi pare foarte rau ce s-a intimplat, deoarece eu am toata admiratia pentru primarul acelui oras, domnul Ion Georgescu", a incheiat finantatorul.

sursa: Fanatik


Sichitiu: " Vineri vom lua o decizie în cazul Vujovic"

Directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, a declarat că fotbalistul muntenegrean Nikola Vujovic se află deocamdată într-o perioadă de probă, fiind atent monitorizat de antrenorul Cristiano Bergodi la pregătire. Sichitiu a afirmat că vineri se va lua o decizie definitivă în ceea ce privește acest transfer:

"Deocamdată el se pregătește cu echipa. Cristiano o să-l urmărească atent și își va da seama dacă este ceea ce-și dorește pentru acest post. Vineri vom lua o decizie în cazul Vujovic. Dacă va demonstra că are valoare îl vom transfera. Noi l-am adus pentru că este coleg cu Bozovic la echipa națională și am avut recomandarea lui", a spus Sichitiu pentru Fanatik


Copos: "Dacă nu se rezolvă lucrurile, va ieși mare scandal!"

Contactat de Fanatik, finanțatorul alb-vișiniilor, George Copos, amenință că în cazul în care Ovidiu Herea nu va deveni jucătorul Rapidului, se va adresa tuturor forurilor posibile, inclusiv FIFA și UEFA, pentru clarificarea situației.

"Dacă nu se rezolvă lucrurile, deoarece, repet, jucătorul are semnat un precontract cu noi, va ieși cu scandal rău de tot. Va fi mare scandal! Ne vom adresa la toate comisiile posibile, inclusiv FIFA și UEFA. Veți vedea! Știu sigur că și impresara jucătorului, domnișoara Prodan, și-a dat seama de greșeala pe care era să o comită și că, de acum încolo, va face ce este mai bine pentru jucător", a declarat Copos.
sursa: Fanatik


Ana Maria Prodan, impresarul lui Herea: "Vreau să văd cuvîntul în contract"

Impresarul lui Ovidiu Herea, Ana Maria Prodan, spune că transferul mijlocașului lui FC Național în Giulești s-ar putea rezolva, dar nu în forma propusă de George Copos și Constantin Iacov. "Vreau să văd cuvîntul în contract", a spus impresarul.

George Copos și Constantin Iacov au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește Ovidiu Herea. Rapid urmează să semneze un contract provizoriu cu Herea, pe o perioadă de trei ani


Copos despre transferul lui Herea: "Sper să se rezolve în această seară"

Patronul giulestenilor, George Copos, a declarat pentru Fanatik ca spera ca situatia lui Ovidiu Herea sa se clarifice in cursul zilei de azi, si astfel mijlocasul sa revina la antrenamentele conduse de Cristiano Bergodi.

"Am mai negociat cu domnul Iacov, dar din pacate acesta nu se afla in apele teritoriale ale Romaniei. Nici macar ale Europei. Fac tot ce-mi sta in putinta sa-l aduc pe Herea la Rapid. Astazi voi mai avea o runda de negocieri cu domnul Iacov si sper ca totul sa se termine in aceasta seara", a spus Copos


George Copos:
Un jucător mai poate încasa un salariu de-a lungul unui campionat numai din prime de joc

George Copos afirmă că a dublat primele de victorie pentru noul sezon și nu crede că se poate spune că Rapid a avut vreodată prime mici și că a plătit întotdeauna performanța:
În sezonul trecut, Rapidul era formația care avea printre cele mai mici prime de victorie din prima ligă. Acum cum stau lucrurile?
George Copos: Noi nu am avut niciodată prime mici, am plătit însă în funcție de performanță. Oricum, în acest sezon aproape am dublat primele de victorie, de la 750 de euro pe teren propriu și 1.500 în deplasare cât se lua anul trecut, acum se vor încasa 1.000 de euro acasă și 2.000 de euro pe terenul adversarilor. Practic, un jucător mai poate încasa un salariu de-a lungul unui campionat numai din prime de joc.


Până acum exista acel regulament care prevedea, sistarea primelor în cazul în care echipa nu se află pe podiumul clasamentului. Ați menținut această condiție?
George Copos: Am mai spus că la Rapid nu plătim decât performanța, și o plătim foarte bine. În acest sezon, dacă echipa se va afla mai jos de locul 5 al clasamentului, adică pozițiile care duc în cupele europene, primele sunt egale cu zero.
sursa: Atac


Nikola Vujovic a ajuns în România

Muntenegreanul Nikola Vujovic a ajuns astăzi la București pentru a da probe la echipa giuleșteană.Așteptat de Grigorie Sichitiu, cel care l-a adus la Rapid și pe Vladimir Bozovici, extrema stîngă a declarat la sosirea pe aeroport: "Sînt foarte fericit că am ajuns aici".

Mijlocașul în vîrstă de 26 de ani a jucat ultima oară la Buducnost Podgorica, grupare din prima ligă, și este coleg la națională cu Vladimir Bozovici





Grigorie în pericol

Bergodi pare decis să îl scoată din echipă pe Grigorie. Ștefan Grigorie a dezamăgit. E în pericol lotul de titular. Și nu doar atît. Cristiano Bergodi i-a acordat credit, dar acum pare hotărît să încerce și altceva. În locul mijlocașului de 25 de ani, adus în vară de la Poli Timișoara, ar putea intra Romeo Stancu sau Emil Dică. Schimbarea se face chiar la meciul cu Gloria Bistrița, ce se dispută în Giulești duminică de la ora 20:00, partidă televizată de Național TV.

Bergodi a început ambele partide oficiale de pînă acum, Supercupa și meciul de la Mioveni, cu Grigorie pe partea stîngă a zonei mediane. Italianul a încercat să stabilizeze la mijloc formula Măldărășanu - Lazăr - Grigorie. De fiecare dată, după un joc modest al acestuia din urmă, l-a schimbat după prima repriză. În ambele cazuri cu Romeo Stancu.

Acum ar putea apela și la soluția Dică pentru un plus ofensiv. Echipa tehnică a lui Bergodi nu dă detalii despre eventuala înlocuire. Se feresc de viitorul adversar. Ioan Ovidiu Sabău. "Nu știm nimic despre o astfel de decizie. Pot spune că în aceeași măsură se poate face ori nu. Cristiano urmărește jucătorii și la antrenamente, nu rămîne doar cu senzația ultimului meci oficial", a declarat team managerul Renzo Rossi.

300.000 de euro a plătit Rapid în vară pe Grigorie. Poli Timișoara urmînd să primească 50 la sută dintr-un viitor transfer al jucătorului.


Herea în impas

Situația lui Herea nu s-a rezolvat nici ieri, deși jucătorul pare din ce în ce mai aproape de Rapid. "Aștept contractul care să cuprindă cuvîntul definitiv și probabil semnăm. Nu ne interesează un angajament provizoriu", declara ieri impresara Ana Maria Prodan. George Copos este plecat din țară, la Regata Mării Mediterane. Și Constantin Iacov e în vacanță.

Prime mărite
Rapid joacă din acest campionat pe prime mai mari, 1.000 de euro victoria acasă, 2.000 de euro succesul în deplasare. În sezonul trecut giuleștenii jucau pe 750 de euro acasă și 1.500 în deplasare. Dacă se clasează sub locul 5, jucătorii nu iau nici o primă.

Revine Tamandare
Brazilianul Tamandare s-a antrenat alături de ceilalți rapidiști și este apt de joc. Cristiano Bergodi ar putea chiar să îl includă în lotul pentru partida cu Gloria, de dumincă seara.

Se vînd abonamente
Rapid a pus în vînzare abonamentele și pentru turul campionatului 2007-2008. Acestea costă 450 de lei la tribuna zero, 200 de lei la tribuna I (care se va deschide din 22 septembrie), 70 de lei la tribuna a doua și 35 de lei peluza a doua. Peluza dinspre Teatrul Giulești rămîne în continuare închisă. Casele de bilete de la stadionul Giulești sînt deschise între orele 9:30 și 17:00.

Tragerea pe 31
Față de celelalte echipe românești, rapidiștii nu au emoții la tragerea la sorți de vineri. Giuleștenii evoluează direct în primul tur al Cupei UEFA și își vor afla adversarul pe 31 august. Trupa lui Bergodi debutează în Europa pe 20 septembrie.

Antrenament devansat

Cristiano Bergodi a pus antrenamentul de ieri după-amiază de la ora 16:30, mai devreme decît de obicei. Aceasta pentru ca fotbaliștii rapidiști să poată urmări televizarea partidei dintre Oțelul și CFR Cluj.

Moldospion
Viorel Moldovan
va spiona pe Gloria, viitorul adversar al Rapidului din etapa a doua. Directorul sportiv al giuleștenilor a plecat ieri la Bistrița pentru a urmări echipa lui Sabău la meciul cu Unirea Urziceni.

"E prematur"

Cristiano Bergodi l-a urmărit la antrenamentele de marți și de ieri pe muntenegreanul Vujovici. Mijlocașul stînga în vîrstă de 26 de ani se află în probe la Rapid, dar tehnicianul giuleștean nu și-a făcut încă o părere. "E prea puțin, ieri a și plouat și nu am făcut tot ce ne propuseserăm", a spus Bergodi.


Optimist

Nikola Vujovici a ajuns ieri la București și crede că îl va convinge pe Bergodi să îl oprească în lot. Muntenegreanul Nikola Vujovici a sosit ieri la București și aseară a făcut primul antrenament sub comanda lui Cristiano Bergodi. Pînă duminică, el va trebui să îl convingă pe italian că e bun pentru Rapid. Abia cînd se termină probele, dacă concluziile sînt pozitive, managerul care l-a însoțit la București începe discuțiile legate de preț și salariu cu oficialii giuleșteni.

"Sînt fericit că am ajuns aici!", a declarat fotbalistul într-o engleză relativă după sosirea la aeroportul Henri Coandă. În cazul în care rămîne la Rapid, Vujovici devine al doilea muntenegrean din lotul giuleștenilor, alături de Bozovici. De altfel, conaționalul său l-a și recomandat rapidiștilor. "Ne-a spus vorbe frumoase despre el, l-am monitorizat și noi, acum Cristiano are ultimul cuvînt", a explicat Grigore Sichitiu. Vujovici are 26 de ani, joacă mijlocaș pe partea stîngă și vine de la Buducnost Podgorica.

Vujovici, dînd mîna cu Grigore Sichitiu, are ca atu impresia bună produsă la Rapid de conaționalul său Bozovci

"Avem forță"
Mugurel Buga este convins că Rapid are potențial pentru a cîștiga titlul. Atacantul rapidist a declarat pentru Fanatik că echipa sa a intrat ferm în lupta pentru locurile fruntașe, unde le are ca adversare pe Dinamo, Steaua, CFR Cluj și Poli Timișoara. Buga crede că rapidiștii s-au acomodat la noul sistem de joc, 4-3-3, și a refuzat să compare metodele de pregătire ale lui Bergodi cu cele ale lui Răzvan Lucescu.


O scrisoare deschisa pentru Cristiano Bergodi,

de TUDOR OCTAVIAN
..apropo de vaca proasta, care umple sistarul cu lapte si-l varsa cu piciorul

Stimate domnule antrenor strain,

Ma bucur ca ati reusit, dupa ultimele doua gafe ale apararii Rapidului, sa va întrebati daca e vorba de niste coincidente sau de un fenomen. ".Daca situatia se va repeta si în partidele urmatoare, înseamna ca avem o problema", ati spus, iar eu îndraznesc sa va confirm ca, la Rapid, exista aceasta problema. Nu stiu daca italienii dumneavoastra cunosc zicala cu vaca proasta, care la sfîrsitul mulsului darîma cu piciorul galeata plina cu lapte, dar la Rapid varsatul laptelui a devenit o specialitate. Ce-i ciudat e ca nimeni de la Rapid si niciun comentator sportiv nu si-a dat seama, pîna la dumneavoastra, ca echipa are o problema de raportare la golul în plus: cum îl da, cum îl pierde!

Domnule Bergodi, eu nu-s nici profet, nici clarvazator, totusi, simt dupa fiecare gol pe care-l da Rapidul, ca imediat are sa se întîmple o tîmpenie. De ce am dezvoltat eu acest simt în plus la meciurile Rapidului, nu stiu. Poate pentru ca nu-s obisnuit sa pierd usor, ceea ce obtin muncind din greu si ma enerveaza usurinta cu care altii îsi risipesc avutul abia adunat.

Rapidul sufera de ceea ce eu as numi adormiri spontane. De regula, echipa intra în faza de somn dulce la faze fixe. Problema, domnule Bergodi, nu e ca Rapidul ia goluri aiurea la faze fixe si care nu anunta nimic deosebit. Problema e ca produce prosteste aceste faze fixe. Ca si cum ar avea de acum buzunarele pline si le-ar zice adversarilor: Na, ma, luati si voi de-o bere, ca tare v-am mai umilit! Cu alte cuvinte, domnule Bergodi, Rapidul simte nevoia, exact ca o echipa de cartier, care nu stie ce-i aia marea boierie, sa faca misto de adversari.

Domnule Bergodi, m-am gîndit mult înainte de a va adresa aceasta scrisoare. Eu am solutia pentru momentele de somnolenta ale Rapidului. Nu e chiar una tehnica si nici una foarte academica, dar merita încercat. Procedînd jucatorii Rapidului ca niste razgîiati si dedati la un misto de cartier, procedati si dumneavoastra ca un tata mai aspru: dati-le cîte o palma, din doi în doi, ca sa devina seriosi si sa priceapa ca în fotbalul afacere perechea de palme e o investitie de încredere. Ca iubirea se mai exprima si asa, cu un picior în fund, cînd copilul cel drag, în loc sa fie si mai concentrat, mai treaz sI mai prudent, ca înainte de marcarea golului victoriei, începe sa-si faca socotelile si bagajele.

Rapidul, domnule Bergodi, nu joaca la fel ca toate echipele 90 de minute. Rezultatele contradictorii ale Rapidului se explica prin faptul ca joaca ori 78, ori 86, ori 89 de minute. Faceti-I sa joace 90 plus prelungirile, sI o sa aveti si lapte, si brînza, si unt.

Recunoaște!

Copos admite într-o scrisoare trimisă primarului din Mioveni că Augustus Constantin a viciat rezultatul meciului Dacia-Rapid. George Copos i-a trimis o scrisoare primarului din Mioveni, Ion Georgescu. Patronul rapidist, care e și senator de Argeș, este de acord, printre altele, că rezultatul meciului Dacia Mioveni-Rapid, 1-2, a fost influențat de arbitraj!

"Din păcate, arbitrajul neatent s-a manifestat din nou și a viciat atmosfera în care s-a desfășurat partida.  Regret sincer că arbitrajul discutabil a creat discuții aprinse în jurul rezultatului, afirmîndu-se chiar că acesta ar fi fost viciat prin intervențiile sau non-intervențiile arbitrilor", îi scrie Copos edilului din Mioveni, adăugînd: "Sper că astfel de situații nu vor mai apărea și că, după acest start ezitant, arbitrii își vor lua rolul în serios". Copos mai spune că, în calitatea sa de senator de Argeș, este deosebit de fericit pentru promovarea Daciei în prima ligă.

"Este de apreciat gestul său, dar pentru noi e tardiv. Nu ne consolează după ce ne-a luat trei puncte", a comentat primarul Mioveniului. La partida dintre cele două echipe, Augustus Constantin nu a dictat henț la o fază în care Coman a prins mingea în afara careului, a validat primul gol al lui Mazilu, deși Buga, care influența faza, se afla în ofsaid și l-a eliminat ușor pe Costescu.




ACCESUL SPECTATORILOR RESTRICTIONAT

Oficialii clubului Rapid au decis ca lucrarile de consolidare ale stadionului Giulesti sa inceapa imediat, chiar daca sezonul competitional a inceput. Astfel, accesul spectatorilor va fi restrictionat in anumite sectoare are stadionului. Suporterii vor avea interzis la tribuna I, pina la data de 22 septembrie 2007, si la peluza I (n.r. peluza veche) in turul Ligii I.


EXCLUSIV / HEREA LA RAPID PE 350.000 DE EURO!

Constantin Iacov si George Copos au batut in aceasta seara palma pentru transferul "bancarului" Ovidiu Herea in Giulesti. Rapid va achita clubului din Cotroceni 350 mii de euro (!!!), lui Herea urmind sa i se faca un "contract provizoriu" pe o perioada de 3 ani. 

In primul an, jucatorul va avea contract de 100 de mii de euro, in al doilea an 110 mii, iar in ultimul an de contract salariul lui Herea la Rapid va fi de 120 de mii de euro. In cazul in care jucatorul va fi vindut la o formatie din strainatate, Constantin Iacov va incasa 80% din suma de transfer, iar George Copos, 20%. Cu alte cuvinte, Rapid "ii creste" lui Iacov jucatorul, aceasta fiind si explicatia sumei mici a transferului lui Herea de la Progresul la Rapid, dupa ce s-au vehiculat milioane de euro pentru fotbalist.

George Copos va achita cash cei 350 de mii de euro lui Constantin Iacov, Herea urmind sa se prezinte zilele acestea la antrenamentele lui Bergodi.  




COPOS: "VREAU CAMPIONATUL. DAU 2 MILIOANE PENTRU EL!"

George Copos este pus pe fapte mari. Patronul Rapidului nu vrea sa ramana in urma rivalilor de la Steaua si Dinamo in acest sezon, care se anunta cel mai disputat din istorie. Copos joaca tare si declara ca vrea cu orice pret campionatul, mai ales ca la capatul lui asteapta o calificare directa in grupele Champions League. Patronul giulestean a dezvaluit pentru "Atac" faptul ca pune la bataie 2 milioane de euro pentru castigarea titlului si ca va dubla primele fotbalistilor lui Bergodi.

"Le-am fixat baietilor o prima foarte mare, doua milioane de euro, pentru castigarea campionatului. Si Bergodi are o prima speciala pentru titlu, dar o tin confidentiala. In acest sezon am dublat primele si, practic, un jucator mai poate incasa un salariu de-a lungul campionatului numai din prime", a declarat Cops pentru sursa citata.


Billy Wingrove - Unul dintre cei mai tari freestyleri

Billy Wingrove este un freesyler, suporter al lui Tottenham Hotspur, care a incantat intreaga lume cu spectacolele sale pline de elemente noi. Wingrove a calatorit prin toata lumea si a intalnit vedete ca Ronaldinho, Cristiano Ronaldo sau Slatan Ibrahimovic, alaturi de care a filmat reclame la celebrele "Joga Bonito".

De asemenea, Billy si-a facut propriul film cu freestyle, care este menit sa-i ajute pe tinerii talentati sa-si perfectioneze stilurile de freestyle.




Vujovic a ajuns în Giulești

Nikola Vujovic, muntenegreanul în vârstă de 26 de ani care va fi testat de Rapid, a sosit în țară pregătit să-l impresioneze pe Cristiano Bergodi.

La Rapid, Vujovic se va reîntâlni cu coechipierul său din echipa națională, Bozovici, care i-a pus deja o vorbă bună la conducerea tehnică a giuleștenilor!

Jucătorul venit de la Buducnost Podgorica este mijlocaș stânga și ar avea drept de joc la Rapid și în Cupele Europene, deoarece nu a fost folosit în meciurile echipei sale din Cupa Intertoto.

Vujovic a acceptat să dea și o scurtă declarație despre venirea sa la Rapid:"OK! I'm verry happy! OK! I speak tomorrow!"








Copos apeleaza la sentimente


Rapid
Cazul transferului lui Ovidiu Herea, pe care se bat Steaua si Rapid, nu este nici pe departe rezolvat.

Cand toti rapidistii o ataca pe Ana Maria Prodan, impresara jucatorului, George Copos are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia. 'Cred foarte mult in Ana Maria Prodan, cred in intelepciunea si in viziunea ei. Am o parere foarte buna despre ea ca impresar si sunt convins ca ne va ajuta ca Ovidiu Herea sa se intoarca la Rapid', a declarat pentru Libertatea George Copos.

Patronul rapidist a avut o discutie cu impresara jucatorului in cursul zilei de ieri. 'Este adevarat ca m-am intalnit cu domnul Copos. Imi pare sincer rau pentru situatia tensionata creata. Si eu sper ca pana la urma sa ajungem la o intelegere. Eu imi doresc ce e mai bine pentru jucator', a aratat Ana Maria Prodan.


Rapid isi mai ia un muntenegrean

ComanMijlocasul Nikola Vujovic a sosit ieri in Romania pentru a da probe la Rapid.

El a fost asteptat de Grigore Sichitiu, directorul tehnic al giulestenilor, pe Aeroportul Henri Coanda si dus la baza ProRapid, unde s-a alaturat lotului antrenat de Cristiano Bergodi. Vujovic are termen cinci zile pentru a-l convinge pe tehnicianul 'visiniilor' ca merita sa joace la Rapid. Muntenegreanul, in varsta de 26 de ani, care evoleaza pentru Buducnost, a fost urmarit de Sichitiu de mai multa vreme. Echipa bucuresteana mai are in lot un muntenegrean, Bozovici, jucator care a lasat o frumoasa impresie in meciul de la Mioveni.




Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 



 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...