| revista presei - stiri din ziare despre Rapid |
18 | 19 | 20 decembrie 2007

online | vizualizari                    actualizat joi 20 decembrie 2007

    TITLURILE ZILEI
  • "AM FI JUCAT PE 33 FEBRUARIE!"
  • RAPID CONTESTA DELEGAREA UNEI BRIGAZI "ARDELENESTI"
  • COPOS: "DACA VOM FI FURATI VOM RETRAGE ECHIPA DE PE TEREN"
  • HIZO: "COPOS A MAI FACUT ASTA SI A RAPIT UN TITLU RAPIDULUI"
  • "AU MAI MULTE SANSE CU REDNIC"

 
FC RAPID Bucuresti
• www.fcrapid.ro •    
    | Site Oficial | The Official WebSite of the FC Rapid Bucharest | Site Officiel |


Joi , 20 Decembrie 2007

La cinci puncte de vârf: Ceahlăul - Rapid 0-1!

Ultimul meci oficial al sezonului le-a adus giuleștenilor șansa de a micșora semnificativ distanța față de primul loc al clasamentului. Rapidiștii au mers la Piatra-Neamț cu gândul la o victorie care să îi aducă la numai cinci puncte (două în clasamentul adevărului!) de liderul CFR Cluj. Gazdele, amenințate de un "-7" în clasamentul adevărului, și terenul înghețat (-5 grade Celsius la ora meciului) anunțau încă dinaintea meciului că ultima deplasare a acestui an nu avea să fie o plimbare de plăcere pentru Maftei și compania.

Prima repriză a confirmat așteptările dinaintea partidei, cei aproximativ 1.000 de spectatori asistând la un meci lipsit de faze importante de poartă, între două echipe incomodate vizibil de starea terenului și temperatura de afară. Deși au dominat jocul timp de 45 de minute, băieții lui Rednic n-au reușit să amenințe serios poarta lui Cătălin Mulțescu.

Încurajați de aproape 200 de suporteri care au făcut deplasarea la Piatra-Neamț (printre care și unul dintre idolii Giuleștiului - Daniel Pancu!), rapidiștii au ieșit montați de la cabine. Burdujan a deschis scorul după zece minute din partea secundă, când i-a luat fața lui Bruno Fernandes pentru a trimite în poartă o centrare perfectă a lui Grigorie. Cesinha a pătruns în careu, dar arbitrul Lajos i-a refuzat penalty-ul după contactul cu B. Fernandes (min.63). Hizo a forțat egalarea, i-a trimis în teren pe Frunză și Vranjkovic, ultimul reușind să-l pună la încercare pe Andrade cu un șut din interiorul careului (69). Burdujan putea să le aducă liniștea coechipierilor, dar a fost blocat de Mulțescu (75), iar Andrade s-a descurcat bine la ultima fază periculoasă a nemțenilor, când a deturnat lovitura liberă trimisă de Frunză la colțul scurt (90).

Victoria a adus Rapidul în postura clară de candidată la titlu, cele cinci puncte care îi separă pe elevii lui Rednic de prima poziție a clasamentului nefiind în niciun caz o diferență insurmontabilă în cele 15 etape care au mai rămas de disputat din retur. Mircea Rednic a caracterizat cel mai bine perioada care va începe pe 23 februarie, odată cu reluarea campionatului: "Va fi un retur de foc. Clujul are prima șansă la titlu, însă nu doar Rapidul îi suflă în ceafă. Vor fi și alte echipe care se vor întări și le vor da ardelenilor o replică pe măsură", sunt așteptările antrenorului pentru reluarea sezonului.

Ceahlăul: Mulțescu - Nohai, Bruno Fernandes, Forminte, Barna - Cebotaru, Hamza - Ayza ('46 Răducan /'65 V. Frunză), Schumacher ('65 Vranjkovici), Oprea - Doicaru.
Antrenor: Viorel Hizo.

Rapid: Andrade - Săpunaru, Maftei (cpt.), M. Constantin, Bozovici - Herea ('71 Măldărășanu), Lazăr, Grigorie ('63 Grigore), Cesinha - Buga ('72 Boya), Burdujan.
Antrenor: Mircea Rednic.

Arbitri: Tiberiu Lajos (Timișoara) - Miklos Nagy (Cluj) și Sebastian Stoianof (Constanța).


Joi , 20 Decembrie 2007

"Noi am avut dreptate, alții spun în continuare tâmpenii!"

Victoria obținută de Rapid la Piatra Neamț nu a picat bine deloc aroganților conducători de la CFR Cluj, micșorarea distanței dintre echipa lor și cea a lui Mircea Rednic făcându-i să-și piardă și luciditatea, și - mai grav - bunul simț. "Dacă ei pot afirma că noi spunem tâmpenii după ce am fost dezavantajați din nou, flagrant, două meciuri la rând, la Bistrița și la Piatra Neamț, înseamnă că i-a înnebunit cu adevărat pierderea avantajului enorm pe care îl aveau față de Rapid. S-a dovedit că noi am avut dreptate, când, din patru penaltyuri în două meciuri, ți se acordă doar unul. Problema ridicată de noi a fost catalogată drept circ, dar ea rămâne valabilă și în continuare. Mai acum câteva zile, conducătorii CFR-ului se lăudau că noi doar vorbim și ei muncesc. Se pare că lucrurile stau exact pe dos. La viteza pe care și-o luaseră în toamna asta, e bine că li s-a mai tăiat din nas.

Când ne-au bătut în Giulești pe o greșeală enormă de arbitraj, declarau, senini, că asta face parte din regula jocului! Iar toate greșelile "omenești" de care tot pomenesc s-au produs mereu în favoarea Clujului. Ciudată "omenie" există în fotbalul nostru... Au tot prostit lumea până acum cu promovarea agresivă a investițiilor făcute, pe care nu le poate contesta nimeni, dar au dat la spate favorurile nenumărate de care au beneficiat.

Regretatul Traian Tomescu a rostit cândva o vorbă: se strânge lațul! Ar trebui să ia aminte aminte și alții la un mesaj de acest gen", a declarat secretarul general al clubului, Cristian Costache.



Marti , 18 Decembrie 2007

COSTACHE: 'AM TRAS UN SEMNAL DE ALARMA'

Secretarul general al Rapidului, Cristian Costache a declarat ca demersul Rapidului în ceea ce priveste brigada de arbitrii de mâine nu ar trebui sa scandalizeze pe nimeni si ca tot ceea ce doresc giulestenii este sa fie arbitrati corect.

"Acum sa nu stati cu sufletul la gura mâine si sa asteptati ca Rapidul sa iasa de pe teren. A fost un semnal de alarma, pentru ca tot ceea ce vrem este ca arbitrajul sa fie unul corect, impartial. Chiar daca vor exista greseli, nu facem un capat de tara. Doar sa nu fie o maniera tendentioasa. Ati vazut la Arad, Rapidul s-a batut singur si nu am comentat nimic", a spus oficialul rapidist, care a enumerat apoi câteva episoade în care arbitrii au influentat rezultatul unor partide. "Rapid este o echipa patita în acest campionat. Nu va spun decât atât: daca primul gol al CFR-ului din Giulesti nu ar fi fost acordat si ardelenii nu ar fi primit un penalty inexistent la Bistrita, faceti o socoteala sa vedeti cum arata clasamentul", a precizat Costache la sport.ro.


Marti , 18 Decembrie 2007

HIZO: "COPOS A MAI FACUT ASTA SI A RAPIT UN TITLU RAPIDULUI"

Antrenorul Ceahlaului, Viorel Hizo, a declarat ca patronul rapidist, George Copos, nu este la prima isprava de acest gen, el mai retragand odata echipa de pe teren, la un meci cu FC Brasov, in sezonul 2001, cand giulestenii erau antrenati chiar de catre Viorel Hizo.

"Domnul Copos a mai facut asta odata, a retras echipa si i-a rapit Rapidului un titlu. Aceasta este o presiune artificiala creata de domnul Copos. Cat despre domnul Zotta, daca nu ii convine arbitrul sa se echipeze si sa oficieze el. Poate sa stea linistit ca domnul Gino Iorgulescu nu este aici" a declarat, ironic, Hizo, pentru Sport.ro


Marti , 18 Decembrie 2007

STEFAN: "COPOS SA SE RETRAGA EL PRIMUL"

Gheorghe Stefan, presedintele de onoare al Ceahlaului, l-a contrat dur pe patronul rapidist, George Copos, care declarase ca e gata sa retraga echipa de pe teren daca arbitrii ii vor defavoriza pe visinii in partida de miercuri, contra elevilor lui Hizo.

"George Copos ar trebui sa se retraga el primul, la cate a facut. Eu chiar il rog sa scoata echipa, de fapt ar fi bine sa nu se prezinte. De ce sa o mai faca ? Sa fim seriosi, astea sunt strategiile domnului Copos, la care este maestru. Poate FRF ar trebui sa se sesizeze si sa depuncteze Rapidul. Este doar o incercare de a pune presiune pe arbitrii", a tunat Stefan.

Mai mult, Gheorghe Ștefan i-a propus lui George Copos o "afacere" profitabilă. "Îi dau 100.000 de euro lui Copos dacă retrage echipa de pe teren", a spus Ștefan, într-o intervenție telefonică la Sport.ro

In privinta partidei, Stefan asteapta o victorie de la jucatorii sai. "Cu Steaua am jucat mai bine, a recunoscut si Gigi Becali, dar am pierdut. Acum poate vom si invinge" s-a aratat optimist "Pinalti"


Marti , 18 Decembrie 2007

COPOS: "DACA VOM FI FURATI VOM RETRAGE ECHIPA DE PE TEREN"

Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, că dacă este nemulțumit de arbitrii delegați la meciul restanță cu Ceahlăul Piatra Neamț, amenințând cu retragerea echipei de pe teren dacă formația giuleșteană va fi "furată de arbitri".

"Sunt stupefiat când văd brigada de arbitri. Poate așa înțelege federația să facă delegările pentru o echipă care se bate pentru locul întâi. Le transmit celor de la federație că, dacă Rapid va fi furată la Piatra Neamț, așa cum a fost furată de foarte mult ori în acest tur de campionat, vom retrage echipa de pe teren în semn de protest. Categoric vom face asta. Vin și eu acolo și dacă suntem furați retragem echipa de pe teren. Și cu asta am terminat. La Bistrița am avut două penaltiuri care nu s-au dat, dar n-am zis nimic. Dar acum o retragem de pe teren. Să joace ei în locul nostru. Nu mi-e teamă de nimic, de absolut nimic", a spus Copos.

Oficialul rapidist susține că centralul Tiberiu Lajos vine "montat" la meciul de miercuri. "Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu. Cine este asistent la meciul ăsta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca. Cine e observator de arbitri? Dan Dragoș Crăciun din Cluj-Napoca. Deci, doi din Cluj și încă un... om, Lajos Tiberiu... nu vreau să zic mai mult. El ne-a arbitrat și cu CFR, ăsta e un tip care vine direct montat", a adăugat acționarul majoritar al grupării giuleștene.

George Copos susține că delegările arbitrilor din Liga I se fac la Cluj și nu la sediul FRF din București. "Cei care fac delegările în Liga I nu au sediul la București, ci undeva pe la Cluj-Napoca. Păi dacă noi care ne batem cu Clujul îl avem la centru pe Lajos Tiberiu, pe Miklos Nagy și Dan Crăciun din Cluj, ce să mai credem? M-au sunat băieții (n.r. - jucătorii), care erau pe drum, și mi-au zis că n-are rost să mai meargă la Piatra Neamț când au văzut brigada asta. Dar le-am spus să meargă, iar dacă ne fură o să ne retragem", a precizat Copos.

Clubul Rapid a făcut, marți, o adresă către președintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicită delegarea unui supervizor în probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlăul, nominalizându-l pe președintele CCA, Gheorghe Constantin.

Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlăul Piatra Neamț și Rapid București, restanță din etapa a IX-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistenții Miklos Nagy și Sebastian Stoianof, arbitru de rezervă fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii întâlnirii de la Piatra Neamț vor fi Dumitru Mihalache și Dan Dragoș Crăciun. Partida Ceahlăul Piatra Neamț - Rapid București, restanță din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.00.

În cazul în care va câștiga la Piatra Neamț, echipa Rapid își va consolida locul secund în Liga I și se va apropia la cinci puncte de liderul campionatului CFR Cluj.


Marti , 18 Decembrie 2007

RAPID CONTESTA DELEGAREA UNEI BRIGAZI "ARDELENESTI"

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marți, agenției MEDIAFAX, că giuleștenii sunt nemulțumiți de delegarea unei brigăzi "ardelenești" la meciul restanță cu Ceahlăul, în condițiile în care formația giuleșteană are posibilitatea de a se apropia la cinci puncte de CFR Cluj.

"Suntem nemulțumiți pentru că avem la Piatra Neamț o brigadă ardelenească. La centru este Tiberiu Lajos care ne-a dezavantajat grav în meciul cu CFR Cluj, apoi la tușe este Miklos Nagy, care este din Cluj, iar observator de arbitri este Dan Dragoș Crăciun, care este tot din Cluj. Este o delegare strigătoare la cer. Exact într-un moment în are amenințăm Clujul. Chiar am rămas încremenit când am văzut cine ne arbitrează. Și asta în condițiile în care meciul nostru cu Ceahălul este ultimul. Toți arbitrii erau liberi, chiar aveau de unde să aleagă", a spus Zotta.

Oficialul rapidist a explicat motivul pentru care i se pare suspectă delegarea acestei brigăzi de arbitri: "Noi am fost de mai multe ori dezavantajați decât avantajați de arbitraj pe parcursul acestui tur. În comparație cu cei de la Cluj, care au fost în toate cazurile avantajați".

Zotta nu este convins că această brigada de arbitri poate conduce în condiții optime restanța din etapa a IX-a, programată la Piatra Neamț. "Este ultimul meci în care noi avem șansa să ne apropiem la cinci puncte de cei din Cluj. Eu am vorbit și cu Lupescu și el mi-a garantat că o să fie corect. Nu cred că acești arbitri, în situația aceasta, ne pot asigura condiții regulamentare de desfășurare a jocului. Eu îmi doresc să facă asta, nu vreau să pornesc cu o idee preconcepută. Dar mie mi se pare cel puțin dubioasă această delegare", a precizat directorul general al FC Rapid.

Constantin Zotta le transmite arbitrilor care vor oficia la meciul de miercuri să lase în pace formația giuleșteană. "Fac un apel la această brigadă de arbitri să își facă datoria și să nu strice un spectacol și un campionat. Îi rugăm să ne lase în pace", a afirmat Zotta.

Clubul Rapid a făcut, marți, o adresă către președintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicită un supervizor în probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlăul. "Ne-am adresat domnului Dragomir și am solicitat delegarea unui supervizor la acest meci. Și, dacă se poate, să fie delegat chiar președintele CCA, domnul Gheorghe Constantin, pentru că este cea mai competentă persoană. Repet, nu dorim să fim avantajați, ci doar respectați", a adăugat Constantin Zotta.

Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlăul Piatra Neamț și Rapid București, restanță din etapa a IX-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistenții Miklos Nagy și Sebastian Stoianof, arbitru de rezervă fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii întâlnirii de la Piatra Neamț vor fi Dumitru Mihalache și Dan Dragoș Crăciun. Partida Ceahlăul Piatra Neamț - Rapid București, restanță din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.00.

În cazul în care va câștiga la Piatra Neamț, echipa Rapid își va consolida locul secund în Liga I și se va apropia la cinci puncte de liderul campionatului CFR Cluj.


Marti , 18 Decembrie 2007

"AM FI JUCAT PE 33 FEBRUARIE!"

Giulestenii i-au dat o replica ironica lui Ioan Andone dupa ce tehnicianul CFR-ului a protestat vizavi de data disputarii meciului restant Ceahlaul - Rapid.

Simtind ca dupa înfrângerea cu Timisoara Rapidul lui Rednic îi sufla în ceafa, tehnicianul CFR-ului, Ioan Andone, a trecut la acuze.

"Falcosul" s-a declarat deranjat de faptul ca Liga Profesionista de Fotbal a decis ca meciul restanta al giulestenilor, cel cu Ceahlaul, sa se dispute mâine. "Campionatul a intrat deja în vacanta. De aceea nu mi se pare corect ca Rapidul sa joace, în aceasta saptamâna, la Piatra-Neamt. Daca rapidistii si-au amânat meciul, atunci trebuia sa-l joace conform regulamentului, care spune ca, atunci când ai o restanta, o joci în timpul sezonului, nu în pauza competitionala", a tunat Andone.

Visiniii nu au stat cu mâinile în sân, iar secretarul general al bucurestenilor, Nae Manea, a luat pozitie. "Jucam când am fost programati. Nu noi am hotarât data partidei cu Ceahlaul, ci cei de la LPF. Ati vazut ce teren a fost la Bistrita si probabil ca vom avea unul la fel de dificil si la Piatra-Neamt. Daca am fi putut, am fi jucat pe 33 februarie, dar nu avem ce face. Sincer, nu înteleg la ce s-a referit Andone când ne-a acuzat dupa meciul CFR-ului la Timisoara", ne-a declarat Manea. Acesta crede ca pasul gresit facut de ardeleni în ultima etapa porneste din nou lupta pentru primul loc, parere cu care un alt rapidist, secundul Marian Rada, nu este de acord. "Ca sa vorbim de o relansare a campionatului, mai întâi de toate noi trebuie sa învingem la Piatra-Neamt. Si apoi pe teren propriu, în jocul cu "U" Cluj si asa mai departe. Nu trebuie sa asteptam pasi gresiti de la CFR", a afirmat Rada.

Cine e Andone? Ce antrenor e si asta? Jucam cu Ceahlaul când si unde vor cei de la CFR, chiar si la Cluj! Dar cu o conditie: sa nu mai fie la tusa Burloiu, care i-a ajutat pe ardeleni sa câstige în Giulesti.

Constantin Zotta, director general Rapid

puncte tari

. Schimbarea atitudinii patronului George Copos, care nu a mai pus presiune la echipa, apropiindu-se mai mult ca oricând de fotbalisti

. Omogenitatea defensivei bazate în principal pe acelasi schelet: Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovic. Rapidul are a treia defensiva din campionat.

. Mircea Rednic a reusit sa preia din mers angrenajul gândit initial de Cristiano Bergodi si cu câteva modificari a dus echipa pe locul 2, cu sanse reale de a câstiga titlul

puncte slabe

. Psihic labil al jucatorilor, care dupa un meci contra unei echipe puternice nu au mai reusit sa se concentreze în fata unui adversar mai slab cotat. Exemplu: victoria din "Groapa" a fost urmata de înfrângerea de la Arad

. Puncte importante risipite chiar în Giulesti, acolo unde în sezoanele trecute adversarii aveau reale dificultati în a obtine chiar si un egal

. Grupul nu mai este atât de unit ca pe vremea lui Razvan Lucescu, fotbalistii alb-visinii contrându-se chiar si în timpul meciurilor. Exemplu: Marius Constantin i-a dat un cap în gura lui Emil Dica în timpul jocului cu Poli Iasi

CINE POATE VENI

Ibrahim Salou - atacant, FC Bruges

Cyril Thereau - atacant Anderlecht

Laszlo Sepsi - fundas Gloria Bistrita

Janos Szekely - mijlocas Otelul

Costas Halkias - portar Aris Salonic

Stefan Mardare - fundas FC Vaslui

CINE POATE pleca

- Romeo Stancu - mijlocas

- Marius Maldarasanu - mijlocas

- Mugurel Buga - atacant

- Pierre Boya - atacant

- Ionut Stancu - fundas

- Danut Perja - fundas

din culise... TOP SECRET

. Rapidul a evitat sa critice în termeni duri arbitrajul în prima parte a campionatului, desi au existat momente în care giulestenii au fost dezavantajati în mod evident. Unul dintre motive l-ar putea reprezenta strânsa legatura de prietenie dintre directorul tehnic al "feroviarilor", Nicolae Manea, si presedintele FRF, Mircea Sandu. Cum este de asteptat ca returul campionatului sa fie unul de foc, Rapidul spera ca macar arbitrajele sa reprezinte unul dintre ultimele motive de îngrijorare în perspectiva luptei pentru suprematia Ligii I.


Marti , 18 Decembrie 2007

"AU MAI MULTE SANSE CU REDNIC"

Fostul presedinte al giulestenilor, Dinu Gheorghe, a declarat ca "feroviarii" au progresat sub comanda lui Rednic. "Pot spune ca Rapidul lui Rednic are mai multe sanse la titlu decât pe vremea lui Bergodi. Cu ceva întariri în iarna, se vor bate pentru câstigarea campionatului. Totusi, sunt si anumiti jucatori în lot la care a intervenit o anumita uzura, poate au nevoie de alte provocari", a precizat oficialul echipei FC Brasov la Sport.ro.



Marti , 18.12.2007 00:46

"Doar cu arbitrii!"

Rapidiștii au ocazia să se apropie la 5 puncte de CFR Cluj și au declanșat războiul cu ardelenii. Copos rîde de ardeleni: "Mă așteptam ca, după greșelile grave de arbitraj care s-au comis în favoarea CFR-ului în meciul din Giulești, clujenii să ceară rejucarea partidei. Aștept în continuare acest gest din partea lor, dar sînt convins că și ei conștientizează faptul că n-ar mai fi în stare să ne bată fără ajutor din partea asistenților!".

Echipa lui Andone a cîștigat în Grant cu 2-1, după ce Trică a deschis scorul dintr-o poziție de ofsaid nesemnalizată de Burloiu. "Am putea să jucăm ultimul meci din acest an, cel cu Ceahlăul, pe terenul lui CFR, dacă ardelenii cred că e mai bine așa. O singură condiție avem: să nu mai fie delegat la tușă Burloiu, cel care i-a condus pe clujeni spre victorie în Giulești!", a spus directorul general Zotta.

"Aberații! Copos are o iarnă întreagă la dispoziție ca să se uite la clasament, asta îi transmit!"
Iuliu Mureșan, președinte CFR

"Clujenii sînt culmea!"
Nu doar conducerea, ci și jucătorii giuleștenilor au reacționat față de declarațiilor celor de la CFR. Ioan Adone a atras atenția după înfrîngerea de la Timișoara că "nu e normal ca Rapid să-și programeze restanța cu Ceahlăul miercuri, adică după finalul sezonului competițional!". Costin Lazăr i-a răspuns fostului său antrenor de la Sportul: "Asta e culmea, ca ardelenii să se plîngă de încălcarea regulamentelor, după cît i-au ajutat arbitrii! E clar că simt și ei că ne-am apropiat și le e frică!".

"Învățăm de la Famagusta!"
Iuliu Mureșan, președintele lui CFR, îi atrăsese atenția lui Constantin Zotta că "ar trebui să învețe din modelul impus de noi la Cluj!". Directorul general al Rapidului a răspuns: "Dacă avem de învățat din Ardeal, înseamnă că Anorthosis Famagusta ce e, profesor de fotbal?!". Ciprioții au eliminat-o pe CFR din turul al doilea preliminar al Cupei UEFA, după 3-1 în România și 0-0 în retur.


Marti , 18.12.2007 00:45

Greu

George Copos încearcă a doua oară în decurs de un an să-l aducă pe Paul Codrea (26 de ani) în Giulești, dar fotbalistul spune că nu dorește momentan să joace în România. "Am mai spus-o: dacă mă întorc în țară, Poli Timișoara e prima opțiune. Dar acum nici acolo nu aș vrea să joc, deoarece țin să continuu în Italia!", e poziția mijlocașului defensiv al "naționalei", sub contract cu Siena.

Codrea a mai fost ofertat de Rapid și în urmă cu un an, înainte ca alb-vișiniii să-l transfere pe Costin Lazăr de la Sportul, și a declinat și atunci propunerea. "Au fost discuții concrete, domnul Copos se înțelesese cu președintele lui Palermo, dar am ales să joc tot în Serie A. La fel aș proceda și acum. Chiar dacă ar exista un acord cu Siena, prefer să evoluez tot în străinătate, nu e momentul să mă întorc în România. Cel mai bine pentru cariera mea e să joc tot în Italia, indiferent dacă Rapid s-ar califica în grupele Ligii Campionilor sau nu", a explicat jucătorul.

O altă țintă a celor din Grant, Cosmin Contra, a specificat condiția pentru a accepta să joace în alb-vișiniu: "Dacă va exista o superofertă, da, vin la Rapid. Altfel, prefer Timișoara! Am refuzat deja Steaua și Dinamo vara trecută, din același motiv. Totuși, eu nu închid nimănui ușa unor posibile tratative". "Guriță" e sub contract cu Getafe, dar speră să devină liber în urma unor negocieri cu șefii clubului spaniol.

"Din moment ce eu n-am zis că vreau să mă întorc în Liga I, încep să cred că se abuzează de numele Codrea prin declararea interesului față de mine"
Paul Codrea


Marti , 18.12.2007 00:44

Out!

Rapid joacă meciul cu Ceahlăul, care o poate apropia la 5 puncte de CFR Cluj, fără golgeterul Ionuț Mazilu. Atacantul a suferit joia trecută o leziune musculară, în timpul unui antrenament. Inițial s-a crezut că e doar o întindere și existau speranțe ca el să fie pe teren la Piatra-Neamț, numai că diagnosticul inițial a fost infirmat. "Am suferit o contractură mai puternică și nu joc împotriva Ceahlăului. Nu e o accidentare gravă, dar, din păcate, pierd meciul din Moldova", a explicat jucătorul.

Mazilu e menajat de staff-ul giuleștenilor și din cauza terenului foarte dificil pe care se va juca miercuri, care ar crește riscurile de agravare a accidentării. În aceste condiții, Rednic va miza sub Pietricica pe Buga, Burdujan și Boya, cei trei atacanți folosiți și la Bistrița, unde primii doi au început ca titulari. "Sper să dau gol miercuri! E ocazia perfectă ca să ne apropiem de CFR și n-o vom rata! Trebuie să batem la Piatra-Neamț și să nu mai facem pași greșiți, deoarece Clujul se va mai încurca, mai mult ca sigur!", a declarat Burdujan.

"Sînt convins că băieții vor cîștiga și fără mine, e prea important meciul ca să conteze absența unui jucător"
Ionuț Mazilu

14 meciuri a ratat Mazilu din cauza accidentărilor într-un an și jumătate, de cînd a venit la Rapid

170 de mii de euro este salariul anual al lui Mazilu. Mai mult ca el încasează Boya (200.000 E) și Cesinha (190.000 E)


















Echipa "Revista presei "RapidFans.RO
 


 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...