REVISTA PRESEI ::: joi 22 februarie 2007



FC RAPID

    Liga Suporterilor RAPIDisti , detalii despre deplasarea la Craiova
    - se face cu trenul intalnirea este duminica 25 februarie ora 14.15 in Gara de Nord , plecarea trenului spre Craiova fiind la ora 14.45



   
    Precizări în legătură cu accesul în stadionul
    din Craiova, la jocul cu Poli Timișoara

    Biletele de intrare la meciul de Liga 1, din cadrul etapei a 20-a, dintre RAPID și Poli Timișoara, care se va disputa duminică, 25 februarie, ora 20:00, pe stadionul 'Ion Oblemenco' din Craiova, se vor pune în vânzare în ziua meciului, începând cu ora 10:00. Prețurile tichetelor sunt următoarele: 50 lei - tribuna 0, 15 lei - tribuna I (pentru suporterii craioveni) și 8 lei – tribuna a II-a (pentru fanii rapidiști).
    Accesul în stadion se va face în felul următor: spectatorii localnici vor putea viziona meciul din sectorul de tribuna I situat în stânga tribunei oficiale (poarta 14), galeria timișoreană beneficiază de 450 de bilete gratuite (în baza reciprocității dintre cele două cluburi) și va sta la peluza a II-a (poarta 11), iar suporterii rapidiști, care pot intra pe baza abonamentelor și a biletelor de 8 lei, vor fi plasați la tribuna a II-a (porțile 6 și 7). Vor închise pentru public sectoarele celelalte, adică zona de tribuna I din dreapta tribunei oficiale, peluza 'Cristi Neamțu' și peluza a II-a, cu excepția sectorului rezervat timișorenilor.
    Pentru acest meci sunt valabile abonamentele (tribuna oficială, tribuna 0, tribuna a Ii-a și peluza a II-a) emise de clubul RAPID pentru meciurile de pe teren propriu din returul campionatului. Presa va putea intra pe baza acreditărilor valabile pentru stadionul 'Giulești-Valentin Stănescu'.
   
    Lucian Burdujan și Ryan Griffiths nu vor face parte din delegația giuleșteană care se va deplasa la Craiova, pentru jocul de campionat cu Poli Timișoara. Cei doi au părăsit ieri România, urmând să negocieze unele oferte venite pe adresa lor din China și Coreea de Sud. Cei doi se adaugă absențelor deja cunoscute, Marius Constantin, Dănuț Perjă (suspendați) și Romeo Stancu (nerefăcut). În locul acestora, Răzvan Lucescu i-a inclus în lotul lărgit deplasat în Bănie pe tinerii Cătălin Păun, Doru Bratu și Răzvan Tincu.
   



prosport.ro

   
    PLECARI Atacantii Lucian Burdujan si Ryan Griffiths vor fi împrumutati
pentru o perioada de sase luni în Jia League.
    Cu numai câteva zile înaintea primului meci al sezonului de primavara, giulestenii au decis sa renunte la doi din cei sapte atacanti aflati sub comanda lui Razvan Lucescu: Lucian Burdujan si Ryan Griffiths.
    Ambii vor fi împrumutati pentru urmatoarele sase luni în campionatul chinez, care va debuta pe 11 martie, desi au fost ofertati în ultima vreme si de alte grupari, din tara si din strainatate. Australianul în vârsta de 26 de ani se afla în vizorul cehilor de la Mlada Boleslav, în urma evolutiei bune din amicalul disputat în Larnaca, în care Rapid a învins cu 3-0, fiind de asemenea considerat ca o prioritate si de antrenorul-jucator al Argesului, Dorinel Munteanu. Contactat ieri, Griffiths ne-a oferit însa doar o declaratie evaziva: “Stiu ca Rapidul ar vrea sa ma dea împrumut undeva, dar nu pot declara nimic pâna nu se întâmpla ceva. Am auzit si de interesul celor de la Pitesti, dar deocamdata pot spune doar ca nu s-a finalizat niciun transfer”. Jucatorul, pentru care gruparea din Grant le-a platit celor de la FC National 700.000 de euro vara trecuta, este detinut în coproprietate cu fostul sau club, care ar urma sa încaseze 50% dintr-un eventual transfer definitiv.
    Aproape de Pitesti s-a aflat la un moment dat si Burdujan, acesta fiind dorit în acelasi timp si de FC Vaslui, dar discutiile s-au sistat dupa ce atacantul de 23 de ani a cerut un salariu anual de 120.000 de euro. Ambii fotbalisti au parasit aseara România, în lotul Rapidului mai regasindu-se acum cinci vârfuri: Mazilu, Ganea, Zicu, Buga si Viorel Moldovan.
   
    Marian Iancu: "Niste minti bolnave!"
    Marian Iancu a reactionat dur ieri la adresa comunicatului publicat marti pe site-ul clubului giulestean, în care se spunea ca LPF a trimis Rapidul la Craiova “respectând dorinta expresa a (echipei) lui Gheorghe Chivorchian”: “Nu este problema mea ce gândeste unul sau altul bolnav la minte din conducerea Rapidului, nu pot eu sa raspund pentru ceea ce gândesc niste minti bolnave”, a afirmat Iancu, dupa care a comentat si dorinta adversarilor de duminica de a-l vedea suspendat pe Karamian, în urma incidentelor pe care le-a provocat la Craiova: “Au cerut odata cu suspendarea lui Karamian si suspendarea lui Ganea?”, referindu-se la cearta pe care acesta a avut-o cu Adrian Mititelu.
   
    FRF nu l-a sanctionat pe Mircea Cezar Ionescu
    Directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu, a declarat ca membrii Comisiei de Disciplina a FRF au respins memoriul înaintat de alb-visinii, prin care se solicita sanctionarea sa pentru declaratiile facute la adresa lui George Copos.
    "Ce i-am zis? Atâta, ca învârte covrigul si ca daca eram cofetar la el, putea sa ma dea afara oricând. Pai ce, astea sunt jigniri? E normal ca s-a respins memoriul. Le-am trimis si lor dimineata pe fax decizia. Sa faca apel si la Salzburg, ca nu ma intereseaza", a afirmat "Zimbrul".
   



Ziarul

    RICA RADUCANU E BAROSAN CU JEEP INTR-UN FILM DE DANELIUC
    Autor: (L.M.)
    Rica Raducanu are si o alta pasiune in afara fotbalului, actoria. Fostul portar rapidist a primit un rol principal in filmul "Legiunea Straina", regizat de Mircea Daneliuc. "In acest film eu sunt un barosan, am Jeep, sofer si bodyguard dupa mine peste tot unde merg. M-am chinuit foarte mult la filmari. Mi-a fost greu sa invat replicile. Am vrut sa renunt, dar Mircea a avut incredere in mine, m-a sustinut si a inceput sa-mi placa, a fost distractiv. Sper sa iau si eu un premiu cu filmul asta. Mi-ar placea sa ajung si eu la festivale de film, la Venetia sau Monte Carlo. De mic am avut inclinatii spre actorie", ne-a povestit Rica.
   



stiri24.ro


    Lotul RAPIDului pentru returul campionatului Liga 1 ::: 2006-2007
    Portari - Coman, Minca, Edel Bete.
    Fundasi - I.Stancu, Sapunaru, M.Constantin, Maftei, Perja, I.Rada.
    Mijlocasi - Badoi, E.Dica, Grigore, Maldarasanu, R.Stancu.
    Atacanti - Moldovan, Buga, Zicu, Griffiths, I.Ganea, Mazilu.
    Antrenor: Razvan Lucescu.
    Locul si linia de clasament inaintea etapei a 20-a:
    3) 19 10 6 3 33-14 36 p
    Au venit: Ganea (Dinamo), Grozdanovski (Omonia Nicosia), Ndigwe (FCM Targoviste).
    Au plecat: Vasilache (Pandurii), N.Constantin (liber de contract),
Karamian (Poli Timisoara), Negru (Unirea Urziceni), Petrescu (FCM Targoviste).
   



rapidisti.ro

    Rapid - Poli / "Ion Oblemenco" va fi împărțit în 3
    Pentru a preîntîmpina violențele între suporteri, conducerea Rapidului împarte stadionul din Craiova în trei zone. Suporterii Rapidului vor sta la tribuna a doua, timișorenii au un sector din peluza Nord iar spectatorii din Craiova care vor să vină la meci pot intra în sectorul din tribuna I, dinspre tunelul care duce la vestiare. Restul arenei va fi închis.
    Rapid întâlnește pe Poli duminică seară, de la ora 20.00, în direct pe Kanal D.
   
    Împărțirea stadionului
    Zona vișinie de la tribuna a doua- RAPID
    Zona violet de la peluza Nord- POLI
    Zona albastră de la tribuna I - CRAIOVA
    Zonele gri - sectoare închise
   
   



compact

    Burdujan si Griffiths isi cauta echipe in Asia
    Inlocuiti cu juniori

    Cei doi nu vor face deplasarea cu formatia giulesteana la Craiova, pentru meciul din etapa a XX-a cu Poli Timisoa. Griffiths si Burdujan, plus Marius Constantin si Perja (suspendati) vor fi inlocuiti de antrenorul Razvan Lucescu cu niste juniori.
    Australianul, care a costat-o, in vara, pe Rapid aproximativ un milion de euro, ar putea fi imprumutat pana in luna noiembrie la o echipa de prima liga chineza. "El va fi cedat sub forma de imprumut de Rapid la o echipa din China. Nu pot spune numele, pentru ca este tranzactia celor de la Rapid. In timpul turneului din Cipru aceasta echipa din China s-a aratat interesata de atacant, i-a facut o propunere si asta e tot. Griffiths stie toate detaliile financiare si contractuale.
    El va face vizita medicala si va semna pana in noiembrie, dupa care se va intoarce la Rapid", a explicat impresarul sau Marcel Popescu.
    Pana miercuri, in lotul antrenat de Razvan Lucescu se gaseau nu mai putin de sapte atacanti care se luptau pentru un loc de titular. Doi dintre ei, australianul Ryan Griffiths si Lucian Burdujan, au plecat in China, respectiv in Coreea de Sud pentru a discuta unele oferte de transfer.
   
::: RapidFans.RO

    22 februarie 2007

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...