REVISTA PRESEI ::: sambata 24 februarie 2007



FC RAPID

    Liga Suporterilor RAPIDisti , detalii despre deplasarea la Craiova
    - se face cu trenul intalnirea este duminica 25 februarie ora 14.15 in Gara de Nord , plecarea trenului spre Craiova fiind la ora 14.45
   
    Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS) a confirmat în mod oficial faptul că FC Rapid București este primul club din România admis în onoranta postură de "club asociat al IFFHS". Acceptarea printre „associate clubs of the IFFHS” a fost posibilă ca urmare a faptului că Rapid a îndeplinit una dintre cele două importante condiții de admitere, și anume aceea a clasării, timp de șase luni consecutiv, în primele 100 de poziții din clasamentul mondial al cluburilor, întocmit de IFFHS. Pentru moment, Rapid figurează pe locul 10 în ierarhia dată publicității la finele lunii ianuarie 2007.
    Cu Răzvan Lucescu la conducerea tehnică, echipa giuleșteană a avut doi ani consecutivi remarcabili în Cupa UEFA, fiind eliminată de fiecare dată fără a cunoaște înfrângerea: primăvara trecută (ediția 2005-2006) în sferturile de finală, apoi, la finele lui 2006, din grupele UEFA. Această răsplată vine să dea replica, indirect, reprezentanților altor cluburi romănești, care exersau recent un umor căznit pe seama Rapidului, dar au pus punct traseelor lor europene cu duble eșecuri.
    Rapid este clubul românesc cu cel mai lung traseu într-o singură cupă europeană (16 meciuri în ediția 2005-2006 a Cupei UEFA), din istoria participărilor românești în competițiile continentale intercluburi.
   



MugurelBuga.RO


    MUGUREL BUGA a raspuns din nou fanilor pe forumul site-ului sau oficial!
    Citeste in continuare o selectie din raspunsurile lui MUGUREL de pe forum, urmand ca apoi sa va invitam sa cititi raspunsurile sale, direct pe forum:
   
    MUGUREL BUGA: Tin sa va multumesc tuturor pt intrebari si mesaje, va multumesc pentru ca ati fost si ca sunteti alaturi de mine si sper din tot sufletul ca la sfarsitul acestui campionat sa fim fericiti cu totii!
   
    La ce varsta ti`ai propus sa te retragi din fotbal ? Si ce vei face dupa ?
    MUGUREL BUGA: Nu am de unde sa stiu la ce varsta o sa ma retrag, nu mi-am propus, si sper sa ma tina cat mai mult. Dupa ce ma voi retrage intentionez sa devin antrenor iar daca nu merge, asta e, ma voi axa pe o afacere, ceva... Scoala de antrenori sper sa o incep in urmatorii 2 ani.
   
    Crezi ca te vei inteleg bine cu Ganea in atac ?
    MUGUREL BUGA: Eu sper sa ma inteleg bine, important e sa jucam si sa fim sanatosi...
   
    Are Ganea un caracter asa de dur cum se speculeaza in presa si la TV ?
    MUGUREL BUGA: Nu! In nici un caz, Ganea nu e nici pe departe cum se speculeaza in presa si la TV. E un baiat finut, cu un caracter aparte! Are el nebuniile lui dar... atat!
   
    Ce parere ai despre fetele microbiste? Crezi ca este normal sa fie tratate cu superioritate de baieti sau la fel ca baietii?
    MUGUREL BUGA: Sunt de parere ca fetele microbiste ar trebui tratate normal, pentru ca si ele sunt pe stadion, cu acelasi scop.
   
    Sunt multi fotbalisti care nu le lasa pe sotii sa vina la meciurile lor sub motivul ca le atrage atentia.. tu vrei sa vina sau sa nu vina sotia ta la meciuri?
    MUGUREL BUGA: E normal sa imi doresc mereu sa vina sotia mea la meciuri, mi se pare firesc, pentru ca ma incurajeaza si stiind ca e sus in tribuna, am o alta stare de spirit.
   
    Crezi ca va fi o rabufnire intre fani duminica la Craiova?
    MUGUREL BUGA: Rabufnire intre fanii nostri si cei timisoreni ma indoiesc ca va fi... si ar fi pacat mare sa fie vreo rabufnire, avand in vedere relatia lor de pana acum, de-a lungul timpului... Cat despre suporterii craioveni, nu ma intereseaza absolut deloc, pentru mine Craiova nu exista!
    Acestea dar si alte raspunsuri ale lui MUGUREL le puteti citi aici



prosport.ro

   
    George Copos: "Pe Ganea vreau sa-l dau conducerii Rapidului când o sa se lase de fotbal"
    Patronul Rapidului, George Copos, nu se gândeste sa renunte la jucatorul Ionel Ganea si spune ca i-a pregatit un loc în conducerea clubului când acesta va pune ghetele în cui.
    Adus în aceasta iarna de la rivala Dinamo, Ganea a venit sa-i ajute pe giulesteni sa-si îndeplineasca obiectivele în 2007.
    "Pe Ganea vreau sa-l dau conducerii Rapidului când o sa se lase de fotbal. Dar ca jucator... never and never", spune Copos.
   



violamania.ro

    Comisia de Disciplina, alaturi de Mircea Cezar Ionescu in "razboiul" cu Copos
    Directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu, a declarat ca membrii Comisiei de Disciplina a FRF au respins memoriul inaintat de FC Rapid prin care solicita sanctionarea sa pentru declaratiile facute la adresa actionarului majoritar George Copos. Oficialul LPF, care ocupa si functia de secretar al Comisiei de Disciplina, sustine ca respingerea memoriului este normala pentru ca in afirmatiile sale nu l-a jignit pe George Copos, informeaza ziarul Romania Libera.
   
    "Ce i-am zis atata, ca invarte covrigul si ca daca eram cofetar la el putea sa ma dea afara oricand. Pai, ce, astea sunt jigniri? E normal ca s-a respins memoriul. Le-am trimis si lor dimineata pe fax decizia. Sa faca apel si la Salzburg, ca nu ma intereseaza. Nu inteleg de ce s-au suparat atat ca joaca la Craiova. Sa se duca acolo, sa-i bata Poli si sa ma lase pe mine in pace", a afirmat Mircea Cezar Ionescu.
   
    Directorul Departamentului Competitii din cadrul LPF, Mircea Cezar Ionescu, a intrat in conflict cu oficialii FC Rapid dupa ce a programat meciul cu Poli Timisoara, din etapa a XX-a a Ligii I, la Craiova, desi giulestenii ar fi dorit sa joace pe Stadionul Tineretului din Brasov.
   
    Mircea Cezar Ionescu declarase, dupa ce principalul actionar al FC Rapid, George ii ceruse demisia, ca acesta nu stie decat sa invarta covrigul. "Nu am nimic cu Copos, desi el imi cere demisia. Ma bucura asta, el e invatat cu demisiile la club, seara ii da afara, dimineata ii angajeaza la loc. Daca as fi fost cofetar la el, ma dadea afara cand vroia, dar nu sunt. Nu ma vad varf impins, dar nu joc pentru Mitica Dragomir. Copos nu stie decat sa invarta covrigul, il cunosc de pe timpuri, eu lucram la biroul de turism pentru tineret si el era copil de mingi la UTC", afirma oficialul LPF pe 13 februarie.
   
    Statistica / Avantaj visiniu
    Duminica de la ora 20:00 Poli va intalni pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova echipa bucururesteana, Rapid. Poli Timisoara a jucat impotriva giulestenilor 62 de meciuri dintre care 15 au fost castigate de banateni, 18 s-au terminat la egalitate iar 29 s-au incheiat cu victoria Rapidului. Prima intalnire dintre cele doua echipe a avut loc in sezonul 1948-1949, pe 7 noiembrie 1948, terminandu-se cu scorul de 1-0 pentru Poli. Meciul de duminica va fi televizat de Kanal D.
   
    Toate declaratiile nu mai fac doi bani începînd de duminica. Mistoul flausat al lui Marian Iancu, insinuarile lui Viorel Moldovan („Karamian a ramas rapidist”), gargara monocorda a lui George Copos si retractarile tehnicienilor timisoreni – „Ei, as, cum sa ne certam, ne-am sfatuit, asa facem mereu” – intra de poimîine în fondul pasiv din care le mai poate salva doar statistica.
    E vremea fotbalului, daca tot am vazut prin curtile altora cum arata fotbalul vremii. Poli îsi joaca sezonul în doua etape fara apel si recurs. Oricine va spune dupa dubla cu Rapid si Dinamo ca e un campionat lung, în care se pot întîmpla multe, va fi colportorul unei dezinformari perfide. Poli e într-o criza de timp si de rezultate care face din meciul de duminica ocazia unei masuratori fara fard. Vom sti cum stam si vom afla daca proiectul timisorean tivit de canistre si investitii octanice e doar butaforie sau ascunde si idei consistente.
    Poli-Rapid e totodata meciul marilor întîlniri simetrice. La Craiova vin doua galerii care îsi surîd, doua echipe care si-au pasat jucatori sau chiar oameni din stafful tehnic, doua adversare ale fotbalului departamental si doi antrenori care stau pe scaune subrede. Si Artimon, si Lucescu au supravietuit ambuscadelor patronale prin medierea jucatorilor. Ambii stiu ce înseamna sa-ti respire în ceafa un nazuros cu bani multi si rabdare putina. Dincolo de tertipuri fals strategice si de giumbuslucuri pretins psihologice („Sîc, ca ne-am antrenat înaintea voastra” ), duminica e ziua lui care pe care. Daca scoate un rezultat bun, Poli îsi fortifica ambitiile si are spre ce sa priveasca în imediat. Daca pierde, e libera sa treaca la reorganizare, cu toata ambiguitatea ce învaluie acest cuvînt. S-a vorbit deja de Andone. Oare? Chiar atîtea coincidente se plimba de capul lor prin destinul Timisoarei? Dupa transferarea lui Karamian înaintea meciului cu Rapid, aducerea lui Andone înainte jocului cu Dinamo? Parca e prea mult.



gsp.ro

    Razvan Lucescu: "Copos mi-a promis ca va fi alaturi de noi pâna la sfârsit"
    Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca principalul actionar George Copos a discutat cu jucatorii echipei Rapid Bucuresti, carora le-a promis ca va fi alaturi de ei "pâna sfârsit".
    "Am vorbit aseara cu el si l-am rugat sa vina sa vorbeasca cu baietii înainte de retur. Mie mi-a promis ca va fi alaturi de noi pâna la sfârsit. Este un moment important, de care trebuie sa stim sa profitam", a declarat Lucescu.
   



Ziua

    Copos, dragoste eterna pentru Razvan
    George Copos, patronul Rapidului, i-a declarat ieri dragoste eterna lui Razvan Lucescu, despre care a spus ca va ramane multi ani in Giulesti. Iesirea sa la rampa s-a produs la doar o zi dupa ce Rinat Ahmetov, proprietarul lui Shahtar Donetk, a spus ca este multumit de Mircea Lucescu, dar ca sta cu ochii si pe fiul sau.
   
    "Mircea Lucescu este Napoleonul fotbalului romanesc. O sa ramana multi ani la Donetk, o sa iasa la pensie de acolo. O sa vedeti ca o sa aducem pensionari de la Donetk. Chiar am vorbit aseara (n.r. - joi seara) cu el, era cu Ahmetov. Sunt convins ca o sa ramana la Sahtar, asa cum Razvan o sa ramana multi ani la Rapid. Razvan va ramane pentru ca a construit un grup foarte puternic aici", a mentionat George Copos. Razvan Lucescu a refuzat pana acum sa semneze prelungirea contractului cu Rapid, care expira la finalul acestui sezon, cand pare decis sa nu mai continue. Tot ieri, Copos i-a criticat dur pe dinamovisti pentru infrangerea din meciul cu Benfica. "Dinamo a luat bataie de la o echipa... cum se numeste... Benfica? E nedrept ca a luat bataie si acolo, si aici. Dinamo avea obligatia sa aduca puncte pentru Romania. Asa vom fi dupa Portugalia. Eu sunt extrem de suparat pentru asta. Sunt furios, pentru ca aveau obligatia sa aduca puncte pentru a putea avea doua echipe in Liga Campionilor in 2007/2008. Sunt suparat pe Dinamo pentru ca nu a inteles cat de important era sa aduca aceste puncte Romaniei, asa cum au facut Steaua si Rapid in 2006. Dar Dinamo nu a fost in stare sa bata pe cine? Pe Benfica Lisabona. O echipa vai de capul ei, o echipa de batut", a spus Copos. Mai mult, patronul din Giulesti a spus cum ar fi decurs ostilitatile daca in locul "cainilor" s-ar fi aflat echipa sa. "Ii mancam, ii mancam! Aduceam puncte Romaniei. Ii mancam asa cum o sa-i mancam si pe Dinamo", a avertizat Copos.
   
    Poli vrea tot
    -- Gheorghe Chivorchian, directorul general al lui Poli Timisoara, a declarat ieri ca echipa sa este gata sa castige primele doua meciuri din Liga I, cu Rapid si Dinamo, si sa treaca de Poli Iasi in Cupa Romaniei.
   
    "Din primele trei meciuri, Poli Timisoara si-a propus sa se califice in faza urmatoare a Cupei Romaniei si sa obtina maximum de puncte in cele doua jocuri de campionat. Faptul ca jocul cu Rapid se va disputa la Craiova este o hotarare a LPF si a fost luata in conformitate cu statutele si regulamentele FRF. Din nefericire pentru cei de la Rapid, atunci cand s-a votat acest regulament in Adunarea Generala a federatiei, reprezentantul lor probabil ca nu i-a informat ca atunci cand savarsesti asemenea acte de indisciplina trebuie sa si platesti. Poli a dorit ca meciul sa se joace la Hunedoara sau Alba Iulia, iar Rapidul a dorit Brasovul. Liga a ales Craiova tocmai pentru a nu da castig de cauza vreunei echipe", a comentat Chivorchian disputele cu giulestenii. Apoi a avertizat ca nu va accepta ca rivalii sa-i puna la zid. "Toata lumea trebuie sa inteleaga faptul ca Poli Timisoara are drepturi egale cu toate celelalte echipe de prima liga. Numele Poli Timisoara nu trebuie calcat in picioare de nimeni. Cine va sti sa respecte acest club, va fi respectat, cine nu, i se va raspunde in aceeasi maniera. La Craiova imi doresc ca echipa sa demonstreze ca are potential, ca indiferent pe ce teren din Romania se va desfasura o partida de fotbal, trebuie sa castige. Avem jucatori puternici si capabili sa ne putem atinge obiectivele. Echipa n-are nevoie de mila nimanui. Nu ducem razboi cu nimeni, dar cand suntem acuzati, blamati sub o forma, trebuie sa ne aparam cu legi si regulamente", a spus Chivorchian.
   
    STOP RAPID!
    Nigerianul Peter Omoduemuke e decis sa opreasca atacurile giulestenilor daca va fi titularizat de Artimon. Pe lînga problemele din defensiva cu fundasii laterali, antrenorul lui Poli Timisoara, Alin Artimon, mai are o necunoscuta în meciul cu Rapid. Cine îi va lua locul lui Alexa: Srhoj sau Omoduemuke?
   
    Nigerianul a vrut sa arate ieri ca e pregatit sa mature tot în fata "locomotivei" din Giulesti. "Ne-am pregatit foarte mult pentru acest meci. Sper ca partida cu noi sa fie ultima statie pentru Rapid si sa le compromitem sansele pentru Europa chiar din primul meci. Vrem sa îi batem si sa le luam locul de cupa UEFA", a clamat Peter.
   
    Omoduemuke (22 de ani) a explicat ca e gata sa le faca fata atacantilor de la Rapid. "Daca Alin Artimon va decide sa ma introduca în primul unsprezece, sînt pregatit. Voi încerca sa dau totul în teren si nu voi lasa pe nimeni sa treaca de mine. Sînt pregatit sa fac orice în acest meci pentru ca echipa mea sa plece cu puncte", a conchis mijlocasul nigerian.
   



Adevarul

    "Nu am uitat când ne alergau peste liniile ferate"
    de Cosmin Pretorian
    Primul derby al returului de campionat, Rapid – Poli Timisoara, programat duminica de la ora 20.00 (Kanal D), exilat la Craiova, se anunta înca de pe acum extrem de tensionat.
    "Îi vom astepta de la gara sau la intrarile în oras, asa cum ne fac ei noua când jucam pe Giulesti. Sa stie ca nu am uitat când ne alergau peste liniile ferate!", ne-a spus Silviu Padureanu, liderul unei factiuni a galeriei craiovene. Padureanu spune ca fanii oltenilor vor fi prezenti si la meci, unde vor scanda împotriva echipei bucurestene: „Se stie ca noi suntem anti-Bucuresti si ne vom respecta blazonul, chiar daca am fost jigniti zilele trecute de armeanul ala de la Poli (n.r. – Gheorghe Chivorchian)". Pusi în garda de declaratiile razboinice ale suporterilor, jandarmii si-au luat masuri pentru a preîntâmpina violenta.
    "Stim de rivalitatea dintre suporterii Universitatii si cei ai Rapidului, de aceea vom lua masuri speciale pentru ca, din punctul nostru de vedere, este o partida cu grad de risc mare. Vor fi 400 de jandarmi din partea Inspectoratului de Jandarmerie Dolj si aproximativ 100 de politisti si agenti comunitari. Noi am facut deja împartirea stadionului si am studiat bine modalitatile de interventie. Suntem pregatiti pentru orice", ne-a declarat Cosmin Mirea, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Dolj. În ceea ce priveste asezarea galeriilor pe stadion, timisorenii si bucurestenii vor sta în sectoare diametral opuse si vor fi atent monitorizate de jandarmi, cu camere de luat vederi.
   
    Iancu îl face vinovat pe Copos pentru tensiunea creata
    de Bogdan Petrache
    Patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, l-a acuzat ieri pe George Copos, finantatorul Rapidului, pentru toata tensiunea cauzata în jurul partidei dintre cele doua formatii. "Acesta este modul de lucru al domnului Copos. De la presiunea pe care o pune asupra echipei sale, el a început sa puna presiune si pe adversari, LPF, FRF. Asta este managementul lui, dar sa-l aplice doar la propria echipa. Nu ar fi trebuit sa se nasca asemenea tensiuni, mai ales ca, pâna acum, Poli-Rapid sau Rapid–Poli au fost meciuri linistite", a precizat Marian Iancu, care crede ca echipa sa pleaca cu sansa a doua în disputa cu giulestenii.
    "Nu se pune problema de frica în acest meci. Este un meci important, în care noi plecam cu sansa a doua. Rapid este echipa mai titrata, asa ca nu este un capat de tara daca pierdem. Dar, asta nu înseamna ca nu vom încerca sa câstigam. În schimb, la Rapid exista o teama de rezultat. Pentru ei este un meci extrem de important", a mai afirmat presedintele timisorenilor. În alta ordine de idei, Alin Artimon a declarat ieri, într-o conferinta de presa, ca a dorit sa demisioneze, dupa înfrângerea suferita de Poli în fata Craiovei. "M-am gândit atunci chiar sa renunt. Dar mi-am dat seama, apoi, ca nu le puteam cere baietilor sa lupte atâta timp cât eu renuntam. Si apoi, mai era si meciul cu Rapid, care e important atât pentru club, cât si pentru mine", a precizat Artimon.
   
    "Ion Oblemenco", cel mai suspendat stadion
    de Marius Popeanga
    În ultimele doua sezoane, stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova a fost de mai multe ori în atentia Comisiilor de Disciplina. Din cauza suporterilor locali, fotbalistii craioveni au fost nevoiti de sapte ori fie sa evolueze fara public, fie pe o alta arena. Acum, cel mai suspendat stadion din tara, în ultimii doi ani, va gazdui, din aceeasi postura, un meci oficial, între Rapid si Poli Timisoara. "Stadionul a fost suspendat din cauza fanilor olteni, deci nu vad de ce Rapid-Poli nu s-ar putea juca acolo. Suporterii locali nu au treaba cu acest meci", a reactionat Dumitru Dragomir, presedintele LPF.
    Editia 2005-2006
    Univ. Craiova – Juventus Bucuresti (fara spectatori)
    Univ. Craiova – Dacia Mioveni (fara spectatori)
    Univ. Craiova – CS Otopeni (fara spectatori)
    Editia 2006-2007
    Univ. Craiova – Ceahlaul (jucat la Caracal)
    Univ. Craiova – Pandurii (jucat la Caracal)
    Univ. Craiova – Rapid (3 martie, se va juca pe "Lia Manoliu")
    Univ. Craiova – Gloria (17 martie, se va juca pe "Lia Manoliu")
   
    Dolha, candidat la premiul de cel mai bun portar
    de P. S.
    Fostul jucator al Rapidului, Emilian Dolha, a fost nominalizat pentru premiul de cel mai bun portar din Polonia în 2006. Aflat sub contract cu Wisla Cracovia, Ema îi are drept contracandidati pe Fabianski (Legia Varsovia), dar si pe colegul sau de la Wisla, Pawelek. Dolha s-a transferat la Wisla anul trecut, dupa ce contractul sau cu Rapid a expirat.
   



Jurnalul National

    COPOS VERSUS GANEA
    Patronul rapidist, George Copos, a vorbit ieri despre alegerea stadionului de la Craiova, dar si despre declaratiile incisive ale lui Ionel Ganea. "Desi a fost o decizie abuziva, aceasta nu poate fi atacata. Hotararea a fost luata de o persoana respectabila, care a ajuns la o anumita varsta. Am depus contestatii la LPF si FRF, dar nu s-a schimbat nimic. Am fost revoltat de acest gest, si de aceea am declarat ca nu-i las pe jucatori sa se prezinte la meci. Oricum, Mircea Sandu este membru UEFA si este datoria lui sa faca regulamentele pentru a fi respectate." Despre iesirea de zilele trecute a lui Ionel Ganea, Copos a spus: "Ganea nu are voie sa vorbeasca cu nici un conducator sau oficial, ci doar pe teren. L-am chemat la mine in birou zilele trecute si l-am rugat ca de acum sa vorbeasca doar pe teren. Cand va fi vicepresedinte, atunci poate sa le raspunda altora".
   



rapidisti.ro

    Edel: "Nu am simtit probleme legate de rasism în România "
    Edel: "Nu am simtit probleme legate de rasism în România "
    In cadrul Simpozionului pe tema regulilor jocului si a combaterii rasismului, portarul de rezerva al Rapidului, Edel Apoula Bete, a declarat:
    "Jucatorii din Africa se tem când vin în Europa, dar eu nu am simtit aceste probleme legate de rasism. Ma simt foarte bine la Rapid."
   
    George Copos: "Razvan o sa ramâna multi ani la Rapid"
    George Copos ia atitudine dupa declaratiile aparute în presa, conform carora patronului formatiei Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, Rinat Ahmetov, a afirmat: “suntem cu ochii si pe Razvan. El este un specialist de prima clasa, talentul aratat în meciurile din cupele europene confirma acest lucru. Multe cluburi si-ar dori sa-l aiba antrenor.”
   
    Principalul actionar din Giulesti este convins ca Lucescu jr va mai ramâne multi ani de acum înainte la Rapid:
    "Mircea Lucescu este Napoleonul fotbalului românesc si cred ca o sa ramâna multi ani la Donetk, o sa iasa la pensie de acolo. O sa vedeti ca o sa aducem pensionari de la Donetk. Am vorbit joi cu el, era cu Ahmetov. Sunt convins ca o sa ramâna la Sahtior, asa cum Razvan o sa ramâna multi ani la Rapid.”
   
    Mircea Lucescu: "E normal ca Razvan sa fie în atentia lui Ahmetov
sau a lui Corioni, la Brescia "

    Dupa ce patronul gruparii Sahtior, Rinat Ahmetov, a marturisit ca este cu ochii pe antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, Mircea Lucescu a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor ca Razvan a facut o treaba buna la echipa din Grant si e normal sa primeasca oferte de la cluburi de talia lui Sahtior sau Brescia"
   
    "Voi sti sa ma retrag cînd va fi cazul. Razvan a facut treaba buna la Rapid. E normal sa fie în atentia lui Ahmetov sau a lui Corioni, la Brescia. Va veni momentul cînd va trebui sa faca si acest pas".
    (Justin Gafiuc)
   



Gandul

   
    "Nu au fost in stare sa bata o echipa vai de capul ei"
    Dan RADU
    Eliminarea dinamovistilor din Cupa UEFA de catre Benfica Lisabona a devenit pentru patronul Rapidului, George Copos, un subiect de batjocura la adresa rivalilor din campionat. Copos a ironizat formatia din "Stefan cel Mare" declarandu-se "furios" ca "o echipa vai de capul ei" ca Benfica a putut invinge cu 2-1 in "Groapa". "Dinamo a luat bataie de la o echipa... cum se numeste... Benfica? Dinamo avea obligatia sa aduca puncte pentru Romania. Asa vom fi dupa Portugalia. Eu sunt extrem de suparat pentru asta. Sunt furios, pentru ca aveau obligatia sa aduca puncte pentru a putea avea doua echipe in Liga Campionilor in 2007/2008.
    Sunt suparat pe Dinamo pentru ca nu a inteles cat de important era sa aduca aceste puncte Romaniei, asa cum au facut Steaua si Rapid in 2006. Dar Dinamo nu a fost in stare sa bata pe cine? Pe Benfica Lisabona. O echipa vai de capul ei, o echipa de batut", a spus Copos. Patronul Rapidului le-a amintit dinamovistilor de performantele echipei sale in sezonul precedent al Cupei UEFA, amintind de echipele mari pe care le-a eliminat. "Noi am batut pe Hamburg, pe Feyenoord, pe Nantes, pe Hertha, pe Panathinaikos. Nu se poate sa iei bataie si la Lisabona, si in Romania. Macar faceau egal in Romania, aduceau un punct", a spus Copos, adaugand ca in locul dinamovistilor, giulestenii ar fi jucat mai bine. "Ii mancam, ii mancam! Aduceam puncte Romaniei. Ii mancam asa cum o sa-i mancam si pe Dinamo", a incheiat Copos.
   



Romania libera

   
    Derby la Craiova, fara Universitatea
    Oficialii "visiniilor" au tiparit pentru aceasta intalnire doar 3.250 de bilete, rezervand intreaga tribuna a II-a propriilor fani, un sector din tribuna I celor olteni si un alt sector al tribunei I suporterilor timisoreni. Pentru ca fanii craioveni sa vina intr-un numar cat mai mic la aceasta partida, rapidistii au stabilit ca oltenii sa plateasca 15 lei pentru a urmari meciul din tribune. Suporterii timisoreni au rezervate 450 de locuri pe baza reciprocitatii dintre Rapid si Poli.
    "Violetii" au prezentat ieri ultimele achizitii: Abiodun, Srhoj si Ionut Matei, care s-au declarat pregatiti pentru a intra inca din primul minut al confruntarii cu Rapid pentru a suplini, eventual, absentele lui Radoi, Canu si Emeghara. De partea cealalta, Razvan Lucescu nu se va putea baza pe serviciile lui Burdujan si Griffiths, care au plecat in Asia pentru a negocia unele oferte venite pe adresa lor din China si Coreea de Sud.
   



::: RapidFans.RO

    24 februarie 2007

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...