REVISTA PRESEI ::: duminica 25 februarie 2007



Liga suporterilor RAPIDisti

    Liga Suporterilor RAPIDisti , detalii despre deplasarea la Craiova
    - se face cu trenul intalnirea este azi 25 februarie ora 14.15 in Gara de Nord ,
   plecarea trenului spre Craiova fiind la ora 14.45, intoarcerea la ora 2:00 .
   
FC RAPID

   
    Ganea își amână redebutul în tricoul vișiniu
    Golgeterul la zi al campionatului, Ionel Ganea, va mai aștepta puțin până să-și facă redebutul oficial la Rapid. La antrenamentul de ieri, tunarul Ligii 1 a suferit o întindere a mușchiului oblic extern (în zona spatelui) și va fi indisponibil aproximativ o săptămână, ratând astfel partida de la Craiova, cu Poli Timișoara, și - foarte probabil - jocul de Cupă, cu FC Argeș, de miercurea viitoare.
   



prosport.ro

   
    Artiom Karamian: "Acum sunt polist"
    TURNURĂ Mijlocașul armean Artiom Karamian a recunoscut
că vrea să-și învingă fosta echipă

    Autor: Vali SILAGHI
    Armeanul, transferat în pauza competițională de la Rapid la Poli, este nerăbdător să joace împotriva fostei sale echipe, unde spune că are încă mulți prieteni.
    Aproape sigur titular în meciul de azi, Karamian cunoaște foarte bine formația giuleșteană, avertizand în privința valorii adversarului. "Vom avea un meci foarte greu cu Rapid. E o echipă foarte puternică, dar și noi avem o trupă bună. |ncercăm să facem ce trebuie, iar pentru mine e important că jucăm cu Rapidul și vreau să caștigăm pentru că acum sunt polist", a mărturisit mijlocașul, care nu a ascuns faptul că a ținut legătura cu o parte din foștii coechipieri. "Am mai vorbit cu colegii de la Rapid, am prieteni mulți acolo, vorbesc tot timpul cu ei, dar n-am discutat despre joc", a spus armeanul.
    Fostul rapidist s-a amuzat pe seama intenției adversarilor de azi de a cere suspendarea sa după incidentele de la amicalul U. Craiova - Poli Timișoara. "Nu știu ce să zic, cred că le e frică de mine. Nu zic că eu sunt nu știu ce mare jucător, dar nu ar trebui să apară lucruri de acest gen înainte de meci. Am comis o greșeală, mi-am cerut scuze, și cred că oricine greșește, nu numai eu", a declarat Karamian, care spune că nu se va lăsa afectat de o potențiala ostilitate a spectatorilor craioveni la adresa sa. "Nu o să mă deranjeze prea mult atmosfera, pun capul în pămant și merg înainte", a afirmat jucătorul. Locul lăsat liber pe banda stangă a Rapidului după plecarea lui Artiom la Poli este de atunci unul cu probleme pentru Răzvan Lucescu, antrenorul fiind nevoit să-l titularizeze astăzi pe Emil Dică, în locul suspendatului Dănuț Perjă.
   
    L-a ignorat pe Răzvan Lucescu
    ABSENT George Copos a mers la Pro Rapid pentru a discuta cu fotbaliștii,
însă nu l-a luat cu el și pe antrenor

    Autori: Carmen MANDIȘ,Adrian EPURE
    De multă vreme Răzvan Lucescu face apel la conducere pentru liniștea la echipă și înlăturarea tensiunilor.
    Deși Copos a afirmat în urmă cu două zile că tehnicianul va rămane la Rapid mulți ani, se pare că relațiile patron-antrenor nu sunt cele mai bune. Lucescu jr l-a rugat pe Copos să vină să își încurajeze jucătorii înainte de startul Ligii I, iar patronul s-a conformat, însă vizita sa intempestivă i-a luat prin surprindere pe giuleșteni. Antrenamentul de vineri seară a fost întarziat cateva minute, cand toți au fost chemați la o ședință neașteptată, mai puțin antrenorul! "A fost o discuție legată de acest început de retur, de obiectivele noastre și de rămânerea întregului colectiv la Rapid, inclusiv Răzvan Lucescu. El nu a participat, dar domnul Copos a vorbit și despre dansul", a mărturisit Ionel Ganea. Căpitanul Vasile Maftei a afirmat și el că George Copos le-a promis jucătorilor că nu va mai exercita presiune asupra lor. "Ne-a încurajat, ne-a spus că are încredere în noi, că ne vom îndeplini obiectivul fixat, dar cu o singură condiție: să rămanem același grup unit. Ne-a spus că nu va mai pune nici presiune pe noi și îl cred", a mărturisit Maftei. Răzvan Lucescu, cel care declara la sfarșitul lui ianuarie că s-ar putea să plece de la echipă în vară, cand îi expiră contractul, a mărturisit că speră să poată profita de atitudinea actuală a patronului. "L-am rugat pe George Copos să vină să stea de vorbă cu băieții înainte de retur. Mie mi-a promis că va fi alături de noi până la sfârșit, iar eu îmi doresc liniște. Este un moment important, de care trebuie să știm să profităm", a încheiat Lucescu.
   
    Nu-i mai aduce jucători
    STOP Deși ar mai avut nevoie de un înlocuitor pentru Karamian, Răzvan Lucescu va trebui să se descurce cu jucătorii din actualul lot
   
    George Copos a declarat încheiată perioada de transferuri, iar antrenorul s-a resemnat.
    După ce aducerea macedoneanului Vlatko Grozdanovski nu a mai fost realizată și nici brazilianul Marcelo Ribeiro do Santos nu a fost păstrat în lot, locul de mijlocaș stanga, lăsat liber de Artiom Karamian, va fi ocupat astăzi de Emil Dică. "Aș fi preferat să am douăzeci de fotbaliști, dar nu eu decid transferurile și nu am ce să fac. Patronul dă banii, deci el are această competență. La noi trebuie acoperit bugetul acum și nu mai vine nimeni! Politica clubului spune că asta este important în aceste momente. Nu vreau să mă plang, dar oricine ar fi fost adus la Rapid era un plus", a mărturisit Răzvan Lucescu. Singurul transfer din această iarnă, atacantul Ionel Ganea, nu va putea evolua în partida cu Poli Timișoara, suferind o întindere a mușchiului oblic extern din zona spatelui și va fi indisponibil aproximativ o săptămână. Revenit după o operație de ligamente încrucișate, mijlocașul Romeo Stancu a făcut și el deplasarea la Craiova, dar cel mai probabil va rămane doar rezervă, nefiind sută la sută apt de joc. Nicolae Grigore a acuzat și el la plecarea din București dureri la coapsă, Marius Constantin și Perjă sunt suspendați, iar Griffiths și Burdujan au plecat de la echipă.
   
    Fac apel la suporteri
    După ce fanii olteni au amenințat că nu îi vor aștepta chiar cu paine și sare pe suporterii celor de la Poli Timișoara și Rapid, fotbaliștii au îndemnat la calm.
    "Spectatorii să ne încurajeze și să vină la stadion pentru spectacol. Sper să nu fie provocări și să mai fim suspendați pentru un pahar de hartie", a spus Vasile Maftei. Si fanii viola se așteaptă la ostilități în Bănie, ei fiind cunoscuți pentru înfrățirea cu cei din giuleșteni. De altfel, nici gestul lui Artiom Karamian, care, săptămana trecută, s-a înjurat la un amical cu galeria olteană, nu le face deplasarea mai ușoară.
   



violamania.ro

    Andrei Cristea: "Ganea nu mă interesează"
    Andrei Cristea l-a atacat pe jucatorul Rapidului, Ionel Ganea, inaintea partidei de duminica impotriva echipei feroviare. Intrebat ce parere are despre lipsa atacantului proaspat sosit in Giulesti, fostul stelist a sarit ca ars: "Sincer nici nu mă interesează. Avem noi prea multe probleme de lot și prea multe absențe ca să ne gîndim la Ganea.Trebuie să ne concentrăm doar la echipa noastră".
   
sport365.ro

   
    Avancronica Rapid-Poli
    Autor : Sorin Arotaritei
    Meciul se va disputa pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova
   
    Rapid Bucuresti
   
    Ionel Ganea s-a accidentat aseara si va rata meciurile cu Poli Timisoara si FC Arges. Cu Marius Constantin si Danut Perja suspendati, antrenorul trebuie sa suplineasca si absenta lui Ionel Ganea, accidentat cu o zi inaintea plecarii spre Craiova, locul de disputare a jocului cu banatenii. Ganea a suferit o intindere musculara la spate si are nevoie de o saptamina de repaus. Rapid are doua meciuri programate in aceasta perioada: duminica impotriva Timisoarei in Liga I, iar miercuri cu FC Arges in Cupa Romaniei. Fotbalistul de 33 de ani va rata ambele dispute, locul sau in atacul "alb-visiniilor" urmind sa fie luat de Buga
    Razvan Lucescu a declarat ca echipa sa nu poate pierde cele 3 puncte puse in joc, in partida cu Poli Timsoara. "Jucatorii sunt pregatiti pentru reluarea campionatului, si fizic si psihic, si desi vom evolua pe un teren neutru sunt convins ca vom castiga. Desi domnul Iancu a spus ca Poli nu are nici o sansa in fata Rapidului, cred ca este o declaratie strategica, pentru ca Poli are un lot valoros si va fi un meci greu. Sper sa nu aiba loc incidente intre suporteri, pentru ca ar face rau fotbalului romanesc".
   
    Transferurile giulestenilor in pauza de iarna:
    A venit: Ionel Ganea (atacant, Dinamo Bucuresti)
    Au plecat: Valentin Negru (mijlocas, Unirea Urziceni), Nicolae Constantin (fundas, Dighenis Morphou), Ciprian Vasilache (mijlocas, Pandurii Targu-Jiu), Artavazd Karamian -Armenia- (mijlocas, FCU Politehnica Timisoara), Ryan Griffiths -Australia- (atacant, Coreea de Sud), Lucian Burdujan (atacant, China)
   
    Echipa probabila: Coman - Sapunaru, Maftei, Rada - Badoi, E.Dica, N.Grigore, C.Lazar, Maldarasanu - Buga, Mazilu; Antrenor: Razvan Lucescu; Accidentat: I.Ganea; Suspendat: M.Constantin, Perja
    Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS) a confirmat in mod oficial faptul ca FC Rapid Bucuresti este primul club din Romania admis in onoranta postura de "club asociat al IFFHS". Acceptarea printre "associate clubs of the IFFHS" a fost posibila ca urmare a faptului ca Rapid a indeplinit una dintre cele doua importante conditii de admitere, si anume aceea a clasarii, timp de sase luni consecutiv, in primele 100 de pozitii din clasamentul mondial al cluburilor, intocmit de IFFHS. Pentru moment, Rapid figureaza pe locul 10 in ierarhia data publicitatii la finele lunii ianuarie 2007.
    Copos a fost deranjat ca Ganea a criticat conducerea si i-a atras atentia atacantului ca "deocamdata nu esti vicepresedinte". Dupa ce i-a oferit cel mai mare salariu din istoria Ligii I, 350.000 de euro pe sezon, si postul de vicepresedinte la finalul carierei, George Copos incearca acum sa-l tempereze pe Ionel Ganea. Atacantul a criticat conducerea Rapidului pentru lipsa de reactie fata de decizia LPF de a programa meciul giulestenilor cu Poli Timisoara la Craiova: "Nu se poate ca Liga sa hotarasca in locul unui club de talia Rapidului. Disputarea meciului ne provoaca numai dezavantaje, dar astea sint problemele conducerii, nu vreau sa zic mai multe".
    La trei puncte de Steaua si la egalitate cu CFR Cluj in clasament, giulestenii isi fac deja calcule in privinta luptei pentru locul doi, care duce in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. De aceea ei trebuie sa castige neaparat meciul cu banatenii, avand de recuperat trei puncte ca sa o ajunga pe Steaua.
    15.000 de dolari ar incasa fiecare rapidist pentru ocuparea pozitiei a doua la finalul campionatului. Pentru cistigarea campionatului, prima ar fi de aproape zece ori mai mare.
   



gsp.ro

    Joacă? Lucescu junior ar vrea să-l titularizeze astăzi pe Ionel Ganea.
    Atacantul a suferit acum trei zile o întindere musculară. Cu lotul în piuneze, Răzvan Lucescu vrea să le ofere timișorenilor o surpriză astăzi: titularizarea lui Ionel Ganea, anunțat, cu două zile înaintea meciului, ca fiind accidentat. Atacantul a suferit o întindere musculară la spate. Diagnosticul precis al medicilor a fost întindere a mușchiului oblic extern.
   
    Ganea ține însă neapărat să joace. "O să fac deplasarea cu echipa, pentru că vreau să fiu alături de băieți", a spus vineri fotbalistul. Fostul dinamovist ar putea să apeleze la infiltrații pentru a fi pe teren azi împotriva lui Poli. Viorel Moldovan a avut și el dureri la mușchii spatelui în prima parte a campionatului, dar a forțat și a jucat cu infiltrații și cu un brîu special care să-i protejeze zona afectată. În cazul în care Răzvan n-o să-l includă pe Ganea în primul unsprezece, va apela la ajutorul lui pe parcurs, în funcție de desfășurarea jocului.
    14 goluri a marcat Ganea pentru Dinamo în primele 19 etape din Liga I
    3 goluri a reușit "Ganezul" pentru Rapid în opt meciuri amicale
    5 atacanți are Rapid în lot. În cazul în care Ganea nu va putea să joace, locul lui ar fi luat de Buga
   
    S-a accidentat și Grigore
    În afara lui Ganea, mai există un rapidist care a fost inclus în lot deși folosirea lui în partida de la Craiova este incertă: Nicolae Grigore. Mijlocașul central a suferit o contractură musculară și va lua loc doar pe bancă. Răzvan nu ar vrea să riște utilizîndu-l pe Grigore, deoarece accidentarea s-ar putea agrava. Ultimul exemplu: Mazilu a avut și el contractură, a jucat și a suferit apoi o ruptură musculară.
   
    Doi juniori pe bancă
    Din cauza absențelor și a lotului redus numeric, Răzvan va avea azi pe lista rezervelor doi fotbaliști promovați de la Rapid II, Păun (18 ani) și Tincu (19 ani). Primul va fi și singurul fundaș central pe care antrenorul îl va avea la dispoziție pe marginea terenului. Cum Apoula are 21 de ani, doar patru dintre rezervele rapidiste vor depăși vîrsta portarului camerunezAtacantul a suferit acum trei zile o întindere musculară. Cu lotul în piuneze, Răzvan Lucescu vrea să le ofere timișorenilor o surpriză astăzi: titularizarea lui Ionel Ganea, anunțat, cu două zile înaintea meciului, ca fiind accidentat.
   



EVENIMENTUL ZILEI

    SFATUL LUI "GEORGEL"
    "Câinii trebuie sa fie oameni buni"

    Autor: Andrei Crăciun
    George Copos, patronul de la Rapid, a fost prezent ieri la un simpozion pe tema regulilor jocului de fotbal si a combaterii rasismului, eveniment organizat la Sala Giulesti. Alaturi de presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Copos a prezidat simpozionul organizat pentru copiii si juniorii din cadrul clubului Rapid. "Regele savarinelor" a tinut un discurs despre toleranta pe intelesul celor mici: "Suntem diferiti, suntem albi si negri, slabi sau grasi, baieti sau fete, dar suntem o singura fiinta, fiinta umana". "Rapidisti, stelisti sau [câini] trebuie sa fim cu totii oameni buni", le-a mai spus Copos micutilor.
   



Adevarul

    Răzvan Lucescu, supravegheat de Ahmetov
    Autor Bogdan Petrache
    Patronul echipei de fotbal Șahtior Donețk, Rinat Ahmetov, a declarat că dorește ca Mircea Lucescu să lucreze mulți ani de acum înainte la formația sa, dar că este cu ochii și pe fiul reputatului tehnician. "Răzvan Lucescu este un specialist de mare clasă, care și-a arătat talentul în meciurile din cupele europene. Antrenorul nostru este Mircea Lucescu, am încredere în acest specialist și vreau să continuăm munca alături de el mulți ani de acum înainte. Dar suntem cu ochii și pe Răzvan", a spus Ahmetov pe site-ul oficial al lui Șahtior. În replică, George Copos a spus că nu se pune problema ca Lucescu jr să plece din Giulești, cu atât mai puțin în Ucraina, pentru că la Șahtior Mircea Lucescu va mai rămâne mulți ani.
   



Jurnalul National

    Rapid - Poli Timisoara / Continua razboiul psihologic
    Autor: Daniel Stan
    Scandalul dintre conducerile celor doua cluburi, privind orasul de disputare a jocului, inca nu a luat sfarsit, cele doua tabere continuand sa se sicaneze reciproc inaintea disputei de astazi, care va fi transmisa in direct de Kanal D, de la ora 20:00.
    Problema mare pentru Razvan Lucescu inaintea partidei cu Poli Timisoara. La ultimul antrenament, Ionel Ganea s-a accidentat si nu va putea evolua astazi in "exilul" de la Craiova. Fostul dinamovist si actualul golgeter al Ligii 1 a suferit o intindere si are nevoie de o saptamana de repaus.
   
    AMBITII. Patronul lui Poli, Marian Iancu, considera ca giulestenii sunt favoriti, insa "visiniii" nu dau doi bani pe vorbele oficialului timisorean. "Sunt declaratii doar pentru a ne adormi. Vorbe strategice. Eu nu-mi doresc decat sa fie un meci in care sa nu mai apara incidente", a declarat antrenorul Razvan Lucescu. In acelasi timp, patronul George Copos, contestatarul cel mai vehement a faptului ca LPF a programat partida la Craiova, este sigur de victorie. "Am incredere in baieti si sunt convins ca isi vor atinge obiectivele, anume un loc in Liga Campionilor si cucerirea Cupei Romaniei. Meciul cu Poli va fi dificil, dar vom invinge", a spus finantatorul visiniilor. Dinspre Timisoara ambitiile sunt mari. "Avem ca obiectiv imediat sase puncte in campionat, adica victorii cu Rapid si cu Dinamo, plus victoria in Cupa Romaniei, cu Poli Iasi. Vreau sa vad potenta si vreau sa vad ca Poli poate invinge pe oricine", a declarat directorul executiv al timisorenilor, Gheorghe Chivorchian.
    INCREDERE. Antrenorul Razvan Lucescu mizeaza pe victoria elevilor sai: "Nu o sa ma pot baza pe Ganea, Marius Constantin si Perja, insa am incredere in unitatea grupului existent in acest moment la Rapid. Ne dorim cu totii sa reusim ceea ce ne-am propus. Ionel Ganea va fi prezent totusi la Craiova: "Trebuie sa fiu macar alaturi de colegii mei". La meciul de pe "Ion Oblemenco" vor fi prezenti 300 de jandarmi. Suporterii timisoreni, care si-au anuntat prezenta in numar de 2.000, vor ajunge la Craiova cu autocare si cu trenuri, in timp ce fanii giulesteni vor merge cu doua garnituri de tren, plus masini particulare. Conducerea bucurestenilor s-a temut de faptul ca fanii Universitatii Craiova vor veni la meci si vor crea probleme. "Nu vom veni, nu ne intereseaza meciul", au declarat fanii olteni.
    RECUNOASTERE. Gruparea giulesteana ocupa locul 10 in lume, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, si este primul club din Romania admis in acest for. Acceptarea in IFFHS a fost posibila prin faptul ca feroviarii au indeplinit una dintre cele doua conditii importante de admitere, anume aceeea a clasarii timp de sase luni consecutiv in primele 100 de pozitii din clasamentul mondial al cluburilor. Rapid este clubul romanesc cu cel mai lung traseu intr-o singura editie a cupelor europene: 16 meciuri in editia 2005-2006.
    De altfel, fanii rapidisti cer galeriei Rapidului si celor ce vor face deplasarea la Craiova pentru meciul cu Poli Timisoara sa evite sa raspunda provocarilor care ar putea veni din partea suporterilor olteni sau cei timisoreni. Pe forumul site-ului oficial, un suporter a tinut sa accentueze motivul pentru care se va face deplasarea: "Nu uitati ca mergeti sa vedeti un spectacol, un joc. Va duceti acolo sa sustineti Rapidul. Faceti un efort si nu raspundeti la provocari, dati un exemplu celorlalti". Fanii giulesteni incearca sa evite posibilele incidente care ar putea fi urmate de noi sanctiuni.
   



rapidisti.ro

    Mihai Mincă, la echipa a doua a Rapidului până în vară
    Goal-keeper-ul rapidist, Mihai Mincă, fost achiziționat de la Apulum Alba Iulia după ce, cu două campionate în urmă, a stopat drumul Rapidului către titlul de campioană, apărînd un penalty al lui Buga, în Giulești. În această pauză competițională s-a tot vorbit despre plecarea portarului de la Rapid, care își dorea să ajungă la o echipă unde să apere meci de meci.
    Adus în urmă cu aproape 3 ani în lotul alb-vișiniilor, Mincă a ajuns din omul care trebuia să-l înlocuiască pe Dani Coman, a patra opțiune pentru buturile rapidiste și cel puțin până la vară nu se va despărți de gruparea rapidistă și va apăra poarta echipei a doua a Rapidului, alături de care s-a antrenat în pauza competițională.
   
    Răzvan Lucescu: "Unitatea grupului este atuul care ne va ajuta să reușim ce ne-am propus"
    Problemele nu îl ocolesc pe Răzvan Lucescu înainte de reluarea campionatului. Pentru meciul cu Poli, giuleștenii nu vor putea conta pe Marius Constantin, Perjă și Ionel Ganea. Dacă primii doi sunt suspendați, ultimul a ajuns în rândul indisponibililor după ce a suferit o leziune musculară la antrenamentul de joi seară, informează RTV.
    Ionel Ganea va lipsi la primul meci din campionat al Rapidului. Atacantul de 33 de ani s-a accidentat la antrenamentul de joi seară și va lipsi în meciul cu Poli de la Craiova.
    "Nu e gravă accidentarea, dar îl împiedică să joace și nu se știe dacă va juca nici la Ploiești, în Cupă", a spus tehnicianul Rapidului.
    "Mai sunt două zile și sper să fiu acolo, măcar pe bancă", spune Ganea.
    Giuleștenii nu au luat în seamă declarația lui Marian Iancu, patronul Politehnicii, care consideră Rapid marea favorită a meciului: “Asta e ca să ne adoarmă pe noi, noi știm valoarea Timișoarei și ne pregătim puternic pentru acest meci."
    Răzvan Lucescu este convins că meciul cu Poli va fi începutul unui retur de succes pentru alb-vișinii. "Avem un grup care arată că este unit și vrea să reușească ceea ce și-a propus", a încheiat Lucescu jr.
   



LIBERTATEA

   
    Stop la transferuri, din cauza 'saraciei'
    Autor: Sorin ION
    Lasat balta de oficiali, care nu au reusit in aceasta iarna decat o singura achizitie, Razvan Lucescu crede ca lipsa banilor este motivul din cauza caruia Rapidul nu misca pe piata transferurilor.
    'As fi preferat sa am 20 de fotbalisti. Dar ce sa fac? Nu eu decid transferurile. Patronul are aceasta competenta, pentru ca el da banii. Asta este politica clubului in acest moment. Sunt alte probleme acum pentru ca trebuie acoperit bugetul! La noi nu mai vine nimeni", a precizat Lucescu.
    Lasat balta de conducatorii clubului care l-au transferat la Rapid doar pe Ionel Ganea, Lucescu mai spera doar in sansa: 'Macar sa avem noroc sa nu se mai accidenteze nimeni. Nu vreau sa ma plang, dar oricine venea era o varianta in plus". Totusi Lucescu crede ca echipa va merge bine pentru ca are incredere in jucatori si pentru ca a primit asigurari ca va fi liniste. 'Copos mi-a promis ca in aceasta primavara va fi alaturi de noi", a conchis Lucescu.
   



Gandul

   
    Dragomir a pus cruce fotbalului romanesc:
    "Nu ne mai intalnim cu asa ceva in urmatorii 10-15 ani"

    Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, crede ca performantele realizate anul trecut de Steaua si Rapid in cupele europene trebuie puse in rama, deoarece in urmatorii 10-15 ani echipele romanesti nu le vor mai putea repeta. "Asta e valoarea, mai mult nu putem, atat au putut acum Dinamo si Steaua. Sa punem in rama locul zece in lume, sa punem in rama performantele reusite anul trecut de Steaua si Rapid, rezultatele din ultima perioada care au adus puncte pentru Romania. Nu ne mai intalnim cu asa ceva in urmatorii 10-15 ani", a spus Dragomir. Seful Ligii s-a aratat dezamagit si de jocul aratat de Dinamo in meciul de Cupa UEFA cu Benfica. "Dinamo a luat doua goluri stupide din faze fixe. O repriza au jucat ca la carte, apoi nu stiu ce s-a intamplat la pauza. Fundasii sunt vinovati la cele doua goluri, Moti a fost destul de sters", a spus Dragomir. (D.R.)
   



::: RapidFans.RO

    25 februarie 2007

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...