REVISTA PRESEI ::: luni 26 februarie 2007



Liga suporterilor RAPIDisti

    Liga Suporterilor RAPIDisti , detalii despre deplasarea la Ploiesti :::
plecarea se face din fata stadionului miercuri 28 februarie la ora 17.00

   
FC RAPID

   
    Rapid-Poli 2-0, într-o dispută în care bănățenii, atât de activi înainte de meci, n-au "suflat"
    Rapid a debutat cu dreptul în noul sezon, învingând într-o manieră categorică la Craiova, pe teren neutru (stadionul din Giulești a fost suspendat pentru o etapă), pe Poli Timișoara, cu scorul de 2-0 (1-0), o diferență mult prea mică față de ceea ce s-a întâmplat în teren.
    În ciuda șicanelor făcute de unii sau alții, care au dorit cu tot dinadinsul să favorizeze formația bănățeană, dar și a problemelor de lot pe care le-a avut de rezolvat Răzvan Lucescu (M. Constantin și Perjă suspendați, Grigore și Ganea accidentați în zilele dinaintea meciului), giuleștenii s-au impus de o manieră clară. Îîn afara celor două goluri, reușite de Bădoi (22-din penaltyul obținut de Moldovan) și Zicu (60-servit excelent de Lazăr, la marginea careului mare), Moldovan, Mazilu, Buga, Săpunaru sau Zicu au ratat alte ocazii imense care ar fi putut aduce un deznodământ similar cu umilința pentru bănățeni. Acesta a fost, de fapt, și cel mai bun răspuns pentru "victoriile BKP"-ului, cu care se lăudau alde Jackie Ionescu și alți angajați ai domnului Iancu, înaintea meciului, când și-au aranjat ei să "poată veni cu avionul" la Craiova.
   
    Rapid: Coman - Săpunaru, Maftei/cpt., Rada - Bădoi, Măldărășanu, C. Lazăr (76 I. Stancu), Dică - V. Moldovan (57 Buga), Zicu (90+2 R. Stancu) - Mazilu. Antrenor Răzvan Lucescu
    Poli: M. Popa - I. Matei, McKain, Mehmedovic, Izvoreanu - Caramarin/cpt. (74 A. Cristea), Pleșan (63 Grigorie), Shroj (65 Omoduemuke), Karamyan - Mansour, Gh. Bucur. Antrenor Alin Artimon
    Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) - Ionel Popa (Pașcani) și Florin Buzărnescu (Craiova)
   



prosport.ro

   
    Răzvan Lucescu: "Scorul putea fi mult mai mare"
    Antrenorul echipei Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat că diferența de scor putea fi mult mai mare în meciul cu Poli Timișoara, câștigat, duminică, la Craiova, cu scorul de 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I.
    Lucescu s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi și de faptul că Rapid a debutat cu o victorie în meciurile oficiale în 2007. "Băieții au dat totul și le mulțumesc pentru această dăruire. A fost un joc pe care l-am controlat în totalitate și cred că scorul putea fi mult mai mare. Am întâlnit un adversar puternic, care are în componență mulți jucători de valoare. Nu comentez gestul lui Karamyan (n.r. - eliminat pentru că a șutat nervos într-o minge). Acum este la Timișoara iar pe mine mă interesează numai echipa mea", a spus Lucescu.
    Tehnicianul rapidist a subliniat că victoria de duminică este importantă în perspectiva săptămânii care urmează, în care Rapid va juca și în Cupa României, competiție în care va întâlni, în sferturi, formația FC Argeș: "Urmează o săptămână importantă, cu meciul de miercuri din Cupă, un joc care pe care. Noi ne-am propus să mergem cât mai departe în Cupa României".
   
    "Am întâlnit o echipă destul de slabă"
    INTERVIU / VIOREL MOLDOVAN Antrenorul secund al giuleștenilor apreciază că bucureștenii puteau obține o victorie la trei, patru goluri diferență

    Autor: Narcis DREJAN
    Antrenorul-jucător al giuleștenilor, Viorel Moldovan, a fost unul dintre artizanii victoriei obținute în fața fostului său club, FCU Poli Timișoara.
   
    Cum a fost meciul, Vio? Mai ușor decât vă așteptați?
    Am obținut o victorie meritată. Dacă am fi profitat de ocaziile avute, am fi reușit să învingem la o diferență de trei sau chiar patru goluri! Am întâlnit o echipă destul de slabă. Sincer ne așteptam la o replică mult mai dârză a celor de la Poli.
   
    Ați deschis scorul în urma unui penalty obținut chiar de tine...
    După părerea mea, arbitrul a dictat corect lovitură de pedeapsă în favoarea noastră. A fost o fază care nu poate stârni niciun dubiu. Portarul Marius Popa m-a apucat de genunchi, a fost obstrucție clară și, deci, în consecință am primit penalty.
   
    In repriza a doua ți-ai reluat rolul de secund. Cum e pe bancă?
    Recunosc că am răgușit puțin, am avut și mari emoții. Este foarte greu și de pe bancă, dar nu la fel cum e pe teren.
   
    Te bucură rezultatul obținut de Steaua la Oradea?
    Bineînțeles! Mai ales că acum am ajuns la numai un punct în spatele lor. Sper ca la finalul sezonului noi să fim aceia care vom fi calificați în preliminariile Ligii Campionilor.
   
    Patronul George Copos ce v-a zis după meci?
    A fost foarte mulțumit de evoluția echipei. A venit la vestiar și ne-a felicitat pentru victorie.
   
    V-a promis și o primă specială?
    (zâmbește) V-am zis că domnul Copos doar ne-a felicitat. La Rapid se plătește doar performanța.
   
    Craiovenii i-au înjurat pe Pleșan și Rada
    JIGNIRI Titulari în partida de aseară, mijlocașul lui Poli Timișoara, Mihăiță Pleșan, și fundașul rapidist, Ionuț Rada, au fost luați la țintă de puținii suporteri ai Craiovei care au fost prezenți în tribune. Fanii olteni nu au uitat că cei doi fotbaliști au părăsit {tiința pentru a evolua la alte formații. "Pleșane, bă trădătorule, te dai accidentat când trebuie să joci pe Oblemenco împotriva Craiovei", i-au strigat suporterii lui Pleșan. Nici Rada nu a scăpat de apostrofările grupului format din susținători ai Universității Craiova. (Narcis DREJAN)
   
    Ionel Ganea, doar rezervă aseară
    SUPĂRAT Anunțat ca incert, din cauza unei accidentări la spate, atacantul lui Rapid, Ionel Ganea, a fost rezervă la meciul de aseară cu Poli Timișoara. "Ganezul", care a marcat patru goluri {tiinței pe "Ion Oblemenco", în tur, când evolua pentru Dinamo, era dezamăgit că nu a putut să joace încă din primul minut pentru gruparea "vișinie". "Stadionul de aici îmi poartă mult noroc. De fiecare dată marchez aici când vin aici", le-a spus Ganea colegilor săi înainte de meci. (Narcis DREJAN)
   
    Nedelescu a ținut trei ședinte tehnice
    ORGANIZARE Cunoscut ca unul dintre cei mai exigenți observatori din țară, viceprimarul Craiovei, Gheorghe Nedelescu, a fost desemnat din partea LPF să se ocupe de meciul de aseară. Nedelescu a mobilizat jandarmii încă de vineri. "Le-am ținut ședință tehnică vineri, cu desene pe tablă. Apoi, i-am chemat duminică de dimineață la o nouă întâlnire, iar înainte de meci am vrut să mă asigur că totul e OK și iarăși i-am băgat în ședință. Vreau ca la toate meciurile din Liga I organizarea să fie ireproșabilă", a spus Nedelescu. (Narcis DREJAN)
   
    400 de jandarmi au fost la meci
    SECURITATE Meciul de aseară a fost considerat unul de grad maximum de securitate de forțele de ordine. |n acest sens, 400 de jandarmi craioveni au fost prezenți la stadionul "Ion Oblemenco", pentru a preveni eventualele incidente între grupurile de suporteri. Fiecare spectator a fost controlat la sânge de jandarmi. Aceștia au primit sarcini speciale din partea observatorului Gheorghe Nedelescu să-i rețină pe fanii recalcitranți și pe cei care dețin petarde. (Narcis DREJAN)
   
    Copos: "Băteam pe Poli Timișoara oriunde"
    Acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, s-a arătat foarte bucuros la finalul meciului cu Poli Timișoara, câștigat, duminică, la Craiova, cu scorul de 2-0, în etapa a XX-a a Ligii I, subliniind că formația antrenată de Răzvan Lucescu ar fi învins indiferent de locul unde s-ar fi jucat.
    George Copos a părăsit stadionul în mare vervă, cântând imnul Rapidului. "Îi băteam pe Timișoara oriunde am fi jucat, și la ei, și la Bălcești. Am avut astăzi ocazii și cred că puteam învinge chiar cu 4-0. Veți vedea un nou Rapid", a spus Copos.
    Oficialul rapidist a menționat că nu-l interesează faptul că Steaua, echipă cu care giuleștenii se află în luptă pentru ocuparea unui loc ce ar asigura calificarea în Liga Campionilor, nu a reușit să câștige meciul cu UTA. "Noi suntem puternici și vom fi mai buni", a subliniat Copos, care a intrat apoi în vestiar pentru a-i felicita pe jucători, grăbindu-se să prindă avionul cu care urmează să revină la București.
   
    Mititelu: "Copos va fi trist după meciul cu Craiova"
    Patronul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică, după meciul Rapid - Poli Timișoara, scor 2-0, din etapa a XX-a a Ligii I, că pe cât de fericit a plecat acționarul rapidist George Copos de la stadion, pe atât de trist va fi după partida cu formația olteană.
    "Vedeți ce fericit este acum? Să vedeți săptămâna viitoare cât de trist o să fie. Aștept ca prin București să mă plimbe cu avionul", a spus Mititelu, care înainte de meci l-a adus pe Copos la stadion cu mașina sa.
    Întrebat dacă va face și cu George Copos un "blat" cum a fost cel cu patronul grupării FC Argeș, Cornel Penescu, Mititelu a glumit: "Nu mai face blaturi domnul Copos, face prăjituri mai moderne".
    Mititelu a plecat de la stadion împreună cu acționarul majoritar al FC Rapid, George Copos, și cu antrenorul formației giuleștene, Răzvan Lucescu.
    Rapid va disputa următorul meci din Liga I împotriva formației Universitatea Craiova, la București, în etapa a XXI-a. Partida se va disputa sâmbătă, 3 martie, pe stadionul Național din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", gruparea Universitatea Craiova fiind sancționată cu disputarea a două meciuri la o distanță de cel puțin 150 de kilometri de propria arenă, după incidentele provocate de suporteri la meciul cu Steaua, din etapa a XIX-a.
   
    Memoriu împotriva lui Ganea
    DECIZIE Directorul executiv al "câinilor roșii", Cristi Borcea, a anunțat aseară că a depus un memoriu prin care cere suspendarea lui Ionel Ganea, în urma unei declarații pe care a făcut-o în timpul unei emisiuni televizate. "|n România n-au dispărut încă comunismele. |naintea meciului cu Dinamo, brusc i s-a scos dosar lui Simota", a spus veteranul giuleștenilor. "Ganea nu trebuie suspendat două-trei etape, ci minim un retur! ", a spus Borcea, în timp ce Vasile Turcu a fost mult mai categoric : « Dacă se dovedește la comisie că e vinovat, să fie suspendat pe viață ! Eu nu știu ce mai e el, fotbalist, antrenor, sau conducător». Aseară, Ganea a negat toate acuzele, menționând că spusele i-ar fi fost interpretate.
   



violamania.ro

    Greu în exil!
    La 0 grade Rapid a reușit să deschidă scorul dintr-un penalty obținut de veteranul Moldovan
    Poli a început bine și a avut prima ocazie a partidei în minutul 2 cînd Mansour a scăpat singur spre poarta lui Coman, dar acesta a fost semnalizat în offside. Rapidiștii au venit la Craiova pentru a obține toate cele trei puncte în derby-ul etapei cu alb-violeții. Emil Dică aruncă de la margine și atacul pleacă spre poarta lui Popa, dar fără nici un rezultat. Săpunaru oprește atacul timișorenilor și încearcă o pasă către Mazilu. Karamian nu renunță, face pressing,dar Bădoi reușește să respingă. Minutul 14 al meciului le dă speranțe celor peste 2.000 de suporteri ai Rapidului veniți de la București. Bădoi execută o lovitură de colț, pe jos, balonul ajunge la Karamian, care pierde mingea în fața lui Lazăr.
    Cinci minute mai tîrziu, Molodovan este oprit din poziție de ultim apărător de către Popa, și arbitrul Sebastian Colțescu arată punctul cu var. Bădoi își aranjează mingea, trage și înscrie. Era minutul 20 și Rapidul prelua conducerea pe "Ion Oblemenco". Viorel Moldovan ratează majorarea scorului două minute mai tîrziu. Atacantul primește o pasă de la Bădoi, șutează din întoarcere, dar Popa, cu un reflex de portar de handbal, respinge cu vîrful ghetei șutul periculos. În minutul 39, timișorenii au cea mai mare ocazie a reprizei la poarta lui Coman, dar Colțescu fluieră fault în atac și rapidiștii pot răsufla ușurați. McKain își face simțită prezența pe teren, face un dribling, dar șutează mult pe deasupra porții. După fix 45 de minute, Colțescu fluieră sfîrșitul primei reprize.
    În partea secundă, Zicu pasează la Măldărășanu, de la acesta mingea ajunge la Mazilu, care trage puternic peste poartă. Pleșan se răzbună un minut mai tîrziu cînd îl faultează pe Mazilu. Costescu fluieră, și Pleșan primește primul cartonaș galben al partidei. Fostul rapidist Karamian centrează excelent pentru Bucur, respinge Săpunaru, care îndepărtează pericolul. În minutul 56, Zicu driblează tot ce îi iese în cale, centrează pentru Viorel Moldovan, care șutează pe lîngă poartă. Lucescu face prima schimbare. Îl bagă în teren pe Mugurel "Pele" Buga, în locul lui Moldovan. Două minute mai tîrziu, Zicu primește o pasă foarte bună și reușește să înscrie (2-0). Același Zicu trimite o pasă foarte bună pentru Mazilu, care ratează o ocazie mare. Nou intratratul Buga trece de trei adversari și încearcă o boltă, dar Popa are un reflex de zile mari și reține. Artimon se vede nevoit să facă trei schimbări în zece minute. Grigorie, Omoduemuke și Andrei Cristea intră în locul lui Pleșan, Srhoj și Caramarin. În minutul 69, Buga centrează pentru Mazilu, dar lovitura acestuia este reținută de portarul timișorenilor.
    Bîlbîiala din careul Rapidului putea duce la marcarea primului gol de către alb-violeți, dar pînă la urmă giuleștenii reușesc să respingă. Omoduemuke greșește în mintul 77, Zicu recuperează, după care îi servește excelent lui Buga, dar acesta se încurcă în minge, Popa iese și respinge. După zece minute de cînd a fost introdus în teren Cristea îl faulteză pe Săpunaru, iar Colțescu îi arată cartonașul galben ex-stelistului. Cu zece minute înainte de final, Rapidul scapă cu trei jucători pe contratac, Săpunaru primește de la Zicu, dar acesta șutează în portar. Pînă la final nici una dintre cele două echipe nu a mai avut vreo ocazie clară de gol. În minutul 90 Maftei este faultat de Grigorie, iar Karamian șutează în minge după fluierul arbitrului și primește cartonașul roșu. Rapid reușeste să cîștige derby-ul etapei cu 2-0 și pe zi ce trece în Giulești începe să se simtă miros de Liga Campionilor. După acest rezultat Rapid urcă pe trei în clasament, la un punct de Steaua, în timp ce Poli rămîne pe cinci,cu 32 de puncte.
   
onlinesport.ro

   
    Marian Iancu: "Rapid a fost cu două clase peste noi"
    Președintele Politehnicii Timișoara, Marian Iancu a declarat ca Rapidul a fost cu doua clase peste Poli si a comentat situatia actuala de la clubul bantean.
    "Nu vreau sa stiti ce este in sufletul meu. Rapidul a fost cu doua clase peste noi. Am ramas singurul performant la Timisoara", a declarat Marian Iancu dupa ingrangerea cu 2-0 suferita in fata Rapidului.
    "Nu voi lua nici o masura distructiva la Poli Timisoara. Vreau asa vad ce zic specialistii mei, cei care trebuiau sa imi ofere azi o victorie".
    "Voi vedea ce e de facut. Mai departe, vom castiga in Cupa, dar vom pierde acasa cu Dinamo".
   



gsp.ro

    Vioara întîi
    Eduard Apostol
    Vicleni și incisivi cu Poli, rapidiștii s-au apropiat de Ligă. Greu e în exil! Au simțit-o rapidiștii pînă în măduva oaselor în debutul de partidă. Nu-i vorbă că și frigul de-a dreptul polar de la Craiova, minus 7 grade Celsius, a adîncit această stare. Timișorenii au început curajos, cu presing, iar Răzvan Lucescu își aranjează gulerul gecii. Nu e doar frig, e și îngrijorare. Dar forcingul bănățenilor nu ține mult.Rapidiștii trec la conducerea meciului din minutul 20. O pasă de manual a lui Lazăr, șiretul Moldovan pătrunde în careu și, întîmpinat de Popa, știe cum să scoată penaltyul. Bădoi știe ce să facă de la punctul cu var.
    Să dea gol, fără dubii. Imediat e rost de 2-0, dar Popa scoate cu piciorul șutul din 9 metri al lui Moldo-but, după pasa superbă a lui Bădoi. Zicu (31) și Emil Dică (36) îl remarcă și ei pe portarul timișorenilor. Poli are o tresărire de orgoliu în minutul 41. Coman nu reușește să boxeze mingea trimisă în corner de acum inamicului Karamyan, dar McKain, din 10 metri, înalță zmeul.Altă zvîcnire a bănățenilor în primele minute ale reprizei secunde. Patru cornere consecutive, la unul din ele McKain fiind aproape de egalare. Eroarea lui Pleșan (61), care a pierdut copilărește o minge, a încheiat însă meciul. Pasă a lui Bădoi și execuție de clasă a lui Zicu. Bara lui Mazilu (63) și piruetele lui Buga nu fac decît să dovedească o dată în plus supremația giuleștenilor.
   
    Scandări rasiste
    La meciul de aseară a fost prezentă și o mică galerie a Universității Craiova. Aceasta a scandat la un moment dat lozinci rasiste, motiv pentru oficialii grupării oltene, aflați în tribuna oficială, să se alarmeze. "Ce se va întîmpla acum, ne vor suspenda iar terenul pentru că aceia sînt suporterii noștri sau în culpă sînt cei de la Rapid, ca organizatori?", se întrebau conducătorii din Bănie. Craiova are deja de ispășit o suspendare a terenului de două etape în acest retur.
   
    Fanii așteptați la gară
    Cei 1.200 de suporteri giuleșteni au fost întîmpinați la gară de jandarmi. Înainte de a-i duce la stadion pe cei din galerie, forțele de ordine au încercat să transporte la spital unul dintre suporteri, aflat în stare de ebrietate. Pentru că acesta s-a opus, iar galeria rapidistă a protestat vehement, jandarmii au renunțat, iar fanul, deși beat, a urmărit partida din tribună. (Remus Răureanu)
   
    Penalty corect acordat
    La jumătatea primei reprize, Rapid a reușit să deschidă scorul în urma unui penalty. Viorel Moldovan (foto) a primit o pasă în adîncime, în întîmpinare ieșindu-i portarul Marius Popa. Atacantul giuleștean a dat mingea pe lîngă acesta, moment în care goalkeeper-ul timișorenilor l-a dărîmat pe Moldovan, blocîndu-i accesul spre balon și spre poartă. Colțescu a fluierat imediat și a indicat corect 11 metri. Rapidistul a avut nevoie de intervenția echipei medicale, el fiind lovit în pulpa stîngă de Popa.
   
    Se răzgîndește Moldovan?
    Deși a anunțat la finalul anului trecut că va renunța la cariera de jucător la terminarea actualului campionat, Viorel Moldovan a lăsat să se înțeleagă aseară că s-ar putea să se mai gîndească. "Știu ce am zis, dar pînă la vară mai e destul timp, să vedem dacă o să mă mai retrag", a spus Moldovan. "Sper să reușesc să-l conving să continue, pentru că el este antrenorul din teren", a declarat și Răzvan Lucescu. (Remus Răureanu)
   
    Mititelu, șoferul lui Copos
    Patronul Rapidului a venit la stadionul din Bănie în mașina lui Adrian Mititelu, cel care se afla la volan (foto). La final, extrem de bucuros, Copos a declarat: "S-a văzut că sîntem peste tot acasă, chiar și pe zăpadă. Am fost net superiori lui Poli și scorul final trebuia să fie 4-0. Nu mă gîndesc încă la locul 2, dar pot să vă asigur că Rapid va juca mereu în iarbă, fără strategii, așa cum ne place nouă, giuleștenilor. Dacă vom ajunge în Champions League, o să evoluăm la Piatra Neamț, pentru că am un prieten bun acolo". (Remus Răureanu)
   
    MM contestă penalty-ul
    Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a spus aseară, într-o intervenție telefonică la N24, că penalty-ul Rapidului a fost acordat eronat. "Acel 11 metri a fost gratuit. Marius Popa n-a făcut altceva decît să se interpună între minge și Moldovan. Cu regulamentul în mînă, era lovitură indirectă din interiorul careului, nu penalty, pentru că n-a fost fault", a declarat MM.
   
    De ce a fost eliminat Karamian
    În primul minut de prelungiri, armeanul Karamian a fost eliminat de pe teren. Ce s-a întîmplat? Grigorie a făcut un fault la mijlocul careului și Colțescu a dictat fault. Mingea a ricoșat la Karamian, care, nemulțumit de decizia arbitrului, a șutat în balon în direcția acestuia, mingea lovindu-l pe "centralul" craiovean, care imediat a scos cartonașul roșu și l-a eliminat pe mijlocașul de pe Bega.
   



Averea

   
    "Ianis Zicu e un frustrat"
    Cantareata Cristina Spătar l-a etichetat, fara mila, pe fotbalistul care s-a laudat ca a cunoscut-o intim, acuzandu-l ca inventeaza lucruri pentru a-si acoperi esecurile sportive.
    La mai bine de o jumatate de an de la ruperea logodnei, Cristina Spatar pare sa fi dat uitare italianului Mirco Maschio, nu insa si celor care au "ajutat-o" sa-l piarda. Cantareata crede ca povestea infidelitatii sale nu este decat un scenariu ticluit de tatal fostului ei iubit, care nu o agrea pentru ca nu era italianca. Una dintre piesele acestui puzzle amoros a fost si fotbalistul Ianis Zicu, despre care presa a scris ca ar fi avut o aventura cu vedeta in timpul logodnei cu Mirco.
    Faptul ca jucatorul a confirmat aceste zvonuri a infuriat-o la culme pe Cristina, care a reactionat prompt. "Zicu este un frustrat. Am auzit ca s-a laudat cam-a cunoscut intim. Probabil inventeaza aceste lucruri pentru ca nu are altceva mai bun de facut nici in viata lui, nici in fotbal", a spus cantareata. Ianis Zicu a fost fotografiat impreuna cu Cristina Spatar, acesta constituind, alaturi de alte fotografii in care Regina R&B aparea impreuna cu Marian Ionescu de la Directia 5, motivul pentru care Mirco a rupt logodna. Cantareata a afirmat ca fotografiile au fost facute cu un telefon mobil, iar cel care a surprins acele cadre i-a cerut bani: "M-a santajat, incercand sa-mi vanda pozele, insa eu, stiindu-ma nevinovata, nu am intrat in joc. Am crezut ca Mirco e baiat destept si ca are incredere in mine. Nu a fost asa".
   
    Hartuitorul de vedete
    Considerat un mare ta­lent, Ianis Zicu s-a dovedit a fi mai mult un Casanova dambovitean. Fotbalistul a fost "ametit" cu rapiditate de faima, de bani si de marea sa slabiciune, femeile frumoase. Pe lista relativ lunga a cuceritorului, se afla vedete precum Diana (ex POPS), Alexandra si Alina de la A.S.I.A., Andra sau Raluca Moianu. La revenirea in campionatul romanesc, Zicu si-a capatat o noua porecla, fiind "cunoscut" printre apropiati, drept "hartuitorul de vedete". Motivul este simplu. Daca era refuzat de vreo tanara, fotbalistul trecea la jigniri si amenintari. (Una-Maria Voicu)
   



rapidisti.ro

    Constantin Zotta: "Sunt convins că vom câștiga și meciul cu Craiova"
    Deși e reținut în privința meciului pe care Rapid îl va disputa etapa viitoare, cu Craiova pe stadionul Lia Manoliu, oltenii având terenul suspendat, Constantin Zotta este convins că alb-vișiniii vor învinge:
    "Va fi o partidă foarte dificilă. Doi dintre antrenorii noștri au văzut Universitatea în câteva meciuri, iar raportul făcut de ei ne face să ne gândim cu o anumită temere la etapa viitoare. Cred însă în continuare în valoarea echipei, am avut foarte multe ocazii de gol în partida cu Poli și sunt convins că vom câștiga și meciul cu Craiova."
   
    Ianis Zicu, one man show!
    Ianis Zicu a fost cel mai bun jucător al Rapidului în partida câștigată în fața formației Politehnica Timișoara cu scorul de 2-0. Zicu a închis tabela, înscriind după o pasă primită de la Valentin Bădoi, cel care a înscris primul gol din penalty.
    Atacantul rapidist s-a remarcat printr-un joc foarte bun, fiind principalul pasator pentru colegii săi din atac. Giuleșteanul a făcut spectacol, înșirând în câteva rânduri, prin driblingurile sale, mai mulți jucători timișoreni.
    Zicu este într-o formă foarte bună, el continuând seria excelentă din turneele de pregătire în care a fost golgeter.
   



::: RapidFans.RO

    26 februarie 2007

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...