REVISTA PRESEI ::: miercuri 28 februarie 2007



Liga suporterilor RAPIDisti

    Liga Suporterilor RAPIDisti , detalii despre deplasarea la Ploiesti :::
plecarea se face din fata stadionului miercuri 28 februarie la ora 17.00

   
FC RAPID
   
    Trei incerți pentru Ploiești
    La doar trei zile distanță de victoria obținută la Craiova, cu Poli Timișoara (2-0), Rapid are de disputat un nou meci important, de data aceasta urmând să-și apere trofeul cucerit, Cupa, vara trecută. Azi, de la ora 20:45, la Ploiești, giuleștenii întâlnesc (pentru a șaptea oară în competiția KO) pe FC Argeș, în sferturile de finală ale „Cupei României Timișoreana”, partida urmând să fie arbitrată de bucureșteanul Alexandru Tudor.
    Răzvan Lucescu se poate baza din nou pe Marius Constantin și Dănuț Perjă, suspendați pentru partida contra bănățenilor, dar îi are incerți pe Ionel Ganea, Nicolae Grigore și Viorel Moldovan, neștiind pe care dintre ei va putea să-l folosească în jocul de pe stadionul Astra. Un stadion pe care, în altă ordine de idei, rapidiștii n-au pierdut până acum niciodată vreun meci oficial!
    Rapid a trecut până în această fază a competiției de CSM Rm. Vâlcea (4-0) și Univ. Craiova (1-0), în timp ce piteștenii lui Dorinel Munteanu au depășit pe FCM Bacău II (1-0) și UTA (2-0).
   



prosport.ro

   
    Karamian a depus memoriu împotriva Rapidului
    Mijlocasul armean transferat la Politehnica Timisoara a afirmat astazi ca giulestenii au restante fata de el.
    "Sunt suparat pentru ca nici pâna acum, de la transfer nu mi-am primit toti banii de la Rapid. Aveau o suma nu tocmai mica sa îmi dea, de care am nevoie si pentru care am muncit acolo. 30.000 de dolari reprezinta munca mea pe jumatate de an si ma doare inima ca se poarta asa cu mine. Am depus memoriu dar ma tot amâna", a marturisit Artiom Karamian.
   
    21.000 de euro pentru testele antidoping
    Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marți că gruparea giuleșteană este dispusă să cheltuiască suma de 21.000 de euro pentru efectuarea de teste antidoping la cele 14 partide pe care le mai are de disputat în Liga I.
    "Suma de 21.000 de euro nu este nici mare, nici mică, de fapt nici nu contează. Noi vrem să facem totul pentru a fi siguri că meciurile se joacă numai și numai pe teren. Iar pentru a avea această certitudine suntem dispuși la cheltuieli suplimentare. Trebuie să se înțeleagă faptul că prin demersul nostru nu vrem decât ca cel mai bun pe teren să învingă, atât", a spus Zotta.
    Oficialul rapidist a menționat că a depus deja la Agenția Națională Antidoping (ANAD) o cerere pentru efectuarea a câte șase teste antidoping la partidele cu FC Argeș de miercuri din Cupa României și cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I. "Deocamdată am depus cerere pentru urmărtoarele două partide, dar vom face pe parcurs la toate", a spus directorul general.
    FC Rapid a anunțat, luni, prin intemerdiul directorului general Constantin Zotta, că va solicita efectuarea de controale antidoping la toate meciurile din Liga I, dar, conform regulamentelor ANAD, nu poate cere teste decât la partidele proprii. Agenția Națională Antidoping încasează pentru un test antidoping în cadrul unei competiții 850 de lei, iar la o partidă, de regulă, se efectuează șase, câte trei pentru fiecare echipă.
   



rapidisti.ro

   
    Zotta: "Karamian nu este fair-play! Nu aceasta este suma pe care i-o datorăm"
    Karamian a acuzat clubul din Giulești că nu i-a plătit datoriile de șase luni, în valoare de 30.000 de dolari. Constantin Zotta a intervenit în direct la "TV Sport Special" pentru a clarifica situația fostului jucător al Rapidului.
    "Nu e adevarat ca ii datoram aceasta suma lui Karamian, e adevarat ca Rapid ii datoreaza lui Artiom o suma de bani, dar realitatea este ca armeanul are niste datorii pe care trebuie sa le plateasca clubului. El a refuzat sa recunoasca faptul ca a primit niste bani in avans si a folosit un tel pentru convorbiri Roamning. Daca stau bine si ma gandesc l-am ajutat foarte mult si pe el si pe familia lui, care este foarte nuemroasa, cu multi frati si nepoti. Karamian nu este fair-play, nu stiu exact ce suma ii datoram dar nu aceasta. Eu stiu ca vom face plata cand vom primi hotararea Comisiei pentru ca si el a facut niste cheltuieli, a luat niste bani de la club.
    Noi nu ii luam bani pentru folsirea masinei, asa cum a spus, chiar, i-am lasat-o pe toata luna ianuarie, desi nu mai era sub contract cu noi si cred ca am avut o relatie mai mult decat decenta cu el, asa ca nu isi are rostul acesta acuzatie a lui."
   
    Rapidiștii, invincibili pe stadionul Astra din Ploiești
    Alexandru Tudor va conduce meciul Rapid-FC Argeș în sferturile de finală ale Cupei României. Giuleștenii merg la Ploiești pentru a se întâlni cu echipa din Trivale pentru a șaptea oară în Cupa României.
    Elevii lui Răzvan Lucescu vin după un meci foarte bun de la Craiova, unde au controlat partida de la un capăt la altul și au câștigat cu 2 - 0 în fața echipei Poli Timișoara. Alb-vișiniii mai au un atu pentru meciul de mâine cu FC Argeș, se pare ca niciodată nu au plecat învinși de pe stadionul Astra din Ploiești, într-un meci oficial.
   
    Mitica Dragomir: "In acest retur cel mai bine merge Rapidul"
    Presedintele Ligii a sustinut ca formatia giulesteana este cea mai in forma la ora actuala si nu a ratat oportunitatea de a-l intepa pe patronul „alb-visiniilor", George Copos, in legatura cu locul de desfasurare al partidei cu Poli Timisoara, informeaza Fanatik.
    "In acest retur cel mai bine merge Rapidul. Steaua trebuie sa isi vada de joc si mai ales sa forteze revenirea jucatorilor de valoare"
    "Lui Copos ii e necaz ca am nimerit-o cu meciul de la Craiova. S-a dovedit ca i-a fost bine Rapidului ca a jucat la Craiova. La Brasov erau -6 grade si la Craiova +1, iar terenul din Banie este masa de billiard. Am avut dreptate in toate. Dar Copos nu mi-a dat un telefon"
   
    Dani Coman: "Nu îmi face plăcere să joc împotriva piteștenilor, dar sper să ne calificăm în semifinale"
    Dani, miine aveti meci cu FC Arges in Cupa Romaniei…
    - Va fi un meci greu, cu o echipa incomoda. De la Pitesti am venit la Rapid, asa ca nu-mi face placere sa joc imporiva lor niciodata. Eu sper sa ne calificam in semifinale. Eu consider ca pentru pitesteni e mult mai importanta salvarea de la retrogradare decit avansarea in faza urmatoare a Cupei. Le urez multa bafta in campionat si sper ca pina la final sa scape de retrogradare.
   
    Cum comentezi lupta cu Steaua pentru locul doi?
    - Va fi o lupta grea. Noi ne dorim sa cistigam fiecare meci, iar la final sa ne indeplinim cele doua obiective pe care le avem: Cupa Romaniei si locul doi in clasament. Mai sint 14 etape si vom vedea la final ce va fi.
   
    La titlu mai sperati?
    - Nu mai poate fi vorba de cistigarea campionatului. Dinamo a avut un tur bun, acum au 15 puncte avans, lupta pentru campionat s-a incheiat dupa parerea mea.
   
    Simbata veti juca cu Craiova la Bucuresti. Este un avantaj pentru voi?
    - La prima vedere pare un avantaj pentru noi ca nu vom juca meciul la Craiova, dar sa nu uitam ca fotbalul se joaca pe teren. Vom vedea la ora meciului ce va fi.
   
    Mititelu a declarat ca Woobay va inscrie doua goluri in meciul cu voi…
    - Sa dea Dumnezeu sa marcheze el doua goluri si sa citigam noi cu 3 - 2.
   
    Se apropie meciul cu Olanda. Cum vezi disputa pentru postul de titular cu Bogdan Lobont?
    - Lobont, dupa parerea mea, a fost cel mai bun jucator al lui Dinamo in cele doua meciuri cu Benfica. Este exact jucatorul de care ei aveau nevoie. Nu este nici o disputa intre mine si el. Cel mai important lucreu este ca noi sa cistigam. Poate sa apere si Gabi Boldici in Olanda, cel mai important lucru e sa obtinem un rezultat bun.
   
    Posesorii de abonament intră gratis, restul suporterilor plătesc 8 RON
    Suporterii giuleșteni care vor fi alături mâine de favoriții lor, în meciul cu FC Argeș din sferturile Cupei României, vor sta la tribuna a doua a stadionului Astra din Ploiești. Accesul pe stadion la partida dintre rapidiști și piteșteni este gratuit pentru posesorii de abonamente.
    Ceilalți suporteri își pot cumpăra bilete și mâine de la stadionul din Ploiești.
Prețul tichetelor este de 8 RON - intrare generală și 50 RON la tribuna 0.
    Fanilor echipei din Trivale le este rezervat sectorul F al tribunei a II-a, în timp ce suporterii ploieșteni vor ocupa restul tribunei a doua.
   
    Ganea, Moldovan și Grigore, incerți pentru meciul de la Ploiești
    La doar trei zile distanță de victoria obținută la Craiova, cu Poli Timișoara (2-0), Rapid are de disputat un nou meci important, de data aceasta urmând să-și apere trofeul cucerit, Cupa, vara trecută. Mâine, de la ora 20:45, la Ploiești, giuleștenii întâlnesc (pentru a șaptea oară în competiția KO) pe FC Argeș, în sferturile de finală ale „Cupei României Timișoreana".
    Răzvan Lucescu se poate baza din nou pe Marius Constantin și Dănuț Perjă, suspendați pentru partida contra bănățenilor, dar îi are incerți pe Ionel Ganea, Nicolae Grigore și Viorel Moldovan, neștiind pe care dintre ei va putea să-l folosească în jocul de pe stadionul Astra.
    Rapid a trecut până în această fază a competiției de CSM Rm. Vâlcea (4-0) și Univ. Craiova (1-0), în timp ce piteștenii lui Dorinel Munteanu au depășit pe FCM Bacău II (1-0) și UTA (2-0).
   
    Dragomir ar demola Giuleștiul
    George Copos a schimbat pretențiile în privința stadionului Giulești. Patronul rapidist cere Ministerului Transporturilor să efectueze măcar lucrările de consolidare ale arenei și promite să facă el restul investițiilor la stadionul Valentin Stănescu, conform RTV.
    Dumitru Dragomir are altă soluție pentru Rapid: șeful Ligii ar demola arena și ar construi altul într-o locație diferită.
   
    Cu gândul că Rapid va juca în toamnă în grupele Ligii pe stadionul Giulești, Copos îi cere ceva nou ministrului Radu Berceanu.
    "Dacă dânsul îl consolidează, pentru că are această datorie morală față de rapidiști, noi îl acoperim și îl facem bun de Liga Campionilor", a declarat George Copos.
   
    Dumitru Dragomir nu-i lasă nici o speranță patronului rapidist. Șeful Ligii crede că locația înghesuită face imposibilă modernizarea stadionului Valentin Stănescu.
    "Numai să-l radă de pe fața pământului. Acolo nu poate fi făcută o bază la cerințele FIFA și UEFA. Nu e spațiu", este de părere Dragomir.
   
    Șeful Ligii îi dă dreptate lui Copos, care este invidios pe baza Ministerului Administrației și Internelor, folosită de dinamoviști.
    "Dinamo are un parc unde poate face o parcare de 20.000 de locuri, o tribună peste cea actuală înălțată, ca o oală, acoperit cu totul", adaugă Dragomir.
   



Adevarul

   
    N-o sa dau petrecere daca învingem Argesul"
    Cel mai interesant meci al sferturilor de finala din competitia KO a fotbalului românesc se disputa între Rapid si formatia antrenata de Dorinel Munteanu
    În aceasta seara, de la ora 20.45, în direct la Antena 1, Rapid si FC Arges se întâlnesc în cel mai interesant meci din sferturile Cupei României Timisoreana.
    Fost jucator la FC Arges, Dani Coman s-a aratat dezamagit de faptul ca va trebui sa evolueze într-o astfel de partida. „E un meci în care nu-mi face placere sa joc. As fi preferat sa evoluez împotriva oricarei alte formatii, dar nu contra lor. Ma înteleg bine cu cei de acolo, iar cu multi dintre ei vorbesc zilnic la telefon. În mod sigur, nu o sa petrec daca îi înving. Le transmit mult noroc, dar nu în Cupa, ci în campionat, pentru ca trebuie sa se salveze de la retrogradare", a spus ieri goalkeeperul giulestean, care a rememorat si faza în care a aparat un penalty cu pieptul, tot într-un meci de Cupa Rapid-Arges. "Îmi aduc aminte de penalty-ul lui Schumacher. El a crezut ca ma arunc si a încercat sa dea scarita, dar am ramas în picioare. Cred ca este posibil ca cineva sa mai încerce asa ceva, dar este greu", a precizat Coman.
   
    George Copos îl critica pe Gigi Becali pe blog
    Patronul Rapidului, George Copos, a tinut sa-i raspunda, prin intermediul blogului sau, patronului Gigi Becali, dupa ce acesta a afirmat ca Rapidul ar fi influentat rezultatul meciului Steaua-UTA, cu ajutorul arbitrilor. "Eu, cel putin, am supt lapte de la mama, pe când Gigi Becali a supt de la Ministerul de Razboi, de unde i se si trage vitejia. Cât despre problemele din arbitraj, sa nu ne mai amintim de ultima parte a campionatului trecut, de Vaslui, de Pandurii, de Jiul, de alergatul cu pungile cu bani dupa nu stiu ce echipe. Alea nu erau furaciuni, erau emanatii ale unui razboinic al luminii, care acum vorbeste de furat? Hai sa ne vedem fiecare de oile noastre", a punctat George Copos.
   
    E un meci în care nu-mi face placere sa joc. As fi preferat sa evoluez împotriva oricarei alte formatii, dar nu contra pitestenilor.
    Dani Coman - portar Rapid
   
    Cred ca FC Arges are forta sa scoata din competitie pe Rapid. Daca ne vom califica, fiecare fotbalist din Trivale va primi un bonus de 1.000 de euro.
    Cornel Penescu - patron FC Arges
   



Azi

    Gaura în vistieria Craiovei
    Vicepresedintele Craiovei, Silvian Cristescu, a declarat ca biletele pentru meciul dintre Universitatea si Rapid, din etapa a 21-a a Ligii I, vor fi puse în vânzare numai la Craiova si la hotelul din Bucuresti unde va fi cazata delegatia olteana.
    "Vom pune bilete în vânzare numai la Craiova. Celor de la Rapid le vom oferi doar ce avem trecut în reciprocitate, adica 550 de tichete. Pentru suporterii nostri din Bucuresti, vom vinde bilete numai la hotelul unde vom fi cazati, pentru a nu le da posibilitatea rapidistilor sa achizitioneze mai multe tichete", a spus Cristescu.
    Aceasta decizie a fost luata de oficialii alb-albastrilor, dupa ce la partida dintre giulesteni si Poli Timisoara, disputata pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, s-au sesizat pagube de circa 6.000 de euro, dupa ce fanii rapidisti au distrus peste 300 de scaune. Biletele la partida Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti, din etapa a 21-a a Ligii I, care se va disputa sâmbata, de la ora 20.45, pe Stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu, vor costa zece lei.
    Cristescu este de parere ca disputarea meciului la Bucuresti produce o paguba financiara clubului Universitatea Craiova. "Este drept ca acest meci ne aduce si o gaura destul de mare în vistieria clubului. Daca am fi jucat în Banie, stadionul ar fi fost plin si am fi reusit sa mai punem niste bani si la buget. Jucând în Capitala, vor fi foarte multe pierderi, însa conteaza mai putin acest aspect, conteaza sa câstigam punctele si sunt convins ca le vom obtine", a afirmat Cristescu.
    Pe de alta parte, atacantul camerunez al Craiovei, Jeremie Njock, a spus ca meciurile împotriva Rapidului au fost mereu preferatele lui. "Meciurile cu Rapid au fost întotdeauna cele mai placute pentru mine. Am reusit sa înscriu de patru ori împotriva lor si sunt convins ca voi marca si de aceasta data. Echipa noastra este formata din jucatori tineri, dornici de afirmare, si astfel de meciuri te fac sa devii fotbalist", a precizat Njock. În acelasi timp, mijlocasul Ovidiu Dananae si-a prelungit contractul cu echipa din Banie pâna în vara anului 2012, în speranta obtinerii multor performante cu formatia sa de suflet. (Lucia Ionescu)
   



Averea

    Pancu a facut show
    Daniel Pancu este laudat de toata lumea dupa evolutia din meciul cu Sakaryaspor. Jucatorul lui Bursaspor a reusit sa dea doua goluri si a fost un pericol permanent pentru poarta adversa. Jurnalistii turci s-au întrecut în aprecieri pozitive la adresa fotbalistului. Unul dintre cele mai importante ziare, "Fantik", l-a notat pe Pancu cu 8 si a scris ca "Românul a facut show pe teren". Fostul rapidist va lipsi însa în urmatoarea etapa, dupa ce a primit al patrulea cartonas galben în partida de duminica.
   



::: RapidFans.RO

    28 februarie 2007

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...