RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: 1 - 2 - 3 iunie 2007

   
     FC RAPID Bucuresti


   "Vorbește cine nu trebuie, în numele nostru"


   Conducerea clubului Rapid consideră inoportune declarațiile făcute de Adrian Ilie în privința unor jucători ai Rapidului, mai ales după ce principalul finanțator al Stelei l-a anunțat deja, în mod oficial, pe fostul internațional drept viitorul manager general al grupării din Ghencea. "Ciudat e că, până acum, Adrian Ilie n-a făcut niciodată referiri la mișcările jucătorilor pe care-i reprezenta. Brusc, s-a apucat să vorbească, fapt care ridică mari semne de întrebare. Știm foarte bine ce interese reprezintă azi Adrian Ilie, așa că îi recomandăm să se abțină de la declarații de genul acesta. De acum, el nu mai poate vorbi decât de transferurile Stelei, nicidecum despre ale Rapidului. Ca să nu mai vorbim că oferte poate primi clubul, nu impresarul. Abia atunci se poate discuta despre situația unui jucător", a comentat directorul general Constantin Zotta informațiile publicate în presa de astăzi, care redă declarațiile lui Adrian Ilie referitoare la posibilele plecări ale unor jucători rapidiști.
  
   Zotta a făcut referire și la cazurile Bădoi și Măldărășanu: "E de înțeles supărarea unor suporteri de-ai noștri, dar ei trebuie să știe că, în ultima vreme, Vali Bădoi și-a exprimat în mai multe rânduri dorința expresă de a pleca. Cât despre Măldărășanu, jucător care a făcut multe pentru Rapid, în jurul lui și al altor câțiva jucători cu experiență noi vrem să reclădim o echipă care să se bată la titlu. Avem nevoie de un fotbalist valoros, cum e Măldă, care să ajute la reconstrucția noului Rapid. A trecut printr-o perioadă grea, marcată de unele neîmpliniri care nu l-au afectat numai pe el. El are contract cu noi și, din punctul nostru de vedere, vrem să continuăm colaborarea".

   Boya, lângă Buga


   Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a ținut să dezmintă zvonurile lansate cu referire la o presupusă plecare a lui Mugurel Buga, la Steaua. "O mai spun încă o dată, și mai răspicat, că nu mai pleacă nici un jucător important de la Rapid! Nici Buga, nici Marius Constantin, nici Coman, nici Măldărășanu sau altcineva. Nu știu de unde apar dezinformările astea și vreau să cred că este doar dorința de senzațional, caracteristică unor asemenea perioade de transferări. Problema este că zvonurile cu pricina pot face rău unor jucători și tocmai de aceea aș avea rugămintea să se înceteze cu așa ceva, în lipsa unor informații clare, venite din surse oficiale", a declarat Constantin Zotta.
  
   Conducerea clubului Rapid consideră, de asemenea, total nefondate speculațiile apărute în privința lui Pierre Boya, jucător care și-a dat acordul pentru a evolua în Giulești. Pe site-ul wikipedia.com a apărut un gen de comentariu, nesusținut de nici o declarație oficială, referitor la un meci jucat de Boya, în preliminariile ediției 2005-2006 a Ligii Campionilor, în tricoul lui Partizan Belgrad. Faptul că atacantul camerunez a ratat câteva ocazii de gol, printre care și un penalty, e pus pe seama unui inventat non-combat al jucătorului, în fața slovacilor de la Artmedia Bratislava. Vehiculat în acest moment, "comentariul" aruncă o lumină nefavorabilă și asupra clubului Rapid, care ar urma să înregimenteze un fotbalist cu "trecut îndoielnic". "Noi nu ne putem baza pe o declarație anonimă apărută pe un site oarecare. Noi putem să luăm în considerare doar poziția conducerii clubului Partizan, cu care am luat personal legătura și care m-a asigurat că nici poate fi vorba de așa ceva în cazul acelui meci. Nici măcar presa din Serbia n-a pomenit despre ceva asemănător la vremea respectivă, deci speculațiile sunt pur și simplu gratuite. Faptul că Boya a ratat atunci ultimul penalty n-are prea mare relevanță, în fond antrenorul l-a desemnat, nu s-a propus el singur să bată. Au ratat ei, jucători mari, lovituri de pedeapsă, nu putea s-o facă și Boya? E ridicol să se discute în acest fel", a comentat directorul tehnic Grigore Sichitiu.

imagini cu Pierre Boya


Ljubljana, stadion "Arena Petrol"
2 Iunie 2007, ora 21:45

   

Slovenia   România
1 - 2


   “Jumatate de obiectiv”

INTERVIU / VICTOR PITURCA
Selectionerul s-a razgândit si vrea sase puncte din “dubla” cu Slovenia

Piturca spune ca România a facut un pas important spre calificarea la EURO 2008, chiar daca “agasantii” bulgari au câstigat si ei în Belarus.

Cum a fost partida?

Am reusit o victorie muncita, în urma unui meci extrem de dificil, în care adversarul a dat totul, mai ales din punct de vedere fizic. Am obtinut trei puncte, ne-am îndeplinit jumatate de obiectiv. Acum asteptam înca o victorie miercuri pentru a considera ca am iesit perfect din aceasta “dubla“.

Va mai multumiti cu patru puncte?

Chiar daca declarasem altceva, ma gândeam la sase puncte, mai ales când am aflat ca Bulgaria a câstigat în Belarus. Ma simt bine pe primul loc, dar important e sa ne calificam, nu conteaza de pe ce loc.

Am reusit golurile în repriza a doua...

Slovenii au obosit dupa pauza, ei sunt o echipa care se bazeaza mai mult pe forta fizica. De altfel, s-a vazut ca au si gresit la golul doi.

Bulgaria a câstigat si ea în Belarus.

As fi vrut sa nu reuseasca asta. Sunt agasanti acesti bulgari, nu ne lasa deloc în pace. In acest moment sunt trei echipe cu sanse aproximativ egale de calificare, România, Olanda si Bulgaria, cu precizarea ca noi avem un usor avans fata de bulgari. Daca vom învinge si miercuri, ne vom apropia si mai mult de calificare.

Nicolita nu era anuntat titular, dar a intrat si a si înscris.

Banel a reusit o partida de exceptie în deplasare, merita pe deplin golul pentru evolutia sa. A demonstrat ca nationala are nevoie de el la meciurile de “afara” si s-a dovedit ca am avut dreptate când l-am titularizat.  

Petre ar putea juca miercuri

Florentin Petre?

El s-ar putea sa joace în returul de la Timisoara. Acum l-am odihnit, acuza si dureri la spate.

Un mesaj pentru suporteri..

Le multumesc suporterilor ca au fost alaturi de noi si în momentele grele si ne-au ajutat sa câstigam acest joc. Mizam sa fie si la Timisoara stadionul plin.

Ce spuneti de ratarea lui Codrea?

Paulica a avut o ratare incredibila, si-a dorit sa marcheze la faza respectiva, cu toate ca putea sa obtina si penalty, si eliminare atunci. A ratat si Zicu asemanator, dar acolo a fost penalty. Fotbalistul mi-a spus ca l-a atins portarul si i-a luat piciorul.



  
Niculae, eliminat în 4 minute

Atacantul lui Auxerre a fost trimis la vestiare dupa o altercatie cu fundasul sloven Cesar, ambii primind "rosu"

Daniel Niculae, atacantul echipei franceze Auxerre, nu a apucat sa petreaca pe gazon decât patru minute în meciul pe care România l-a disputat în compania Sloveniei.

"Nico" a fost introdus pe teren în minutul 75, iar în minutul 79 a fost eliminat în urma unui duel mai încins cu Cesar. Daniel Niculae nu va putea evolua în partida cu Slovenia de la Timisoara si ar putea rata chiar si meciul din Belarus, daca va fi suspendat mai drastic. Tot patru minute a stat pe teren si Jean Vladoiu în meciul cu Elvetia de la Campionatul Mondial din SUA.

Victor Piturca a declarat ca Niculae a primit nemeritat cartonasul rosu. Selectionerul are posibilitatea de a mai chema un atacant la lot sau poate miza în continuare pe Marica, avându-l pe Claudiu Niculescu ca eventual înlocuitor.

Am fost eliminat degeaba. Nu l-am lovit pe sloven. Numai eu puteam sa am ghinionul asta. La ultimul meci international al arbitrului scotian am primit cartonasul rosu tocmai eu. Daca faceam ceva, as fi stiut de ce
l-am luat, asa însa...

Daniel Niculae

Cele mai rapide eliminari

Ion Vladoiu (22.06.1994, România - Elvetia 1-4)
• 4 minute (intrat min. 70, eliminat min. 74)

Daniel Niculae (02.06.2007, Slovenia - România 1-2
• 4 minute (intrat min. 75, eliminat min. 79)

Zoltan Crisan (04.04.1979, România - Spania 2-2)
• 9 minute (intrat min. 51, eliminat min. 60)

Adrian Iencsi (05.12.2000, Algeria - România 3-2)
• 21 minute (eliminat min. 21)

Bogdan Stelea (18.08.1999, Cipru - România 2-2)
• 38 minute (eliminat în min. 38)



   Costin Lazar, în vacanta la Barcelona

Mijlocasul formatiei giulestene, Costin Lazar, si-a facut deja planuri de vacanta. Dupa vizita facuta anul trecut în Tunisia, fostul student a ales ca în acest an sa mearga în Spania, la Barcelona. Altfel, Lazar a declarat ca numele antrenorului ce îi va succeda lui Lucescu jr este mai putin important. ”Oricine ar veni trebuie sa faca treaba. Nu cred ca Razvan mai putea fi întors si a treia oara!"



   Il Luce îl îndruma pe Bölöni

O eventuala sosire a lui Ladislau Bölöni în Giulesti este privita cu ochi buni de Mircea Lucescu. Tehnicianul lui Sahtior Donetk a declarat în exclusivitate pentru Kanal D ca nu va accepta oferta pe care i-a facut-o George Copos, dar a tinut sa-i dea un sfat lui Bölöni. "Nu este un pas înapoi pentru cariera lui. Daca nu va gasi în Franta, este bine sa vina în Giulesti. Rapid nu este cu nimic mai prejos decât Rennes sau Lille", a spus Il Luce.



   "Analizez situatia de la Rapid"


Antrenorul Ladislau Bölöni ne-a marturisit ca se gândeste serios sa ocupe locul lasat vacant de Lucescu jr

Incertitudinea care persista în acest moment la Rapid este pe cale sa se lamureasca. George Copos se afla în discutii avansate cu Ladislau Bölöni, caruia i-a propus sa preia banca tehnica a giulestenilor.

Finantatorul visiniilor este foarte aproape de a-si îndeplini visul, acela de a-l aduce antrenor la Rapid pe Ladislau Bölöni. Copos a început negocierile cu fostul selectioner al României si este foarte aproape de a ajunge la un acord cu acesta. Bölöni pare tentat, mai ales ca este liber de contract.

Fostul selectioner a confirmat ca se afla în discutii avansate cu Copos pentru preluarea formatiei giulestene. Mai mult de atât, Loti este la curent cu ceea ce se întâmpla la echipa dupa plecarea lui Razvan Lucescu la Brasov. Iar primele achizitii realizate de conducerea "feroviara" au fost facute si la cererea acestuia. "Am vorbit de doua-trei ori cu Copos. Am analizat situatia de la Rapid cât se poate de profund si urmeaza sa mai discutam", a declarat succint Bölöni. Intrebat care ar fi conditiile pe care i le-a impus lui Copos pentru preluarea Rapidului, stiut fiind faptul ca este un antrenor destul de pretentios, Bölöni a raspuns ironic: "Ce sa spun, cât voi câstiga în Giulesti? Inca nu am vorbit nici de primele de joc".

Loti nu a mai antrenat de opt luni

Ladislau Bölöni (54 de ani), este în prezent fara angajament dupa ce a fost demis în octombrie 2006 de la conducerea formatiei franceze AS Monaco. Printre gruparile din România care l-au curtat recent pe Loti Boloni se numara si Poli Timisoara, însa tratativele nu s-au finalizat, patronul Marian Iancu optând pentru un antrenor mai putin costisitor financiar. Interesat de serviciile tehnicianului român a fost si clubul Al Nasser din Emiratele Arabe Unite, însa Bölöni a refuzat. El a spus ca nu intentioneaza sa pregateasca vreodata în acel "colt" de lume, preferând sa stea acasa.



   Oferte tentante

Coman a negat zvonul ca ar putea ajunge în Ghencea, dezvaluind ca doreste sa îsi gaseasca un club în strainatate

Desi este legat sufleteste de Giulesti, Dani Coman (foto) vrea sa paraseasca în aceasta vara echipa.

"Eu sunt sub contract cu Rapid, dar îmi doresc sa joc într-un campionat puternic. Am oferte tentante din strainatate, pe care le voi lua în calcul", spune portarul giulestenilor. Coman a dezvaluit ca nu le poarta ranchiuna suporterilor care l-au înjurat dupa meciul cu Steaua si spune ca reactia acestora nu a fost determinanta în luarea acestei decizii. "Nici 0,2 la suta nu a contat faptul ca am fost înjurat. Acei suporteri si-au cerut la câteva zile dupa aceea scuze si chiar am devenit prieteni".

"Robocop" sustine ca nu a fost influentat nici de plecarea lui Razvan Lucescu la Brasov: "Razvan mi-a schimbat viata, dar nu din cauza lui am luat aceasta decizie. Vreau sa joc afara, la o echipa puternica". Totusi, portarul visiniilor a lasat loc de interpretari, declarând ca ar fi încântat daca în palmaresul sau ar bifa si un titlu de campion cu Rapid. "Mi-ar placea sa câstig un campionat cu Rapidul. Ar fi minunat. In Giulesti am fost iubit de toata lumea. De club, de suporteri, de colegi. Am vazut ca au aparut zvonuri ca m-as duce la Steaua. E exclus! Ori la Rapid, ori afara! Nu ma tenteaza o alta echipa din România", ne-a marturisit Coman.

Impresarul Adrian Ilie a confirmat ca exista discutii cu echipe de top care sunt interesate de achizitionarea portarului rapidist. "Sunt destule oferte pentru Coman. Foarte bune, din Spania, Germania si Anglia", s-a rezumat sa declare "Cobra". Conform stirilor PRO TV si ucrainenii de la Dinamo Kiev s-au interesat de Coman.



   "Pele" si Ganea, la mâna patronului

Buga poate ajunge în Spania sau în Anglia, în vreme ce Ganea asteapta revenirea lui Copos din SUA pentru a se decide.

Numele lui Mugurel Buga a fost intens mediatizat în ultima perioada, mai ales de cei care îl dadeau ca un transfer cert la rivala Steaua, alaturi de Vali Badoi.

"Nu stiu nimic de vreun transfer de-al meu la Steaua. A fost ceva în iarna, dar de atunci absolut nimic. Nu vreau la Steaua, vreau sa joc afara. Dar daca George Copos se întelege cu Becali, ce pot sa fac? Cum sa mai stau la Rapid daca patronul nu ma mai vrea? Pe mine asta ma si doare, ca pe noi, jucatorii, nu ne întreaba nimeni ce vrem", a spus Buga. Nici impresarul jucatorului, Adrian Ilie, nu stia nimic despre viitoarea destinatie a lui "Pele". "Buga are oferte din Rusia, Spania si Anglia. Sunt mai multe cluburi interesate de el, se poarta discutii, dar înca nu este nimic sigur. Totul depinde de oferta care se va face si daca Rapid va dori sa-i dea drumul. Nu stiu nimic de Steaua", a afirmat fostul international.

Si Ionel Ganea pare tentat sa paraseasca Giulestiul, una dintre posibilele destinatii fiind Dinamo. "Acum sunt în vacanta. Am mai multe oferte si îl astept pe George Copos sa se întoarca din State ca sa discutam, dupa care voi decide ce voi face", a declarat Ganea.




   Antrenorii autohtoni fug de zgarcenia lui Copos


   Viorel Hizo s-a revoltat atunci cand a fost informat de interesul Rapidului pentru el. "Dulaul" nu mai doreste sa lucreze cu George Copos, un conducator care si-a construit, in timp, reputatia unui om din cale-afara de exigent. Atunci cand le era lumea mai draga, Mircea Rednic si Viorel Hizo au trebuit sa le faca loc lui Dan Petrescu si, respectiv, Razvan Lucescu. Astfel, antrenorii romani se feresc sa preia Rapidul, mai ales ca multi jucatori isi doresc sa plece din Giulesti.
  
   Ca orice conducator care vrea performanta, George Copos a pus presiune permanenta pe echipa in mandatul lui Razvan Lucescu. Antrenorul a inteles de multe ori gresit aceasta atitudine si s-a plans de nenumarate ori ca "este singur impotriva tuturor".
   Astfel, lui Copos i s-a creat imaginea de patron cu care nu se poate lucra. Aceasta imagine ii face pe tehnicieni sa se gandeasca de doua-trei ori pana sa accepte o oferta de a antrena in Giulesti. Ei nu cred ca pot face fata exigentelor fostului vicepremier, in conditiile in care care Rapidul este o echipa cu pretentii ridicate.
  
   Mai mult, dupa plecarea lui Razvan Lucescu, mai multi jucatori vor sa joace pentru alte echipe din sezonul viitor. Badoi a semnat cu Steaua, Buga ar putea ajunge tot acolo, Ionel Ganea doreste sa se intoarca la Dinamo. In plus, Viorel Modovan s-a retras, iar Ianis Zicu s-a intors la Internazionale Milano. Copos a plecat in vacanta spunand ca, pana se va intoarce, giulestenii vor avea antrenor. A anuntat ca i-a facut oferta de nerefuzat lui Mircea Lucescu, dar lucrurile au fost lamurite imediat de "Il Luce": "Totul e o gluma!". sursa: Gardianul

   Marian Rada pleacă și el de la Rapid


   Antrenorul secund al giulestenilor, Marian Rada, a declarat pentru Fanatik ca cel mai probabil va parasi formatia "alb-visinie" in aceasta vara.
  
   "Cred ca imi voi mentine decizia si voi parasi Rapidul in aceasta vara. Plec din cauza unor motive personale pe care nu vreau sa le comentez"

   "George Copos, pentru bani / Vinzi echipa la dușmani"


   Transferul mijlocașului Valentin Bădoi nu le-a picat bine suporterilor rapidiști care au postat aproximativ 400 de mesaje pe blogul lui George Copos. Printre înjurături și ironii la adresa patronului rapidist, fanii i-au compus și niște versuri lui Copos.
  
   "George Copos, asta ești
   Trădătorul din Giulești
   George Copos, pentru bani
   Vinzi echipa la dușmani" (krokodil)



SCRISOAREA INCREDIBILA A LUI COPOS PENTRU FERGUSON


   MULT STIMATE SI APRECIATE DOMNULE SIR ALEX FERGUSON
   Surse din apropierea prietenei secretarei domnului Copos George ne-au dezvaluit in exclusivitate pentru Romania continutul scrisorii pe care boss-ul din Giulesti i-a trimis-o sefului lui Queiroz, sir Alex Ferguson, in limba scotiana. Traducerea si adaptarea ne apartin.
   "Mult stimate si apreciate domnule Sir Alex Ferguson,
   Aflati despre mine ca sunt un mare fan al d-voastra de cand ati refuzat sa castigati Liga Campionilor si ati impiedicat-o pe Dinamo sa intre in grupe prin mijloace specifice. Pentru ca asa cum ne spuneau si la scoala de cadre, nici paine fara munca, nici Liga fara tur preliminar. Pentru ca farmecul vietii sa triumfe din nou, va mai cer o data ajutorul, dati-ni-l pe secundul d-voastra galactic, Queiroz sa vina sa-mi pupe steagul si sa-i revigoreze pe Apoula si ceilalti. In schimb va dau Mocca, o specialitate din cofetariile mele.
  
   PS:
   Sper sa nu ne puneti bete in roate asa cum s-a intamplat cand am vrut sa va dau jumate de avere pe Cristiano Ronaldo.
   Totdeauna anti Chelsea si Dinamo,
   Copos George Intaiul.



   "Nu la Steaua!"


   Dani Coman îl trimite în Ghencea pe "cel care a negociat plecarea mea, dacă s-a întîmplat asta". După transferul lui Bădoi la Steaua, și alți rapidiști au fost creditați cu șanse de a ajunge în Ghencea. Printre ei, Coman și Buga. Portarul spune însă că exclude un transfer la roș-albaștri și e optimist în privința recuperării după ruptura musculară pe care a suferit-o în urmă cu aproape două luni.
  
   - Dani, ce șanse sînt să joci la Steaua în campionatul următor?
   - Eu nu știu să fi existat vreo discuție între cluburi pentru transferul meu. Dacă s-a negociat ceva, să se ducă la Steaua cel care a discutat cu cei din Ghencea! Se tot vorbește despre multe în ultimele zile, dar eu nu voi juca niciodată la Steaua! Dacă plec de la Rapid, o voi face doar ca să joc în străinătate. Am cîteva variante de-afară, voi vedea în zilele următoare ce o să se întîmple. Nu țin neapărat să schimb echipa, pentru că mă simt bine aici și Giuleștiul e casa mea.
  
   - A părut că ai terminat cu greutate meciul cu Poli. Cum te mai simți acum?
   - Probabil că voi merge la Bologna să mă tratez și în maximum două săptămîni o să fiu apt sută la sută. Deși eram la 50 la sută din capacitate, în finala Cupei am vrut neapărat să joc pentru suporteri și pentru Răzvan, care e un om extraordinar. Mă bucur că am putut să am și eu o contribuție mică la încheierea sezonului cu un trofeu cîștigat. Trebuia să luăm Cupa, nici nu concepeam să ratăm Europa.
  
   - Tot suporterii te-au și contestat, după meciul cu Steaua.
   - Am fost dezamăgit cînd am fost înjurat, pentru că eu am intrat pe teren cînd alții nici n-ar fi ieșit din casă, dar am trecut peste asta.
  
   "Bădoi nu trebuie acuzat că a plecat la Steaua. El și-a făcut exemplar datoria meci de meci la Rapid. Dar dacă nu mai era dorit în Giulești, n-avea ce face!"
   Dănuț Coman
  
   "Ne va fi greu fără Răzvan, dar cred că el a făcut ce trebuia plecînd la Brașov. Avea nevoie de liniște. Sînt convins că o să aibă rezultate și sub Tîmpa"
   Dănuț Coman
  
   "Bine pe toate planurile"
   Coman a avut un sezon marcat și de problemele familiale care l-au afectat. Mama și logodnica sa au avut probleme de sănătate. "Începe să-mi meargă din ce în ce mai bine, pe toate planuruile. Problemele din familia mea s-au rezolvat și asta îmi dă puterea să merg înainte. Mi-a fost greu în ultimele luni, era normal să fie așa, pentru că și noi, fotbaliștii, sîntem oameni, nu roboți!".
  
   Atacat de fani
   George Copos a aruncat în aer atmosfera în Giulești după ce i-a dat drumul lui Bădoi la Steaua. Pe blogul său, suporterii nu mai contenesc să îl acuze. "În primul rînd, ne-ați mințit cînd ați spus că nu știți nimic de discuții, iar Becali a declarat că aveți contractul pe masă. L-ați dat mișelește, întărind adversarul. Dacă nu mai era bun pentru Rapid, era normal să îl dați, dar nu la Steaua. Dacă îl vindeți acolo și pe Buga, veți avea viață grea cu noi", spun fanii.
  
   Boya, acuzat de blat!
   Atacantul Pierre Boya, proaspăt transferat de Rapid, a fost acuzat de noncombat după un meci Partizan-Artmedia, din preliminariile Ligii Campionilor 2005-2006! Pe site-ul wikipedia.com, informația că Boya ar fi fost blat în acel meci e susținută de faptul că atacantul a ratat atunci cîteva ocazii de gol, printre care și un penalty. "Conducerea lui Partizan ne-a asigurat că nici nu poate fi vorba de așa ceva. Sînt speculații gratuite. Mă felicit că i-am adus pe Boya și Bozovici!", a comentat Grigore Sichitiu.
  
   "Buga nu pleacă!"
   Ofertat de Steaua și de cîteva grupări din străinătate, Mugurel Buga e declarat netransferabil de către conducerea Rapidului. "Nu mai pleacă nici un jucător important! Nici Buga, nici Marius Constantin sau Coman", a spus Constantin Zotta. "Pentru Buga, se poartă discuții cu grupări din Rusia, Germania și Spania, dar depinde și prețul pe care îl va solicita Rapidul", a declarat Adrian Ilie, impresarul fotbalistului.
  
   Cresc șansele
   Aflat pe lista de achiziții a lui Ajax, Marius Constantin a scăpat de un concurent pentru un tricou al "lăncierilor", întrucît Khalid Boulahrouz, de la Chelsea, e aproape de un transfer la Bayern. Boulahrouz era și el văzut ca o soluție pentru defensiva echipei la care mai evoluează Ogăraru și Mitea.
  
   "Nu mă rog de nimeni"
   Ionel Ganea s-a arătat deranjat de comentariile venite dinspre Dinamo, unde se sugera că el s-ar ruga de conducerea campionilor să îl aducă înapoi. "Am citit ziarele pe internet și m-am enervat. Eu nu mă rog de nimeni! Nici de Turcu și nici de Cristi Borcea. Deocamdată sînt în vacanță, nici măcar nu pot spune că plec de la Rapid. Ca să se întîmple acest lucru trebuie să fie de acord domnul Copos".





   Marian Rada: "În nici un caz nu i-aș fi dat drumul lui Vali Bădoi"


   Antrenorul secund al Rapidului spune că, dacă ar fi fost după el, nu l-ar fi dat pe Vali Bădoi la Steaua și îl înțelege pe Marius Măldărășanu că vrea să plece și el.
  
   Dacă ar fi fost după mine, in nici un caz nu i-aș fi dat drumul lui Vali Bădoi. Văd că acum și Marius Măldărașanu vrea să plece. Probabil că îi ajung și lui nouă ani de zile la Rapid și vrea să schimbe echipa. Sau, așa cum a spus domnul Copos, se încearcă întinerirea lotului "





Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...