RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
                   


        REVISTA PRESEI 25 | 26 | 27 iunie 2007
  FC RAPID Bucuresti | Site Oficial | Official WebSite | Site Officiel


  • Duminică seară, amical cu Petrolul, "încadrat" de festivitățile de omagiere a primului titlu și a împlinirii celor 84 de ani


        Duminică seară, de la ora 20:00, Stadionul "Giulești-Valentin Stănescu" va găzdui prima apariție publică a echipei lui Cristiano Bergodi, meciul amical susținut în compania divizionarei B Petrolul Ploiești. Jocul va marca încheierea perioadei de cantonament, programată inițial la Poiana Brașov, dar desfășurată până la urmă la baza "Pro Rapid". După două zile libere, luni și marți, miercuri este programată plecarea în turneul elvețian de la Crans Montana (4-17 iulie), unde se vor disputa și cinci jocuri de verificare.
       
        Numele adversarei de duminică seara n-a fost ales întâmplător, formația ploieșteană fiind echipa în compania pe care trupa de aur, din deceniul șapte, a Rapidului a întâlnit-o în ultima etapă a ediției 1966-1967, când giuleștenii au luat primul lor titlu din istorie. Performanța foștilor mari jucători ai Giuleștiului (care, în prealabil, vor vizita baza Pro Rapid și vor vedea condițiile de antrenament de care ei n-au avut parte cândva) va fi omagiată în cadrul unei festivități ce va debuta la ora 19:00, în Giulești. La eveniment vor lua parte și câțiva dintre adversarii din 11 iunie 1967 (data meciului decisiv, cu Petrolul) ai echipei antrenate cu atâta har de regretatul Tinel Stănescu.
       
        După "amicalul" cu Petrolul 2007 ( la care accesul spectatorilor este liber ), la hotelul Crowne Plaza va fi organizată o recepție oficială, în cinstea celor 84 de ani împliniți recent, pe 25 iunie, de clubul Rapid. Manifestare la care, bineînțeles, personaje principale vor fi "deschizătorii de drum", eroii din 1967.

  • Buga și-a încetat "protestul" și a revenit la pregătire. Amenda i-o plătește George Copos


        Mugurel Buga a decis să-și înceteze "protestul" și, după o întrevedere (ieri după-amiază) cu principalul acționar al clubului, George Copos, s-a întors în această dimineață la antrenamentele Rapidului. "Pele" a efectuat astfel prima sa ședință de pregătire sub comanda antrenorului Cristiano Bergodi. Doi dintre colegii săi, Emil Dică și Cristi Săpunaru, și-au exprimat satisfacția pentru întoarcerea lângă ei a atacantului rapidist. Dică a declarat înaintea antrenamentului din această dimineață, la care, în altă ordine de idei, n-a luat parte brazilianul Cesinha, deplasat să efectueze vizita medicală: "S-a întors și Buga, au venit și Cesinha, Bozovici, Boya sau Grigorie, de acum ne vom putea pregăti normal. Eu m-am bucurat că s-a întors Buga. Este un jucător de care Rapidul avea nevoie. Dacă va reveni și Măldărășanu, va fi cu atât mai bine pentru noi. Cred că avem un lot puternic și sper să fim mai puternici ca anul trecut. Ne vom lupta pentru aceleași trofee, ca Steaua și Dinamo. Până acum am câștigat două trofee de când sunt la Rapid și sper ca pe 25 iulie să câștig al treilea trofeu, Supercupa României, și anul acesta să iau și titlul cu Rapid".
       
        Cristian Săpunaru crede că acest campionat va fi cel mai disputat de după Revoluție (1989), declarând că "e bine că au venit noi jucători, așteptăm mai multe întăriri, să ne facem și mai puternici, pentru a ne bate la campionat. Cred că urmează cel mai disputat campionat de după Revoluție. Nu ne temem nici de Steaua, nici de Dinamo, e treaba lor ce fac, de noi ne temem cel mai mult. Toate echipele s-au întărit. În plus au mai apărut echipe foarte puternice din provincie care trag la titlu și la locurile pentru cupele europene. Ce șanse are Rapidul? Aceleași șanse ca și Steaua, Dinamo sau CFR Cluj. Cu domnul Bergodi mă înțeleg bine, avem aceeași colaborare ca și la FC Național".
       
        George Copos a declarat, pentru Agentia MediaFax, că "Mugurel e un artist și, ca toți artiștii, are și ieșiri din astea. De aia se și numește Mugurel Pele Buga, pentru că este un artist. I-am cântat în strună, ca la artiști. Dar nu i-am mărit contractul până la urmă. I-am făcut doar poftele. Și pofta lui e să câștige campionatul acum, pentru că m-am înțeles cu el că, dacă se câștigă titlul, atunci îi transformăm salariul din dolari în euro. Asta i-am promis, și el a fost de acord. Nu știu cât are el salariul, dar asta am discutat și mă voi ține de cuvânt", a declarat Copos, care, referitor la penalizarea finaciară a jucătorului, a afirmat: că "amenda lui nu se șterge. Clubul s-a înregistrat cu ea și o voi plăti eu. Așa am discutat, așa ne-am înțeles. Asta e viața. Mă amendez singur. La Rapid, dacă o amendă se înregistrează în contabilitate, trebuie plătită. Și de data asta eu o plătesc. Eu l-am iertat numai pentru golul de la Hamburg".

  • Viorel Moldovan vine cu Cesinha


        Directorul sportiv Viorel Moldovan s-a întors în această după-amiază în țară, însoțit de noul jucător al Rapidului, Carlos Cesar Dos Santos "Cesinha", și de impresarul acestuia.
        Fotbalistul brazilian a acceptat până la urmă semnarea contractului cu Rapid, spre deosebire de Davide, celălalt jucător al echipei lusitane Sporting Braga pe care l-ar mai fi dorit clubul din Giulești.
        Acesta din urmă, "întors din drum" inițial, de către impresarul român Marcel Popescu (care i-a promis, doar "din vorbe", că l-ar duce la Steaua), a lăsat totuși deschisă discuția, existând posibilitatea ca el să accepte, în cele din urmă, oferta Rapidului.
        Cesinha va efectua mâine dimineață (când accesul presei este permis la "Pro Rapid") primul antrenament alături de noii săi colegi.

  • Rapid, echipa intrată în legendă, împlinește 84 de ani!


        Astăzi, Rapid, echipa care a făcut celebru un cartier al Capitalei, Giuleștiul, împlinește 84 de ani! Atât s-a scurs din momentul în care o mână de muncitori de la Atelierele Grivița au avut ideea de a înfința o echipă de fotbal.
       
        Atunci, în 25 iunie 1923, "ciocănarii" de la Grivița s-au întâlnit la Școala primară din cartier și au semnat actul de naștere al echipei CFR București. Prin 1922 exista o echipă de fotbal care se antrena și juca la "Rampa Militari", pe locul unde se află acum Gara Basarab. Câțiva dintre jucătorii acelei echipe (Tudor Stan, Tudor Petre, Gheorghe Florescu, Gogu Alexandru) aveau să facă parte și din trupa născută în iunie 1923. Adunați într-o sală a Școlii primare din cartierul Grivița, cei amintiți mai sus, dar mai ales lucrătorii de la Atelierele Grivița (Dumitru Constantinescu, Geza Ginger, Franz Hladt, Grigore Grigoriu sau Teofil Copaci) au luat hotărârea de a întemeia un club sportiv. O altă echipă, Excelsior, activa în cartier. Jucătorii de la "Rampa Militari" și de la "Excelsior" (Emil Dobrescu, Vasile Constantinescu, Gheorghe Mărculescu, Dumitru Itu) au venit la noua echipă CFR București, care și l-a ales ca președinte pe maistrul Teofil Copaci, iar căpitan al echipei pe strungarul Grigore Grigoriu. Secretar al clubului a fost numit inginerul Aurel Fotiade.
       
        E doar un crâmpei din istoria zbuciumată a acelor vremuri, o fărâmă, de fapt, din ceea ce avea să devină povestea fabuloasă a uneia dintre cele mai frumoase și mai iubite echipe din fotbalul românesc.
       
        Duminică, 1 iulie, va fi omagiată echipa care a adus primul titlu în Giulești, urmând să fie marcat, de asemenea, și acest moment important din viața Rapidului.



   Sosia lui Thierry Henry în Giulești


    Rapid are și ea un Henry al ei! După ce luni francezul Thierry Henry a semnat cu FC Barcelona pe o perioadă de 3 ani, Rapid a obținut semnătura brazilianului Carlos Cesar Dos Santos, "Cesinha", pe 3 sezoane.
    Brazilianul a ajuns marți după amiază în București alături de impresarul său și de directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan.
    Îmbrăcat în costum și cămașă, Cesinha a pozat zâmbitor cu tricoul cu numărul 7 pe care îl va purta în Giulești. Jucătorul a surprins prin asemănarea izbitoare cu noua achiziție a spaniolilor.
    Vezi o imagine realizată de rapidisti.ro în care se poate observa asemănarea fizică a celor doi fotbaliști!

   Todoran își supără tatăl de dragul Rapidului


    Dos Santos "Cesinha" si mijlocasul portughez Davide Alexandre treneaza, oficialii rapidisti s-au reorientat catre piata interna si doresc sa il aduca in Giulesti pe mijlocasul Farului, Dinu Todoran.
   
    Acesta ar reprezenta si o solutie in cazul in care transferul portughezului Davide, a carui sosire in Giulesti nu este chiar pe placul patronului George Copos, date fiind conditiile financiare, nu s-ar mai realiza. Todoran, unul dintre cei mai buni mijlocasi din Liga 1, a ratat de mai multe ori un transfer in Capitala, si spune ca, la 28 de ani, a venit timpul sa faca un pas inainte in cariera.
    "Daca nici acum, atunci cand ? Ar fi excelent pentru mine un transfer la Rapid. Dar trebuie sa se inteleaga cluburile. Nici eu nu am negociat nimic, sunt inca sub contract cu Farul. Momentan, astept sa vad ce iese…", spune Todoran, pentru care un transfer in Giulesti ar putea creea totsi ceva probleme acasa, tatal sau fiind un vechi fan dinamovist.
    In martie 2006, dupa ce Dinu a inscris unicul gol al Farului, intr-o victorie cu Dinamo, in Stefan cel Mare, fotbalistul isi facea griji: "Nu am apucat sa vorbesc acasa, dar nu cred ca-mi zice ceva tata, chiar daca se supara".
    "Nu i-am spus inca de oferta Rapidului, dar tata tine acum in primul rand cu mine, nu cred ca o sa il afecteze", spune, cu zambetul pe buze, Dinu Todoran.
   
    BOSANCEANU NU I-AR DA DRUMUL
    "Nu este in regula ca se vorbeste cu Todoran si nu cu conducerea Farului. In acest moment nu exista o oferta pentru Todoran venita de la Rapid. Nu am fost contactat nici macar telefonic. Rapid si-a manifestat doar interesul de a-l achizitiona pe Todoran. Nu exista jucatori netransferabili, fiecare are un pret, chiar si cei de la Steaua, Dinamo, Rapid. Atunci cand vom primi o oferta din partea Rapidului, vom vedea daca il vom ceda sau nu", a spus ieri presedintele Farului, Gheorghe Bosanceanu.
    sursa: Ziarul

   Constantin Secăreanu:
"Am auzit că și Farul s-a interesat de mine, dar eu aș vrea să joc în Giulești"


    Jucătorul formației Sportul Studențesc, Constantin Secăreanu, a declarat că a primit oferte de la Rapid și Farul, însă speră ca din Liga a II-a să ajungă să joace în Cupa UEFA:
   
    "Știu că Rapid s-a interesat de mine, totul depinde de Șiman. Sper să joc la Rapid, în Cupa UEFA. Am auzit că și Farul s-a interesat de mine, dar eu aș vrea să joc în Giulești", a declarat fotbalistul pentru Fanatik.

   Bergodi a luat cina cu suporterii rapidiști


    Alături de prietenul Renzo Rossi, team manager la Rapid, Bergodi a venit în Giulești duminică seara pentru o întâlnire amicală cu o parte a suporterilor. Italianul le-a mărturisit fanilor care sunt motivele sale de îngrijorare: Cesinha și Davide Alexandre de la Sporting Braga încă nu au semnat cu Rapid, iar la antrenamente are la dispoziție doar 14 jucători de la echipa mare.
   
    Conform unei clauze din contract, Bergodi se poate despărți de Rapid chiar înaintea primului meci oficial, dacă nu va avea la dispoziție 22 de jucători la plecarea în cantonamentul din Elveția.
   
    Mai mult, suporterii rapidiști au aflat chiar de la Bergodi că italianul nu-și va despacheta bagajele decât în momentul în care lotul dorit va prinde contur.
    Prezenți și ei la întâlnire, Săpunaru și Grigorie au mai dezvăluit un amănunt interesant: italianul le-a interzis jucătorilor să dea declarații despre propriile nemulțumiri înainte de a discuta cu staff-ul tehnic.
    Sursa: Realitatea TV



   Suporterii au sarbatorit pe teren


    Fanii rapidisti au ales un mod inedit de a celebra împlinirea a 84 de ani de existenta a clubului alb-visiniu. Astfel, Legione Granata a organizat o petrecere câmpeneasca pe terenul din Giulesti, prilej pentru a-l întepa din nou pe George Copos. "Domnul Copos nu a fost în stare sa organizeze o manifestare pentru clubul de care spune ca s-a îndragostit", a declarat liderul galeriei, Petre Stefan.

   "Nu l-am mai suspendat pe Buga"


    La sfârsitul saptamânii trecute, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, anunta ca luni vor fi depuse actele la FRF pentru ca Mugurel Buga sa fie suspendat pentru o perioada nedeterminata. Ieri, însa, Zotta a lasat-o mai moale: "Nu l-am mai suspendat pe Buga. Insa va fi amendat cu câte 1.000 de euro pentru fiecare absenta la antrenamente". "Pot sa ma amendeze cât vor vrea ei, pentru ca eu nu o sa platesc nimic", a replicat Buga.

   A semnat pe trei ani

Cesinha (foto, în stânga)
    Cesinha este de ieri jucatorul bucurestenilor.
    Aflat în Portugalia, unde a negociat transferurile a doi jucatori de la Sporting Braga, Cesinha (foto, în stânga) si Davide, Viorel Moldovan a declarat ca a reusit sa obtina doar semnatura atacantului brazilian.
    Cesinha a semnat pentru trei ani. Mijlocasul Alexandre Davide s-a razgândit însa, mai mult la sfaturile impresarului Marcel Popescu, conform spuselor lui Viorel Moldovan. "Am întâmpinat mari probleme din cauza anumitor oameni din România, care vor sa câstige comisioane grase, pe care nu le merita. Un anumit agent de jucatori, Marcel Popescu, a reusit sa-l faca pe Davide sa se razgândeasca, dar sper ca pâna mâine dimineata (n.r.- astazi) sa primim o veste buna din partea lui", a declarat directorul sportiv al Rapidului. Moldovan este pornit împotriva lui Marcel Popescu: "Eu sunt învatat sa lucrez cu impresari cinstiti, care sa lucreze pe comisioane corecte, nu cu cei care vor sa devalizeze clubul. Rapidul nu este un sac fara fund. Când revin în tara, voi depune o plângere împotriva lui Marcel Popescu la FRF si voi merge si mai departe, daca va fi cazul!". Marcel Popescu spune ca Rapidul nu a procedat corect "sarindu-l" când a contactat jucatorii.

   "Herea, bibelou"

BINEDISPUS In ciuda situatiei dificile prin care trece echipa sa, George Copos nu da semne de îngrijorare
    Rapidistul l-a ironizat pe Constantin Iacov, spunând ca la cele 3 milioane de euro pe care le cere pe fotbalist, mai bine îl pastreaza în sufragerie.
   
    Pancu si Keseru sunt pe lista lui Copos, pe care se mai afla si Herea, considerat însa prea scump în acest moment.
    Se vehiculeaza mai multe nume care ar urma sa soseasca în Giulesti...
    Vreau sa mai aduc doi jucatori din campionatul intern pe care îi monitorizez de mult timp. Dar nu pot sa va spun numele lor pentru ca pretul lor ar creste foarte mult. Oricum, sunt doi fotbalisti de valoare.
   
    Vin Keseru si Pancu la Rapid?
    Daca Cristiano Bergodi are nevoie de ei, vom demara negocierile pentru transferul lor în Giulesti. Sunt doi jucatori de valoare, iar Keseru este un fotbalist de mare perspectiva, dar depinde daca antrenorul îi doreste.
   
    Herea mai este o tinta pentru Rapid?
    Daca domnul Iacov nu scade din pretentiile financiare pe care le are, nu are decât sa-l pastreze pe fotbalist în sufragerie, pe post de bibelou! Herea este un jucator foarte bun, dar este exagerat de scump pentru orice club din România.
   
    Ce stiti de Marius Maldarasanu?
    In acest moment, Malda a primit o foaie prin care se poate transfera la orice echipa care achita o anumita suma de bani. El poate ramâne si la Rapid, daca antrenorul are nevoie de el în continuare.
   
    Ce se va întâmpla cu Buga?
    Domnul Buga este obligat sa respecte contractul pe care l-a semnat în iarna. Daca dorea un salariu mai mare, trebuia sa spuna acest lucru atunci când a semnat prelungirea angajamentului cu Rapid. Atât pot sa spun: Buga este netransferabil si nu va pleca nicaieri.

   Rapid, la 84 de ani de existenta


    Clubul Rapid Bucuresti împlineste astazi 84 de ani de la înfiintare. In anul 1923, mai exact pe 11 iunie, un grup de muncitori de la atelierele Grivita au pus bazele înfiintarii unui club de fotbal. Doua saptamâni mai târziu, pe 25 iunie lua nastere Clubul Sportiv CFR al carui presedinte a fost regretatul Teofil Copaci.

   In decursul celor 84 de ani de existenta, clubul de lânga Podul Grant a avut o istorie zbuciumata, presarata cu numeroase momente memorabile. In palmaresul echipei alb-visinii se numara trei titluri nationale, 13 Cupe ale României, 3 Supercupe ale României, 2 Cupe Balcanice, o Cupa a Ligii dar si un sfert de finala în Cupa UEFA în sezonul 2005-2006.




   Copos a vorbit la sosirea în București, în această noapte, despre achizițiile Rapidului și noul antrenor al Stelei


    George Copos a sosit în această noapte la București, odată cu portarul Stelei, Andrey Nazario.
     
      Finanțatorul Rapidului a vorbit despre noul antrenor al Stelei, afirmînd că "sînt 2 caractere tari acum la Steaua, să vedem cum se vor descurca".
     
      Patronul din Giulești a comentat și situația de la echipa sa, vorbind despre achizițiile reușite de Rapid: "Noi am făcut achiziții foarte bune, mă aștept ca cei 2 fotbaliști de la Braga să vină astăzi în țară".

   Doar Cesinha


      Rapid l-a luat cu 600.000 de euro pe brazilianul de la Braga, dar l-a pierdut pe Davide
     
      Rapid a rezolvat aseară transferul definitiv al brazilianului Cesinha, 27 de ani. Atacant de bandă stînga, acesta i-a costat pe giuleșteni 600.000 de euro. El va sosi astăzi la București împreună cu directorul sportiv Viorel Moldovan și va semna cu Rapid pe 3 ani, avînd un salariu stagional de 160.000 de euro. Discuțiile pentru portughezul Davide au căzut, Moldovan urmînd să încerce totuși și astăzi o ultimă negociere.
     
      Directorul sportiv al giuleștenilor a lansat un atac la adresa impresarului Marcel Popescu: "Ne-a pus bețe în roate dat fiind că era sărit de la comision. Păi, de la 1,3 milioane cît anunța el, la 600.000 de euro cît am dat pe Cesinha, e cam mare diferența! Eu înțeleg că vor și impresarii să trăiască, dar să aibă decență. Cu mine vor avea viață grea, că mă urc în avion și mă duc direct la sursă", a declarat Viorel Moldovan.

   Vor rapidiști


    Energie Cottbus și-a manifestat interesul pentru Măldărășanu, dar l-ar vrea și pe Buga
     
      Surse din conducerea lui Energie Cottbus confirmă ce anunța Gazeta săptămîna trecută, și anume interesul pentru rapidistul Măldărășanu. De asemenea, nemții caută și un atacant, Buga este o soluție, dar conflictul dintre acesta și conducerea Rapidului complică lucrurile.
     
      Măldărășanu e transferabil, dar George Copos a cerut pe el 350.000 de euro. Jucătorul se teme că nemții nu-l vor mai dori dacă nu vine liber de contract. "Trebuie neapărat să vorbesc cu domnul Copos. Probabil echipa care dă bani pe mine îmi oferă un salariu mai mic și nu e în regulă. Cei de la Rapid să nu uite că în anul 2003, cînd am plecat împrumut la Beșiktaș, am semnat prelungirea contractului pe încă doi ani, altfel mă pierdeau fără să mai ia bani pe mine. Iar cînd m-am întors aveam salariul mai mic decît la plecare, 80.000 de dolari", spune Măldă.
     
      În ceea ce îl privește pe Buga, lucrurile sînt mai complicate. Cotat de Rapid la un moment dat la 800.000 de euro, el e declarat acum netransferabil din cauza litigiului pe care îl are cu clubul. "O să stea frumos în tribună, suspendat. Nu pleacă atunci cînd vrea el la Energie și nici altundeva", spun oficialii rapidiști. Buga nu s-a prezentat nici ieri la pregătiri, amenda sa urcînd la 12.000 de euro. "Nu sînt de acord să plătesc", spune jucătorul.
     
      Rapid - 84 de ani
      Ieri s-au împlinit 84 de ani de la înființarea clubului din Giulești. Pe 25 iunie 1923, cîțiva muncitori și maiștri puneau bazele "Asociației Culturale și Sportive CFR", actualul FC Rapid. Conducerea clubului va organiza o serbare pe 1 iulie, cînd echipa lui Bergodi va fi prezentată oficial la un meci cu fostele glorii.







   Cesinha a semnat pe 3 ani cu Rapid


    Aflat în Portugalia pentru a negocia transferurile brazilianului Cesinha și portughezului Davide, directorul sportiv al Rapidului, Viorel Moldovan, a reușit în cele din urmă să-l convingă pe atacantul sud-american să semneze un contract cu gruparea giuleșteană, pe o perioadă de trei ani, cu drept de prelungire.
    Cesinha va ajunge în România în cursul acestei zile, urmând ca ultimele detalii ale înțelegerii să fie definitivate.

   TREI ANI INTERDICTIE PE STADIOANE PENTRU HULIGANI!

Autor: FANATIK, 26-06-2007
   
    Senatul a aprobat ieri propunerea legislativa inaintata de senatorul PRM Dumitru Dragomir, presedintele LPF, privind prevenirea si combaterea violentei la jocurile sportive, care prevede ca persoanele care au savirsit fapte penale cu ocazia unor competitii vor avea interdictie pe stadion de la 3 luni la 3 ani, conform Mediafax.
   
    Legea votata de Senat prevede interzicerea accesului pe stadioane celor care au savirsit fapte prevazute de legea penala. Aceasta masura este luata pe o perioada de la trei luni pina la trei ani, chiar si in conditiile in care faptuitorului nu i se aplica o pedeapsa.
   
    Suporterii care comit acte de violenta vor fi sanctionati cu amenzi de la 500 la 1.500 lei sau cu prestarea a 100 – 300 de ore de munca in folosul comunitatii.
   
    Conducatorii de cluburi sau oficialii acestora, care incita suporterii in public, prin mass-media, la acte de violenta, sunt sanctionati cu amenzi cuprinse intre 3.000 lei si 10.000 lei.
   
    De asemenea, pentru utilizarea intr-o baza sportiva sau in locul de desfasurare al unor competitii a facliilor, artificiilor, tortelor, petardelor, materialelor incendiare sau fumigene se prevede pedeapsa cu inchisoarea, de pina la 4 ani, pedeapsa putind fi prelungita in cazul vatamarii unor persoane fizice sau a suspendarii partidei.
    Forul decizional in cazul acestei legi este Camera Deputatilor.

   "CINE MAI INTRA CU TORTE VA FI BAGAT LA INCHISOARE!"

Autor: Andrei Trifan, 26-06-2007
   
    Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat pentru FANATIK ca odata cu trecerea de Senat a legii contra violentei pe stadioane multe dintre problemele pe care cluburile din Liga I le-au avut in trecut vor fi rezolvate. Dragomir sustine ca se asteapta la reactii agresive din partea galeriilor, dar ca acestea nu il vor afecta in niciun fel.
   
    "Domne', e bine ca a trecut legea de Senat, e ca si aprobata. De acum incolo va fi mai multa liniste pe stadioane. Cine greseste, plateste. Legea e lege, iar huliganii vor fi pedepsiti pentru faptele lor. Cluburile vor scapa astfel de multe dintre problemele pe care acesti "suporteri" le-au creat. Cine mai intra cu torte sau cu altceva de acest gen va fi bagat la inchisoare, iar clubul la rindul lui va fi amendat. S-a terminat cu prostiile. Sa-mi fie teama de suporteri? Nicidecum. Ne-au tot dat pina acum cuvintul ala din patru litere, probabil ca asa vor face si de acum incolo. Daca vor incerca sa faca mai mult de atit, vor ajunge la puscarie", a spus Dragomir.





Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...