RapidFans.Ro pagina se incarca
       
 
 


        REVISTA PRESEI ::: Joi 3 mai 2007

   


Liga suporterilor RAPIDisti

      Deplasarea suporterilor RAPIDisti la Cluj-Napoca

      . . . se va face cu trenul ce pleaca la ora 7:08 din Gara de Nord si ajunge la 15:16 la Cluj-Napoca , iar intalnirea suporterilor nostri are loc sambata 5 mai, la ora 06:45, in Gara de Nord.
      Intoarcerea galeriei alb-visinii se va face tot cu trenul, imediat dupa meci. Costul biletului la aceasta partida este de 10 RON bani ce se vor strange din tren.
      Toti cei care fac deplasarea separat de galerie sa fie la stadion la ora 15:30 la sosirea galeriei pentru a isi putea lua biletele de meci in sectorul rezervat galeriei echipei RAPID
     


FC RAPID Bucuresti

      Iesenii continua sa minta. Si īn vorbe, ca si pe gazon

      Asa cum pacalesc fotbalul cāteodata, asa continua acum unii reprezentanti ai Politehnicii Iasi sa minta si sa īncerce sa-i prosteasca pe cei care stau sa se uite īn gura lor. Ca se ambitioneaza prosteste (tocmai asta īi face si mai culpabili) sa nege recompensele financiare promise de contracandidatele Rapidului - si vreau sa subliniez aici faptul ca n-am pronuntat numele Stelei - e strict optiunea lor. Problema e ca o fac jenant, aruncānd acuzatii gratuite atunci cānd ar trebui, de fapt, sa bage capul īn pamānt si sa-si mestece neputinta.
     
      Antrenorul Politehnicii minte cu o naturalete dezarmanta si spune ca n-a fost invitat la conferinta de presa. Am vorbit personal, de trei ori, pe aceasta tema cu delegatul oaspetilor, Ovidiu Pancu, caruia i-am lansat invitatia respectiva, iar raspunsurile acestuia au fost, īn ordine cronologica: "Sa se linisteasca putin (n.m. Ionut Popa)"; "E nervos, nu cred ca vine" si "Nu vrea sa vina la conferinta". Daca prin faptul ca nu s-a dat buzna īn vestiarul lor - īn ale carui usi jucatorii ieseni dadeau picioare cu sārg - si ca antrenorul n-a fost luat pe sus se īntelege ca acesta n-a fost invitat, atunci asa e cum spune domnul Popa. Acelasi om care, stelist declarat, se mai si lauda ca nu are alt tel, ca antrenor, decāt acela sa bata Rapidul! Numai avānd probabil informatii ca si alte echipe se vor prezenta īn fata Stelei la fel de jalnic, "fara rautate", precum a facut-o recent Politehnica īn Ghencea, ar putea domnul Popa sa afirme cu atāta convingere ca "rapidistii sunt disperati si frustrati ca nu mai au cum sa prinda locul doi". Calculele elementare, īnca posibile, spun cu totul altceva. Macar Rapid are niste obiective, pentru care se lupta onest, spre deosebire de negustorasii din Copou.
     
      Cāt despre obscurul presedinte al Politehnicii, numai un fost jucator anonim si un conducator sters ca acest domn pe nume Boca ar putea sa īntrebe "pe unde am jucat fotbal", ca n-a auzit de mine. Fara sa am insomnii pe tema asta, īl asigur [ ca fapt divers ] ca joc fotbal mai bine ca el si la vārsta asta. Iar a-ti apara clubul si a putea sa scoti doua fraze intelegibile, ceea ce dumnealui nu va fi īn stare niciodata, nu presupune neaparat sa fi jucat fotbal. Daca tot e asa interesat de CV-uri, poate ne spune pe unde au jucat fotbal, ca noi n-am auzit, antrenorul care se crede Stefan cel Mare, primarul īn fata caruia sta cu māna īntinsa sau generosii sai "sponsori" de ultima ora.
     
      Cristian Costache
      Director comunicare si purtator de cuvānt FC Rapid
     






      "Mai mult vorbeste..."

      Razvan Lucescu s-a luat de omologul sau de pe banca Politehnicii Iasi, insinuānd ca face jocurile rivalilor echipei sale si ca antreneaza mai putin . Rapid - Poli Iasi 3-0. Un meci aparent fara istoric, īn care giulestenii au condus īnca din secunda 38, a dat nastere unui conflict īntre tehnicienii celor doua grupari.
      Tonul a fost dat de Razvan Lucescu, cel care l-a acuzat pe omologul sau de pe banca moldovenilor. "Ionut Popa este un antrenor a carui filozofie de profesionist este sa bata doar Rapidul. El uita subit sa-si faca meseria īn fata altor echipe!", a spus tehnicianul formatiei de lānga Podul Grant. Apoi a detaliat: "Nu stiu de ce Ionut Popa nu recunoaste faptul ca li s-au promis bani multi pentru a ne īncurca pe noi, un lucru pe care īl stie destula lume. In fond, era problema lor daca luau sau nu banii. Respect prea mult Iasiul ca sa mai fac alte comentarii pe tema aceasta, iar domnul Popa da impresia ca mai mult vorbeste decāt antreneaza". Lucescu jr s-a luat si de comportamentul tehnicianului celor de la Poli Iasi.
      "E curios ca tocmai Popa vorbeste despre educatie, la doar cāteva zeci de ore dupa ce īi īnjurase pe jucatorii rapidisti ca la usa cortului. Iar la ce obscenitati i-a adresat propriului sau elev, Paul Tincu, la finele jocului cu noi, chiar pe gazon, domnul Popa ar fi trebuit mai degraba sa se abtina a mai vorbi despre asa ceva", si-a īncheiat tirada Razvan.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Maftei: "Ma chinui"

      Capitanul bucurestenilor joaca de doua saptamāni cu dureri la calcāi, dupa ce s-a lovit īn meciul cu Pandurii din Cupa. Problemele lui Vasile Maftei (foto) se tin lant. Unul dintre cei mai constanti jucatori giulesteni a ratat confruntarea cu Gloria Bistrita si n-a mai putut continua dupa pauza meciul de luni, cu Poli Iasi.
      "Maftei are entorsa", a explicat Razvan Lucescu iesirea fundasului dupa doar 45 de minute de joc. Pe lānga lovitura primita la rinichi la īntālnirea cu Dinamo, fundasul resimte dureri si acum la calcāi, dupa ce s-a lovit pe 19 aprilie, la meciul din semifinalele Cupei Romāniei Timisoreana, cu Pandurii Tg. Jiu. "Nu are nicio legatura entorsa cu faptul ca nu am mai putut duce la capat jocul cu Iasiul. Eu am probleme la calcāi īnca de la meciul din Cupa, de la Timisoara. M-am lovit atunci si ma chinui si acum. Am sarit si apoi am cazut aiurea, iar terenul era si el cam tare. Numai ghinioane...", ne-a marturisit ieri abatut Vasile Maftei.
      Cu toate acestea, fotbalistul este hotarāt sa intre si sāmbata pe teren, la jocul cu CFR Cluj. "Toti vrem sa fim sanatosi. Ar fi trebuit sa stau sa treaca durerile, dar nu poti sa te uiti la meciuri de pe margine. Trag si eu cum a tras si Coman īn atātea meciuri, desi avea probleme. Este nevoie de toti pe teren si o tārāi si eu cāt pot.
      Trebuie sa batem pe CFR. Victoria e singura noastra optiune", a īncheiat optimist Maftei
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Rapid, pe locul 28 īn clasamentul IFFHS

      Echipa din Giulesti este pe locul 28 al clasamentului Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, coborānd opt pozitii fata de luna precendenta, cānd se situa pe locul 20. Dinamo ocupa locul 31, iar Steaua a cazut 29 de locuri, situāndu-se pe pozitia 77. Formatia care a eliminat Steaua din "16"-imile Cupei UEFA īn acest sezon, FC Sevilla, ocupa locul 1 īn topul IFFHS, cu 277 de puncte.
     






      Costin Lazar: "Lupta pentru locul 2 īnca nu s-a terminat, speram ca noi sa cāstigam tot si ceilalti sa se īncurce!"

      Rapidistul Costin Lazar a postat un nou mesaj pentru suporterii pe blogul sau. Cel mai bun mijllocas al lui Razvan Lucescu īn acest sezon crede ca lupta pentru locul doi nu este īncheiata si īi īndeama pe fanii alb-visinii sa fie optimisti.
      "Imi pare rau ca nu v-am mai scris, dar am fost un pic trist de faptul ca nu am mai jucat. Vreau sa va vorbesc despre meciurile pe care le-am avut si la care am dat gres. Noi intotdeauna jucam la victorie si vrem sa reusim, dar nu putem mereu. Avem si noi zile mai proaste ca si voi de altfel. Avem lotul cel mai bun din tara, dar am impresia ca suntem un pic cam naivi cateodata.
      Cat despre mine, pot sa va asigur ca atata timp cat voi juca pentru RAPID, o voi face cu mare placere si voi da totul in teren. Un rapidist spunea ca il scoatem din minti… Acesta este fotbalul!
      Despre meciul de la Bistrita, nu prea am ce sa va spun, decat ca meritam victoria, dar am facut unele greseli care au fost decisive. Portarii nostri Coman, Edel si Marinescu sunt portari foarte buni. Spuneti-mi ce portar mare nu a gafat niciodata? E normal sa mai si gresesti dar e mai important sa inveti din greseli. Lupta pentru locul 2 inca nu s-a terminat, mai sunt 5 etape in care se poate intampla orice, deci nu ne ramane decat sa speram ca vom castiga toate meciurile pana la final si ceilalti sa se incurce. Fiti optimisti! FORZA RAPID! "
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      10 RON, cel mai ieftin bilet la CFR Cluj - Rapid

      Clubul de fotbal CFR 1907 Cluj anunta punerea in vinzare a biletelor pentru partida cu Rapid Bucuresti, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, care se va desfasura sambata 5 mai 2007 pe Stadionul CFR Cluj "dr.Constantin Radulescu", cu incepere de la ora 16.00.
      Biletele de intrare la tribunele "A", "B" si "peluza" se pun in vinzare incepind de joi 3 mai, cu incepere de la ora 15.00 exclusiv la cele 3 puncte de vinzare situate la stadionul "dr.Constantin Radulescu".
      Preturile biletelor: - tribunele "A’ si "B" - 20 lei - "peluza" - 10 lei
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      George Copos: "Steaua cumpara tot!"

      George Copos a declarat la Stirile Sportive TVR ca, daca Steaua nu va cumpara si meciul cu Unirea Urziceni ,"asa cum obisnuieste sa cumpere tot" si Rapid va cāstiga la Cluj, se va relansa lupta pentru locul al doilea.
      "Daca batem la Cluj si Steaua se īmpiedica la Urziceni si nu cumpara tot , asa cum obisnuieste, se relanseaza lupta pentru locul doi. "
      "Cei de la Poli Iasi au fost ofertati de Steaua cu 100.000 de dolari pentru un egal cu noi si nu numai ei, ci toate echipele sunt ofertate, īn afara de CFR Cluj care se lupta pentru locul doi", a mai spus Copos.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Copos: "I-am propus lui Razvan un contract de 600.000 de euro, pe 3 ani"

      Copos nu mai conteneste cu laudele la adresa lui Razvan Lucescu. Dupa ce ieri a declarat ca Lucescu jr. este prima optiune pentru a antrena Rapidul din vara, patronul giulestenilor spune ca i-a facut astazi o oferta lui Razvan Lucescu: un contract de 600.000 de euro pe 3 ani. Antrenorul rapidist are un salariu īn acest moment de 70.000 de euro pe an.
      "I-am facut astazi o oferta lui Razvan, un contract de 600.000 de euro, pe 3 ani. Aici s-a format ca antrenor, a devenit un antrenor puternic, care poate sa conduca o echipa īn fotbalul european. Nu cred ca Razvan ar putea antrena Brasovul, este un antrenor de Liga Campionilor si nu de Divizia B", a spus patronul alb-visiniilor pentru Stirile Sportive TVR.
      Copos a mai vorbit despre o posibila venire a unui director tehnic care sa īl supervizeze pe Lucescu.
     






      Modelul suedez

      Radu Oprisan, Remus Raureanu
      Copos vrea doi antrenori principali la echipa. El i-a propus ieri lui Razvan sa ramīna si sa faca strategia pe trei ani
      George Copos a lansat o idee inedita: "Vreau sa adoptam la echipa modelul scandinav, precum cel de la echipa nationala a Suediei: doi antrenori principali la echipa". Fara sa nominalizeze, el lasa sa se īnteleaga ca se gīndeste la Razvan Lucescu si Viorel Moldovan.
      Decis sa īl īnduplece pe Razvan sa ramīna la Rapid, Copos l-a chemat ieri la biroul sau de la hotelul Crowne Plaza. Pentru a-i propune iarasi semnarea unui alt contract si sa deschida o discutie despre o strategie pe cei trei ani cīt ar dura noul angajament al antrenorului. Copos l-a mai ofertat concret pe Lucescu īn trecutul apropiat, dupa meciul de la Timisoara, din Cupa, cu Pandurii (2-0). Acum i-a vorbit despre salariul de aproximativ 200.000 de euro, dar si despre posibila lista a jucatorilor cu care Rapid s-ar īntari: Prepelita (FC Arges), Herea (FC National), Sepsi, Albut, Muresan, Zaharia (toti Gloria Bistrita) si Bogdan Stancu (Unirea Urziceni).
      Ca si la Timisoara, Razvan a dat un raspuns mai mult diplomatic decīt ferm, stiut fiind faptul ca el nu mai vrea sub nici o forma sa continue la Rapid si ca i-a promis lui Dinu Gheorghe preluarea Brasovului: "Ma bucura faptul ca sīnt apreciat. Dar mai e pīna la vara, acum avem meciuri importante si nu ma gīndesc la ce va fi mai departe". Un alt motiv pentru care Lucescu nu pune mare pret pe spusele lui Copos este chiar inconstanta patronului, care azi īl ridica īn slavi, mīine īl desfiinteaza.
     
      Suedezii au renuntat la idee
      Cīnd spune ca vrea sa urmeze modelul scandinav, George Copos se refera la inovatia federatiei suedeze, care timp de 4 ani (2000-2004) a avut angajati doi selectioneri la prima reprezentativa: Lars Lagerback si Tommy Soderberg. Dupa turneul final al CE din 2004, nordicii au renuntat la Soderberg, pastrīndu-l īn functie doar pe Lagerback.
     
      "Zotta nu pleaca!"
      George Copos nu crede ca Zotta a acceptat oferta Stelei si ca va trece din vara la clubul din Ghencea. "Vedeti-va de treaba! Costel nu pleaca de aici, vom continua colaborarea si din vara", a declarat patronul rapidist. "Este o prostie acest zvon", a declarat, la rīndul sau, Constantin Zotta pentru Stirile Sportive ale Antenei 1.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Ionut Popa: "Esec profesional"

      Ovidiu Minea (Iasi)
      Ionut Popa l-a criticat dur pe Lucescu: "Rateaza Europa cu cel mai bun lot din tara"
      Conflictul dintre Razvan Lucescu si Ionut Popa devine acut. "O sa-l pun sa bata pas de defilare prin Copou", a avertizat ieri antrenorul lui Poli. Cei doi au īnceput cearta dupa ce Razvan l-a īntrebat pe Popa "unde sīnt banii de la Becali?", īnaintea meciului direct din Giulesti. "E needucat si disperat", a reactionat tehnicianul alb-albastrilor.
      Disputa a continuat ieri. Lucescu crede ca "antrenorul lui Poli are ca filosofie de profesionist doar sa bata Rapidul, dar uita sa-si faca meseria si īmpotriva altor echipe. Stie destula lume cīti bani au avut promisi moldovenii din partea Stelei".
      Popa īl acuza pe Razvan ca "īncearca sa-si mascheze esecul profesional. Cu cel mai bun lot din Romānia, cu care ar fi trebuit sa defileze īn Liga I, e aproape sa rateze cupele europene. Daca el ar fi fost la Poli, iar eu la Rapid, as fi cīstigat campionatul, dar el retrograda cu Iasiul!".
      "Razvan e servitorul lui Copos, care ba īl da afara, ba īl reprimeste"
      Ionut Popa
     
      "Antrenorul Iasiului e un om care nu merita atentie. Vorbeste despre educatie dupa ce si-a īnjurat propriii jucatori ca la usa cortului"
      Razvan Lucescu
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Perja pleaca

      Danut Perja se va desparti de Rapid la finalul campionatului, cīnd fundasului stīnga īi expira contractul cu gruparea din Grant. Perja (32 de ani) a fost criticat recent de Copos: "Īl regret pe Karamian, care a avut īnsa o cerere financiara exagerata. Īn vara vreau sa transferam un fundas stīnga cu viteza mai mare". Perja joaca la Rapid din 2001 si a cīstigat cu alb-visiniii un campionat, doua Cupe si doua Supercupe.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Revin Buga si Malda

      Razvan Lucescu va putea sa conteze la Cluj pe Mugurel Buga si pe Marius Maldarasanu, care au lipsit contra lui Poli Iasi din cauza cumulului de cartonase galbene. Buga īl va īnlocui īn echipa de start pe Viorel Moldovan, urmīnd sa evolueze īn atac alaturi de Zicu si de Mazilu, iar Maldarasanu īl va substitui īntre titulari pe Nicolae Grigore.
     
spt.ro

      Razvan: "Ganea nu are voie sa comenteze!"

      Victor Stoicescu
      Antrenorul Rapidului spune ca nu crede ca Ionel Ganea si-ar fi acuzat colegii ca privesc dezinteresati finalul de sezon. Ionel Ganea
     
      Adus cu mare tam-tam īn Giulesti, Ionel Ganea nu a confirmat sperantele care s-au pus īn el la īnceputul sezonului. Mai mult, acesta a īnceput sa īsi acuze colegii ca nu īsi doresc cu adevarat sa termine sezonul pe locul doi. Razvan Lucescu nu crede ca Ganezul ar fi declarat asa ceva: "Nu cred ca a facut el asemenea afirmatii, dar, daca le-a facut, este o mare greseala. El este jucator si nu are voie sa comenteze evolutia colegilor lui. Ce s-ar īntīmpla daca acum ceilalti ar vorbi despre evolutia lui din teren?! Nu avem nevoie de asemenea probleme la echipa pe acest final tensionat de campionat".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      "Zicu face fata afara!"

      Evolutiile foarte bune din acest retur de campionat a facut din Ianis Zicu unul dintre cei mai doriti fotbalisti din Romānia. Acesta este īmprumutat pīna īn vara de Internationale Milano īn Giulesti. Cel care l-a ajutat pe fostul dinamovist sa redevina din nou un jucatorul care i-a determinat pe italieni sa-l transfere, Razvan Lucescu, a declarat: "Zicu nu este jucatorul Rapidului, el este īmprumutat. Oricum, daca va ramīne īn tara, el va juca numai īn Giulesti. Eu īnsa īmi doresc ca el sa joace afara si consider ca poate face pasul la o echipa mare din Europa".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Spune pe bune

      Victor Stoicescu
      Prins cumva la mijloc īntre luptele de culise pe care le ofera acest final de campionat, Razvan Lucescu a vorbit deschis despre ceea ce īi lipseste echipei sale pentru a obtine locul doi. Tehnicianul Rapidului a dezvaluit ca īnca se mai gīndeste daca va continua sau nu īn Giulesti din vara
     
      Sport Total: Īn ciuda faptului ca īn regulamentele FRF si LPF sīnt interzise practicile care presupun stimularea altor echipe, Gigi Becali a dat de īnteles ca a stimulat adversarele Rapidului si Clujului. Cum comentezi?
      Razvan Lucescu: Daca asa este scris īn regulamente, atunci aceste practici trebuie sa īnceteze odata pentru totdeauda. Trebuie luate masuri! Nu putem sa mergem la nesfīrsit cu asemenea lucruri. Dar, pīna la urma, traim īn Romānia si totul este posibil. Pentru noi este prost ca avem meciuri legate si ca jucam cu adversari pe care i-a īntīlnit Steaua.
     
      Rapidul a apelat vreodata la astfel de practici?
      Nu si nu o va face niciodata. Eu asa stiu si cred. Noi nu avem nevoie de asa ceva! Vom juca toate meciurile pe teren. Dar nu este problema mea, eu sīnt antrenor si vreau sa īmi fac cīt mai bine treaba.
     
      Este de ajuns sa ai un grup unit pentru a face performanta sau este nevoie si de altceva la o echipa care īsi propune obiective īnalte īn campionatul romānesc?
      Nu este de ajuns sa ai o echipa puternica pentru a obtine performante īn Rom      
      Ce parere ai de declaratiile lui George Copos, care crede ca vei ramīne īn Giulesti si din vara?
      Nu vreau sa discut acum acest subiect. Eu am discutat ceva cu echipa, iar cineva a dezvaluit ce s-a spus atunci. Deocamdata mai sīnt destule meciuri de disputat, plus finala cupei. Īn acest moment sīnt antrenorul Rapidului. Vreau sa terminam pe locul doi si sa cīstigam pentru a doua oara cupa. Abia apoi voi vedea ce decizie voi lua.
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      Contre Lucescu jr. - Ionut Popa

      Dupa partida cu iesenii, Razvan Lucescu si-a acuzat adversarul ca a jucat mai mult cu gīndul la banii lui Gigi Becali. ,,De ce nu recunosc faptul ca li s-au promis bani multi pentru a ne īncurca pe noi, lucru pe care īl stie destula lume", a declarat tehnicianul giulestean. Īn replica, Ionut Popa n-a ramas dator: "E servitorul lui Copos. Ba īl da afara, ba īl reprimeste, Razvan Lucescu e marioneta lui Copos. Sa nu faca pe smecherul cu mine ca nu-i merge. O sa-l pun eu la punct cīnd mai vine la Iasi".
     
      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
     
      E alaturi de Meme

      Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat ca Razvan Lucescu i-a dat o lectie prin felul cum s-a comportat cu el si ca acesta este singurul care merita respect din tabara Rapidului. Tehnicianul a precizat ieri ca nu a dorit sa-i ofere lui Stoica nici o lectie si ca el s-a purtat cum ar trebui sa o faca toti oamenii care se considera educati si civilizati. "M-am comportat cum este normal si corect cu el. Este un om care a facut foarte multe lucruri bune pentru fotbalul rom      
fanatik.ro

      RAPID SI steaua IN CADERE!

      Echipele Rapid si steaua au scazut 8, respectiv 29 de pozitii in clasamentul pe luna aprilie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului, in timp ce Dinamo a urcat sapte pozitii. In clasamentul intocmit de IFFHS, Rapid se afla pe locul 28, steaua pe 77, in timp ce Dinamo este pe locul 31. In fruntea clasamentului se afla FC Sevilla, urmata de Manchester United si Chelsea.
     
onlinesport.ro

      Popa: ''Lucescu e marioneta lui Copos''

      Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, l-a atacat in termeni foarte duri, miercuri, pe tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, pe care l-a numit marioneta lui George Copos.
      "Am vazut ca Razvan Lucescu vorbeste despre profesionismul meu. El este servitorul lui Copos. Ba il da afara, ba il reprimeste la echipa. Razvan Lucescu e marioneta lui Copos. Sa nu faca Razvan pe smecherul cu mine ca nu-i merge. O sa-l pun eu la punct cand mai vine la Iasi. Eu l-am respectat pe Razvan, pentru ca este fiul lui Mircea Lucescu, cel mai mare antrenor roman, dar nu cred ca acesta este de acord cu prostiile pe care le spune fiul sau. Eu il stiam pe Razvan ca un tanar educat, care de obicei isi vede de treaba si care nu se ia de altii. Dar daca el isi permite sa vorbeasca despre mine, il pun sa bata pas de defilare prin Copou.", a declarat Ionut Popa.
      Tehnicianul formatiei iesene a spus ca este problema lui Lucescu Jr. cum vorbeste despre jucatorii sai: "Cum vorbesc eu cu si despre jucatorii mei nu este problema lui Razvan Lucescu. La cum au evoluat cu Rapid, jucatorii mei au meritat ce le-am spus. Daca joaca penibil, ii calc in picioare. Nu e treaba lui Razvan Lucescu daca eu imi bat sau nu jucatorii".
      Popa a reactionat astfel dupa ce Lucescu a afirmat, miercuri, intr-un articol postat pe site-ul gruparii giulestene, ca tehnicianul formatiei Poli Iasi este profesionist doar cand joaca impotriva Rapidului si ca uita subit sa-si faca meseria in fata altor echipe. Razvan Lucescu reactionase dupa ce Popa a spus, luni, despre el ca e "obsedat" pentru ca a declarat ca jucatorii Politehnicii Iasi au fost motivati de Gigi Becali pentru a castiga meciul cu Rapid.
     
Evenimentul Zilei

     

     
     
Libertatea

     

     
     
Gandul

      Lucescu continua razboiul cu antrenorul lui Poli Iasi

      "Singura sa filosofie ca profesionist e sa bata Rapidul", a acuzat antrenorul giulestenilor.
      Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, continua sa sustina ca jucatorii Politehnicii Iasi au avut promise prime din partea rivalilor echipei de sub Podul Grant pentru a scoate un rezultat bun in Giulesti. Lucescu s-a aratat jignit de declaratiile antrenorului lui Poli Iasi, Ionut Popa, cu care s-a certat si in timpul meciului si dupa. "Mi-ar fi usor sa-i raspund antrenorului Politehnicii, dar unui om care are ca filosofie de profesionist sa bata doar Rapidul, uitand subit sa-si faca meseria in fata altor echipe, nu merita sa-i dai atentie. Nu stiu insa de ce nu recunoaste faptul ca li s-au promis bani multi pentru a ne incurca pe noi, un lucru pe care il stie destula lume.In fond, era problema lor daca luau sau nu banii, ori daca era corect ca unii sa procedeze astfel.
      Respect prea mult Iasiul ca sa mai fac alte comentarii pe tema aceasta, iar domnul Popa da impresia ca mai mult vorbeste decat antreneaza", a declarat Lucescu pentru site-ul oficial al clubului Rapid.
      Ionut Popa se aratase jignit la randul sau de declaratiile lui Lucescu. "Motivati financiar de Steaua? Noi? Asa arata o echipa care este motivata?! Jucatorii mei au evoluat penibil, n-au avut nici o motivatie. Rapidistii sunt disperati si frustrati ca nu mai pot prinde locul doi si vorbesc prostii! Razvan Lucescu m-a surprins neplacut. A spus ca am avut prime promise de la Steaua? Eu il credeam un baiat educat si nu obsedat de alte aspecte", a spus Popa, dupa meciul cu Rapid.
     

Echipa "Revista presei "RapidFans.RO

 

 
 
     
Site dezvoltat de Echipa RapidFans.RO ::: FC RAPID                                            ... [ Copyright 2006 RapidFans.RO Toate drepturile rezervate. ] ...